icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

donatoni
9. jún 2011

@alex1983 Ahoj, mozno to ani nie su zubky... nasa mala siestu chorobu - 3dni teploty do 39° a potom vyrazka, nijako sa to ani neda liecit, len cipky proti teplote...My mame uz tri zubky a teploty sme nemali zatial ani raz pri prerezavani... tak uvidis, ved ked to trva dlhsie, tak zajde pre istotu k lekarovi.. 😉

gabina84
9. jún 2011

@monca1991 juuuj ze 10x, to je aj moc nie? ved to sa ani nevyspi a ani ty popri krpcovi..., tak preto si to asi cez den vynahradza, to sa upravi neboj

monca1991
9. jún 2011

@gabina84 no neviem uz tomu prestavam verit...bolo aj take obdobie kedy bol za noc 20z hore a to uz som si trhala vlasy!!!!

alex1983
9. jún 2011

@donatoni ahoj, no prave mi o tej chorobe hovorila kamoska, je to dost mozne ze ju ma aj moja mala, ale pre istotu zajtra zajdeme k dokine nech mam istotu. Ale poviem Ti ze som taka vycerpana z toho, mala stale len na rukach, teploty, v noci stale hore a nic okrem prsa nechce. Dufam ze uz to konecne prejde 😝

gabina84
9. jún 2011

@monca1991 a ty kojis? alebo nemoze to byt zubkami? Nasej ked isli zubky tak sa budila a ja som si myslela ze mi slabne mlieko taksom jej dala asi 3krat hami a ked zase zacala spat tak znova len kojim

me
9. jún 2011

@monca1991 - moja dcérka bola taká, hádam každé dve hodiny si cucla, čím bola staršia tým to bolo horšie, potrebovala si podudlovať cecík, keď mala 16 m tak som ju odstavila lebo boli noci ked každú hodinu pýtala a to sa už nedalo 🙂

nicky182
9. jún 2011

boze zeny, ja dufam, ze sa riadne vyspim hadam az ked pojde mala do skoly 😀 😀 😀 ma 8mesiacov pomaly a vstavam k nej v noci aj 10x, nie je hladna, len mrnci a chce ist ku mne do postele, zial moja chyba, z uspavania rukach rovno do postele ☹ ☹ takze zaspi so mnou potom ju prenesiem do postielky a takto sa nosime - posledne dni je to katastrofa 😠 😠

benkovamartina
9. jún 2011

Nás Matúško spinká dva krát za den, spolu 1,5 hodiny a v noci od 22:00 do 7:00.
Budí sa vela krát za noc, skúsime čajík, mliečko a niekedy len dudlík dáme. Mrnčaž ho nenecháme lebo sa to stupnuje preberie ho to a kto s ním bude hore?!!!
Okolo 3:00 ráno si ho dáme medzi seba.
baby, keby mi prespal celú noc kludne by som ho nechela spať v našej posteli kolko by chcel.
Možno by prespal celu noc ale to by som ho musela hojdať celý ten čas na kresle, zabaleného v deke ako bábatko...ha ha ha

monca1991
10. jún 2011

@gabina84 ano ja kojim ale na vecceru mu davam kasu asi tak pol hodku az hodku pred tym ako ide spat a potom este dokojim.no on mi toto robi asi od jeho 3. mesiaca takze asi zubkami to nebude a neni ani hladny ani smedny vsetko som skusala.uz spava s nami v posteli lebo to by som uz nezvladla k nemu vstavat

monca1991
10. jún 2011

@me ano toto iste sa deje nam cim je starsi tym chce viac

monca1991
10. jún 2011

@nicky182 aj ja som ho najskor uspavala na rukach potom som sa snazila ho uspat v posteli a potom uz zostal v posteli celu noc.a v noci schytam vzdy par kopancov a faciek

nicky182
10. jún 2011

@monca1991 tak sme dve, ale ja ju stale noim do postielky, manzel chudak uz spi na milimetri a to ma 100kg a 2metre a ja len na jednej strane, bok strpnuty 🙂 🙂 tato noc bola lepsia, iba 2x som si ju dlala dopostele, a zaspala u mna na brusku - neveriiiim, po takom case sa je zapacilo ...hehehe

monca1991
10. jún 2011

@nicky182 aj u nas to bolo takto ale iba zo zaciatku.teraz sme sa uz naucili ako spat ako sa otacat atd

monca1991
10. jún 2011

mozem dat malemu pribinacik vanilkovy?a mate prosim niektora skusenosti s napojom Caro od Nestle?dakujem

me
10. jún 2011

@monca1991 je to individuálne, niekomu nespraví nič, niekomu uškodí - je tam tvaroh a ten by sa mal až po 1 roku, caro som mala len raz a bolo pre mňa blééé, tak ale každý máme iné chute, vyskúšaj

