Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
joooj mna včera strááášne bolela hlava, tak som si trošičku zdriemla pri telke asi na polhodinku, ked som vstala tak bolo v pohode ale ako náhle som vstala už aj z gauča tak sa mi zakrutila hlava a zase to bolo ako na začiatku, ale potom to našťastie prešlo ale už som len čakala kedy drahý pôjde do práce lebo mal nočnú aby som si mohla trošku ľahnúť 😀
ahojte kocky!
tak ja vas ledva stiham citat, nie to este nieco napisat, lebo som od vcera v robote a PN je koniec!!!!! Huraaaaaaaaa 🙂
Konecne si mozem vychutnat vietor na tvari 😀 ... a budem moct ist do obchodakov pozriet nieco na seba! Po 3 tyzdnoch PNky som sa rano chystala do prace a nic, ale vobec NIC mi nebolo na oblecenie dobre. Nakoniec som vytiahla nejaku storocnu skaredu suknu, ktora ma teraz samozrejme tlaci.... Sefka mi doniesla 2 saty, ktore mi asi budu dobre(ona je taka oblejsia), doma ich skusim, ale aj tak si musim uz nieco kupit. ... a k tomu su za chvilu sviatky a ja ich nebudem musiet travit na gauci, ale pojdem aj von 🙂
ja už cítim, že ked sedím tak ma už tlačia rifle....ale zase ked stojím tak je mi fajn
no, ja uz ledva ledva zapnem posledne rifle, co mam... asi ma ten nakup uz fakt tento tyzden neminie... pribrala som dalsie kilo... 😲 kokos, to jak budem vyzerat na jesen? 😲
s tým jedením ja som večer o siedmej zlupla syrový rožok a o deviatej už sa bruško hlásilo že za 2 hoďky vytrávené, že mám zas doň niečo hodiť, tak išiel druhý syrový rožok, večer, nevečer ale zas som spala fajn, len raz cikať, nemusela som v noci ani nič jesť a to je to povedať 😉
ahojte, aj ja stale odkladam nakupo tehu gati ze ved este je skoro, ale ked sedim cely den v robote idem prasknut. A teraz nielenze uz mam rozopnuty gombik ale opasok mam na poslednej dierke, tak to uz je zle....asi budem musiet aj ja skocit kuknut nejake gatule...aj ked ja si mysliem ze brucho este nemama ale so nejaka nafuknuta
ale v TT nic nieje, teda mame az 2 obchody pre tehule...a v nedelu som bola v Nitre v mlynoch, ale moc som tam toho nenasla. Kde v NR alebo v BA su nejake dobre obchodiky?
Magdalenocka, v BA je dobry obchodik na Bajzovej - pozri www.ma-ma.eu - to je ich predajna. Ja som si kupila tam a vo stvrtok idem zas 😀
svet to je nahoda...ja robim o ulicu vedla...tak tam urcite skocim cez obed pozriet...dakujem za radu🙂
ahojte, tak vidim, ze pomaly vsetky uz tlacia gate 🙂ja som v nedelu do vypratych ledva vosla, ale uz su teraz dobre, akurat, ze opasok mi netreba ani zdaleka. Kamoska je dva mesiace predo mnou a ze tehu gate zacala v nejakom 17-18tom tyzdni, tak si stale myslim, ze mam cas, lebo postavou sme boli zhruba rovnake. Tak uvidime, hlavne ziadne prejedacky cez sviatky.
