Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
jáj ludia jak tu sedím pri pc tak som už zhlatla skoro pol škatulky pomarančových tiktakov. 😀
Inak baby ja som dnes predsa len napisala a oficiálne predložila to čestné prehlásenie že som tehotná 😀 Lebo som sa rozprávala s kamoškou čo u nás robí a kolegyna čo išla pred mesiacom na materskú že to tiež dávala, lebo že tu je to tak že môžeeš chodiť aj s bruchom a aj tak to neberú že si tehotná pokial to nedáš na papieri, nemáš tie tehotenské výhody a môžu ta vyhodiť
Mne sa dievčenské páčia Sara, Rebeka, Ela a mojmu sa páčia Vaneska a Pavlínka. Zatial sme sa ešte ani na jednom nezhodli 🙂
ahojte baby 🙂 ... mi máme vybraté iba chlapčenské meno Matúš a nad dievčenským sa ani nezamýšľame...budúcu stredu idem do poradne tak mi snád povie čo to bude....ale som nedočkavá 😀
to je zlaté stojdulka, máte dve baby tak chcete aspon takto na malé pritlačiť aby to bol chlapec...?
Stojdulka... nedas mu na vyber... budes mat pipik a hotovo! Ziadne vymyslance! 😀 😀 😀
moj sa už včera s našimi dohadoval že pojde kúpiť loptu a kopačky 😀 že musí byť chlapec. povedala som že či dievča nemôže hrať futbal, povedal mi že to nebude pekné tak som mu povedala že bude mať vrkôčiky a mašličky a bude futbalistka 😀
huraaaa... dovolenka povolena... ale pod podmienkou, ze budem v pohotovosti na telefone aj na mailoch, ked bude korejec nieco potrebovat.... 😒 stale lepsie takto ako pendlovat medzi ZA a BA na pol dna do prace a riesit si svadbu...
no ja tiez nemam ziadne pocity co by som chcela viac...ale mena mam zatial vybrate...chalan Timur, Gabko, Oliver a baby Mia, Lea, Nela...v takom poradi ako som napisala...a ked budeme vediet pohlavie rozhodneme sa...no mozno nakoniec budem chciet uplne nieco ine...len mam podmienku ze to musi byt hlavne kratke...lebo ja chuda cely zivot trpim, nikto mi nechce hovotit magdalena, vsetkym sa to zda dlhe a ja magda strasne neznasam...tak moje dieta nebude musiet takto trpiet ☹
alenkam tak asponze tak...korejci to pochopili
Magdi, ja mam sesterku Magdalenu a vsetci ju volaju Megi... mne sa to strasne paci... 😉
A ked sme na velky piatok vyprazali syr so starkou, tak ta sa mi zdoverila, ze by sa jej pacilo, kebyze mame malu Magdalenku 🙂 ze to je blizko k Lenke.. (akoze mne 😀 )
no mi sme sa este vobec nezhodli teraz najnovsie sa mi pacia Emma Zoe kombianacia 🙂
lenok peknucke 😉
mne sa paci aj magdalenka 😉
ale sak furt nejake mena zo zahranicia prichadzaju mo mi s manzelom nechceme typicke slovenske takze budeme musiet na nete pohladat nejaky iny 😉
aj mne sa pacia slovenske ale okolo sviatkov hlavne take eva, katka, lucia tie zasa muz nie a sme zasa na nule 😝
no muzovy sa pacia skor take americke ze Holly,Ashley,Salma,Selma,Eymi,Daffi,Comedy, a mne skor take anglicke,nemecka napr.Emma,Vaness,Nelly,Charlotte,Yasmin,Annabelle
No a keby malou nahodou chlapcek ta asi Tobias,Kevin, a paci sa mi aj Peter ale hovorili by sme mu (Pítr)typicky anglicky 😉
Askorka, ty mas manzela anglicana?
a toto ste videli?
skoro ma vystrelo 😢
http://krimi.cas.sk/clanok/159149/barbie-z-real...
jáj ludia vyžente ma šak sa musím učiť.
mamina včera hovorila že nech si urobím pedagogické minimum 😀 😀 😀 😒 srandovala. jak toto dokončím tak nechcem školu ani vidieť 😝
Nanu... v kolkom si rocniku?
Aj moj drahy by mal byt tento rok bakalar, no neviem, ci to tento rok dobacujeme 😝 nesce sa mu.... 😉
som v druhom 😝 bakalára mám o rok 😝 ale prácu píšeme už teraz 😖
Ahojte,tak sme späť od dokyho.Všetko je OK,malinké sa len tak hemžilo,ale aspoň ujo doky peknú foto urobil 🙂 Pekne sme narástli.Sme 11+5 a po zadoček máme 5 cm 😀 Veľmi sa tešíííííííííííím 🙂 🙂 🙂 Foto som si už pridala do albumu....
vadelka ja pôjdem na budúci týždeň v stredu, už sa neviem dočkať...a na pohlavie ste sa nepýtali? 🙂
Vadelka, krasne ukazkove babatko s pupcekom 🙂 gratulirujem, ze ste v poradecku 😉
Ďakujem vám 🙂
Na pohlavie sme sa zatiaľ nepýtali,keď pôjdem k dokymu na SVK,tak sa určite opýtam 😉 a to už bude budúci týždeň...
Musím vás ísť dočítať,lebo ste tu toho popísali dosť....
ja idem vo stvrtok rano, tak dufam, ze sa male predvedie a ukaze co tam skryva... 🙂 teda hlavne dufam, ze doktor sa na to kukne, lebo dnes bola kamoska u doktora, ten len spravil prehliadku a nic.. ze sono inokedy... to by ma asi nahnevalo... 😖
lenok nie nie len sme tam isty cas zili a isli sme tam 2 a prisli sme stade 3 lebo som bola tehu zo Sofinkou 😉 A dakedy tam chodime 🙂
lenok ty valo tak aj mna na gauci skoro vystrelo 😲
ze ty valo?co my preskakuje? malo to byt ty vole 😉
aj my máme v rodine Magdalénku a tiež ju voláme Megi 🙂
lenok krásne bodíky 😵
vadelka super že je všetko ok a geniálna fotka, úplne dokonalá 😵
my pre dievčatko chceme meno Nela a pre chlapca alternatívy Juraj, Štefan, Stanko - ale žiadne sa mi moc nepáči, to je len také "nutné zlo" 😅

andrea aj mne sa páčia michal, martin, mm však martin ani počuť, a malá keby nebola baba bola by Michal
lenok my sme tak mali pri malej, ale teraz neviem či vydržím, mm sa chce zas nechať prekvapiť 😉
blivajzno v puse mám aj ja, ale skôr sa mi zdá že mi všetky chute ostávajú na jazyku a nie a nie odtiaľ preč, fúúj a žalúdok ma posledné dni nejako stále pobolieva 😒 ale často aj od hladu lebo keď mi je zle nemám chuť, potom zjem pre bábo asi málo a o chvíľu mi je zas zle, taký začarovaný kruh