icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

monca1991
14. jún 2011

@nicky182 no ja to nemusim pit som som len chcela lebo ze je tam vela vapniku

brixina
14. jún 2011

@nicky182 normalne si mi narobila chute 😀 v tehu som to kostovala ale mi to nechutilo, ale teraz , asi si to zas kupim 😀

dzanka25
14. jún 2011

zeny, dnes to moje sidlo spalo za 10h 20min.. nepochopim, este aj teraz vecer bojovala... mam dost! a ocko nam ide na dva dni prec, tak som zvedava, ako to bez neho vydrzime..

donatoni
14. jún 2011
mami2
14. jún 2011

@donatoni ano bola som v PP ale ja som rodila rano a ty kedy???

donatoni
15. jún 2011

JA tiez rano, ale 20.10.2010 😀 Vcera som prehliadla tu jednotku 😀 😀

kristinagregorova
15. jún 2011

ahojte baby..no kedze som tu nebola dlhsie som trosku mimo....vidim ze su tu aj nejake nove kocky 🙂 🙂 🙂 .....my sa uz zaciname dvihat a ked sa to podari,tak sa alesko da na kolienka....ozaj baby ako je to s choditkom?lebo my uz aleska pomaly zaciname davat..pekne v nom chodi nie po sediacky,ale tak ze stoji. 😉 😉 😉

vicsstef
15. jún 2011

@kristinagregorova my sme davali nasu casto do choditka, ale ked sa na to spatne pozeram, neviem ci to bolo stastne. teraz ked sa snazi stupat na nozicky, tak ide ako keby po spickach... dufam, ze sa toho zbavi.

baby, ja mam teraz taku dilemu. mame na zemi tie penove puzzle a nasa sa casto driape na nabytok a opierajuc sa on stoji, ale niekedy sa stane, ze spadne dozadu rovno na hlavu - nastastie na tie puzzle. myslite, ze mam pri nej stale byt aby nepadala alebo ju chytat ked pada, alebo ju nechat nech sa nauci davat si pozor na hlavu? doteraz sme ju mali stale na madraci na posteli, tak sa mohla hadzat ako sa chcela a tento "zlozvyk" jej ostal.

snowella
15. jún 2011

@vicsstef Jednoznacne chytat, aby tie pady na hlavu nemali nejake nasledky. Este nema taku rovnovahu. Ja pochybujem, ze v tomto veku sa to tieto deticky uz vedia naucit - dat si pozor, nie su, podla mna, toho este schopne. Praveze ked zacina padat, urcite sa len zlakne a pada bez akehokolvek pokusu o zmiernenie padu. Aj pri prvych samostatnych krokoch jednoznacne byt pri nej, aby si tomu zabranila...

brixina
15. jún 2011

@kristinagregorova
@vicsstef ahojte, ja som tiez citala ze si dietatko v pavuku zvykne na tie spicky. tak ja ju urcite dam az ked bude vediet stat normalne alebo ak z nej budem chciet mat baletku 😀

me
15. jún 2011

tak ja chodítko nepoužívam ani teraz a nemala som ho ani pri dcére a dcérka chodila skoro do 3 r po špičkách , takže nie je to od chodítka 🙂 🙂

dzanka25
15. jún 2011

@vicsstef ja by som ju chytala.. je to o drzku, cely bozi den, ale tak radsej takto, ako nedajboze nieco sa moze stat..

inak, nasa duracellka pokracovala aj dnes v rovnakom rezime.. myslite, ze to moze byt zubkami? neviem, co sa jej derie von, ci stolicky alebo co, vecne ma nieco v puse a zlostna je taka, ze az.. normalne mi je jej luto, chudatko moje malinke..

nicky182
15. jún 2011

@brixina kup kup, je to fajne a zdraveeee 😀

monca1991
15. jún 2011

ahojte tak co nove??nejake pokroky vasich detureniec?

