icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

radecica
12. mar 2012

@nivejka ja som bola v nemocnici od siedmej, ale na salu som sa dostala az poobede a trcala som tam do vecera (ked som rodila uz vsade bola tma a zhasinali a rano mi mudr povedala ze uz nikoho v noci nemali), takze ano, urcite som bola medzi tymi na chodbe,bolo nas tam priebezne asi 5 a vedeli sme ze niekto je uz vnutri🙂

uzu17
13. mar 2012

@slavuska30 neviem, ci to je ono. Netusim ako to vyzera, ani ako sa to pouziva, len som o tom viac krat citala, ze nieco take existuje. Potrebujem nieco take, ze ked je maly vo vani, aby si nemohol sam pustit vodu. Lebo sa stale nacahuje za bateriou a to je len sekunda, ze tu paku dvihne. To co si mi poslala link, je nieco take? Ze keby pustil vodu a posunul by paku, spustila by sa tepla voda, tak ta vec to hned vypne?

nivejka
13. mar 2012

@radecica ....ja som bola medzi prvými na sále....ale potom sa to nejako rozbehlo a dalšie 2baby rodili po mne...ja som trčala na čakačke od 20.00hod večer--čo ma už nechceli pustiť domov...mali podozrenie,že mi odteká niekde bokom plodová voda--po troške--tak nechceli už riskovať a pekne si ma tam ubytovali....kde si ležala po pôrode?..ja som bola na obyč,izbe...a aj tak som si pochvalovala--až na tie sprchy,čo niektoré baby boli totálne humusáčky...

slavuska30
13. mar 2012

@uzu17 ano to je také, že ked sa pusti voda, tak len do určitej teploty, aby sa nestalo, že sa obari...o inej ochrane neviem...len toto

uzu17
13. mar 2012

@slavuska30 tak to asi vyskusam. Velmi pekne dakujem za radu 😉

slavuska30
13. mar 2012

@uzu17 ok neni zač 🙂

radecica
13. mar 2012

@nivejka ja som bola na "nadstandarde", mali volne, hlavne ta hygiena bola fajn, za to to stalo. a co tvoj drobec? ako sa dari?

snowella
14. mar 2012

@majka1981 Mrkvovu natierku pre maleho robim vacsinou len maslo+struhana mrkva, trosku posolim. Mohlo by sa tam pridat napr. jogurt, kysla smotana, taveny syr, cesnak, zeler, vajicko...

majka1981
14. mar 2012

@snowella dakujem 🙂 , urcite skusime 🙂

majjjka24
14. mar 2012

Ahojte mamičky, ak vás to nebude obťažovať a nie ste konkurencia 🙂 mohli by ste dať Mirkovi nejaké hlasy? JE V KATEGORII NAJSMEJKO.
Je potrebné sa pod fotkou prihlásiť s AZET KONTOM a potom prepísať kod z obrazku. Tým, že dáte like, hlas nedáte.
Dá sa hlasovať každú hodinu... do 21.3.
MOMENTALNE SME NA 2 MIESTE, chyba nam len par hlasov k 1... ☹
Ďakujem krásne za každý 1 hlas 🙂
tu je link:
http://lesk.cas.sk/zlaticko2012/profil/8663

vicsstef
16. mar 2012

ahojte, su tu niektore, ktore zacali "nove kolo"? ja som sa tento tyzden pripojila k novembrovkam 2012 🙂 baby, ako riesite alebo riesili ste "vlacenie" vasich malych deti na rukach pocas teho (mam na mysli umyvanie ruk, zadocka, davanie do jedal. stolicky a podobne "vyskove transfery")? 😅

majka1981
16. mar 2012

@vicsstef jeej gratulujem k tehu,
ja by som to riesila tak, ze nauc dieta vijst same na stolcek, stolicku 🙂 , moj uz vela krat ide sam na stolicku, prebaluj na gauci, tam tiez dieta same moze vist.

jammka
16. mar 2012

@vicsstef gratulujem tak isto🙂 my to mame uz "za par" a poviem Ti, ze zo zaciatku to bolo v pohode, ale teraz je to uz ovela narocnejsie... ja som to riesila tak, ze som malej vysvetlila, ze ziadne "hoppa" sa uz konat nebude. zo zaciatku samozrejme namietala, ale naucila sa to akosi akceptovat. väcsinou ak treba, tak ju dviha mm a ja len vo fakt vynimocných pripadoch, ale da sa to...
tiez, tak ako pise Majka, sama uz vylezie na stolicku, gauc a podobne, takze si myslim, ze u vas to tiez pojde. a na umyvanie ruk, mame taky stupienok, takze je to v pohode a ked treba umyt zadocek, tak ju supnem do vane a osprchujem🙂
drzim palce, aby si to aj ty zvladla v pohode a hlavne v zdravi🙂

majka1981
16. mar 2012

@jammka pana beka, to uz mas fakt za par 😕 , to taaak rychlo ubehlo ??
ako sa citis? ako Stela?

