icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

tinkarisko
6. apr 2010

ahoj astorka odkial si s BA?

pusinqa
6. apr 2010

ja akurát pozerám na nete tie vankúše na kojenie a polohovanie v tehu, neviem či kúpiť, či by to mohlo v noci pomôcť a zas využije sa to aj potom pri kojení

lenok
6. apr 2010

Ahojte babulky...

Ja prespim absolutne celu noc.. klop.. klop... klop.... ako si vecer lahnem, tak sa rano zobudim, preto mi je na hony vzdialene, co to pisete, ze v noci jete a cikate 😲

Renatka, presne.. moj zaludok nema dno, len dlavim do seba a potom odfukujem... a je mi tazko 😝

Vcera som sa cely den kurirovala s cajikmi, homeopatikami a pod deckou, ale tie mandle ma boliet neprestali. Dneska ma prist svagrina, zdravotna sestra, uvidim, co mi odporuci 😉

Dneska straaaasne fuuuka, ja uz chcem krasnu slnecnu jar 😉

petra269
6. apr 2010

Veru manee, to si neviem ani ja predstaviť. To asi pojdem za noc cikat 10 krat ked teraz uz chodim minimalne raz a ležať budem neviem ako

askorka23
6. apr 2010

tinkarisko hej hej som z BA 😉

stojdulka
6. apr 2010

ahojte tehulky 🙂 ...u nás je dnes hrozné počasie, ked neprší tak strašne fúka, ani sa človeku von nechce...no čo ked treba pracovať 😒

askorka23
6. apr 2010

stojdulka 100 kilov na seba aby ta neodfuklo 😉

stojdulka
6. apr 2010

ved sa i cítim dnes ako slon...bojím sa postaviť na váhu, po tom čo som všetko cez tieto sviatky pojedla 😉

askorka23
6. apr 2010

no to aj ja 😅

renatka9
6. apr 2010

pusinqa... jasné, super poloha... a v hc sa dajú vybrať dobré byty sa výbornú cenu.

askorka... tvoja sofinka je krásna 🙂 a ty čakáš zase dievčatko? už si si dala zistiť z krvi?

čo sa týka tých polôh pri spaní, ja využívam už dlho ten vankúš, čo je pre tehuľky a aj na kojenie... inak som si našla super polohy, takže z tohto pohľadu to mám vyriešené 🙂 a keď už je najhoršie, tak zneužijem mangelíka, ak je doma a vystelem si pelech ním 😀

askorka23
6. apr 2010

renatka9 hej hej dala som si zistit ale to bude zase teraz mi staci ze sofinka si nechce nic ine obliect ako suknucky,saty hocikedy si zoberie moje veci a paradi sa pred zrkadlom uz teraz je to katastrofa 😎 Som zvedava co bude robit ked bude mat 12 rokov.A vsetko chce mat Hello Kitty,Minnie ach jaj 🙂 este ze Philipkovi je to jedno

stojdulka
6. apr 2010

askorka...teraz je ešte Sofi malá a sama, ale ked budú dve, ver mi výplata bude málo na parádu... 😀 ... a vekom sa náročnosť stupňuje

askorka23
6. apr 2010

stojdulka aby sme uz vybavovali sponzorov 😉

manee
6. apr 2010

ja mam dve netere, 16 a 12 rocne a to tie ked idu nakupovat, tak to bez mami, lebo ona je trapna, ona sa do mody nerozumie,skrine im obom idu prasknut a to furt mrncia, ze treba mi trickooooo, treba mi nove rifleeeee. Hotova katastrofa, nastastie ja sa na tom len zabavam 😀 😀

manee
6. apr 2010

a hlavny sponzor je tatino, ked pride z tyzdnovky domov, tak to vyzera: a tatik a zavezies nas do mesta? A das mi aj nejake euro, vies treba mi kupit novu mikinku. (zazmurkaju ockami, hodia usmev cislo 22) a zakoncia to: my ta tatik fest lubime

magdalenocka
6. apr 2010

Caute, co sa deje ked viacere menite fotky? Lenok ta tvoja blazniva fotka mi chyba... 🙂

ja sa dnes chystam oznamit svojmu netolerantnemu zamestnavatelovi ze som v tom...uz od rana mam bobky a neviem ako na to, lebo oni su dost divni...no som zvedava ako to dopadne...

