icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

vadelka
6. apr 2010

Lenok,to bodynko je kráááásne,aj ja chcem také 😉 Kde sa také niečo dá zohnať???
Pozerám,že tu vyberáte mená...Tak ja ešte teda neviem,je teraz toľko pekných mien,že to bude určite ťažké 😒

askorka23
6. apr 2010

amadora Nelka je peknucke meno

askorka23
6. apr 2010

vadelka no to veru ano my mame v prezvisku dve l takze urcite nejake meno kde je nejake pismeno 2krat 😉

vadelka
6. apr 2010

Askorka Emma Zoe je pekná kombinácia,to sa aj mne pozdáva 😉 Ja mám krátke priezvisko,tak fakt neviem,veď ešte máme dosť času 🙂 🙂 🙂

matamisi
6. apr 2010

vadelka gratulujem k dobrym vysledkom u doktora...aj vsetkym babam co dnes boly... 😉
lenok tie body su krasne.... 😵
a k menam dievcenske laura-laurika a chlapcenske po manzelovi michael..... 🙂

askorka23
6. apr 2010

matamisi po manzelovy dobra volba! 🙂
vandelka uvidime 🙂 casu dost

matamisi
6. apr 2010

po manzelovi preto,lebo u nich kazdy prvy syn musi byt po otcovi....jeho oco,dedko,pradedko vsetci su michalovia... 😀
a najlepsie je na tom,ze jeho oco byva v tom istom dome ako dedko a ked pride posta tak nevedia komu to je,lebo maju rovnake mena a adresy.... 😀

nanulik
6. apr 2010

baby ja sa idem naložit do vane. a zajtra idem na prvú poradnu hned ráno. poobede dám vedieť ako som dopadla. a hlavne držte palce o deviatej to idem k zubárke 😖

k tým menám ja stále vymýšlam len moj mi vždy poviem nech nevymýšľam že ved už máme vybraté

askorka23
6. apr 2010

matamisi..... 😀 no teda 😀 😀 😀 ja som tak s mamou ona je tiez andrea a to vzdy ked som bola mala ach jaj kde su tie casy 😀 😀 😀

mata2121
6. apr 2010

Ahojte, teda vy toho načarbete za deň 😀

Mne sa dnes tak nechcelo do práce. Mne sa už vlastne vôbec nechce pracovať, ja chcem leňošiť, strašne ma zmáha únava 🙄

KeĎ ste tu riešili tie mená, ja nejako cítim že to bude chlapček, aj keď obaja by sme chceli dievčatko a veru pre dievčatko sa mi zdá že sú aj krajšie mená. My máme dosť dlhé priezvisko a strašne sa mi k nemu hodí meno Lea. Predtým sme chceli Viktoriu, ale teraz sme zmenili na Leu alebo Sáru alebo Sofiu.
No a mne sa z chlapčenských strašne páči Matej (Maťko) alebo Oliver, ale to sa môjmu mužíčkovi nelubi. Tak sme prišli na meno Lucas, akurát že to nie je v našom kalendári a neviem či s tým nebudú problémy na matrike.

manee
6. apr 2010

mata, my mne nastastie muz Mateja schvalil....
dnes sme boli chvilu von, a skoro ma odfuklo, takmer som zmrzla....ach jaj
Lenok, nadherne body, aj ja chcem take fesne 😀 😀 😀

pusinqa
6. apr 2010

vadelka aké chutnučké bábino, blahoželáme
nás s malou skoro odfúklo ale dali sme si riadnu prechádzku dúfam, že skoro zaspí 😉
mne sa tiež dnes veľmi nechcelo, do roboty som si pochystala len najnutnejšie, skrátka nevládzem, aj psychicky som už asi skôr naladená na iné veci, ale aspoň som si oddýchla 😀

pusinqa
6. apr 2010

nanulík a aké máte vybraté?
my zatiaľ len tak light uvažujeme dovtedy sa nám možno rozjasní ako pri malej, dlho mala byť Sára, mm chcel Pavlínku, nakoniec ostala Júlia po mm babičke aj sa nám to obom páčilo, teraz sa mi zatiaľ páči Lucia, mne aj Katka mm nechce, lebo to by mal po svokre 😀

nanulik
6. apr 2010

no tak už som vyčvachtaná a vonavučká 😀 musí to vydržať do leta. štyrikrát do roka stačí umývať. voda je drahá 😀

pusinqa máme Gabriel a Lenka. nie sú to také otrepané mená ale zároven sú pekné a ja nechcem najakú esmeraldu alebo christofera. nechcem nikoho uraziť ale ako vyznie Vivien Nováková napr. alebo Kevin Malý. podla mna sa meno musí hodiť aj k priezvisku

mobilo
6. apr 2010

mata s tým Lucasom by nemali byť problémy poznám veľa Lucasov...vraj stačí papier, že sa niekde to meno používa 😉
Matej sa aj nám veľmi páčil keď sme čakali syna ale potom nás odhovorili, že aj tak ho bude každý volať Maťko a nebudú ani vedieť, kedy má meniny..si budú myslieť, že je Martin..
inak mne sa chalanské páči veľmi Markus ale manželovi nie 😅 a dievčenských je viac pekných to máte pravdu!
inak pusinqa my sme rozmýšlali aj nad Júliou mali by sme Michala a Júliu ale teraz sme rozhodnutí pre tu šarlotu ale veď do porodu ešte Ďaleko

