Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
@monca1991 dakujeme...no už jeden dospelý v rodine..ešte nam ostavaju dve...xixixix..to bude v takych etapach...xi
@slavuska30 tak ze gratulujeme to je velka udalost 18stka fuuuuu
@slavuska30 blahozelame ... ach jaj, kde su tie casy? 🙂 🙂 🙂 sladkych osemnast, ale asi by som nemenila 😀
@gabina84 dakujeme...veru veru...ale ja mám tiez este pubertu..nestihla som z nej este vyrast...xii..pacilo by sa mi dnesny rozum a tych 18r...xixi
@slavuska30 tak to aj mne, ale ja si uzivam pubertu mojej maminy 🙂 aspon viem co ma caka a asi ani neminie xixixi
@slavuska30 gratulujem maminka ty kokso ze 18 ja mam len o 10 vic :D
u nas to vyzera na dazd.a ja som poobede chcela umyvat okna
a uz leje
Diky baby za kladne odpovede 😉 mala je v behaku velmi spokojna a nadsena a aspon neni na mne zavesena ako cecek 😀 a je pravda ze aj ja som bola v behaku a nic mi nie je. Inak nemame ani naznak plazenia a lebo ze sa nedava na styri ale to asi len preto lebo je v behaku. Dufam ze to neva.
@vejinka xixi..sranda, že...??som sa skoro rozbehla..
..včera som dala malému na večeru tu viaczrnnú kašuz nutrilonu, zjedol celu davku 150ml aj si odgrgol a dneska rano o 4,30 ju celu vyzvracal, chudáčik mu to šlo aj ústami aj nosom naraz, som dávala pozor, aby sa nedusil ☹ ..
@alex1983 aj ja sem tam davam malu do behaku, ale len na chvilku a mam pocit, ze sa jej to celkom paci. Nedavno som citala toto http://www.poliklinikaprosek.cz/stranka-nejcast... a tam sa o nom nevyjadruju extra lichotivo 😒
ale nasa uz pekne lozi, tak snad bude vsetko ok, kedze aj my sme v nich vyrastali, i ked ja bohuzial nemozem tvrdit, ze nemam problem s chrbticou... ☹
@slavuska30 booze dobry, asi spapal zchuti, chuda ....ja davam dcerke HAMI kase, zdaju sa mi "lahsie" ako nutrilonove ...hmmm ....nestle su tiez fajn, ale nedaju sa dobre rozmiesat - su tam hrudky a to ma nenormalne vytaca 😠
@alex1983 ahoj, moje dieta v nom beha uz vyse mesiaca, nedam ho zanic ....aspon na chvilku sa moze sama presuvat, este nelozi, a asi ani nebude ☹ a co sa tyka zdravotnych problemov - mozu byt a nemusia, je to individualne ....samoska, nemalo by tam byt dieta cely den, malo by mat topanocky ...vsetkeho vela skodi 🙂
@slavuska30 chudatko malinke...to mu vobec tu kasu nestrovilo?
nam neurologicka povedala, ze ziaden chodak, ani neposadzovat pasivne, ani nic ju neucit, ze ona sa nauci sama... a asi ma pravdu, lebo dnes sa normalne dala na kolienka, hlava sice zaborena do zeme, ale sa posunula - dozadu 🙂)) spravila to asi 6x, sikulka nasa.. takze na tom asi nieco bude.. v kazdom pripade je to na rozhdnuti rodicov 🙂

@slavuska30 to je super gratulujeme teraz si mozete naplno uzivat