Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
@vicsstef och chudatko.. tvoj popis mi pripomina tie babatka z toma a jerryho, co boli ako na klucik a kym si ich neotocila, tak liezli naprazdno oproti stene.. my este nelozime a mame problem zaspat, tak dufam, ze nieco take ako vas nas obide.. to, ze sa ti v spanku postavi na styri to je podla mna normalne, aj nasa mala niekedy sa pretoci na brusko a zacne plakat.. si myslim ze tiez preto, ze zisti, ze nelezi..ale potom ked ju vezmem, zaspi v pohode.. a to zaspavanie.. neskusala si ju v postielke nejako znehybnit? nie brutalne, ale nejak jej obmedzit priestor na pohyb, napr. jej dat okolo telicka paplonik z jednej aj z druhej strany.. to len tak mi napadlo teraz..
aaaaaale dnes mame uspech na obed mi spapal az 60g prikrmu!!!!!!to je uspech inokedy mi spapa mozno tak 10 lyziciek
@monca1991ach jo.. notak aspon vies, z coho to ma.. nasa sa minule z broskyne vyhadzala, ale tak, ze konec.. a najnovsie som zistila, ze nemoze mat pod sebou, ked lezi na brusku, to penove puzzle, lebo z toho mala tiez vyrazky na rukach.. des..
akoze priatel nas vcera prekvapil CD zvieratka z panelaku po ktorom som uz daaaaavno tuzila!!!jupiiii!!!
@nicky182 k tomu uspavaniu: kaju som tiez uspavala na rukach ako ty, ale uz som si chrbat necitila tak som s tym sekla 🙂 kus som j ponosila a ked uz zaspala tak som ju dala do postielky aj s mojim pyzamom aby vonu citila 😀 a tak pomaly si na to zvykla, pyzamo obkrutene okolo hlavy a krku ze som sa zo zaciatku bala aby sa neudusila 🙂 ked sa prebrala uz som ju nebrala na ruky len som sa nejak poskladala k nej do postielky a pomaly sa vytratila. do teraz spi s mojim pyzamom na nose 😀
a teraz mame letisko ako vo viedni. 😀
@vejinka my sme preto isté kúpili cestovnú postielku, už ked sa začal obracať sa nám tam zasekoval s ručičkami a nožičkami. naučil sa tam aj stáť, lebo ked sa aj pustil padol a nikde sa neudrel, posledné dni sa už postavý aj bez pridržania ale len na pár sekúnd.
@vejinka jaka parada... my uz mame postielku tiez uplne dole nakolko drobec uz stoji tak aby nevypadol z postielky... zacina sa pustat chodit tak neviem co bude dalej

@monca1991 tak to ma mrzi, ze ho bolelo brusko :(