Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
andys..no ale tá obálka trošk pretŕča ale chcem vymyslieť nejaký taký obal na to, aby mi to náhodou nepovypadalo 😀....
ros keď nenapíšeš fakt o menách netuším, aj ja si tam zakladám fotečky
pusinqa.....no vidíš...aspon si ich teraz môžeš kuknúť...ja neviem či si ich budem čítať dokola aby sa mi aj nejaké zaľúbilo 😀
pusinqa a ty to ešte všetko máš v nejakom obale, alebo nie?
Rosannar, Pusinqa, Andys, Renatka, mame rovnake tehu knizky 😉
Hned mi doki povedal, ze su tam mena, mozem si pomaly vyberat, ale medzi dievcenskymi chyba Michaela, a toto meno je jedno z dievcenskych favoritov 😉 😀
Ja uz mam za sebou kolacikovsky nakup, mozem piect 😉
Stavila som sa aj v lekarni, kupila femibion +DHA (pre pokrocile 😀 ), ty kokos, ma skoro vyrutilo.... ze 22 EUR... tak tento stav ide pekne do penazi 😝 a este bud na PNke... kto ma dozivi? 😲
Nevymenili mi ten do 12tt... neviem, co s nim idem robit 😝
Ja mám tiež tú knižku v obale s menami ako ros. Mám ju ešte hodenú v euroobale aby sa mi nedoničila keďže mi ju doki kázal nosiť stále so sebou, takže ju mám stále hodenú v kabelke.
Ešte pre upresnenie za to včerajšie vyhlásenie česté o tehotenstve, mala som to dať presne preto, aby mi plynula tá ochranná lehota a nemohli ma vyhodiť keby dačo. Lebo keby som tu aj chodila s obrovským bruchom a chcú mi dať výpoveď tak môžu, pretože som to nenahlásila oficiálne = na papieri.
čaute, čaute... tak čítam, že poniektoré robíte len do obeda - však to za chvíľu končíte! Tíško závidím, ja som do piatej, ale odpočítavam, lebo dnes cestujeme krížom Slovenska a dúfam, že cesta bude v pohode, lebo posledný týždeň mi je vždy večer taaaak... taka blbá chuť v ústach a z toho mi je naprd.
ros - zajtrajšok ti vážne nezávidím, ale pol dňa vydržíš, bude sviatočná nálada, to ti zbehne 🙂
ja som najprv mala knižku len takú kominustickú na zelenkavom papieri, no a minule sestrička, že kde mám obal... že nemám (tiež som ho všetkým závidela 🙂 )... a že nemám, že som nedostala. Tak mi hneď dala ten ružový a vzadu calibrum reklama.
Lenok to sú oni aký trapný že im tam chýba meno. Hneď som to čekovala a fakt!
lenok...no to máš dobree, že už vieš aké meno by si dala...ja mám zatial len toho Adamka, ale už aj nad tým uvažujem....ale bojím sa toho, že teraz ho každý volá Adamko a nakoniec to bude dievčatko 😀 ...to isté sa stalo kamoške....celé tehotenstvo to bol Jakubko a teraz je to Barborka 😀
petra...ja ju nenosím zo sebou 😒
tak mile moje krasne najkrajsie, tu vam davam link na rozsireny slovensky kalendar.. tak su vsetky kalendarove slovenske mena, aj tie co v beznom kalendari nie su... pre inspiraciu, no a hlavne pre pobavenie, niektore nemaju chybu 😀 😀 😀 ..ked som to vytlacila mojmu muzovi, tak bol zhrozeny... nase nase favoritne meno Greta tam je, tak som spokojna, uz len aby to bolo baba.. ale vlastne nie, je mi to jedno 😉
ros, vraj sa to ma nosit so sebou, hoci tiez sa obavam straty... to pre pripad ze sa ti nieco stane, alebo ze ti pride zle... a tam mas vlastne vsetko aktualne o tvojom stave napisane, pre zachranarov 😕
jaaaj, ten link http://calendar.zoznam.sk/nameday-sksxhor.php
Petra, hlavne ze su tam ine krajsie mena ako Ludomila, Bohdana, Hortenzia, Vieroslava a Ursula 😀 😀 😀
bamb - super link, normalne meno "Tasilo"... idem kuknut vsetky, nech sa pobavim a prejde mi cas. My mame zatial vybrate Martin, Michal a Terezka, Nela...
Ros - tu knizku treba nosit pri sebe uplne stale, tak mi bolo povedane, ze keby si nahodou niekde odpadla alebo mala nejaku nehodu alebo hocico, tak ze tehotenstvo na nas este nie je vidiet, tak ked nas budu zachranovat, aby to vedeli.... ma to logiku.
