icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

askorka23
5. apr 2010

krivka5 tak sa vyvaluj 😉 Ja trsam 😀 ale nie pozeram showdance

tonicka
5. apr 2010

renatka, svagor ma vacsinu rodiny v Risnovciach 😀 , takze ja viem presne kde 😀

renatka9
5. apr 2010

tonicka... to vážne? tak to ste tu potom často, nie? to možno aj nás pozná, lebo naši majú reštiku pri cintoríne 🙂

amadora
6. apr 2010

dobré ránko

tak po krásnych sviatočných dňoch s rodinou zase krutá realita 😒

mne sa dnes šialene nechcelo vstávať 😝 chodím ako mátoha...

vadelka
6. apr 2010

Dobré ránko 🙂
Ako vám závidím,že ste si teraz oddýchli cez sviatky,ja stále v práci.Dnes konečne k dokymu 🙂 Hneď vás budem informovať čo nového 😉
Pekný deň 🙂 🙂 🙂

nanulik
6. apr 2010

bré ráno bambulky 🙂 včera sme boli u našich tak som nepísala.

mna otec vyšibal a brat len osmrdel, ale budúci tatko si to vychutnal 😀 najskôr som dostala pohár vody za neho, a ked som sa osprchovala a prezliekla z mokrého pyžama tak som dostala druhú dávku za malé ak to je náhodou chlapec 😀

nanulik
6. apr 2010

jáj ozaj na poradnu idem zajtra hned ráno a potom k zubárke 😢 😢 😢 😢 , a teraz ideme pozerať jeden domček 😵

alenkam.
6. apr 2010

ahojte, tak a zase v praci... akurat nam uz vypli kurenie, tak tu sedime v bundach.. ak to takto planuju cely den, no dakujem pekne... 😠
vsetkym, co idu na poradne a pre fotky drzim palce a dufam, ze nas budu informovat... 😉

petra269
6. apr 2010

Dobré ránko krásky,
ja dnes tiež v práci a musím povedať že cez sviatky ma už nevolnosti úplne prešli a dnes ako som musela vstávať do práce, zase ma to ráno chytilo. Takže je to jasné, malému sa proste nechce chodiť do roboty.

Nanulik aj ja idem zajtra ráno na pol ôsmu 🙂

renatka9
6. apr 2010

dobré ránko. ja tiež v práci. sme naraňajkovaní a je nám super, teda až na to, že musím ísť pracovať ☹
čo sa týka tých nevoľností, ja už mám našťastie niekoľko týždňov pokoj... klop-klop, ale sem tam sa podarí drobcovi vystrájať. ja mám skôr problémy s tým, že sa strašne prejem, potom ledva odfukujem a behom niekoľkých minút som zase hladná 🙂

amadora
6. apr 2010

ja som od nevoľností mala týždeň pokoj, som sa vytešovala a asi pred tromi dňami sa mi to vrátilo a stále ten permanentný pocit hnusnej chuti v puse a ťažkého žalúdku a jem aj pijem len nasilu 😝

maculienka123
6. apr 2010

Dobre ranko baby,vidim ze niektore z vas este trapia nevolnosti,tak ja vas nepotesim,mna este stale trapia teraz ☹

svet1
6. apr 2010

Dobre ranko.

Petra, ja som na tom presne tak isto 🙄 4 dni, co bolo volno, mi nic nebolo a dnes rano zaludok zase protestoval.
Uz ma to nebavi... uz chcem byt tehulka, ktora ked je hladna, tak ma chut na vsetko a nie na nic.

tinkarisko
6. apr 2010

Ahojte baby mna tiez niekedy este trapia nevolnosti,ale uz nie tak casto ako predtym.14.4. ideme do poradne uz sa tesime. 😉

askorka23
6. apr 2010

bre ranko!dnes sme deta super noc mali Philipko sa zobudil iba raz lebo mu ide zubcek 😀 Este ideme do obchodiku a rybyckam kupit papat 😉 A pochvalim sa vam budeme mat civavu 😀 Lebo Sofinka otravuje ze chce havinka,aj ja chcem,Philipko tomu nerozumie a manzel len plati 😉

manee
6. apr 2010

Ahojte babule, ja som mala nadherne sviatky. Najprv sme vsetko pekne nachystali a navarila a potom ma chytila crevna chripka, ci co, tak som udrzala len tycinky a ryzovy chlebik. A zatial mi muz vsetko zjedol....Ale bola som rada, ze som aspon na chvilu zmenila prostredie.
nanulik, dnes mas krasny program, snad sa vam domcek bude pacit!
maculienka vdaka za povzbudenie, ja som uz zmierene s tym, ze nevolnosti a mysoobjimanie nas bude sprevadzat aj nadalej, ved ta v tom nenechame predsa samu!
askorka, vy civavu, my papagaja a rovno dvoch, vraj aby jednemu nebolo smutno. Povedal muz. Ale co ja, mne asi odtrhne usi z nich. Ale uz sa na nich tesim....

