icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

lienockaa
25. mar 2010

ozaj, k tomu priberaniu, pri synovi som dala 11,5 kg, no tyzden pred porodom som 1kg sama od seba schudla, ze to tak moze byt a byva..takze dokopy nejakych + 10,5kg..teraz neviem, kolko dam, pretoze po porode som velmi schudla, asi aj vdaka dojceniu a stahovaniu a nedarilo sa mi dlho dlho prekrocit hranicu 49kg..potom som konecne pribrala na 53kg, tolko mam teraz..pred prvym tehu som mala 55kg..
a priberala som az v druhom trimestri, islo to pol kila tyzdenne, nie mesacne..no a toto tehotenstvo som nepribrala este nic, vyzera to tak, ze kopirujem presne prve tehotenstvo, co sa toho tyka..uvidime, mozno sa mylim..🙂

a genetika nehra ulohu, to mozem potvrdit..moja mama pribrala pri mne 30kg, ale to boli casy "jedz za dvoch"..a ona jedla a chutilo jej hlavne sladke pecivo..kila uz nikdy neschudla..

nivejka
25. mar 2010

ako mne je to jedno,ale nemám chuť na sladké ako také ,že čokoládky,keksíky--to nemusím.....radšej kyselšie veci,alebo slankavé,ale nie veľa.....a manžel má také jemné črty a bude to jeho prvé,tak preto si myslím...inak pri dcere som pribrala 8kg,ale to bolo také utrápené ☹ a pribrala som aj tak na udržiavačke..

pusinqa
25. mar 2010

nivejka ty máš už aj dcéru? koľko má? keď to nemáš nahodené ani sme nevedeli

krivka5
25. mar 2010

lienocka nestras! ja som pri synovy pribrala 20kg a rok po porode som sa k vahe 53kg vratila,ale to som mala 20r 😒
teraz mam"nadhernych" 72,5kg a vaha mi tyzden co tyzden ide hore. dufam ze po porode to dam aspon na povodnu vahu.
teraz je pre mna najdolezitejsie zdrave baby. ja si myslim ze priberam uz aj z jogurtu(co su moje ranajky a vecera).obed mam normalny,len tie keksiky a somarinky pri telke su asi dovod toho mojho priberania 😒

nivejka
25. mar 2010

pusi...mala som ju nahodenú,ale som ju nejako vymazala už som to nechala tak....má 10rokov-v júli 11r.

nivejka
25. mar 2010

tak už si to opravila a mám ju zase nahodenú--tú moju malú opicu 😀

krivka5
25. mar 2010

nivejka...mozno ani teraz vela nepriberes.ja som pri prvom pribrala moooc a asi ma to caka aj teraz. no co budem muset durch satnik zmenit,alebo schudnut...

nivejka
25. mar 2010

ja už neviem ani písať--nejako prehltam písmenká a píšem blbosti...

pusinqa
25. mar 2010

možno ti to spravilo tým novým koníkom, tak to už máš veľkú slečnu

lienockaa
25. mar 2010

krivka-ale ty si po stimulacii, nie?to je cosi ine..tie hormony narobili neplechu..

ja nestrasim, ja hovorim, ze mama pribrala, lebo objektivne vela jedla..naozaj..ja by som ani pri najvacsej chuti nedokazala zjest take ranajky ako ona bezne mala..a to som ina kyselina..😀

krivka5
25. mar 2010

no idem sa aj ja ucit( 29.3. mam skusku z chemie),zachvilku pride muzo z prace a sfukne ma ked zisti ze sa nic neucim...

pusinqa
25. mar 2010

baby tak to vy ste iné 50 kg tintítka, to ja mám 65 - 70 kg normál

nivejka
25. mar 2010

krivka ja sa poznám a teraz mám pohodlnejší život som doma a stále papkám,aby mi nebolo blbo....
a už teraz mám nejaký +5-6kg navyše--radšej už ani na tu váhu nevyleziem,lebo asi by som sa len sama na seba rozčúlila 😖

krivka5
25. mar 2010

lienocka...ano po stimulke som sa uz nedokazala spamatat a aj mne sa niekedy zda ze jem piate cez deviate. uz by som sa mala krotit, len keby tie nevolnosti presli...

nivejka
25. mar 2010

lienocka ved aj som po stimulke.....a je to pravda mne to v tele spravilo dobrý bordel...som len rada,že nám to vyšlo hned na prví krát,lebo mi ani nič nezostalo a nechcela by som to podstúpiť ešte raz... ☹

nanulik
25. mar 2010

už som doma od dr. a mám dobré aj zlé správy.

