Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
@monca1991 ..ďakujeme...no ja som to myslela tak že keď ho chytím pod pazušky , zapre sa do nožičiek a skaáče, stojí, ale nemôžem to s ním robiť ešte, lebo až dnes bude kontrola na tie klbiky, či sú ok..ale silu v nožičkách má, sám sa neposadí ale keď ho posadím, tak vydrží chvílku aj na šerblíčku mi pekne posedí, dokonca sa aj vyciká a vykaka, ale ja to robim tak že hneď ako sa prebudí, posadím ho na šerblíček a hneď sa vyciká a kaká poobede, tak keď zbadám že pomaly červenie aje akoby zamyslený 😀 😀 😀 😀 to je že bude kakat, tak ho posadim..vie sa otočiť a maličký náznak na plazenie 😀
@slavuska30 no tak to mate uz super ked uz na serblik ho ucis aspon plienky usetris.my kakame vzdy v noci takze to je nula bodov.no tak to potom robi aj nas aj sa zapre a ked ho z lahu dviham za rucicky tak uz nejde do sedu ale sa chce hned postavit.si musela stale balit nasiroko?nam uz vydrzi hacat dost dlho bez opory minule som ho tak posadila na postel a vydrzal aj pol hodku
@monca1991 ja som ho balila normálne lebo povedali že už sa nemá baliť na široko,ked sme došli na prvu kontrolu zistili problém s klbikmi, ale je to skor vrodene..nie tým, že som nebalila široko hned nam predpisali ortézu a tá bola tak široko natiahnuta že som nemusela zase balit, ale nemohla som mu hocičo obliect,nešlo to prevliect cez taku sirku.. 😝
@slavuska30 no hej my sme citali clanky na nete a tiez ss pisalo ze sa uz balit nemusi tak sme nebalili ani my synator je zdravucky a ja som stastna lebo som ho len raz zabalila nasiroko a trhalo mi to srdce.tak som to hned aj zamietla.no to ti verim si musela nieci sirsie kupit?
kupovala som vacsie čislôa alebo nohavice čo mali na bokoch gombiky a tie sme mali rozopnute
co sa stane ak dam zajtra synovi ovocni cajik od Hippu od 8.mesiaca a my budeme mat 8 mesaicov az 4teho?
teraz davali v televiznych novinach ze ta bakteria ekoly neni z uhoriek ale moze to byt akakolvek zelenina a zatial nevedia aka.myslite ze mozem malemu davat zeleninku?vy ju davate?
Naše aktuálne miery sú 10120g a 72 cm 🙂 máme dva zúbky,sedí sám a nejaké pokusy o štvornožkovanie už sú,a chodíme 😀 v chodáku ( bežke) 😀
@adrika202 Neverim ze nas niekto predbehol vo vahe.....Super Samko je dobry macko....Nam sa to uz konecne spomalilo.....za posledny mesiac nepribral nic....Konecne...ved ma z coho cerpat.....tak aktualne mame stale 10 kilov....Nepapame zeleninu,ani kase...iba MM a ovocie.... 😉 Pretacame sa az od 7 mesiaca.....a nelozimke a ani nestvronozkujeme....)))))
ahojte, ideme sa aj my troska pochvalit. Vcera sme boli v poradni a vazime len 7580 kg. za mesiac sme pribrali len 140g co sa mi zda malo, ale dr povedala ze je vsetko ok, lebo ked ju zbadala ako sa hybe tak vraj sa nema co cudovat. A je to tak, neobsedi, na zemi sa stale len gula, pokusa sa uz svorkovat ale este je to len v zaciatkoch 🙂 Uz mame 2 zubky a asi sa jej uz aj horne idu tisnut a kraasne sa uz posadi aj sama z lahu, obcas sa este musi pridrzat rucickou ale ide jej to 😀
@monca1991 no ja som si povedala, ze sa nebudem stresovat, ona na to pride raz, ze co ma robit... vcera vecer si zacala zohynat kolienko prave a namiesto toho, aby sa posunula, tak dvihla ritku a prevalila sa nabok 🙂 expertka mala.. a ked aj nebude lozit, nevadi, nie vsetky deticky stvornozkuju..
jeej, no ako to tu citam vsetko, tak sami velki chlapi rastu 🙂 treba treba, nech sa maju nase dcery o koho opriet, ked budu velke 🙂 my ideme dnes na poradnu, tak som zvedava, ze kolko meriame a vazime ;) manzelov odhad je 8.8kg, ja si netrufam odhadnut.. faldy ma riadne, tak uvidime ;)
@slavuska30 to je super, ze uz nocnikujete. Ja tiez nad tym uvazujem, ze by som ju pomaly ucila, lebo som pocula od viacerych, ze v tomto veku uz rano riesia do nocnika 🙂 i ked sa mi to zda este skoro, ale zas ked si zvykne teraz, nebude s tym problem neskor. 😉
Dufam, ze klbiky Vam dopadli dobre
nasa mala uz zacala objavovat nabytok, na stol sa uz rucickami vytiahne bez problemov, akurat zist dole uz nie je take jednoduche 🙂 takze tieto pokusy su sprevadzane krikom, ked uz nevladze a par krat sa jej uz podarilo nedobrovolne pristat na parketach, takze bolo placu az az ☹
teraz musim byt stale pri nej a sledovat kam lezie, lebo par kvetinam uz otrhala listy a trosku prekyprila zem 😀
proste mame doma veselo😀
@jammka ano klbiky uplne super, už ma aj jadierka vyvinute, može plne zaťažovat nožičky, jedine čo vravel, že treba kupovat obv v lekárni, že je špecialna, nemam mu davat tie obycajne boty..že musi mat pevnu patu a ten klin (nenapada ma ako sa to povie)taku vystuž v bote aby nemal ploché nohy..a nemusime už chodit na kontroly..tak mi spadol kamen zo srdca...xi
Baby aky mate nazor na behak? 😎 Mojej malej sa v nom velmi paci a hlavne to ze moze ist kam chce ona a vsetko docahovat 😀
..dnes máme oslavu najstarší syn má 18r..xi...tak mu idem kupit daky darček kym pride zo školy a nejake sladke prekvapenie..xi
@alex1983 ahoj ja tam maleho davam od 6. mesiaca a je uplne nadseny ked ho tam dam tak sa zabavi a ja si mozem robit svoje veci.museli sme sice trosku upravit byt lebo vsetko docahoval a bol moc zvedavi ale je velmi rad chodi si kam chce raz ide pozret mna potom tata (my sme boli tusim spolu v porodnici ak si dobre spominam)

@sofia2008 ahoj no ani my sa sami neposadime neni este ani naznak zeby chcel