Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
pusi... ja dnes pecenu buchtu lekvarovu, o pol noci mi muz musel ist zobrat, lebo mi bolo zle zle... to sa mi take este nestalo 😅
panecku, to si neviem ani predstavit. pre mna je spanok vykupenim. vzdy sa tesim, ked uz mozem ist spat, aspon vtedy mi je ok.
no aj ja som rada, kedy už môžem ísť spať, lebo niekedy večer je to fakt neznesiteľné, len smola je v tom, že sa v poslednej dobe každú noc zobudím, že mám taký plný mechúť že niekedy ani vstať nevládzem 😀
mobilo tak to asi hej furt nad tym premyslam 🙂 ale manzel chce na 100% Saskiu tak uvidime 😀
dnes som uspesne zacala 13tt. 😀
rosannar ja som na tom rovnako,no najviac ma stve,ze potom hodinu nemozem znovu zaspat 😒 a cez den mi to chyba
mnam buchticky 🙂 ale co z toho ked mi je tazko od sladkeho,uz by som si veru rada pochutila bez nasledkou 🙄
prave ma na chodbe pristavila kolegyna s otazkou, ci nie som tehotna, ze mam nejake brusko 😀 asi to uz fakt neutajim. zajtra bezim za sefkou, nech ma nepredbehnu ostatni 🙂
fiorea a co priznala si sa?
spiru, ja praveze sladke zvladam, problem mam s masom, uz ani sunku nezjem... co predtym bolo uplne naopak... 😅
ale ano 🙂 neviem klamat. ale poprosila som ju, nech je este ticho, kym to oznamim oficialne. musim sa poponahlat. uz pred mesiacom sa na mna zadivala ina kolegyna. ani brucho mi este nevidela a uz ze si nejaka ina. nie si tehotna? som ostala v soku, ako to moze vediet. vraj mi to vidno na tvari. neviem... niektore zeny su fakt dobre pozorovatelky 🙂
fio? ...mna sa moja kadernicka spytala minule ci som tehotna, ze ma na to citaky 😅 ..niektore zeny su extremne vsimave naozaj
fiorea áno, boli sme ešte na 3D, niekedy v 26tt
lienocka super že je všetko ok 🙂
aj my presne vieme kedy sme počali, 25.1. 🙂 ja som si merala teplotu a robila grafík takže som vedela že mám plodné dni keď sme sa milovali, ale aj tak som bola prekvapená keď som zistila že som tehu 🙂
kočky môj malý sa zobudil s plným noštekom. ja sa tak bojím že mi zase bude chorý a zase budeme bojovať s teplotami ☹ normálne mi ostalo zle...
mojej mame sa tiez raz tak podarilo uhadnut kamaratkino teho. mala nejake vacsie prsia a do tvare bola zmenena, tak mama vravi, ze asi bude teho a ona vtedy este ani nevedela, bola mozno v 3. tyzdni. je to zaujimave 🙂
ahojte, tak som vas dobehla 🙂 Ja som dnes rano bola uplne vyvalena zo sefa... ako debilne sa tvaril v piatok, ked som mu to povedala... tak mu to asi cez vikend doslo. A ze ak niekoho mam, tak mam skusit zohnat nahradu a ze uz teraz by sa pomaly zaskolila, aby ked pojdem k doktorovi nemusela byt zatvorena vzorkova predajna, lebo ked ludia pridu a na dverach odrazu napisane, ze zatvorene z dovodu navstevy u lekara, tak to nerobi dobre meno. No a ze ked ja nebudem moc prist, tak by ma ta nahrada mohla zastupit, a ked odidem, tak by zostala a bola by uz zbehla.... sa diiiiivam, no pekne, chlape! Tak som rada, ze nakoniec to takto zobral. 🙂
Amadora - dakujem za ten tip s tou autosedackou pre kamaratkinu malu ku krstinam, fakt maju len vajicko do 11kg, ale uz teraz sa im zda byt male, lebo ze nohy by z neho nemali trcat a trcia ci co. 🙂
fiorea , bamb27 tak to hej mna sa minule v tatovej firme ako som bola pozret manzela(nebojte sa nepodozrievam ho) 😀 a bola som mu odniest papiere bola som tam s Philipkom a Sofinkou tak ma jedna zastavila ci nie som tehotna no vedeli sme uz o tom aj s manzelom ale este sme to nechceli rozmazavat 🙂 naozaj niektore zeny su vsimave 😉 ale potom sme to uz oficialne potvrdili
amadora, neboj, mozno je to len obycajna nadcha. prejde za par dni aj bez teplot 🙂
andrea, tak sa ti aspon potvrdil nazor nanho. len som zvedava, kto bude ochotny chodit do roboty len na par hodin, kym budes k dr. chodit po celych 9 mesiacov, resp. este pol roka. A asi sa neda cakat, ze by bol ochotny zamestnat 2 osoby. niektori ludia su fakt divni. akokeby tehotenstvo bolo nieco vynimocne...
andreaerdna ,fiorea presne niektory ludia su fakt divny...mam taku skusenost ☹ ja by som si priala aby si muzi skusili byt na rok nase pohlavie.Nech vedia ake krasne je tehotenstvo.A ako sa o nich strame.... 😀
Caveeero bambiiiny...
