Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
@miroslavazh mne to pride ako zápal..skusila by som este raz po par dnoch kontrolu CRP či je stale vysoke alebo ci je zmena..keby bolo od uska, to by aj xytal za uško a silno plakal, to boli..a nemá kasel alebo sopliky?
miroslavazh ešte ma napada že raz mal maly tiež vysoke CRP cez 20, zastupovala ina dr a ta povedala že tiež že to nič(ale maly mi kašlal) že to može byt alergicky kasel..že mam vetrat jeho postelne pradlo a nechavat ho na slnku..to len tak na okraj toho CRP....a nakoniec sme mali anginu..
@miroslavazh moja zajtra jej vobec nevolaj ale chod s malym za nou, hned rano, trvaj na kontrolnom CRP, odber mocu a krvi. Toto nie je normalne, uz to trva dlho. A nechce papat? No jasne, lebo z tych liekov ma uz tak bolave brusko a podrazdene steny zaludka,ze sa ani nedivim. Moja mala ked mala tu 6.chorobu a 3 dni len teploty do 39 tak uz tiez ked videla,ze idem so striekackou s liekom, tak uz plackala a ked prdkala, tak ju to bolelo a velmi to smrdelo. Malemu musi nieco byt, toto nie je normalne, aby takto dlho mal teplotku. Kolko to uz je?Ak ma silny zapal, tak cim skor zistia z coho, tym lepsie. Utekaj s nim k Dr, ak ta odbije, tak chod na pohotovost.
drzte sa, daj vediet ako je... myslim na vas :-*
@miroslavazh ahoj ako je malému? dúfam že je už všetko ok 🙂
@emily327
@slavuska30 Baby ďakujem vám za podporu, strašne dobre mi to padlo. Malý od večera nemá teplotu, vôbec 🙂 aj lepšie spinkal, cez deň je síce stále na mne prilepený a to je u neho nevídané lebo on bežne býva taký živý, že pobehuje po byte, smeje sa... No ale to sa mu ani nečudujem po takých stavoch aké prekonal sa ešte bude asi pár dní spamätávať. Je ešte taký umrnčaný, dnes trošku aj papal. Rano /o 9:00 keď sme sa prebudili 🙂 / jogurtík a teraz na obed trošku zemiačikov. Iné z tanierika nechcel, ale som rada, že aspoň toto. Tie teploty sme mali 5 dní a sú také záhadné... Požiadala som Dr. o vyšetrenie krvi, po pár " ufrflaných vetách" mi povedala, že mu teda urobí odber, ale keď doberie antib. samozrejme som povedala, že pridnesiem aj moč na kultiváciu. Chcem mať radšej jasno. Ja som toho po tieto dni toľko čítala na nete, že som sa len doplašila. Emily, s tým prdkaním presne tak ako píšeš, keď prdká tak to tááák strašne sprdká a tiež sa mi zdá, že ho to bolí. Tak som ho už doma povyšetrovala.... prehmnatala som bruško, potlačila ušká, popozerala do hrdielka, prešla som mu celé telíčko očami aj hmatom. Na nič bolestivo nereagoval. Ešte ma vyplašil jeden známi lekár, síce nie pediater, ale árista, a on odporúčal aj sono obličiek. Myslíte, že to by v moči nebolo vidieť, že je niečo s obličkami? Ak keď možno myslela, že či mu dobre pracujú. Ešte raz veľká vďaka za rady a záujem. Potrebovala som o tom rozprávať 🙂
@miroslavazh tak to som rada, že už je dobre 🙂 na to sono by som šla na tvojom mieste..može to suvisiet s obličkami a tými vysokými teplotami, preto je dobre mat ten moč vyšetrený aj kultivačne..budeš si potom aspon ista že čo to bolo... 🙂tak želám pekný den, a vela zdravia 🙂
@miroslavazh v pohode, kedykolvek sa budes chciet vyrozpravat, sme tu 😉 Som rada,ze malemu je uz lepsie cmuk ale chod pre istotu na to vysetrenie obliciek.. a ako pise Slavka, nech poriadne vysetria moc a urobia kultivaciu.... daj vediet, ako ste dopadli. drzim velmi palce, verim,ze to nebude nic vazne cmuk
ahojte...🙂 Neviete mi niektora poradit alebo nemate skusenost? moja dcerka dostala vysoke teploty a mala aj hnacku.Povedala som si,ze to ma asi zo zubov.Pre istotu som isla aj ku lekarovi aby mi to potvrdil,co aj urobil.
