Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
kocky dakujem, ste strasne zlate 🙂 a mala bola uplne nadsena a potom sa ma stale pytala ze kde je babo? a kopka?
Reni... 9.4. idem ... a beriem aj draheho, snad to bude OK... 😉
renatka9 nie stoji to 72 € 😉
akorka krásnu máš malú 🙂 a vyzerá staršia ako na 3 roky 🙂
magdi držím palce so šéfom 🙂
moni jéj, to je krásne že ste tam boli všetci a teším sa že je všetko ok 😵
alenkam to je ochota, akože fakt 😠 a koláče dones radšej sem 😀
amadora sak uz bude mat 4 onedlho 😉
lenok, tak to závidím... môj drahý si asi nebude môcť zobrať voľno, tak asi zas pôjdem sama ☹ škoda, lebo potom neviem, kedy bude ďalšie sono...
askorka a v koľko týždni si si to dala? ja som to tiež strašne chcela, ale najako to rýchlo ubehlo a teraz mi je v 14.tt už asi zbytočné dávať si to... to už asi toľko vydržím. ...no teda pri mojej zvedavosti nikdy neviem 😀
askorka, renatka: ja som sa pytala mojej sestricky na to zistovanie pohlavia z krvi a hovorila, ze vela zien sa im stazovalo ze mali uplne ine pohlavie ako im zistili z tej krvi, a vraj je to aj zakazane lebo ze niektore zeny chcu ine pohlavie ako im uz v tom 7tt povedia a su ochotne si to malinke dat aj zobrat lebo im nevyhovuje pohlavie,,,, ☹ 😒 ☹
ja si pekne pockam do toho 18tt a budeme vediet ked sa nam ukazu na 100% a budem spokojna
veru jankaa... mne doki tiež povedal, že v 18.tt nám to prekvapko povie. a chlapci sa vraj ukazujú skôr, takže možno že to budeme vedieť už skôr, keďže ja si žijem s tým, že nosím v sebe chlapčiatko 😉
inak jani, ja som sa niekde dočítala, že pri jednovaječných dvojičkách sa to z krvi ani tuším nedá zistiť. teda aspoň nie so 100%tnou istotou... ale neviem čo je na tom pravdy, keďže aj môj doki mi povedal, že pozor na infošky z netu, lebo často krát ich píšu samí úchyláci 😀
jaaj a ja som sa už tešila že možno sa už zajtra malé ukáže že čo je 😉 Ale neva, počkám ešte mesiac, lebo drahý ide so mnou až na tú ďalšiu poradnu, resp. sono, tak sme to chceli spolu pozrieť prvý krát, že čo to bude, aj mi povedal že keby sa už náhodou zajtra ukázalo, tak mám povedať dokimu že nech mi ešte nehovorí že čo to je. Ale tak to ja by som zase od zvedavosti nevydržala 😉
baby vy idete na ďalší ultrazvuk v 18tt? 😕 nechodí sa až v 20tt teraz? 😅 inak náš Majko sa nám ukázal až v 26tt na 3D sone, on sa vždy na kontrole tak otočil že nebolo vidno čo to je takže nie je isté že už to budete vedieť 😉
renatka asi tak 🙂
aj ja si inak myslim ze budes mat chlapiska ale nikdy nevies no,,, 😀
mne zase hovorili aj som citala, ze pri jednovajecnych sa to da aj skorej zistit lebo su vlastne rovnakeho pohlavia,,,,no teraz mi to je tak jedno ked doktorka mi oznamila ze sama si neni ista ci budu jednovajecne takze moze sa stat ze bude aj chlapcek aj dievcatko uvidime,,,,ja som neni nejaka posadnuta ze chcem to alebo to,,,,hlavne nech su moji drobcekovia zdravucky a teda aj vasi 😉 😉 😉
Janka to sa mi zdá neuveriteľné žeby nejaká žena išla na potrat kvoli tomu, že jej nevyhovuje pohlavie dieťaťa
peti..., tak to sme na tom podobne, ani so mnou teraz mangelík nemôže ísť, takže dobre aj tak, že to ešte nebudeme vedieť 🙂
amadora... to si nás teda moc nepotešila s tým 26.tt 😒
jani, veru chlapa zatiaľ tipuje každý... len môj mangelík zaryto tvrdí, že on splodil fešandičku 😀
Môj tiež tvrdí že robil dievča a mne aj každý tipuje dievča, tak som zvedavá. Ja si tiež myslím že to bude dievča.