monca1991
10. jún 2011

@me fuha to neznie moc dobre...ale sak dufam, ze jeden mu nic nespravi aj tak ho nezje celeho.uvidime

gabina84
10. jún 2011

@monca1991 tak to mate ucinnu antikoncepciu, ja ked nam nasu medzi nas tak my spime pomaly na zemi a ona ma celu postel pre seba 🙂 je strasne hyperaktivna pohybom 🙂

monca1991
10. jún 2011

@gabina84 no to mas pravdu 😀Dno hej to aj my tak spime.vzdy nas dobre dokope dofackuje tak mu len uhybame uhybame az ma pre sebe celu postel

dzanka25
10. jún 2011

@monca1991 pribinacika by som asi nedavala, je tam predsa len tvaroh, ako pisala "me" a aj kopa cukru a nejake tie konzervanty.. ale tak mozno par lyziciek jej nic neurobi 🙂 obycajny biely jogurt si neskusala? to by som asi skor dala.. a caro som mala, ked som bola tehotna, ale mi to straaasne nechutilo.. klasicka melta je 100x lepsia 🙂

dzanka25
10. jún 2011

inak k tomu spaniu.. nasa mala spinka od svojich 3m tak, ze musi mat rukt zviazane. kym bola malinkata, strcila som jej ruky do perinky, nech ju nerusia a bolo.. teraz mam plienku na trojuholnik a tak jej priviazem ruky k telu.. vyzera jak mala larva 🙂 trapilo ma to, ze ci ju tak budeme viazat do troch rokov alebo dokedy, ale nastastie je teraz tak teplo, ze sa asi od toho oduci.. kym zaspava, tak je na prsu a musi byt zviazana, inak by sa zobudila ruckami, ale potom sa vypyta von z plienky a spinka normalne.. ale tiez okolo takej druhej ju beriem a uz je s nami v posteli az do rana.. toto keby nase babky vedeli, ako tie nase deti spia, tak by nam dali 🙂))

ela2710
10. jún 2011

@monca1991 pribinacik nedavaj urcite, to tak minimalne po roku, nasmu malemu vobec nechuti biely jogurt - pediatricka nam odporucala zvolensky, ale my tu mame aj lovcicke a tie su este lepsie, no ale ani pri jednom neprisiel na chut obycajnemu bielemu jogurtu, povedala som to pediatricke a ta povedala, ze mu mozem dat take ako zvolensky alebo lovcicky s prichutou bananu, broskyne, marhule alebo ze mozem skusit aj vanilkovy a ak sa nevyhodi moze ho papat dalej 🙂 ale pribinacek obsahuje tvaroh a na to mate este cas 🙂 😉

me
10. jún 2011

my papáme aktiviu sladku bielu s piškotami a vééééľmi nám chutí

adrika202
10. jún 2011

@me aj nám 😝 a nemusí byť ani sladká,spapá aj rajo biely..len nech je a veeela 😀

me
10. jún 2011

@adrika202 - tak tak, presne tak 🙂

nicky182
10. jún 2011

@monca1991 gratulujem 🙂 verim, ze aj ja sa dockam , hihi

nicky182
10. jún 2011

@monca1991 pribinacik idem aj dat teraz malej, skusila som activiu bielu sladku - v pohode, chutilo, dala som jej tam kusok ovocia (banan, marhulu) a super kremik je MATKO to je mnaaamka .davam jej to na olovrant ...

nicky182
10. jún 2011

@monca1991 CARO pijem s mliekom, je to super, ako kakao len bez cukru ....odporucam 😀

monca1991
11. jún 2011

dakujem vsetkym za odpovede malaemu som dala torsku z toho pribinacika len par lyziciek a v noci ho bolelo brusko takze urcite ho uz nedam na buduce si asi 2x rozmyslim co mu dam a co nie.

monca1991
11. jún 2011

@nicky182 a ako to pripravujes?tam je napisane zeby sa to najskor malo v 50ml vode asi 90 stupnovej rozmiesat a potom zmiesat s teplym mliekom.trosku zlozite a neprakticke

vicsstef
11. jún 2011

ahojte, mozem sa tiez pridat? tiez mame doma malu oktobrovku 🙂 chcem sa vas opytat, ci aj vy mate take problemy so zaspavanim ako nasa: mala aj ked je unavena uplne tak nechce spat a snazi sa liezt aj ked uz uplne nevladze, alebo si tlaci hlavu po madraci a odraza sa nohami, hlavu tlaci preto, lebo ju uz nevladze ani zdvihnut. musim ju casto zablokovat v pohybe aby konecne zaspala. ked uz konecne zaspi tak v noci z nicoho nic sa postavi na 4 a zacne plakat. podla mna sa postavi na 4 zo spanku a zobudi sa na to , ze nelezi. myslite, ze je to normalne?