Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
amadora áno podľa prvých pohybov mi upresňoval aj Tehotenskej knižke som mala prvý TP a druhý termín porodu 😉
Zisťovanie termínu pôrodu podľa pohybov plodu
Na tento spôsob výpočtu musíte sledovať prvé pohyby plodu. Prvorodičky prvé pohyby zaznamenávajú okolo 20. týždňa a viac rodičky okolo 18. týždňa tehotenstva. Termín pôrodu určíte tak, že k dátumu prvých pohybov plodu prirátate 20. týždňov u prvorodičiek a 22. týždňov u viac rodičiek.
am myslím že všetky sú rovnako dlhé len rôzne široké v prsiach a páse tie veľkosti S,M.L ... skús sa ho spýtať na konkrétnu veľkosť ktorú nosievaš
andrejka ja som novšia, vy už viete že bude dievčatko? dávali ste si tie testy DNA z krvi?
no ja som prvé pohyby cítila v 15 tt takže asi nie 😀
s tými pohybmi som to na nete čítala aj ja, aj že podľa uzv v 13 t. tak som naň zvedavá, ale mne pri prvej termín za celý čas nemenili, uvidíme
pusinqa toľko z toho chápem aj ja 😀 ale čo je to že 2x41-63? akože veľkosť S má v páse 82cm a veľkosť L až 126cm? 😀
mobilo.....aj mne vyslo dievcatko... 😵 😵 😵
a v cinskom kalendari mi vychadza chlapec.... 😀 tak som zvedava co to bude... 😀
http://www.mamaaja.sk/ActiveWeb/Article/762/cin...
ja som tiež cítila skor a aj tak sa nenarodil ani v jeden dátum 😅 museli ho vytiahnuť nasilu 😀 😀 😀
aj mne v čínskom vychádza chlapec ale pozerala som si aj syna kedy sme ho počali a koľko som mala rokov a to mi vyšlo na babu 😀
Ahojte, tiez sa hlasim po dlhsej dobe...
Oblecenie pre tehotne zatial neriesim, dufam ze ked budem mat brusko, bude uz teplo a budem moct nosit saty atd. No akosi mi uz to brucho zacina vykukat-je vidiet ze nevolnosti uz uplne ustupili a riadne sa napchavam 😉
Ten test vyzera dobre, no ja sa necham prekvapit-teda este aspon na tych par tyzdnov, z ultrazvuku si to asi zistit dam. Aj pri dcerke som to chcela vediet, no ta sa neukazal -ani den pred porodom som nevedela ze co to bude.
My sme mali francuzske zemiaky vcera, dnes klasika zemiaky a rezne.
podľa mňa najspoľahlivejšie je tvar bruška, ja som si dávala kadejaké testy pri synovi vždy všetko mi vyšlo na babu...iba brucho som mala také chalanské proste iba brucho 😉 také do špica a mamina mi hovorila ty máš brucho na chalana a aj tak bolo..
teraz zatiaľ moc nevyrástlo ale tiež sa mi zdá, že ide do hora nie do bokov tak uvidím
Mne vychadza podla vsetkych vypoctov-aj toho cinskeho chalan, tak uvidime, no ja si to aj myslim. Aj pri dcerke som hovorila ze to bude baba. 🙂
mobilo - ja som mala brucho do spica a tiez mi vsetci hovorili ze chalan, no ja som vedela svoje a bola to naozaj baba 😉
A ja som mala brucho aj do šírky pása a všetci že baba a houby 😀
amadora myslím že je to tak ako píšeš, my sme sa pri malej chceli nechať prekvapiť, na predposlednom uzv sme síce boli nalomení že keby bolo vidieť aj by sme si dali ale lekárka povedala že nevidí na 100 % len si myslí čo to bude že nám radšej nepovie, tak sme čakali čo sa narodí. uvidíme ako to teraz s tým poriešime
prvú vetu som myslela s tými veľkosťami tuniky amadora
https://www.modrykonik.sk/forum/o-tehotenstve/skusili-ste-intelligender-boy-or-girl-test/
som našla tému o tom teste a veľa maminám vyšlo úplne inak
veď uvidíme ..mne syna povedali až neskoro, že chalan pomaly pred porodom stále to nebolo vidno a ja zvedavec... uvidíme ako teraz ale ten test asi nekúpim ako som čítala vyhodené prachy , veď myslím, že ani jednej neukázal správne
no idem ja do postele za mojím drobčekom maličkým 😵 dobrú nocku želám!