Priskus, Priska, Dúbravka, Pribiš, Xenofón.... to je meno? Nie je to nejaký nástroj?
Bamb, tie mena v tom rozsirenom slovenskom kalendari su pekne divoke... 😀
bamb....no ja sa ho bojím nosiť, aby som ho nestratila...ale kým si nenájdem nejaký obal na to, aby mi to nepovypadalo, tak si ho nebudem brávať so sebou
andrea... a co taka Kunigunda, Polykarpa, Skender, ci Torkvat 😀 😀 😀 chudiatka.. chcela by som vedeit ake zastupenie v populacii tieto mena maju a preco sa trosku takyto archaicky kalendar raz aj nezaktualizuje, vsak to je normalne mrhanie menami 😀 😀
no ale čo sa sťažujete baby, aspon si môžeme povyberať, nie len tých pár čo nám dali na tehu knižkách 😀 ...mne sa najviac páčilo meno Fábia...to dám určite, my máme aj škodu fabia tak sa to bude hodiť
Trochu ma pobolieva bruško dole... včera mi veru trošku bola zima, som si silonečky nedala.... a aj doma som behala bez papučiek.. dúfam, že som neprechladla. 😒 Čo mi poradíte preventívne, ak by náhodou???
to su iné šupy, tie mená... Školastika 😀 alebo Sibyla...
Lenok 😀 ty si exot! Ale veru, tak máš vyberať z toho, čo ponúkli 😀
Idem aj ja pozrieť ten kalendár, príjemné sú mi takéto rozptýlenia v práci...
Ja mám pre dievča zatiaľ Sara a pre chlapca neviem vôbec... Ja si to hned hovorím aj s priezviskom, aby to ladilo
andrea, prikladat nieco teple odporucam... v pripade nudze aj domace zvieratko, alebo este lepsie ked sa ti prilozi tvoj muz 😉 ...ale inak neviem, s cajmi by som neexperimentovala.. snad len brusnicovy dzusik
ros, nahodou Fabia je pekne... a ak sa ti bude Adamko zdat moc pouzivane (no a asi aj je) tak mozes snad aj Fabio moze byt 😉
ahojte zienky, tak ja som noc bez muza prezila, dnes je zase cely den prec, maju dokoncovacky z noci a zo vcera, tak budem rada, ked ho uvidim vecer v posteli, ale aspon mozem poupratovat, zeny, ja som este absolutne nic neriadila. hamba mi!
inak aj ja by som chcela ten obal s menami, ale mam ten s reklamou na calibrum ako andrea. Nastastie mena su jasne, len zatial ho volame pracovnym nazvom babuliatko, aby sa nehnevalo, tak tak neutralne. Inak uz mame poriesene aj hniezdo do kolisky s baldachynikom a zaciname riesit kocik, to vam je vela veda....
Andreaaaa... 😀 😀 😀 Dubravka, Patronka, Racianka, Myto, Apollo 😀 😀 😀 blavacky si mozu vybrat...
skusim aj ja nieco nitraaanske... ze Zobor... Klokocina... Palanok... Stuuurka... Mostna... Kalvaria.... 😀 😀 😀
bamb..no nakoniec bude ako tí romovia, čo dávajú mená z telenoviel 😀
manee, to nase ma trosku nestandardny pracovny nazov ze "ryza" ...nejak sa to uchytilo, tak mame malu ryzku.. to este z dob nejakeho 6-7 tyzdna, ked som niekde citala ze ma velkost zrnka ryze.. a uz je to hadam aj jahoda, ale menit to nebudeme
lenok... tak taka Klokocina pre dceru je fajn... si predstav ako kricis z okna... "Kloki, pod sa lepsie oblieeeeect" 😅
inak to som niekde citala, ze baba mala nervy z toho ked sa jej kazdy pytal ako sa male bude volat, tak povedala ze Roleta, uz sa potom nepytali 😀 😀 😀
a co mi v Ruzomberku, to by bol sami Čebrať a Chopok, pripadne este tematicky aj Pacho by sa dal, len neviem, ako by znela zdrobnelina
No takže beriem späť doteraz vymyslené meno Sara a mením podľa kalendára od bamb na: Pravoľuba, Piroška, Fridolína a pre chlapca Drahoľub, Domoľub, Čistoslav, Ctiboh. A to som prišla len do marca, ďalej už nevládzem lebo sa asi pocikám od smiechu...

ros, to je fajn, ze tam mas miesto aj na tu obalku - ja tam mam fotecky len tak polozene v knizke...