icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

monca1991
2. jún 2011

@slavuska30 to je super gratulujeme teraz si mozete naplno uzivat

slavuska30
2. jún 2011

@monca1991 dakujeme...no už jeden dospelý v rodine..ešte nam ostavaju dve...xixixix..to bude v takych etapach...xi

monca1991
2. jún 2011

@slavuska30 tak ze gratulujeme to je velka udalost 18stka fuuuuu

gabina84
2. jún 2011

@alex1983 ja som tiez rozmyslala ci jej kupit pavuka, ale je vela clankov ktore su proti tomu, ale ked si to tak vezmeme ved aj my sme v tom boli a nic nam neni. V najblizsej dobe idem aj ja obstarat lebo ma uz ruky bolia z tolkeho jej hopsania 😀 aspon sa v nom prebavi...

gabina84
2. jún 2011

@slavuska30 blahozelame ... ach jaj, kde su tie casy? 🙂 🙂 🙂 sladkych osemnast, ale asi by som nemenila 😀

slavuska30
2. jún 2011

@gabina84 dakujeme...veru veru...ale ja mám tiez este pubertu..nestihla som z nej este vyrast...xii..pacilo by sa mi dnesny rozum a tych 18r...xixi

gabina84
2. jún 2011

@slavuska30 tak to aj mne, ale ja si uzivam pubertu mojej maminy 🙂 aspon viem co ma caka a asi ani neminie xixixi

vejinka
2. jún 2011

@slavuska30 gratulujem maminka ty kokso ze 18 ja mam len o 10 vic :D

vejinka
2. jún 2011

u nas to vyzera na dazd.a ja som poobede chcela umyvat okna

vejinka
2. jún 2011

a uz leje

ela2710
2. jún 2011

@vejinka ahojky, to fakt? a odkial si? u nas je otrasne horuco

vejinka
2. jún 2011

@ela2710 LM.

ela2710
2. jún 2011

@vejinka no ale aj u nas sa uz dako zatiahlo, najskor krasne horuco a teraź mrak nad nami

vejinka
2. jún 2011

takto putujeme

alex1983
2. jún 2011

Diky baby za kladne odpovede 😉 mala je v behaku velmi spokojna a nadsena a aspon neni na mne zavesena ako cecek 😀 a je pravda ze aj ja som bola v behaku a nic mi nie je. Inak nemame ani naznak plazenia a lebo ze sa nedava na styri ale to asi len preto lebo je v behaku. Dufam ze to neva.

alex1983
2. jún 2011

@monca1991 jeeej ano, svet je taky maly 😀 aj ked vtedy som si tam baby moc nevsimala,lebo som mala dost tazky porod a podla toho som aj vyzerala 😝 tak mi to bolo miestami az blbe ze ma takto vidite. Ale stalo to za to, mala je zdrava a to je najdolezitejsie

slavuska30
2. jún 2011

@vejinka xixi..sranda, že...??som sa skoro rozbehla..

adrika202
2. jún 2011

@alex1983 nemusí to byť tym že je v beháku,moji boli všetci traja a len najstarší neštvornožkoval 🙂 stredný lozil ako na kľúčik 🙂 a maličký začína každým dňom viac.
@vejinka podarený 🙂 aj my tak nejak,aj ked viac nám ide len pohupovanie na mieste 🙂 ale skúša skuša a sem tam sa zadarí 😀

slavuska30
3. jún 2011

..včera som dala malému na večeru tu viaczrnnú kašuz nutrilonu, zjedol celu davku 150ml aj si odgrgol a dneska rano o 4,30 ju celu vyzvracal, chudáčik mu to šlo aj ústami aj nosom naraz, som dávala pozor, aby sa nedusil ☹ ..

jammka
3. jún 2011

@alex1983 aj ja sem tam davam malu do behaku, ale len na chvilku a mam pocit, ze sa jej to celkom paci. Nedavno som citala toto http://www.poliklinikaprosek.cz/stranka-nejcast... a tam sa o nom nevyjadruju extra lichotivo 😒
ale nasa uz pekne lozi, tak snad bude vsetko ok, kedze aj my sme v nich vyrastali, i ked ja bohuzial nemozem tvrdit, ze nemam problem s chrbticou... ☹

nicky182
3. jún 2011

@slavuska30 booze dobry, asi spapal zchuti, chuda ....ja davam dcerke HAMI kase, zdaju sa mi "lahsie" ako nutrilonove ...hmmm ....nestle su tiez fajn, ale nedaju sa dobre rozmiesat - su tam hrudky a to ma nenormalne vytaca 😠

nicky182
3. jún 2011

@alex1983 ahoj, moje dieta v nom beha uz vyse mesiaca, nedam ho zanic ....aspon na chvilku sa moze sama presuvat, este nelozi, a asi ani nebude ☹ a co sa tyka zdravotnych problemov - mozu byt a nemusia, je to individualne ....samoska, nemalo by tam byt dieta cely den, malo by mat topanocky ...vsetkeho vela skodi 🙂

monca1991
3. jún 2011

@alex1983 ani ja som si tam moc nikoho nevsimala ale teba som si tak zapamatala ani neviem preco.aj ja som mala tazky porod.boli sme obaja v ohrozeni zivota

monca1991
3. jún 2011

@slavuska30 chudatko malinke...to mu vobec tu kasu nestrovilo?

monca1991
3. jún 2011

@nicky182 ahoj ano mame ten isty problem tiez nemam rada nestle kase tiez sa mi tam robia hrudky a ako na potvoru mi ich moja mama kupila.tak ona ich doniesla tak ostali v skrinke a neviem co s tym

nicky182
3. jún 2011

@monca1991 hmm, vies co, ja ich popucim lyzickou, ale ak ak nie, dcerke ich nedavam ...inak su velmii chutne, skoda hrudiek 😠 minule som si vsimla, ze aj na obale je napisane ze hrudky nezniznuje chut kase ci co 😕

monca1991
3. jún 2011

@nicky182 aj ja som to skusala drvit ale toho bolo vela skusala som hrudky aj vybrat no zistila som zeby mi nezostala skoro ziadna kasa

dzanka25
3. jún 2011

nam neurologicka povedala, ze ziaden chodak, ani neposadzovat pasivne, ani nic ju neucit, ze ona sa nauci sama... a asi ma pravdu, lebo dnes sa normalne dala na kolienka, hlava sice zaborena do zeme, ale sa posunula - dozadu 🙂)) spravila to asi 6x, sikulka nasa.. takze na tom asi nieco bude.. v kazdom pripade je to na rozhdnuti rodicov 🙂

me
3. jún 2011

@monca1991 - skús sypať tú kašu po troške a vidličkou šlahať, tak sa nespravia, prípadne minimálne, ja som ju mala a ok

monca1991
3. jún 2011

@me skusime to ked dopapame tuto uvidime ake to bude ja som to sice sypala po troskach ale miesala som to s lyzickou