jammka
17. mar 2012

@majka1981 leti to naozaj rychlo, ale uz by som bola najradsej, keby to tu bolo🙂 iste si este pamätate, ze tie posledne mesiace sa vlecu najviac a su najtazsie a este ked mame doma hyperaktivneho drobca, je to fakt zabava;)
Stela je velmi sikovna, vela uz rozprava, vsetko chce vidiet a objavovat, takze sem tam za nou uz nestiham... 😉
a snazime sa ju pripravovat na sestricku a myslim, ze sa nam to aspon troska dari, kedze sama pride, pohladka mi brusko, povie bábo a da mi nan pusu🙂 takze som rada a dufam, ze sa to v podobnom duchu ponesie aj nadalej...

majka1981
17. mar 2012

@jammka veru pamätam, tie posledne tyzdne sa to uz tahalo.. a ja som aj prenasala...
Stela je zlata, ze Ti hladka brusko a bozka ho 🙂 . Ako to riesis s kocikom?

jammka
18. mar 2012

@majka1981 s kocikom mam dilemu, i ked mala uz vela beha, zatial ho stale dost vyuzivam na dlhsie trasy...
rozmyslala som nad takym skejtom, co sa da pripojit ku kociku... len neviem, ci by na tom vydrzala stat, lebo ona by najradsej behala hore-dole... no uvidime, mam este aj buginu, takze mozno budem zo zaciatku kocikovat s mm alebo s mamou, alebo na striedacku🙂

majka1981
18. mar 2012

@jammka myslim ze na ten skejt je este malicka, to bude tak najskor od 2 rokov... ja by som to na zaciatku riesila s kocikom + so satkou, mimi das do satky a Stelu do kocika - pre tie situacie, ked musis ist sama s 2 detmi von.

jammka
19. mar 2012

@majka1981 no ved to, tiez sa mi to zda este priskoro... rozmyslala som aj nad satkou, ale kedze som ju nepraktizovala ani pri Stele, tak s nou nemam prax 😉

majka1981
19. mar 2012

@jammka co nebolo, moze este byt. ja praktizujem satku od narodenia a odporucam 🙂

janaspa
19. mar 2012

Ahojte baby co mate synatorov, chcem sa opytat, ako ste na tom so stahovanim predkozky....

majka1981
19. mar 2012

@janaspa predkozka sa da pekne stahovat 🙂, stahujem ju pri umyvani (ak nezabudnem, co sa stava pravidelne).

janaspa
21. mar 2012

@majka1981 aj my stahujeme, len poslednu dobu si nenecha do toho babrat. Ako daleko ste stiahli?Moja mama ma strasi ze uz by to malo byt dalej. Snazim sa, ale tak hadam nebudem to stahovat na silu, ale len pokial ma pusti. Nechcem to zasa zanedbat, lebo svagrininho teraz operovali a dobabrali to este viac:(

majka1981
21. mar 2012

@janaspa nerob nic na silu... a ked si to nenecha robit, tak by som to tiez nesilila... najlepsie je, ked si to on sam natahuje a hra sa s pindurom, to sa same uvolnuje, takze nahat vela bez plienky aby sa mohol "hrat" 😀 a nehresit, ked si ho chyta. je to prirodzene.

snowella
22. mar 2012

@jammka Ahoj po dlhsej dobe🙂. Tak onedlho pribudne k Stelke nejaky mesiacik ? 😉 Ze riesis, ako budes vozit obidvoch - natrafila som na nieco take : https://www.modrykonik.sk/bazar/kociky/cqwm/pri...

jammka
23. mar 2012

@snowella pre mna by bolo toto riesenie dost neprakticke, kedze byvame v panelaku, tak by som s tym asi nevedela fungovat... skor uz take sedadla za sebou...
ale este stale neviem co bude, uvidime... najprv si to vyskusam a potom uvidim🙂
ale vdaka za info. ako sa inak mavate?

ela2710
23. mar 2012

@jammka ja som sa rozhodla, ze my surodeneceky kupovat nebudeme, aj ked som najskor chcela, ale maly uz kocik nepotrebuje, vsetky prechadzky si prejde sam a von uz neberieme ani sportovy, takze babatku kupime samostatny kocik a Tomik bude chodit nadalej po svojich 🙂

ela2710
23. mar 2012

jaj az teraz som si vsimla chybu, malo byt surodenecky 😀

radecica
23. mar 2012

Ahojte, ucite uz deticky na nocnik? nasa mala vie ze sa donho cikakaka, aj si sadne, dame dole gate, plienku, citame, a nic. Myslim ze drzi a pusti ked dame plienku naspat🙂 Raz sa jej podarilo cikat do nocnika a tak sa zlakla az revala na neutisenie, aj ked sme ju chvalili do nebies🙂

jammka
26. mar 2012

@ela2710 vy mate pred sebou predsa len o trosku viac casu, ale tiez si myslim, ze to zvladneme bez kocika. tiez uz toho dost prejde, len som myslela,ze na take dlhsie prechadzky by sa este hodil🙂