Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
baby, teraz som si predstavila, ake to bude niekedy zaciatkom oktobra, ked uz prve z nas budu hlasit drobcov 🙂 az vtedy sa ukaze, ake presne boli nase vypocty 🙂
bamb, ktohovie, mozno hlas podvedomia 😉
pusi....mne doki až teraz zapísal termín pôrodu až ked mi robil scrining---dovtedy som mala termín,čo mi to vypočítal počítač...tak ja viem presne oplodnenie aj poslednú menzes--jedine v tom je malá výhoda...pri malej som nevedela úplne poslednú menzes a tak sme hádali .....jedujem sa zo slovenčinou,lebo to moje zadanie neviem nájsť na nete 😠 😠
nivejka, ake zadanie?
fio, ved to.. 😀 😀 ...urcite su nase vypocty uplne niekde mimo reality a miminko si moze dat aj nacas alebo sa vyvyjat kustok rychlejsie 😉
fio a predstav si ako sa budeme gúlať a potiť v tých strašných horúčavách 😀
hej, este budeme spominat na male bruska a zimu 😀
ahojte..
hlasim, ze kontrola ok, babatko je sikovne a ide v slapajach svojho starsieho braceka a pekne narastlo, rozdiel medzi terminom podla sona a podla ms je uz len 3 dni..takze spokojnost.. 🙂 a zmena terminu porodu sa nekonala, ja aj tak viem, ze ono to dozenie, proste mam tu skusenost z prveho tehotenstva..ja neviem, preco vam to niektorym stale menia? ze z kazdej kontroly mate iny TP.. 😕
nabuduce idem na odbery, aj NT merat..ale to je este daleko.. 🙂
mne je pohlavie fakt absolutne jedno..neprajem si ziadne z pohlavi viacej..hoci vsetci naokolo si myslia, ze si prajeme s muzom dievca, kedze chlapca uz mame..a vobec to tak nie je.. 😅
nas maly bol taky tvrdohlavec, ze sa za zivy svet nechcel otocit mojmu doktorovi tak, ako trebalo a my sme dlho vobec netusili, ze je chlapec, takze urcite nie je pravda, ze chlapca je skor vidiet..az na 4D v 24tt bolo dobre vidiet, lebo sa mu proste vtedy konecne zachcelo otocit sa, milospanovi..😀..pritom sme tam isli iba pre to dvd, aby malo dietatko pamiatku ako vyzeralo v brusku, to, ze sa ukazalo aj pohlavie, bol len taky bonus, ci ako to mam nazvat..🙂a su deti, ktore sa "ukazu" az pri porode..😉takze nie je kam sa ponahlat s urcovanim pohlavia..ved je to vlastne jedno, len nech su tie deti zdrave..😉
no ale aspon nebudeme rodiť v tých najväčších horúčavách 😅 😉
čo mi profesorka dala--nemám knihy,tak sa všetko musím učiť z netu... ☹ ....
slohová práca : veľkomoravské tradície v slovenskej umeleckej literatúre
lienocka, gratulujem 🙂
no, mna pohlavie velmi zaujima. Aj ked viem, ze to neovplyvnim, uz teraz by som chcela vediet, co to bude. Ja som taka zvedavka 🙂
Nivejka, ty co studujes? slovencinu?
lienocka ....teší ma,že všetko je ako má byť a drobec je taký aktívny 🙂 --jasne,že je to jedno--nech je to zdravé ako rybička 🙂
rosan....no to máš pravdu nebudeme našťastie rodiť v horúčavách...... 😉
hm....dorábam si školu na staréééé kolenááá
ale jaj, ake stare kolena!!!
no tak sa hovorí,ved o mesiac mám 32r. a dala som sa na školu,ale našťastie len 2roky.....
baby, ale ked som cakala prve, bola som zvedava ako vy..😀 chcela som vediet pohlavie, len sa nechcel ukazat.. 😉 takze ja to celkom chapem, ze chcete vediet, len osobne uz to vnimam trochu inak teraz pri druhom..niezeby mi bolo vsetko jedno, to nie, ja sa velmi tesim, ked mi povie doktor, ze je babatko ok, len uz niektore veci proste beriem tak lezernejsie, no..😀 ved uvidite, ked budete mat druhe.. 😉
na materskej postudujes 🙂 a male bude mat vzor
ved my chapeme, lienocka 🙂
fio.....jáááj ved mne to nejako ťažko ide do hlavy a hlavne ma rozčuľuje,ked si to nemôžem nájsť na nete---normálne zúfalé stavy ☹ ☹ ☹
lienocka...tak ja budem mať druhé,ako je mi jedno,čo to bude,ale určite to chcem vedieť popredu,lebo ja to tak ľúbim a musím sa aj zariadiť.....ja som zvedavá strašne 😀
krivka ty,čo študuješ????--si na výške?
niekedy tu niekto hadzal link na kadejake skratky z tehotenskej knizky, nespomeniete si prosim niekto kde to najdem 😉 dakujeeeem
Bamb, bolo to niekde na www.mamaaja.sk
no ja budem mať svoje prvé bábätko ale či chcem alebo nechcem vedieť pohlavie zatial neriešim...aj tak každý tomu malému hovorí Adamko, tak je to jedno 😀 ...inak sa mu aj tak nebude hovoriť 😀 aj keby to malo byť dievčatko, len potom nastane problém No.1....aké meno...a to bude ťažký výber 😀 ...ale hlavné je, aby sa to narodilo vtedy ked mám, aby to bolo zdravé, aby malo 10 prstov na oboch rukách 10 prstov na oboch nohách ale najváác aby bolo zdravéé 😉
jeeej, zlate ste.. idem si citat, dneska mi tam toho popisal 😉
meral vam lekar panvu? mne nie. niekde som citala, ze to mal urobit pri 1. vysetreni.
fiorea...mne doktorka nemerala ..... a to by mala čo robiť 😀
neviem 😀 vraj merat kosti. neviem si to predstavit

fiorea...ja som vedela presne kedy mam ovulaciu, lebo som chodila kazdy mesiac na 13.-ty den k dokimu a ten mi povedal presne takmer na hodinu kedy sa musime snazit...vzdy to bolo dva dni, ale vtedy ked sa to podarilo sme to poistili a pre istoru sme sa snazili az tri dni po sebe, takze neviem v ktory den to vyslo 🙂 ale hlavne ze to konecne vyslo...mobilo zavidime ze ides zajtra a tesime sa na spravy...