askorka23
6. apr 2010

manee my mame doma hotovy zverinec v obyvacke rybycky,budeme mat psa este co si nevymyslia 😉 Tak uc papagajov rozpravat potom zavolaj jojku a budes slavna 😀

pusinqa
6. apr 2010

amadora tak okuliarov sa ti zachcelo 😀 tehotná mamička a také veci stvárať 😀 fú verím že ti až srdiečko zamrelo
renatka dnes v noci nič? my sme o pol tretej tlačili štrúdľu 🙂 my sme v HC bývali u svokrovcov smerom k zámku na kopci v dome, teraz sme už rok vo svojom v bytíku na čínskom múre, mm sa smeje že geto, ale mesto, hrádza, panská všetko blízko, a hlavne sme sami
alenkam napíš či si to prežila, to je teda dosť brutál a ešte v tehu stave nič príjemné, to je čo za nápad?

a tie nevoľnosti mňa trápili celé sviatky, včera večer ma strašne bolel žalúdok, už neviem čo by som jedla, pila, ozaj nič moc

askorka23
6. apr 2010

pusinqa no mne nastastie klop -klop ustupujú no niekedy my je estee na nic ale pri mojich deturencoch sa to neda 😉

amadora
6. apr 2010

Askorka aj ja prehováram muža na psíka ale nechce ani počuť. Bývame v dome a na dvore máme vlčiaka, ale je stále zatvorený lebo už pár krát mu preplo a reagoval divne v určitých situáciách tak som povedala že sa púšťať nebude a hotovo. Ale na čo ti je taký pes čo je zatvorený 😒 Skúšala som prehovárať na nejakého maličkého psíka do domu ale to mi neprešlo. Ale muž hrozne chce Jack Russela tak možno nakoniec by sme toho kúpili na dvor aspoň 🙂 Aj keď neviem ako si to muž predstavuje, ten náš starý somár sa v tej voliére aj zblázni keď on bude zavretý a po dvore pobehovať druhý pes 😒

Svet cítim to tak isto. Čumím do tej chladničky ako bager na tvrdú hlinu a všetko mi ide krkom a potom sa najedz 😝

amadora
6. apr 2010

Pusi no som si predstavila tú hanbu ak ma tam začne prehľadávať alebo čo, veru nič príjemné by to nebolo 😅

manee
6. apr 2010

askorka, no ja jojku volat nemusim, ja ju mam priamo doma. A s ucenim hovorit nam to uz raz nevyslo, sme dali trvrdohleveho papagaja, co ani za svet nechcel sa ucit a tento novy druh tak ci tak nema tu schopnost opakovat a napodobnovat...

renatka9
6. apr 2010

pusinqa, dneska som prespala celú noc, teda až na nejaké cik-pauzy... hladní sme boli ale poriadne, len sa mi nechcelo ísť dole do kuchyne, tak som drobca prehovorila, aby mi v brušku zaspal a ukľudnil tie hladné kŕče 😀 ale za to ráno som musela mať dvoje raňajky, takže tam sme to dohnali.

čínsky múr je v pohode, máš tam po ruke všetko, no nie?

pusinqa
6. apr 2010

mňa ráno dobre pobavil mm išiel s malou do škôlky a že jej nevedel učesať copy tak musel poprosiť pani učiteľku nech ju učešú 😀
a že mu šéfino sľúbil nové autíčko, tak to keby vyšlo bolo by super, lebo máme malého swiftíka a do toho sa už teraz je fígeľ občas pobaliť a s 2 deťmi a zas kočíkom a tak, bodlo by 🙂

pusinqa
6. apr 2010

renatka ja som spokojná, malá mi všade prejde aj peši, aj poliklinika je na skok keď čosi, škôlka pod oknom, obchod na skok a manžel zas vybral byt lebo sú tu pekné veľké byty, do obývky sa nám zmestil v pohode aj veľký jedálenský stôl
baby ani mne sa nechce pustiť do pracovných vecí a cez obed už idem pre malú 😒

askorka23
6. apr 2010

pusinqa no tak to ta teda pobavil tvoj muz 😉 minule Sofinka sa sama vyparadila sak dam foto 😉
No to by vam bodlo 😎

Tu je ta foto Sofinky 😉

petra269
6. apr 2010

Ja už tiež neprespím celú noc, v poslednej dobe sa na isotu v noci zobudím minimálne raz. A už asi 4 noci nemôžem spávať v mojej najobľúbenejšej polohe - na bruchu, okrem toho že ma už brucho aj prsia tlačia mám pocit ako keby niečo aj zvnútra už protestovalo že ho tlačím (aj ked je to asi blbost a len si to namýšlam)

manee
6. apr 2010

askorka, no jednoznacne je to fesanda, sa nezaprie, ze je dievka 😉

manee
6. apr 2010

petra, ja na bruchu uz nemozem spat vyse mesiaca a najst si novu polohu je hruza, kym zaspim, ked sa mi dlho nedari zaspat, tak sa dam na chvilu na styri, aby sa brusko odo mna odlepilo, narovnali sa creva a potom, ked som uvolnena sa mi lepsie zaspava. Inak sranda ma to len 50 gramov a ako to tiska na vnutornosti.... 😀 co to bude robit tesne pred porodom si neviem predstavit...

askorka23
6. apr 2010

manee a peta no ja ked si najdem polohu tak bud sa maly Philipko zobudi alebo Sofinka chce ist cikat alebo manzel ma v obyvacke pustenu telku na plne pecky tak ho musim ist upozorni ach jaj 😒 😠