icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

dzanka25
11. jún 2011

@monca1991 tak to ma mrzi, ze ho bolelo brusko :(

dzanka25
11. jún 2011

@vicsstef och chudatko.. tvoj popis mi pripomina tie babatka z toma a jerryho, co boli ako na klucik a kym si ich neotocila, tak liezli naprazdno oproti stene.. my este nelozime a mame problem zaspat, tak dufam, ze nieco take ako vas nas obide.. to, ze sa ti v spanku postavi na styri to je podla mna normalne, aj nasa mala niekedy sa pretoci na brusko a zacne plakat.. si myslim ze tiez preto, ze zisti, ze nelezi..ale potom ked ju vezmem, zaspi v pohode.. a to zaspavanie.. neskusala si ju v postielke nejako znehybnit? nie brutalne, ale nejak jej obmedzit priestor na pohyb, napr. jej dat okolo telicka paplonik z jednej aj z druhej strany.. to len tak mi napadlo teraz..

monca1991
11. jún 2011

@vicsstef ahoj podla mna to maju asi vsetky deticky nas robi tiez uplne vsetko co si popisala.tiez niekedy v noci sa zobudime na strasne plac pozreme na maleho a on na 4-roch.uz spava s nami lebo uz som nevladala k nemu vstavat asi tak 20x za noc

monca1991
11. jún 2011

@dzanka25 no a neska som zistila ze sa aj vyhadzal

monca1991
11. jún 2011

aaaaaale dnes mame uspech na obed mi spapal az 60g prikrmu!!!!!!to je uspech inokedy mi spapa mozno tak 10 lyziciek

dzanka25
11. jún 2011

@monca1991ach jo.. notak aspon vies, z coho to ma.. nasa sa minule z broskyne vyhadzala, ale tak, ze konec.. a najnovsie som zistila, ze nemoze mat pod sebou, ked lezi na brusku, to penove puzzle, lebo z toho mala tiez vyrazky na rukach.. des..

dzanka25
11. jún 2011

@monca1991 cha 🙂 dnes je asi dobry den na papanie, nasa mala zjedla 60g kase na veceru, normalne spapa ani nie tretinu 🙂 tak nech im chuti a nech rastu ako z vody 🙂

monca1991
11. jún 2011

@dzanka25 my to puzzle ani nemame chcela som to kupit ale nejako z toho vzislo a teraz by sa mi to uz neoplatilo lebo tam uz nevydrzi ked bude co chvila liezt.chudatko malinka sak treba dat pod nu nejaku deku

monca1991
11. jún 2011

@dzanka25 tak tak nech su zdravucke

dzanka25
12. jún 2011

@monca1991 hej, uz sme jej dali deku na to, ale sme nevedeli dlho prist na to, z coho sa vyhadzala, lebo aj nove veci papala, ale vylucovacou metodou sme na to prisli 🙂 ved sa hovoi, ze stastne dieta, ktore prezije starostlivost svojich rodicov 🙂

monca1991
12. jún 2011

@dzanka25 no to mas pravdu ved aj my sa stale ucime

monca1991
12. jún 2011

akoze priatel nas vcera prekvapil CD zvieratka z panelaku po ktorom som uz daaaaavno tuzila!!!jupiiii!!!

nicky182
12. jún 2011

@monca1991 ahoj, ja si nalejem pohar mlieka, a dam si don lyzicku - lyzicku a pol Cara ...zamiesam, vypijem, mozes si dat cukor ...mnaaam, je to fajne 😀 😀 😀 skusala som s vodou, blee 😝 😝

monca1991
12. jún 2011

@nicky182 no tak toto sa mi zda omnoho lepsie a sikovnejsie

brixina
12. jún 2011

@nicky182 tak riadna gymnastika, tolko krak ku Simke vstavat 😅 Mojej kajke sa polepsilo- zaspava sama 😀 jupiii po tom som 7 mesiacov tuzila 😀 ale budicek o 5-6h to zas neni vyhra, ale co uz nemozem mat vsetko, ci? 😀

nicky182
12. jún 2011

@monca1991 😀 😀 😀 aj deti to mozu pit, ja som to pila skoro kazdy den na ranajky ...aj RICORE je dobre, zda sa mi to take iste ako CARO ...

brixina
12. jún 2011

@nicky182 k tomu uspavaniu: kaju som tiez uspavala na rukach ako ty, ale uz som si chrbat necitila tak som s tym sekla 🙂 kus som j ponosila a ked uz zaspala tak som ju dala do postielky aj s mojim pyzamom aby vonu citila 😀 a tak pomaly si na to zvykla, pyzamo obkrutene okolo hlavy a krku ze som sa zo zaciatku bala aby sa neudusila 🙂 ked sa prebrala uz som ju nebrala na ruky len som sa nejak poskladala k nej do postielky a pomaly sa vytratila. do teraz spi s mojim pyzamom na nose 😀

brixina
12. jún 2011
monca1991
13. jún 2011

@nicky182 to RICORE som zatial eate nikde nevidela. ja som kavu ani nikdy nepila takze som si este nezvykla pit topravidelne vzdy na to zabudnem 😀D

vejinka
13. jún 2011

caute ja som musela postielku vymenit.buchal sa plakal rost bol uplne dole a vstavat k nemu 5 krat za noc mi znicilo chrbat takze sme to vyriesili a vymenili za klasicku velku postel vyzera takto

vejinka
13. jún 2011

a teraz mame letisko ako vo viedni. 😀

benkovamartina
13. jún 2011

@vejinka my sme preto isté kúpili cestovnú postielku, už ked sa začal obracať sa nám tam zasekoval s ručičkami a nožičkami. naučil sa tam aj stáť, lebo ked sa aj pustil padol a nikde sa neudrel, posledné dni sa už postavý aj bez pridržania ale len na pár sekúnd.

brixina
13. jún 2011

@vejinka kraaasa a moze sa kotulat a kotulat do syta 😀

cukruska1920
13. jún 2011

@vejinka jaka parada... my uz mame postielku tiez uplne dole nakolko drobec uz stoji tak aby nevypadol z postielky... zacina sa pustat chodit tak neviem co bude dalej

nicky182
13. jún 2011

@monca1991 to vzne si nikdy nepila kavu ? nepoznam cloveka - skor zenu co nepila kavu ... 🙂 mozem to len odporucat, je tam vela vitaminov, dobre to chuti - a aj bez cukru ..... a neobshuje kofein, tak si mozes caro vychutnat aj vecer 😀

nicky182
13. jún 2011

@vejinka vyyborny napad 🙂 🙂 🙂 super si to vymyslela ...

nicky182
13. jún 2011

@brixina juuj to je super, simka sa stale mrvi, uz 8 mesiacov, no co narobim, haadam raz ked bude velka pojde pekne sama spinkat a prespi bez mrknutia celu noc 😀 😀

monca1991
13. jún 2011

@nicky182 no hej ved budem sa to muset naucit pit pravidelne no ja som ju aj chvilku pila aôe potom ma to velice rychlo preslo ani neviem preco 😲 🤐

nicky182
13. jún 2011

@monca1991 a preco to musis pit ? neboj, zachuti ti 😀 😀

mami2
14. jún 2011

@salvinka ahojte baby ja som sa chcela pochvalit ja som porodila 10.10:2010 a nielen ze bol pekny datum ale mam krasne dvojcatka🙂pekny den vam prajem🙂