nanulik
6. apr 2010

viete čo ma tak napadlo?bude to somarina ale tak mi hlavou preblesklo že ked nie sme maželia či môže mať bábo priezvisko po oboch rodičoch čiže dve. napr. sesternica je rozv. a z 1. maželstva má dcérku a tá sa predstavuje obomi priezviskami

veronica1
6. apr 2010

nanulik - moj manzel ma taky isty nazor-ze slovenske meno, pri babe som to mala od zaciatku jasne Laura a basta, sice to nieje typicke slovenske ale v nasom kalendari sa nachadza, no a chalanske bude vyberat on, tak len trpnem ze co navrhne. Zatial sme o tom nehovorili, az ked nam potvrdia pohlavie. Hoci ja citim ze to budem chalan. Mne sa velmi paci Samko-no to sa absolutne nehodi k priezvisku, tak mam tiez dilemu. (a tiez sa mi paci Luca, Lucas, Marco...)
Blahozelam tym, co boli dnes na poradni k dobrym spravam a drzim palce vsetkym co pojdu tento tyzden. Ja az v pondelok 12.4. ale to uz nejako ubehne.

jerrymona
6. apr 2010

ahojte babenky. davnejsie som tu nebola, tak neviem, co je tu nove.
ja som dnes bola na prvom skriningu a ten dopadol dobre. babo ma uz 57mm a kope ostosest. lekarka ho skoro ani zmerat nemohla. 😀
chcela by som pridat fotku, ale nefunguje to. neviem preco. 😖

mobilo
6. apr 2010

podľa mňa može mať dve priezviska veď aj na svadbe sme si mohli vybrať, či sa budeme volať mojím, manželovým alebo obidvoma tak neviem. len si to zistí na matrike, lebo keď nie ste zobratý a nevybavíš tam nejaké veci automaticky v porodnici dajú drobcovi meno po tebe

mobilo
6. apr 2010

nanulik k tým pocitom bývania v byte..kým sme boli sami bolo ok chodili sme len spať a tak... potom sa narodil uplakaný syn proste bol strašne náročné bábenko a ja miesto okrem toho, že som bola hotová koľko krát z toho, že toľko plače som ešte aj rozmýšlala, čo si asi myslia susedia..niekt. ma lutovali niektorí pozerali akože čo s ním robím...preto som vačšinu času trávila s klokankou na prechádzkach tam bol ako tak kľudný a vtedy som snívala aké by bolo fajn mať dom ....
ale už to nerieším je mi to jedno doležité je aby boli moje deti zdravé a či to alebo to vadí susedom mi je jedno. My tu mávame tiež hluk a nerieším to!

nanulik
6. apr 2010

to viem že musíme vybaviť priezvisko aby bolo po tatkovi, ale hinto ma len tak z hladu napadlo

mobilo
6. apr 2010

jerrymona gratulujem!!!! mne zase stále nefunguje facebook keď tam chcem niečo pridať 😅 potom ma ide šľahnúť

nanulik
6. apr 2010

mobilo ako tak píšeš asi by som toho v záhrade vela neurobila s palčúcim bábom 😒

mobilo
6. apr 2010

jasne veď sa na to popýtaj musíte tam ísť tak, či tak...kámoška s tým mala problém preto viem, proste si to zabudli vybavit a dietatu sa može priezvisko zmeniť asi len tri krát či ako to je

lenok
6. apr 2010

Nanu, presne tak! Suhlasim. Musi to sediet hlavne s priezviskom, nech to nie je komedia.

A tie body. Tusim som to objednavala odtialto z bazarika od nejakej babenky. Brala som 3ks, darovala kamoskam 😉 a jedno som si nechala 🙂 ze pre istotu. Som sa bala, ze ich mole zozeru 😀

mobilo
6. apr 2010

no nanulik človek keď musí zvládne všetko dieťa do šatky a možeš kopkať zemiaky 😀 😀 😀
my tiež predávame byt a rozmýšlame dom alebo byt bližšie k rodine 😉

mobilo
6. apr 2010

inak aj Lucas sa mi veľmi páčili aj Maxim lenže muž nechce. Maxim sa mu nepozdáva a Lucas mi povedal, že keď chcem tak Lukáša ale nie Lucasa takže tak ....
ja som aj nad Martinom uvažovala lebo by boli obaja na M alebo Mário je krásne meno

nanulik
6. apr 2010

ja som včera povedala u našich že sa mi páči aj Maximilán alebo len Maxim to je krajšie k priezvisku ale môj návrh bol jednohlasne zamietnutý 😒

ludia mna zase bolia dedule 😒 kedy to už skončí? šak budem v ceckonoske o chvílu aj spávať 😒

mobilo
6. apr 2010

mňa toto tehotenstvo nebolia neviem ani prečo..
inak manžel chce Viliama aj mne sa to páči ale keď to niekomu povieme tak pozerá, že to vážne 😅 uvidíme!
a inak ja uvažujem aj nad Richardom by som mala Miška a Riška 😉 nebolo by to zlaté?

lenok
6. apr 2010

Nanu, mna uple prestali boliet, len ma sakramentsky svrbia 😀