manee
6. apr 2010

magdolenocka drzim mocne palcucha, nech to dobre dopadne

alenkam.
6. apr 2010

magdalenocka drzim palce...
ja bojujem o dovolenku na buduci tyzden pred svadbou, ale nestretavam sa s pochodpenim... vraj na co mi je dovolenka... a to som si svadbu dala naschval po 31.3, dufajuc, ze to uz bude predsa klud... trt, v korejskej firme klud nie je asi nikdy... 😠

lenok
6. apr 2010

Magdi... vymenila som... dobre? spokojnost? 😀 😀 😀

Drzim palcaky, a moozes ich okakat, cakas mimi a to je to najkrajsie, mozu ti vyliezt na hrb... kde pracujes?

manee
6. apr 2010

alenkam, tak musis na nich trvrdo, alebo sa daj vypisat na PN, ved hadam nechcu, aby si bez stresov tehotna zvladla pripravy na svadbu v robote. To sa da jedine ak si superzena.....

lenok
6. apr 2010

Maneee, no, neviem, dako sa mi nezda, ze by pocas PN mala mat svadbu... to je risk, nie?

manee
6. apr 2010

ale prosim ta, ja som PN uz desat tyzdnov a kontrolu som nevidela ani necitila ani netusila. Ale je zase pravda, ze prvy tyzden ma pravo na kontrolu prist aj zamestnavatel, lebo on vyplaca peniazky. Tak musis uznat ty, ze ci su take velke tie, co ryju, alebo ti daju pokoj

alenkam.
6. apr 2010

zvazujem PN od pondelka do piatku.. v sobotu je zo zakona volno.. co mi mozu...? len som im chcela v piatok doniest zakusky... hold, ostanu bez nich... ja fakt neviem... ze som si za tie roky na tieto ich moresy este nezvykla...
btw... kontrola.. poznate murphyho zakony, nie...? 😉

lenok
6. apr 2010

Ved aj ja som na PN, kontrola mi nebola, ale myslim tak, ze uradne...
Kamaratka tiez bola dlhodobo PN v tehu, musela ju ukoncit, zobrat si dovcu a pocas dovolenky sa vydat... potom zase bola PN...

manee
6. apr 2010

fuuuuha, tak to je sila.....to fakt zena pred svadbou nema inu robotu ako riesit, PN a dovolenku....ciste kocurkovo

renatka9
6. apr 2010

askorka... a to si bola priamo v tom genetickom centre? a stojí to 60€?

magdalenocka..., tak to držím palce. ja to mám našťastie úspešne za sebou 🙂

no lenok.... s tou PN a svadbou je to zložité, to máš pravdu. lebo síce v sobotu je pracovné voľno, ale PN sa vypláca aj za soboty a nedele, takže alenka, ak by si bola na PN a v sobotu sa vydávala, tak by to mohlo byť na škodu, ak by sa do toho chceli obuť... tož naše blbje pravidlá v tejto našej ctenej republike 😀

brrrr, ale je dnes poriadna zima, čo?

baby... ja som si v piatok kúpila tie moje rifličky na gumu, čo som sa z nich tak tešila a dnes už tu v nich ledva funím, dávam im ešte tak tri dni a potom už asi ani tie neoblečiem... nechápem z čoho to brušeno tak rastie, keď na váhe nič 😖

monique02
6. apr 2010

ahojte kocky,
tak uz som naspat z poradne, bol so mnou aj manzel aj mala, robili mi aj uzv tak boli nadseni, ze vidia babo, dostala som konecne aj knizku a vsetko je ok, tak sa tesim 😉

vadelka drzim palce na poobedie 😉

askorka mala je uzasna 😉

magdalenocka drzim palce 😉

alenkam drzim palce nech to nejako rozumne vyriesis 😉

pekny den vsetkym

pusinqa
6. apr 2010

monique blahoželáme, super 🙂

lenok
6. apr 2010

Moni... super... tesim sa s Tebou.... 😉

Renatka... tak, tak.. presne tak.. 😒

manee
6. apr 2010

moni svkele, manzela a dcerka museli byt nadseni!