amadorka - http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=5667777&tab=0 tento link si vcera ukazovala, presne tieto gate predavaju na www.bublinka.sk ten tvoj linku to su 3/4taky, ale maju tam aj dlhe a su fakt pekne, pekne a super cena. Len ja sa z netu bojim, ze mi to nebude dobre a co s tym potom? Kebyze byvam blizsie pri BA tak neriesim a idem rovno tam a skusim, ale... kvoli vyskusaniu nohavic ist 200+200km... vsak preveziem tolko, ze si mozem tu kupit tie za 80 evri. 😀
ahojte prišla som od dokt. dočítam neskor čo ste popísali...Videla som anjelika krásny jaj... taký kľudnejší vyzeral ako synátor - ten kopal stále nohami, rukami..toto ležkalo a sem tam zdvihlo ručičky, sem tam nožičku. no niečo nádherne aj foto mám. Akurát mi zistili zvačšenú štítnu žlazu tak musím íst na endokryn. hádam to bude ok..no idem rýchlo varit a keď drobči zaspí a bude čas dočítam Vás 😉
mobilo tak máš na ráno pekný zážitok 🙂
mobilo, dufam ze mas aj foto a pridas do albumu, nech sa mozme pokochat... 🙂
ahojte... 🙂 🙂 ,tak vidím,že niesom jediná,ktorá už kričí pomoc za novým oblečením...ja som včera išla von a polku skrine som vyhádzala a šľak ma trafoval,lebo sa do ničoho nezmestím,ale objavila som ešte jedny rifle,ktoré som nenosila,bo mi boli strašne veľké a včera som sa do nich ako tak zmestila--normálne som mala zúfalé stavy 😖 😖
no a mna poraza aj z mojho sefa...robim tu rok a pol a chodila som v rifliach, teniskach a mikinach a zrovna teraz si zmyslel ze sa mam obliekat elegantne...ze nejake pekne nohavice alebo kostym a lodicky...no to mam teraz menit cely satnik a okrem toho tych par eleg.nohavic co mam urcite nezapnem....juj mam nervy lebo nechapem ze doteraz to bolo ok...buduci tyzden poviem ze som tehotna a ze nemam take oblecenie a hotovo...uz mi nic nemoze 🙂
Ahojte vospolok. Vidno, ze mate podobne starosti ako ja. Oblecenie pre tehotne musim zohnat cim skor, lebo uz chodim v kadecom moznom ☹
Zilincanky, potrebujem surne Vasu radu. Lekar v MT ma dovolenku. Mal mi robit meranie NT aj zobrat krv, cize kompletny skrining. Moj gynekolog mi teraz povedal, ze mozem ist aj k dr. babjakovi do Ziliny, lebo to musim stihnut do bud. tyzdna. Prosim vas, objednava sa tam? Zoberie ma, aj ked nemam zobratu krv na tie markery, ktore mi mali brat v MT? Moj gynekolog mi krv vezme, ale chce, aby som najpprv isla na UZV. Uz v tom mam chaos. Help!!!
fiorea, v pohode mozes aj k mudr. babjakovi, ale ten robi len v stredu od 15.30 do 18.00, ja som tam bola od 14.30, lebo je tam sialenstvo.. hrozne vela tehuliek... a ci mas krv alebo nemas je jemu asi jedno.. on nameria a da ti papier s hodnotami... a spravi foto za 4eur...
Alenkam velmi pekne dakujem za odpoved 🙂 Tak tam asi zajtra pobezim 🙂 Mozno budem mat konecne prve foto 🙂
Babenky, co ste sa tu minule strasne cudovali a rehotali na "strednom prude mocu"...
na konci clanku je TIP, ze akoze preco... 😉 😀
http://tehotenstvo.rodinka.sk/index.php?id=12-t...
😉
Dnes ste akosi ticho...
