icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

krivka5
25. mar 2010

nivejka...dakujeeem 😉 jasne ze dostanes knizocku aj ja som ju dostala v 12tt. a to by si uz mala ist na toto specialne sono?

pusinqa
25. mar 2010

niv ale aj tak si rada že máš skúšku z krku nie? večer držíme palce, napíš

mobilo
25. mar 2010

nivejka kakao? my sme mali problémy so synovou zápchou a kakao mu ani nedávame, lebo pár krát sme mu dali a nedalo sa mu kakať.
mne na jeho zápchy pomáhajú: slivky buď sušené, alebo čerstvé, vločky- mu dávam skoro všade a celozrrné pečivo a veľa, veľa vody, aj mrkva mám už odsledované pri ňom chudáčik on kakal aj raz za 7 dní

krivka5
25. mar 2010

inac baby aj mne zacali nevolnosti az v 6tt a najhorsie to je na vecer.teda teraz sa to uz da prezit. zo zaciatku som mala vecer normalne zimnicu. a ta cola mi tiez trochu pomohla.

andreaerdna
25. mar 2010

gratulujem vsetkym dobrym vysledkom... a tym, co idu, drzim palce 🙂
krivka - nebola si vcera nahodou na sono v Ziline, lebo aj ja som tam videla takuuu strasne chuducku babu, co mohla mat tak 40kg.

pusinqa
25. mar 2010

súhlasím s mobilo, naša malá s tým nemá problémy lebo robím prevenciu pitie, pohyb, málo sladkostí hlavne čokolády, veľa zeleniny, ovocia, ovsené vločky strčím kam sa dá, celozrné pečivko

nivejka
25. mar 2010

krivka.......ved aj idem ,lebo minule sestrička poplietla týždne pri objednávaní a bola som len v 9.tt+2dni a nemohol ma doki odmerať,tak idem teda dnes.mimochodom toto bude už môj 3 utz......naposledy to malo 2,1mm tak uvidíme ako narástlo 🙂

bamb27
25. mar 2010

lenok ospravedlnujeeeem, najprv som pisala a potom citala.. takze gratulka aj tebe 😉 😅

krivka5
25. mar 2010

petra...to sme na tom asi rovnako 😒 aj ja uz cakam kedy mi tie nevolnosti prejdu, ale dokina mi povedala ze nevolnosti su o.k. horsie by bolo keby len tak zmizli,mohlo by to znacit nieco v neporiadku s baby .tak sa s tym uteśujem 🙂

krivka5
25. mar 2010

andrea...aaaaano bola som 🙂 to chuducke dievca sedelo pri mne a nozicky mala ako pavucik. ja som bola pri nej ako v osmom mesiaci 😖 .aj ty si bola? ja som sa dostala na radu predposledna o 19:30.

mobilo
25. mar 2010

pusinga ved ja sa tak hnevám, ked mu dá niekto čokoládu, lebo jemu fakt robí zle....vieš on je taký štastný a strašne sa teší, len ja potom s ním sedím na šerblíku a chudáčik plače, že to nejde veru my sladkosti veľmi málo

nivejka
25. mar 2010

pusi....jasne,že som rada,že ju mám za sebou,ale ten môj učiteľ--je taký pedant 😖 --normálne vieš a on ťa zdeptá s inými otázkami,ale čo mám to terau z krku 😅
mobilo.....hej tak mi to radila mama--robí si to 3krát denne a na záchod chodí teraz pravidelne....my to máme v rodine také problémy....slivky mne nepomáhajú a ani celozrnné....

krivka5
25. mar 2010

nivejka...drzim palceky nech sa da malicke dobre pomerat a nech je v poriadku 😉 aj tak ta posiela nejako skoro na meracky...

petra269
25. mar 2010

krivka zlatá si, tak aj ja sa tým budem snažiť sa utešovať keď bude najhoršie 🙂

nivejka
25. mar 2010

počkajte.......to kakao si mama vlastne dáva do toho preto,lebo jej to znižuje krv.tlak----do riti a ja som si dala dve plné lyžičky kakaa,tak teda môžem čakať.....že pôjdem na wcko 😒

mobilo
25. mar 2010

nivejka na každého platí niečo iné (-:
moj syn stále buva ja sa už nudím už nech vstane nech ideme von..Nikdy tolko nebúva on tak hodinku a teraz už asi 2

andreaerdna
25. mar 2010

krivka - no super, ja som tam bola tiez - s manzelom, my sme vysli von o 19.00h, tak sme sa mozno aj videli... co si mala oblecene? viem, ze ta chuducka mala biele nohavice, no fakt bola stasne chuda.