a inak dnes mi nebolo asi ani zle 😠 keby už tak nastala zmena! 😝
dobre ranko krasavicky,
paralen si na bolavu hlavu mozeme dat, vsak ano? .. ja som vcera nesla zaspat ako ma bolela, neviem ci to bolo zmenou casu, ale cely den som bola ako omracena.. blby den... vecer som potom v posteli skusala 3 hodiny zaspat, ale nedalo sa, tak som si dala polku paralenu, tak dufam ze som nespravila blbost 😕 ..a to som si este chcela ist urobit radost ze si nieco kupim, ale vydrzala som to asi 10 minut a musela vypadnut, to mnozstvo ludi, tepla a smrdov mi teda vobec nespravilo dobre...
ale inak fajn vikendik 😉 .. o 2 hodinky idem k doktrovi na poradnu, idem si zatial precitkat co sa tu cez vikend rozoberalo 😉
aj ja prajem dobré ránko 🙂 mna dens čaká administratívny den 🙂 idem do poistovne spýtať sa na to zučtovanie, na poštu šeky poplatiť a do knižnice pozrieť nejaké knihy na bakalárku 😒 ale čo už ked aj to musí byť.
včera som sa takmer celý den poctivo venovala štúdiu. dúfam že výsledky aj budú stát za to
bamb super daj potom vedieť ako si dopadla 😉 ja idem 7.4. ráno a potom o deviatej idem k zubárke 😀 budem mať zmiešané pocity 😀 ráno dobre potom zle 😀 a to mám potom o tri dni zase skúšku 😅 to mi doktor asi dáva náročky 😕
ahoj nanu, ty si nejaka aktivna 😉 .. to sa o mne neda povedat, vcera som sa cely den aktivne venovala polihovaniu a dneska budem musiet este dobre zapnut, lebo nejako sa mi v praci nazbieralo... jaj tak by som mala chut ist na PN 😅
Bamb ideš znovu na poradňu? Nebola si minulý týždeň či ako? 😕 Držíme palce 🙂
Ja idem v stredu, neviem sa dočkať 😵
Ja som mala v noci taký hrozný sen o bábätku a hrozne živý 😒 Snívalo sa mi že som začala špiniť tak ma naši viezli do nemocnice a cestou v aute som už aj dostala horúčku a triašku a rozdýchavala som bolesti. Normálne som sa zobudila na to že sa mi zle dýcha ☹
ahoooojteeeee.....ako sa tu máte? ja mám ešte dva týždne do poradni, no ale už sa neviem dočkať 😀
ama, ja som minuly tyzden bola len na sone... v sono ambulancii, sice u mojho doktora ale tam nie je cas na poradnu, tak sme sa dohodli na dneska.. ze mi aj povpisuje co to do mojej prazdnej tehotenskej knizky 😉 .. ved este sa vratim a napisem ako bolo
inak aj ja som mala strasne krepy sen, nastastie nie o babatku, ale o tom ze sme zrazu nebyvali v nasom byte ale nejakom spinavom zasmradlavenom hnuse, kde som sa bala vobec si sadnut.. ale ked som sa zobudila tak to bola ulava 😅
mne sa snívalo že som bývala v nejakom sirotčinci a ten bol na cintoríne tak tam strašilo a ja som sa strašne bála a navyše som tam videla programového manažéra od nás zo školy, ktorého velmo nemáme v láske 😖
dobré ránko bambulky. ako sa dnes máte? mne bolo dnes ráno zle... drobec strašne pýtal papať a ledva som vydržala, kým som prišla do práce, aby som sa naraňajkovala. ale už je dobre, tak to je hlavné. ja som mala celý víkend pracovný... účtovala som a dokončovala daňové priznania klientov, takže som totálne vyšťavená a neoddýchnutá. včera som skončila o 23.00 nového času a dnes ráno mu musel z postele vyťahovať pomaly žeriav ☹
renatka, moje drobciatko si pytal papat o pol noci 😀 😀 😀 , este ze som aspon napiekla buchty, na nic ine by som sa nezmohla, aspon som nejedla tu polku paralenu na lacno... este ste mi nepovedali, ci som ten paralen mohla.. predsa je to este len prvy trimester, dufam ze nevadi.. ale hrozna ma bolela hlava

Test s číslami. Pohlavie dieťaťa údajne dokážu určiť aj čísla. Preto spočítajte svoj vek v čase otehotnenia a mesiac, v ktorom sa tak stalo. Ak bude výsledné číslo nepárne, je to zaručene dievčatko, ak je párne, bude to chlapček 😉
vyšla mi baba