Bamb nie, skor niekde na Hornej ulici zhuba oprote hlavnej poste to bolo tusim, fakt si presne nepamatam kde 😅
Andrejka ja prave chcem bud 3/4 nohavice alebo kratke na leto, nech sa nemusim parit v dlhych, tie mam dvoje. Nasla som aj jedny pekne uplne kratasy len sa bojim ci to nie je nevhodne take kratke pre tehotnu 😅 A vacsina predavajucich na nete ti dava moznost vratit tovar ak nebude dobry 🙂
amadora - ano, maju tam ze do 7dni, ale kamoska mi teraz pisala, ze ona si kupila tiez take v ziline v la femme a dala za ne cez 60eur, ze sa jej zda, ze su to uplne take iste, tak asi si ich pojdem do la femme vyskusat, ci M, ci L kupim, no a potom objednam cez net, a ked nebudu, tak poslem spat. Ja by som v tehu asi take kratke nenosila... mozno tak kolo domu 🙂 V lete hadam budu nejake bavlnene lahke mat.
lenok... áno áno... ty si mala o tom strednom moči od začiatku pravdu. ja som tak nosila moč odjakživa a tiež som sa to díčtala presne v tom istom článku ako ty 🙂
inak ja si asi už zajtra idem kúpiť tehu rifle, lebo už o tom hovorím neviem od kedy... a moje posledné gate, ktoré sú ešte nositeľné už nemám kam rozopať, aby mi náhodou nevytŕčalo to čo nemá 😀
lenok, a koľko si pribrala? ja stále držím tie 2,5kg, ale za to brušeno podrástlo o 23cm!!!! 😎 som ako pavúčik 🙂
ahojte babulky ako sa mávate? 🙂 som tu len na skok lebo práve robím na obed plnenú papriku v rajčinovej omáčke s knedlou.
ozaj na poradnu mám doniesť prvý ranný moč? ale stačí pred tým ako pojdem sa vycikať? ked ma doktor objednal na prvúporadnu tak som bola taká vyplašená že som sa aj zabudla spýtať. a mám ísť nalačno ak mi bude brať krv?
ama... vyzera to tak ze budem musiet presmejdit mesto 😀
lenok, stredny prud moca je fajn, ja viem ze to je z tychto dovodov... ale vcera aj pri najvacsej voli som bola rada ze som zo seba v nemocke dostala aspon nieco.. este k tomu v strachu, ci sa trafim do poharika... nakolko na weckach bola tma ako v rohu, sice som si trosku aj pootvorila dvere tak na 2cm, reku ze mi vojde luc svetla.. no bol to len taky sedy luc svetla cize nic moc, a tiez som vlastne ja bola neviditelna a ktokolvek z vonku sa mi tam mohol vtrepat rovno dnu ... 😀 😀 😀
moje bedrove rifle zatial ok, nezaregistrovala som ze by mi nejak prekazali, tam pod bruskom to ma stale rovnake rozmery.. uvidime ako dlho este 😉 ..len nad pasom rifli mi to akosi viac vycnieva..ale este zanedbatelne 😉
joooj babule, ako som sa ja dobre napapala...už len tak si ľahnúť a pospinkať si 😀
ozaj som sa ešte chcela opýtať na čo je dobrý tehotenský pás na brucho. vela som videla inzerátov, ale neviem na čo má slúžiť?
nanulik ja chodievam poobede a sestrička hovorila že nemusím ranný moč, že stačí pred poradňou
nanulik, tak nech sa ti obed podari 🙂
na poradnu som sla s prvym rannym mocom a nejedla som, len som pila vela vody a flasku som mala aj so sebou. cely cas som v cakarni popijala, lebo som sa bala, ze mi bude zle. az sa na mna zeny divali, ako keby som bola po opici alebo co 😀

Caute krasavice 😉
No, s tym jedenim som ja zufala... vcera som zozrala asi dve viazanicky redkovky, polku chleba s natierkovym maslom a na vecer jahody s cukrom 😝 normalne som mala pocit, ze mi brucho bud praskne, alebo minimalne z neho vyskoci nejaky maly jaster 😝 😀
uplne sa citim ako zravo-chora 😒
na ranajky si davam jogurtik s gulickami Nesquik, dobre ma to pohne 😉 a caro s mlieckom... 😀
ale sa mi zda zamracene, jaaj... zase budem mat cely den tazku hlavu ako vcera ☹