Dala som jej nurofen a horucky ustupili,hnacka nas este trapi,ale okrem toho nas zacal trapit aj silny zapach z ust....myslite,ze to mozem pripisovat k prerezavaniu zubov?
@pastelka202 ahoj..aký je ten zápach,čo ti pripomína?
.ahojte kočky, tak naša poradňa: váha 10580g, výška 80,5cm, prezrela ho od hlavy po päty a končím na Kramároch na urológii lebo obidve vajka mu behajú až hore, takže má dg. testes migrans-mám sa objednať na urológii,že asi bude treba op. zákrok-neviete ako to tam funguje?treba sa objednať? inak ostatné ok, vie to čo má, objedanie hliny je ok, že to len skúša čo mu chutí 🙂keby objedal omietku, že to by bolo zlé..nesmie ešte med a nemám mu dávať čokoládu a kakao, môže vlašské orechy, ale iné nie..som smutná z tých vajok :( som si všimla len pred týždňnom , že to jedno sa mu viac hýbe v miešku, ale ona povedala, že obe :( a ešte sme aj zaočkovaný, reakcia žiadna, že to zvykne až po 5 dňoch začervenanie v oblasti vpichu a zvýšená TT, ale tak plakal a mätal sa akoby ho z kože drak...
ahoj @pastelka202 moze to byt soor/slintavka/
Mamičky, ešte kúpete každý den? nám v porodnici kázali každý druhý den ale kúpeme od začiatku každý den ale Matúško bude mať už rok a pol a nie je to vela? ako je to u Vás? Dakujem
@benkovamartina My kupeme kazdy den, je to nas ritual....kupanie musi byt, a po nim sa VZDY ide spinkat..... 😉
@benkovamartina my kupeme kazdy druhy den 🙂 , ked sme maleho kupali kazdy tak sa mu vysusovala pokozka, takto ho okupeme raz za dva dni, je uz tak zvyknuty, okrem toho caste kupanie skodi vlaskom
@benkovamartina nam v porodnici hovorili do prveho roka kupat 1-2x tyzdenne, ja som kupavala tak 2-3x do tyzdne prvych 8 mesiacov, potom sme presli na sprchovanie a kupanie je uz len 1x do tyzdne
@benkovamartina My sme sa do leta kupali 6x do tyzdna, v lete kazdy den, a od jesene kupem kazdy druhy den, niekedy aj 2x po sebe podla situacie. Ale aj ked nekupem, vzdy umyvam 3/4 telicka (zadocek a s tym cele nozky, rucicky a tvaricku).
@benkovamartina my kupeme tak 3 x do tyzdna.
my sa tiež kúpeme každý druhý deň 🙂
@benkovamartina my každý druhý, ale keď občas často kaká, tak sem tam aj každý. A keď mi vonia, tak cca po 3 dňoch potom 😀 Ale v lete budem určite aspoň sprchovať, lebo už bude akčná, spotí sa, zašpiní, takže nie dlhé kúpele, ale sprcha kvôli osvieženiu potom určite 🙂
Ahojte, dáte si detičky zaočkovať proti kiahňam? Aký máte na to očkovanie názor?
@benkovamartina my sa sprchujeme kazdy 2 den... V lete, kazdy 😉

@slavuska30 myslýš že je to zápal v tele? Moč bol na kultivácii. Ale Dr. hovorila, že zápal v tele nemá, vraj to CRP 15 znamená, že má nejaký vírus. Ale ja sa v tom tak nevyznám, len tlmočím Dr. Dnes som sa Dr. pýtala, či nemôže mať zápal str. ucha, čo sme vylúčili zatlačenáím na ušká, na čo nereagoval, potom som sa pýtala či nemôže mať zápal mozg. blán, čo vylúčila Dr. tým, že to by som už prišla z odpadávujúcim dieťaťom. JA už neviem.... Človek sleduje v TV také rôžne prípady, že už sa bolím aj pomyslieť, čo by mu všetko mohlo byť. ☹