Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
mozem dat malemu namiesto fyziologickeho spreju do nosa izotonicky sprej do nosa?
@gabina84
@nicky182 ja mu cistim nostek kazde rano a potom cez den len ked vidim ze ma sopliky.dr nam povedala hned pri prvej navsteve ze sa to ma robit kazdy den s tycinkou aby nemal suchu sliznicu a povedala, ze najlepsi je Sterimar a to je fyziologicky roztok z morskej soli a teraz som sa v lekarni spytala ci maju aj nieco lacnejsie ale som si nevsimla ze to je izotonicky roztok
caute baby chcela by som sa opytat kolko krat vam deticky spia?moj 4x a vsetkym sa to uz zda vela na jeho vek...
ahojte baby, kolko trva prerezanie zubkov? Lebo od pondelka ma mala teploty, je strasne nervna a malo spinka a papa. Najradsej by bola stale len na prse 😀 Davam jej Nurofen,ale zda sa mi ze nejako velmi nezabera. Date mi nejaku radu ako dcerke pomoct, lebo gel na zubky nepomaha...
@alex1983 ahoj, moze to trvat aj cez 3 tyzdne, my uz mame najhorsie za sebou, uz mame vonku dva zubky, sice je zatial vonku len polovica, ale kedze je uz dasienko prerezane, tak uz nastastie ziadne teploty, ani plac, ja naopak som s tymi gelikmi velmi spokojna, kupili sme malemu Calgel a do 15 minut bol maly uplne pokojný, aj ked si z neho aj zajedol troska
@monca1991 je to teda naozaj dost na jeho vek, ale teraz je aj take blbe pocasie, netrap sa, aj ja mam niekedy chut si pospat za den aj 4 krat 😀 a ked to potrebuje, tak ho spinkat nechaj, lenze ak ti spi dlho a 4 krat dlho moze mat malo zeleza, kolko hodin ti zvykne spat? po akych casovych intervaloch? nas maly spinka raz do obeda (dnes do obeda nespal vobec, neviem preco, bol plny energie, ale inokedy zvykne vzdy) a to takych 30-60 minut a potom este poobede a to tak 1-3 hodinky, ako kedy, podla toho kolko hodin ubehne od toho prveho spanku. A zasa nam spinka celu noc 🙂 kvoli zubkom sa nam pred dvomi tyzdnami zacal raz budit,ale uz sme zas po starom 🙂 no dnes mal maly vynimocne energicky den, do obedy teda nespal a poobede spal len od 13:30-14:30 a odvtedy bol hore az doteraz
@monca1991 mne spi mala niekedy tiez aj 4x na den, po polhodinke.. aj mojej sestre sa zda, ze to je vela, ze ju mam naucit spat 2x na den, ale tak to by som to najprv tej malej musela vysvetlit 🙂 podla mna sa nad tym netrap.. on pride do stadia, ked mu spanok nebude chybat a sam si tozacne regulovat.. ved ked deti spia, tak rastu, tak nech spinka 🙂
@alex1983 ahoj, nam sa zybky zatial prerezavaju bez teploty - klop klop klop, ale ak mozem poradit, v rodine mame odskusane asi vsetky gely na zubky a najviac nam pomaha mundisal.. sice je asi aj najdrahsi, ale zarucene zaberie 🙂 drzim palce a pevne nervy
@alex1983 ja som citala na nete, ze zo zubov by malo byt len do 38, ked mal nas maly 39 tak mal anginu 😒 toto je uz dost vysoka teplota na zuby, skus mu ju zrazit, vlazny kupel, cipky, lebo toto uz ozaj nie je sranda, my sme museli brat atb, a na malom ani nebolo vidno, ze ma anginu, ziaden kasel nic, len teploty 😢
@nicky182 no hej aj moj maly to neznasa a spekuluje ako sa tomu vyhnut niekedy musim pockat na priatela kym dojde z roboty lebo samej sa mi to nedari...
no ja som rada ze mi buva.ale tak seci sa na mna pozaraju ako na debila ked im poviem kolko spava...ze ho nemam cez den nechat spat tak ale to sa neda sak ked sa mu chcetak zaspi aj keby traktory padali
ahojte, tak sa k vám pridávam. síce neskoro, ale predsa. tiež máme doma poklad z oktobra 2010 🙂
@monca1991 ahoj suhlasim uplne ako pise @me.. nevsimaj si druhych ty vies najlepsie co je pre maleho dobre.. moj maly sa budi o pol sieste rano..potom mi zaspi okolo deviatej a spi 2az3hodiny a okolo druhej tretej zasa spi 2 hodiny.Vecer zaspavame okolo osmej a v noci sa budi asi 2krat... ale ked sa slabo vyspi doobeda tak ho ukladam aj viacej lebo je strasne potom umrncani.
@monca1991 náš drobec sa ráno okolo 7mej zobubí. napapá sa a je asi hodinku hore a zaspí na hodinku - hodinku a pol znovu. potom okolo 11.30 obeduje a vačšinou sa mu podarí zaspat znovu na cca hodinku. O 15tej papá ovocie a zaspí potom až okolo 17tej. Potom je už hore do večera, a o 20.30 ide spinkať. Spinkáme celú noc až do rána. Takže mi spíme 3x denne. 🙂
mate vsetky pravdu.. kazde dieta je ine a ked niekoho deti spali podla nejakeho harmonogramu, tak to neznamena, ze aj nase tak budu nie? 🙂 nech si len pekne hovoria, my aj tak vieme svoje 🙂
no my sme sa akurat dostali do stadia, ze spime raz denne.. zuby, teplo, vsetko naraz a do toho ma teraz nasa slecna obdobie, ze moze unavena na smrt, ale zbada lampu a zacne sa na nu smiat a vytesovat sa z nej.. proste mala zvedavka, co sa boji, ze jej nieco ujde, ked pojde spinkat.. a klasika, ked nam idu zuby, tak kocik bojkotujeme a sa len nosime... v tom tepleee.. v satkee.. sak mamka nieco musi vydrzat nie? 🙂

@nicky182 ahoj no ja som zase pocula ze az do 2 rokov sa nema davat vankus.ale ked je taky tenucky si myslim ze sa nic nestane.z toho by som si hlavu nerobila.aj my mame take stavy pred spanim tak strasne sa prehadzuje a mne dava take facky az no.potom mi zacne kopat do brucha no proste des kym sa ulozi a konecne zaspi