bábatko je v poriadku som v 8tt, bije nám srdiečko a aj kývalo ručičkou 🙂 , ale ja som videla iba machulu 😢 😢 ale hlavné je že je v poriadku. dala som aj foto do albumu

zlá správa je že mám termín 5.11. 2010 😢 😢 😢 😢 takže už nepatrím k vám. Ale ja nechcem ísť inde. 😢 fnuk. mne je tu s vami dobre 😖

a teraz idem pozreiť čo ste napísali.

krivka5
25. mar 2010

pusinka... ja som mavala 56-58kg a ked som sa vydala pred dvoma rokmy a prestahovala do ZA pribrala som na 62kg a tie som si drzala az do teraz.. jaaj aspon na tu vahu sa chcem po porode dostat 😉

nivejka
25. mar 2010

úplne s tebou súhlasím ...krivka....aj s tým jedením to isté ako ja--nemám normálne mieru----nakladám si ako pre troch 😠

lienockaa
25. mar 2010

pusinqa-ani nevies, ako som strasne chcela pribrat, tych 49 nevyzeralo na mne velmi pekne.. 😝 kazdy rukami zalamoval, ze co som aka chuda..ze nech jem..a ja som jedla, ale je pravda, ze prvy polrok, co bol syn dojceny plne, som vynechavala alergeny a s nimi aj cokoladu, orechy, med a spol..predtym som to normalne jedla, tak asi aj to sa na tom podpisalo..neviem..

krivka5
25. mar 2010

nanulik...hlavne je ze je malicke v pohode.gratulujeeem. a ty nikam nechod. aha aj mne tu ukazuje september a doki mi dal termin 3.10. to mas dva tyzdne hore dole ,tak to u teba mozno bude uz v oktobri a u mna v septembri 😉

nivejka
25. mar 2010

ahoj nanulik................nikam nechod.......ty patríš len sem......................a to tiež nieje isté,či bábo nebude chcieť ísť skôr von........

retkvicka
25. mar 2010

kocky, lezim na gauci a jem pizzu...komu je lepsie? 😀

andreaerdna
25. mar 2010

pusi, ja mam normalne 65, dnes v poradni 69 aj s pulovrom, riflami a teniskami, ale aj tak...

nanulik
25. mar 2010

veru mne je tu s vami dobre, ja nechcem ísť do žiadneho novembra 😒

ozaj na poradnu mám ísť 7. alebo 9. 4.

bamb gratulujem že to dobre dopadlo 🙂

krivka5
25. mar 2010

no ja uz bezim...pekny dnicek vsetkym 🙂

andreaerdna
25. mar 2010

presne nanu, zostan tu. Akurat dnes sa tehotne kocky v cakarni rozpravali, teda sme sa rozpravali a ta jedna vravela, ze jej sestra porodila pred tromi tyzdnami a ze skor ako mala, ze v 36+2 a ze to nebolo povazovane za predcasne. Pokial to babo ma vahu, tak je to ok. Takze uz v 36 treba byt vychystany 😀

nivejka
25. mar 2010

mňaaaam a ja chcem pizzu 😀

nivejka
25. mar 2010

andrea...tak tak...ja som mala termín 31.8......a malá sa vypýtala von už 17.7--takže 1,5mesiaca skorej ....

lienockaa
25. mar 2010

nanulik, aaale, ostan tu, termin sa napravi..🙂hovorim znova, ze moj syn bol do 14tt o 2tt podla sona mensi, cize aj termin porodu, keby mi ho preratali, by bol az aprilovy..potom to pekne dohnal a narodil sa este o 4 dni skor nez som mala termin podla ms..cize v marci..🙂

mne inak hrozi to iste, ze mi v pondelok povie, ze som v 9tt..a vyhodilo by to v pristroji nejaky novembrovy termin..ale pokial sa pamatam, tak mne doktor ani pri prvom tehotenstve nemenil termin porodu, hoci bol maly mensi..on to potom dohnal a uz zodpovedal pekne..ja by som sa este nevzdavala nadeje, ze sa male narodi v oktobri.. 😉 ved to je vsetko +- 2tt hore dole..ako ano, moze byt aj v novembri, ale preco by nemohlo byt uz aj v oktobri?..😉

petra269
25. mar 2010

ja som mala pred otehotnenim 49 kg, potom hned ako som to zistila a nebývalo mi ešte tak neznesiteľne zle som hned 1 kg pribrala a ešte pred týždňom som mala dalšie kilo na sebe, čiže +2kg. Ale keďže za posledný týždeň mi býva úplne najhoršie a v jedle sa musím kvôli tomu obmedzovať, tak už to asi neni +2kg ☹