krivka5
25. mar 2010

andrea...tak uz asi viem ktora si bola.nemal tvoj muz taku do ruzovkava koselu? ja som mala ciernu suknu a moj muz mal ruzovu koselu a je vyholeny. bol tam s nami aj svokor...

andreaerdna
25. mar 2010

ano, ano, tak to ste sedeli vedla nas... moj mal bledoruzovu koselu veru. Kuuuurnik, vidis, to je nahodoicka 🙂 A koho mas doktora? ja zachara

krivka5
25. mar 2010

ja mam kabzanovu. inac aj ty si stihlucka este,ale na fotke ti uz je pekne brusko vidiet 🙂 ja som pribrala 2kg pri stimulacii s injekcii a teraz este 8kg tak sa citim ako balon.

krivka5
25. mar 2010

andrea...aj tvoje babenko je tam krasne vidno,ja si tie moje fotky furt obzeram,ze v tomto tyzdni su tie fotocky zo sona najkrajsie vidno...ozaj ani ty nevies co to bude? aj sme sa pytali ,ale doki ze to este nevidno 😒

alenkam.
25. mar 2010

krivka, andrea.. to sme tam boli spolu, ale asi sme sa minuli, lebo ja som bola ako druha... ale tiez som si obzerala kto uz ma ake brusko... 🙂

andreaerdna
25. mar 2010

ja som ta nevidela stat, takze neviem, po sediacky som si nevsimla. Nooo, ja som pribrala nejake 3kg a este som mala nejake 2kg vianocne, takze sa citim tucno. Dnes mi doktor povedal, ze pri mojej vyske to bude minimalne +14kg, tak uvidime o kolko viac 🙂

lienockaa
25. mar 2010

ahojte..

no vy ste toho popisali..🙂

gratulujem vsetkym k uspesnym sonam a k rastucim babatkam..🙂😉

bamb-vobec nic sa nedeje, ze vychadza podla sona 9+1 a podla ms 9+6..a tuti to nemusi byt dievka..moj syn bol do 14tt skoro o 2 tt podla sona mensi..a je to chlapec.. 😅 toto druhe je tiez tak isto mensie a ja teda viem, kedy presne som mala ovu, merala som BT aj ovu testy robila, nemohla som otehotniet neskor ako bol ten den ovu, pretoze viem kedy co bolo a kedy co nebolo..😀 takze to je vyslovene len orientacny nalez a babatko to kludne moze dobehnut a dokonca predbehnut..syn to jednak dobehol a jednak v 24tt bol uz o 2tt zase vacsi nez mal byt..a tiez som vedela, kedy presne bola ovu a aj sa podla toho narodil.. 😉

andreaerdna
25. mar 2010

alenka - to si sa musela zavcasu zapisat 😀 ja som prisla 16,15h a predo mnou 4preciarknute a 16nepreciarknutych...

alenkam.
25. mar 2010

ja som bola upozornena, ze tam byva sialenstvo, tak som si to tam odsedela.. prisla som po pol tretej... a vam poviem... uz o tretej tam bol zoznam riadny... ale mala som knizku na citanie a cas ubehol... kedze byvam v rajeckych a bola som aj u obvodnej, neoplatilo sa mi chodit domov a zase nazad.. v meste som uz oplieskala dost penazi, tak som si sla radsej uz sadnut do cakarne... 😀

nivejka
25. mar 2010

andrea.....aj tebe som nakukla do albumíku a tiež krásna fotečka...aj bruško ti začína pomaličky vykúkať......ja viem že priberiem min.+20viac......
jaj baby ale ja tuším,že budem mať zase dievčatko 😉

krivka5
25. mar 2010

no baby ale sa nas tam odtialto kopu stretlo a ani sme o tom netusili 🙂 ja som tam pozerala po jednej kocke z inej temy co mala byt tiez na sone s muzom a myslela som si stale ze je to andrejka,ale ona ma iny nick 🙂

andreaerdna
25. mar 2010

veru, veru, sme sa tam zbehli. My sme sa zapisali a sli sme sa prejst a najest do mesta, ale aj tak sa dost cakalo. No ale v takychto pripadoch mi to nevadi, ze musim cakat 🙂

nivejka - ja by som tiez chcela cosi tusit, ale neviem si predstavit, co by ma malo nabadat k tomu 😀 Mne ked mamina povedala, ze pribrala 12kg... pri vsetkych troch detoch. Je mi jasne, ze toto som nezdedila 😒

krivka5
25. mar 2010

nivejka...20kg...to by som este celkom brala,ale bojim ze u mna to bude aj viac 😒 a preco zase dievcatko? inac aj my by sme chceli asi dievcatko. ale ked to bude chlapcek budeme tak isto stastny...