Som Vas trochen aj docitala... moreeee.... sak pisete, jak keby ste nemali co robit... 😀
Mne doktor meral panvu, a povedal, ze ju mam uzku... No, co ja poznam babeny, maju aj uzsie a porodili normal... takze klidek, pan doktor... 😀
Skriningovat sa ideme 9.4., modlim sa, aby bolo vsetko v poraaadecku 🙂
Babky, ja tak strasne zeriem, ze mi samej rozum zastava. A komplet vsetko.... maso, vajcia, cestoviny, sladke, slane, kysle, no uuuuplne vsetko.. Vcera som zdruzgala super kysle haribo, kym som Letsdensovala, jazyk som mala zodraty, vsetko ma uz stipalo, ale neprestala som ich chmatat 😀
Teraz som zbehla do obchodu, ze cerstve pecivko, masielko a redkovku kupit... no, mate ma vidiet, sak 20 evry som tam nechala na sprostosiach. No, ale, zozeriem ich, to je pravda 😉
Vecer si uvarim gulasik, budem mat na hamanie...
Neviem, ci je dneska nejaka zmena tlaku, ale citim sa ako po opici... nechapem, co to ma byt... 😲
A den splodenia? 😀 😀 😀 tazko povedat, kedze som minimalne od vianoc mala zvyseny sexualny apetit, a svoju davku som si pytala veeeeelmi castooooo 😀 co sa dovtedy nestavalo... neviem, co mi bolo 😀 ale, chvalabozku, nie? 😀 mm nechapal, ale, pravdupovediac, ani ja.... 😲 😀
lenok .... ty si expert 😀 😀 😀
aaa... 😀 precooooo??? 😀
za tu panvu?
papanicu?
splodenie?
😀 😀 😀 naaa, sak ja pisem to, co je pravdaaa... 😀
ale moooj zivot nie je az taky zabavny.... 😲 no... teda niekedy.... 😉 😀
lenok. parada, vidno, ze si uz 14tt. nech ti len chuti. ja jedavam, aby mi nebolo zle. chut nemam na nic ☹ ale uz sa tesim, ze sa to hadam obrati a budem spravne zrava tehula 😀
tak sexualny apetit nahradil ten stravovaci 😉 vidis, vsetko je, ako ma byt 🙂
lenok, ako ti merala panvu? metrom? 🙂
lenok - zasa taka prostorekost z teba srsiiii... ja to tak mam na jazyku, ale ty to tak vies aj napisat 😎 super! 🙂
fiore - kopec ludi je bez roboty a poznam dost takych, co aj skolu sparvili a jednoducho nie je robota - a to sme v Ziline! Mna tato sprava celkom potesila, ze sa k tomu takto postavil, ale tiez mu hovorim, ze... aj ked niekoho zabehneme, tak on asi bude hladat robotu stale, nie? No a mam celu dovolenku. Dla vypoctov mam ist na MD 23.augusta, mesiac predtym akurat vycerpam celu dovolenku, takze ten niekto by mohol nastupit 23. jula. to je za necele 4 mesiace. Skolila by som noveho najskor v maji hadam. Som mu hovorila, ze poradnu stiham v pohode do tej 9tej rano, teda pred tym, ako otvaram. No a sono byva az vecer, a to je raz za dva mesiace. Ibaze on mysli aj na to, ze mozem byt PN, a to by chcel mat uz niekoho v zalohe. Vsak uvidime 🙂
ved ak sa ti podari najst niekoho takeho, tak to bude dobre aj pre teba. aspon sa nemusis citit vinna, ze mu kazis ksefty 🙂
fiorea... aaa.... sak vytahou take kliiiiste.... ci zverak, ci co to bolo... studene jak hovado 😀 az sa mi bradavky postavili 😝 😀
odpredu, odzadu, zboku... pas... boky... pupek.... secko... som kukala na neho, ze co robi... 😉
mi to pripomenulo, ked nam na ZS merali velkost fejsu na plynove masky 😀 take roztahovacie cudo mal... 😅 ale zelezne 😝
andreaerdna... jj... ja som taka tlčhuba.... len niekedy mi to dooost problemov narobi, ale sak ti, co ma poznaju, ti vedaaa, ze mna jazyk furtom svrbi 😀
lenok 😀 😀 😀 tak som rada, ze mna nemeral
lenok - mi presne pri tom popise to meranie plynovej masky napadlo 😀 a citam dalej a fakt.
fiorea - myslim, ze najdem, hlavne absolvent to oceni, nie je to narocne a platovo primerane, netreba prax. A mne sa tiez ulavi, ked nebudem musiet od doktora letiet a lamat si nohy, pripadne si zobrat tyzden PN na zotavenie, ked bude pekne vonku 😎. Len chcem zostat prvorada az do konca, teda aby mi plat zostal - mam mesacny pausalny - ak by sa mi to malo nejak odrazit na materskom.
naa, sak... ale mal ta... 😲 ved to sa zapisuje do tehu knizocky... 😉 ja to tam mam secko popisane... len to este vylustit musim 😉

nivejka to máš o zábavu postarané 😉
ako noci spávaš? ja dnes v noci 2 krát hore po štvrťke banána som musela zlupnúť nech sa žalúdok trošku ukľudní a zaspím . pri malej to bývalo ešte horšie častejšie a viac som musela jesť v noci, pamätám že som sa len modlila nech nemusím do konca života jedávať niečo aj v noci 😀