Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
no veď to si aj ja myslím, lebo ja napríklad nezvraciam, mne sa nevoľnosť prejavuje tak, že sa zobudím za včas rána, niekedy aj o pol štvrtej a letím na záchod, aby som sa vyprázdnila :D niekedy ma to vie aj poriadne popreháňať tak ako dneska, takže u mňa je to zrejme prejav tehotenstva... no a do večera som vždy nafúknutá ako balón. bruško mám vtedy ako by som bola v piatom mesiaci 😀 preto asi ráno potom nasledujú tie prehánky 🙂
a ja mam kombinaciu... za 4 dni ma prehana, dam si dietu, cucoriedky, potom 5 dni bojujem so zapchou a takto dokola... 😒 som zvedava dokedy.. ale davam si probiotika vhodne aj pre tehotne, tak dufam, ze sa to napravi...
Manee pekne si to napísala 😀
Tak ja som doma od doktorky, ako som predpokladala, mám ATB 😒 Doki vravela že sa môžu v tehotenstve, berú sa len tri dni a účinkujú týždeň, tak dúfam že vie čo robí a fazuľka bude v poriadku ☹
amadora, tak držíme všetci palce, nech to rýchlo prejde... fazuľka bude určite len oddychovať a čakať kedy maminka vyženie bacilky 🙂
alenkam, ja radšej ani také zapekacie ovocie ako je banán alebo čučoriedky ani neskúšam. som na to moc náchylná. som si minulý rok dávala vyberať mandle a musela som piť repíkový čajíček a potom som 12 dní nebola na veľkej... a keď som už bola, tak to bolo utrpenie, ešte ďalšie dva mesiace som musela čakať, kým mi to celkom prejde. tak teraz už radšej neriskujem. jediné čo robím, že si dávam každý večer feniklový čaj, ten mi ako tak pomôže proty nafúknutie, len tie hnačky niekedy potrápia.. na to mi dve kocky horkej čokoládky občas stačia 😉
Renatka ďakujem ti 🙂
horá konečne obed... drobček si už teda poriadne pýtal, dúfam, že nám nebude zle 😝
už mám sliny až pod pracovným stolíkom 🙂
aj my uz mame riadne hlady!
ja uz mam tieto hrozne behacky za sebou 😝 😝 nastastie v nemocke som ich absolvovala, celu noc som keramiku objimala, rano mi dali thiaminovu injekciu pre chut do jedla 😉
moja stolica je zatial pravidelna, kazdy druhy den 😀 , ale aspon to, lebo prvy mesiac zapcha ako vysita 😝
ja sa zase neviem dojest sosovice, co som si vcera nakuchtila 😉
bola tu kamoska, co uz cochvila rodit bude, povypytovala som sa kadeco, tak sa tesim 😉
a chystam sa na chvilu do mesta, lebo vcera som prekvapko od manzela dostala, "mezonetovy pribytok" pre skrecka s "centrifugou" 😅, je to paradne! tak dnes chcem fesiho kupit, nech mi je doma veselsie 😀 velmi sa tesim, len meno mu neviem vymysliet 😀 ani ten hnusny necas ma neodradi, beriem dazdnik a idem okolo druhej, snad zozeniem hned nejake skreckovske mladatko 😀
dievcata odchadzam do nemocnice este dnes, HCG zo vcera je dobre ale kedze plod nevidno ide zrejme o mimomaternicove ☹ vsetko mi ale potvdia az v nemocnici....som zmierene s najhorsim co moze byt, drzte mi palce a myslite na mna, paa
renik, drzime vsetky... drzkaj sa, moja, vsetko dobre ti prajeme...
urcite sa nam potom ozvi, nech o tebe vieme... 😉
mysli pozitivne, cmuky posielame... 🤐
renik drzim palce,ja som mala to iste,nakoniec som bola iba asi v 5 tt preto to nebolo vidno a podla poslednej ms som mala byt v osmom,takze tak,nic nieje stratene. 🙂 drz sa
renik, drz sa a verime, ze vsetko dobre dopadne... 🤐
renik....drzim palce nech vsetko dobre dopadne....
renik... drzim palce nech to ma dobry koniec
Renik aj ja držím palce,aby to dobre dopadlo 😉
renik myslíme na teba, drž sa!!!!!!!!!!
renik, aj ja sa pripájam. neboj všetko dobre dopadna... aj ja som mala byť v siedmom podľa ms a bola som iba v piatom... ale plod bolo vidieť, že je vo vnútri maternice... neboj všetko určite dobre dopadne. papa a hneď nás informuj 😉
ahojte babulky no co tu nove? ani dnes som nevladala ist do prace ☹
strasne zle mi byva rano az do obedu,,,tak to s tou pracou ani pozitivne nevidim
dnes sme boli pozerat na novy bytik tak sa tesiiim 🙂
ahojte žienky 🙂 ...ako sa máme, ja sa trápim s nevoľnosťou práve celý deň...dúfam,že to čoskoro prejde 🤐
stojdulka 🙂
ahoj tak s tou nevolnostou to mam take isteee ☹ verim ze RAZ to snad prejde a uz si budeme tehu len uzivat
Tak s tou nevoľnosťou som na tom podobne ☹ ,tiež ráno až do obedu je to zlé,no nejako to stále predýcham 😒 Aj ja dúfam,že to nebude trvať dlho 😉
Jankaa15 nový bytík 🙂 tak to je super.Páčil sa?
vadelka samozrejme ved nove bytiky ktore su neni pekne jaaj uz nech je leto lebo babatko uz bude v novom tak sa tesime 😉
Tak to je super 🙂 .My bytík máme,len si ho chceme trocha zväčšiť,o podkrovie,ale všetko chce čas.Postupne si to spravíme,aby malo baby dosť miesta na vystrájanie 😉
Ešte som chcela k tomu šoférovaniu,aj ja zbožňujem keď mi hrá v aute hlasná hudba,sme v tom s MM za jedno 😀 Inak ten tehu pás je skvelá vec,asi si ho aj ja zoženiem...,keďže aj ja dosť veľa šoférujem 🙂
inak ten bezpecnostný pás sa dá zohnat aj na slovensku, ked nadabím na stránku, tak sem hodím link
ahojte kocandy...
tak ja som si dnes aj kamosa bola kupit, skrecka malickeho miluckeho, len mu meno neviem vymysliet, lebo neviem, ci je to djevka, ci chlop 😀
tak sa z neho tesim, lebo mi je cely den doma smutno, tento mysiak mi tu bude behat po potrubi a kolotoci, len nech sa trosku udomacni.... 😉
jankaa.... new bytik, to je supis, aj my sme od vianoc v novom a hlavne vo svojom a strasne sa tesim, ked k nam pride novy obyvatel... 😉
mne, chvalabozku, nebyva zle, ale ked sa najem, tak musim trochen oddychovat, lebo sa mi to zavracia naspat 😝 😀
tak sa prihlásim aj sem 🙂 vezmete ma medzi seba 🙂
nanulik vitaj

Renatka, polovica zien bojuje v tehu so zapchou a ta druha s prehankami. A este je skupina, ktoru naduva. Neviem, co je lepsie 🙂 ale v tehu je to normalne. Niekedy mam pocit, ze vsetko, co ne nenormalne, je v tehu normalne....na hlavu postavené! 😀