slavuska30
15. jún 2011

ahojte, tak v skratke Peťko má 1zub von, druhy už presvitá..obidva su horné 🙂 , hovorí mama, sem tam baba a niekedy sa mu podari ham 🙂 🙂 , a ked je na brušku zdviha zadok ako komin..xixi a miesto dopredu sa posuva dozadu..a je riadny jedlik.. 🙂)

ela2710
17. jún 2011

@slavuska30 nas maly este takto nevravi, on stale len tou svojou recou 😀
@monca1991 a co nove? maly cca. pred tyzdnom zacal stvornozkovat, sice to robi len sem-tam, lebo ked sa chce k niecomu rychlo dostat radsej sa preplazi, lebo to vie rychlejsie, ale ten jeho dolezity vyraz ked stvornozkuje ma rozosmieva 😀 a pred 2,5 tyzdnami sa nam uz postavil, on sa da na styri pri gauci, klakne si, chyti gauc a vystvera sa, teraz musime byt stale v pozore, lebo sa mu stava, ze este straca rovnovahu...

monca1991
17. jún 2011

@ela2710 no to je velmi pekne...a my nic.ani sa neplazime ani nestvornoskujeme a ani sa neposadime 🙄 🙄 ale vcera sme dali prvy krat tap tap a papa 😀 😀 .mate maleho sikovnicka 😀

monca1991
17. jún 2011

@slavuska30 jaaaaj ako vam potichucku zavidime my nemame ani zmienku po zubkoch ☹

slavuska30
17. jún 2011

@monca1991 neboj..aspon sa mu nepokazia tak skoro..ja som sa tiež obavala lebo dlho nič, ale dr povedala, že niektorým až v roku vyjdu..už sme aj zubnu kefku vyfasovali 🙂 🙂 🙂 že čistit od prvej chvile, ale len čo sa približim s kefkou, tak mi ju trhá, bucha..no des 😀 😀 😀

slavuska30
17. jún 2011

@ela2710 xixix..ale je to najkrajsia reč 😉 ..mne sa malý niekedy tak zvraští smiešne a do toho funí..tak vyzera jak svinka..potom mu poviem urob svinku, tak funi.. 😀 😀 😀

ela2710
17. jún 2011

@monca1991 no, my vsak zasa nerozpravame, on len take, ze ked chce velmi spinkat sem-tam sa mu podari ,,buva" ale inak len take gu, a, ga, oh, atd. 😀 mozno bude tvoj malicky skor chodit 🙂 niektore deticky nestvornozkuju vobec
@slavuska30 a aku kefku, pripadne pastu pouzivate? lebo my mame vonku uz krasne dva spodne zubky, a uz mu zasa napuchlo jedno dasienko, takze kazdu chvilu cakame na treti

ela2710
17. jún 2011

@slavuska30 skoda, ze sa sem daju len obrazky pridavat, minule sa krpec tak krasne rehotal, ze som si to musela nahrat 😀

slavuska30
17. jún 2011

@ela2710 nám dala dr elmex kefku pre deti od 0 do 3mesiacov..len čistou vodou bez pasty, nedat spat bez umytia zubku, napriklad po kaši, alebo výžive a tak..

slavuska30
17. jún 2011

@ela2710 veru..ja mám tiež pár videí ale nejde to sem staihnut..bléé

ela2710
17. jún 2011

@slavuska30 a umyvas aj cez den, ci len vecer pred spanim?

slavuska30
17. jún 2011

@ela2710 skusala som aj cez den a aj večer, ale zatial bez úspechu 😀 😀 😀 maly bojuje so mnou aj s kefkou 😀 😀 , tak som si dala tento tyžden pauzu, možno je preto taky že sa mu dSIE TLACIA A ASI HO TO CELE BOLI 😒

monca1991
17. jún 2011

@slavuska30 ja som sa pytala mojej zubarky a ona vravela, ze zubky v takomto veku sa maju cistit len s vatickou a vodou...ale tiez rozmyslam nad kefkou

monca1991
17. jún 2011

@ela2710 no sak ja verim ze to rychlo dobehneme a vsetko sa nauci naraz...aspon mame dlhside babetko a batola bude neskor

vejinka
17. jún 2011

my cistime nasich 6 zubov pastou elmex a kefkou cura(prox)kid.je najjemnejsia zo vsetkych znaciek.pastu davam ako spendlikova hlavicka.

slavuska30
17. jún 2011

@monca1991 nam dala detská zubárka tu kefku, lebo manžel jej opravoval nejaku skrinku či dvere a ona si pamätala, že máme malé tak mu dala tu kefku, že už treba cistit... 😉