Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
@slavuska30 neviem, ci to je ono. Netusim ako to vyzera, ani ako sa to pouziva, len som o tom viac krat citala, ze nieco take existuje. Potrebujem nieco take, ze ked je maly vo vani, aby si nemohol sam pustit vodu. Lebo sa stale nacahuje za bateriou a to je len sekunda, ze tu paku dvihne. To co si mi poslala link, je nieco take? Ze keby pustil vodu a posunul by paku, spustila by sa tepla voda, tak ta vec to hned vypne?
@radecica ....ja som bola medzi prvými na sále....ale potom sa to nejako rozbehlo a dalšie 2baby rodili po mne...ja som trčala na čakačke od 20.00hod večer--čo ma už nechceli pustiť domov...mali podozrenie,že mi odteká niekde bokom plodová voda--po troške--tak nechceli už riskovať a pekne si ma tam ubytovali....kde si ležala po pôrode?..ja som bola na obyč,izbe...a aj tak som si pochvalovala--až na tie sprchy,čo niektoré baby boli totálne humusáčky...
@uzu17 ano to je také, že ked sa pusti voda, tak len do určitej teploty, aby sa nestalo, že sa obari...o inej ochrane neviem...len toto
@slavuska30 tak to asi vyskusam. Velmi pekne dakujem za radu 😉
@uzu17 ok neni zač 🙂
Ahojte mamičky, ak vás to nebude obťažovať a nie ste konkurencia 🙂 mohli by ste dať Mirkovi nejaké hlasy? JE V KATEGORII NAJSMEJKO.
Je potrebné sa pod fotkou prihlásiť s AZET KONTOM a potom prepísať kod z obrazku. Tým, že dáte like, hlas nedáte.
Dá sa hlasovať každú hodinu... do 21.3.
MOMENTALNE SME NA 2 MIESTE, chyba nam len par hlasov k 1... ☹
Ďakujem krásne za každý 1 hlas 🙂
tu je link:
http://lesk.cas.sk/zlaticko2012/profil/8663
ahojte, su tu niektore, ktore zacali "nove kolo"? ja som sa tento tyzden pripojila k novembrovkam 2012 🙂 baby, ako riesite alebo riesili ste "vlacenie" vasich malych deti na rukach pocas teho (mam na mysli umyvanie ruk, zadocka, davanie do jedal. stolicky a podobne "vyskove transfery")? 😅
@vicsstef gratulujem tak isto🙂 my to mame uz "za par" a poviem Ti, ze zo zaciatku to bolo v pohode, ale teraz je to uz ovela narocnejsie... ja som to riesila tak, ze som malej vysvetlila, ze ziadne "hoppa" sa uz konat nebude. zo zaciatku samozrejme namietala, ale naucila sa to akosi akceptovat. väcsinou ak treba, tak ju dviha mm a ja len vo fakt vynimocných pripadoch, ale da sa to...
tiez, tak ako pise Majka, sama uz vylezie na stolicku, gauc a podobne, takze si myslim, ze u vas to tiez pojde. a na umyvanie ruk, mame taky stupienok, takze je to v pohode a ked treba umyt zadocek, tak ju supnem do vane a osprchujem🙂
drzim palce, aby si to aj ty zvladla v pohode a hlavne v zdravi🙂
@majka1981 leti to naozaj rychlo, ale uz by som bola najradsej, keby to tu bolo🙂 iste si este pamätate, ze tie posledne mesiace sa vlecu najviac a su najtazsie a este ked mame doma hyperaktivneho drobca, je to fakt zabava;)
Stela je velmi sikovna, vela uz rozprava, vsetko chce vidiet a objavovat, takze sem tam za nou uz nestiham... 😉
a snazime sa ju pripravovat na sestricku a myslim, ze sa nam to aspon troska dari, kedze sama pride, pohladka mi brusko, povie bábo a da mi nan pusu🙂 takze som rada a dufam, ze sa to v podobnom duchu ponesie aj nadalej...
@majka1981 s kocikom mam dilemu, i ked mala uz vela beha, zatial ho stale dost vyuzivam na dlhsie trasy...
rozmyslala som nad takym skejtom, co sa da pripojit ku kociku... len neviem, ci by na tom vydrzala stat, lebo ona by najradsej behala hore-dole... no uvidime, mam este aj buginu, takze mozno budem zo zaciatku kocikovat s mm alebo s mamou, alebo na striedacku🙂
Ahojte baby co mate synatorov, chcem sa opytat, ako ste na tom so stahovanim predkozky....
@majka1981 aj my stahujeme, len poslednu dobu si nenecha do toho babrat. Ako daleko ste stiahli?Moja mama ma strasi ze uz by to malo byt dalej. Snazim sa, ale tak hadam nebudem to stahovat na silu, ale len pokial ma pusti. Nechcem to zasa zanedbat, lebo svagrininho teraz operovali a dobabrali to este viac:(
@jammka Ahoj po dlhsej dobe🙂. Tak onedlho pribudne k Stelke nejaky mesiacik ? 😉 Ze riesis, ako budes vozit obidvoch - natrafila som na nieco take : https://www.modrykonik.sk/bazar/kociky/cqwm/pri...
jaj az teraz som si vsimla chybu, malo byt surodenecky 😀
Ahojte, ucite uz deticky na nocnik? nasa mala vie ze sa donho cikakaka, aj si sadne, dame dole gate, plienku, citame, a nic. Myslim ze drzi a pusti ked dame plienku naspat🙂 Raz sa jej podarilo cikat do nocnika a tak sa zlakla az revala na neutisenie, aj ked sme ju chvalili do nebies🙂

@nivejka ja som bola v nemocnici od siedmej, ale na salu som sa dostala az poobede a trcala som tam do vecera (ked som rodila uz vsade bola tma a zhasinali a rano mi mudr povedala ze uz nikoho v noci nemali), takze ano, urcite som bola medzi tymi na chodbe,bolo nas tam priebezne asi 5 a vedeli sme ze niekto je uz vnutri🙂