A to isté ako ty Amadora, mala aj moja známa, tiež sa im malý ukázal až niekedy v 7. mesiaci
amadora- ja budem mat tych utz viac teraz idem v 16 tt kto vie mozno uz doktorka aj nieco uvidi,,,ked nie este si pockame
petra-aj ja som pozerala a neverila ale ked mi to hovorila moja doktorka so sestrickou tak snad by si nevymyslali,,, povedali ze aj s takymi vecami za nimi zeny chodia
renatka- ved pohlavie vlastne zalezi od mangelikov 😀 😀 😀
baby dakujem tak to mam za sebou...ja som strasny stresak, triasli sa mi ruky a preskakoval hlas, jak keby som isla oznamovat nieco strsne zle....no sefka sa usmiala a ze gratuluje, ale viem ze to bolo falosne...no ja som im este chcela oznamit aj to ze tu neplanujem byt do materskej, kedze by som chcela ist este pred materskou na PN alebo zobrat dovcu, lebo ja nebudem zvladat kazdodenne cestovanie z Trnavy do Bratislavy autobusom v tych horucavach...tak este dva mesiace potiaahnem a zostanem doma, tak aj na to som ju pripravila...a ta sa ma hned spytala a ake mam problemy...no pruser...
lenok stopercentna spokojnost zase si to stara dobra lenok
monique gratulujem, a povedal ti aj nejake udaje a mieri o malom?
alenkam to je strasne neempaticky zamestnavatel. Ja ked som sa vydavala som si zobrala dva dni pred a den po...sice tiez sa pytali ze naco, ale dali mi ju...a renatka ma pravdu PN sa rata aj cez vikendy...daj vediet ako to vymyslis
mojej kolegyňke sa dievčatko ukázalo až v 24.tt... ale zas kamoška je teraz tehotná a tej chlapčeka doktor povedal už v 12.tt... ani mu veriť nechcela, ale na ďalších poradniach sa to vždy len potvrdzovalo...
inak my, keď naozaj budeme mať chlapčeka, tak to bude trošku malý prúserík... lebo môj mal vyberať meno pre dievčatko, čo aj urobil a ja som mala vybrať pre chlapca... vybrala som Samka, ale to ma môj manželík asi po týždni začal prosiť, aby som nedávala, lebo to sa mu strašne nepáči... tak neviem... z tých chlapčenských mien si nejako neviem vybrať... potom by ste mi mohli niečo poradiť, keď bude isté, že to bude chlapčiatko, jo jo? ☹
monique mieri ma byt miery...a to som vystudovala slovencinu...no hanba mi...
amadora, ja idem na sono v 14.tt a potom ďalej neviem
peta a aj chcete babu?
magdalenočka, tak som si vydýchla s tebou.. ja som tiež takto stresovala, keď som to išla oznamovať, ale dopadlo to dobre. ja som síce neoznámila, že plánujem odísť skôr (lebo ja tiež plánujem), ale snáď to nebude vadiť. ja som totiž na živnosť, takže ja môžem robiť aj z domu, kým to pôjde 🙂
čavik tak som sa už konečne dostala k mašine 🙂 robila som špagety s čínou a taká som prejedená že praskám 😝 😀
bola som ešte na poliklinike vypýtať starkej lieky lenže som sa len dobre prešla lebo mala dovolenku tak som sa ponáhlala stihnúť drahého než odíde do roboty
k tomu domu čo sme boli pozerať tak z vonku vyzeral byť celkom schopný, má vraj 50 rokov ale strašne úzky dvor a v strede studňa a kam by sme dali chrastítko? 😒 vonku boli ešte také staré miestnosti ako letná kuchynka a komora a vnútri tri izby a kuchyna, ale nebola kúpelna a všetky streny boli popraskané. majitelia hovorili že to bolo stavené na starom dome, na starých základoch, tak bohvie aká je statika.
tak sme sa s drahým dohodli že začneme pozerať byt tu v ZM (mám len podmienku že musí byť balkon) lebo dom sa kupi za milion, a další by sme do toho vrazili aby to vyzeralo ozaj pekne a tu sa dajú kúpiť 3+1 za 40000€
renatka u nás všetci tipujú chlapca takže to bude Gabriel 🙂
renatka a teraz v akom meste pracuješ?
magdalenocka hlavne že to máš z krku
nám už mená vybrala malá že braček má byť Branko ako tatino a sestrička Julka ako ona 😀
no s tými chlapčenskými menami budeme mať aj my problém ak by bol krpec. Nezdá sa vám že z dievčenských je viac na výber?
amadora mas pravdu chodi sa az v 20.-tom tyzdni a potom az v 30-tom...aspon taka je bezna prax a predtym este okolo toho 10.-12.-teho...ale niektory lekar ti ho spravi aj inokedy...petra a tebe bude robit urcite utz? nejdes len na krv a na vysetrenie? no ak ti ho robit bude a ak bude maly dobre otoceny zistit pohlavie sa uz da...to sme zvedave...lebo zatial len pri askorke svieti pohlavie 🙂
nanulik tak to skončíte ako my, z domu je byt, ale hlavne že sme spolu a je nám fajn 😉
renatka tak to je este v pohode pre zamestanavtela ked budes pracovat z domu...no ja sa chystam vytratit uplne 🙂
a aj mne sa zda ze tych chlapcenskych je menej na vyber...

monique... gratulujem...
lenok... a ty kedy ideš screeningovať? aj mangelíka berieš?