Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
babenky, zajtra držkám palce a nezabudnite sa hneeeď ozvať. ja vám tak závidím, mne ešte zostávajú tri týždne do tehu prehliadky ☹
renatka9 nebud smutna, ja sa idem dat odkrvit v pondelok,.. a ultrazvukujeme az tiez o 3 tyzdne, a to som ten film s tym malym super hercom v brusku v telke u doktora este nepozerala 😕 ...teda dufam ze tam to herecke obsadenie bude, nieze to bude len nejaky dokumentarny film 😅
lenok, mne dal fotku hned aj bez toho, aby som si pytala, ale tam nebolo skoro nic vidno, ale tatik bol taky hrdy....u nas je to z mojej strany vnuca po 11 rokoch a z muzovej strany po 7, takze babky sa vytesuju snad viac ako my rodicia. Len to ma tu nevyhodu, ze sa mimco nebude mat s kym hrat, budu mu chybat seberovni v rodine, len sami velkáči...
Ahojte baby! citam vas uz par dni, ale az teraz som nabrala odvahu potichucku sa pridat. Som v desiatom tt, ale mala som problemy, tak teraz dufam si uz budem moct na chvilu vydychnut a tesit sa s vami na tie nase babatka 🙂
manee sak mu zarobite spoluhraca 😉 co si myslis ze my co ? u nas sirokodaleko nikto s detmi
no tohto herca sme robili styri roky, tak neviem ako rychlo pride spoluhrac...
no aby si sa necudovala ako sikovno
andys1 vitaj, drzime palce... opatrne sme tu vsetky, na hlasne vyjadrenia je este moc skoro aj ak je vsetko bez problemov... aspon sa povzbudzujeme 😉
bamb27... tka budeme počítať spolu dni. ja som už síce toho drobca videla na sone v piatom týždni, ale to bola len taká krásna malá gulička... a teraz sa teším, že si tiež dám urobiť foto, aby sa mohli pýšiť všetky generácie rodičov 🙂
...inak pridala som si fotos do albumu môjho mini brušena... chi 😀
renatka9 fajne vytrcate, no necuduj sa z takeho utleho telicka musi trcat, kde by si schovala tu zvacsenu maternicu? ...mne to tiez v tych miestach vyulo, ale schovava sa to za prirodzenu slaninku.. no ja to vidim 😖
manee - mna ked doki 1x vysetroval, hned ma aj poslal do nemocky, takze ziadne myslienky nad foteckou ani neprichadzali do uvahy, no a v nemocke taketo vymozenosti nedavaju ☹ takze teraz verim, ze bude kukuricka dostatocne velka na to, aby sme si jej fotecku mohli krasne vychutnat 😉
u nas deti ako smeti... bratrancovi chlapci - Robko a Šimonko maju 4 a 1, a sesterkiny chlapci - Matej a Tomasko maju 3 a 6mes.... 😀 takze to chce kvetinkuuuu.... 😀 😀 😀 😉
renatka.... to mas take velikeeee... 😀 😀 😀 ja teda nemam ani polovicku... 😀 😀 😀
Andys... kto si? co si? daj viac infosiek o sebe... nech si ta osacujeme ako aj tvoje prechodkyne... 😉 my sme strasne zvedave.... 😉 😀
no veru sranda je to s tým mojim bruškom. keď ja vôbec negrckám, tak asi preto už rastie. ale jem normálne, ibaže častejšie a menšie dávky 😉
ahojteeee...ako sa tu máte? ja by som sa len chcela spýtať, už asi tak 3 až 4 dni, nepociťujem až také bolesti, aké som mala predtým, teraz sú len také mierne a skôr ma začína pichať do vaječníka, ale zato prsia bolia rovnako 😖 .....ako ste vy na tom?
andys vitaj...
rosannar mňa už podbuško tiež tak nebolí, bolí iba sem-tam.... prsia ma bolia a hlavne bradavky 😖
ahoj rosannar...
mame sa fajne... a kde si ty, stratena?
ja uz mam pichanie v maternici ovela slabsie, niekedy az vobec,len ked sa mi naplni mechur, vtedy ju velmi citim, ako ma tlaci... ale cici naliate, ked vstanem z postele, vtedy ich citim najviac.... inak mi teraz zacina plavat zaludok a pali ma zaha... no uvidime, co povie doki zajtra... 😉
Renatka fakt super bruško už maš 🙂 ˇ
Prsia bolia aj mna a straaaaašne. Kedy by to malo prejsť, neviete?
miroslava...som si myslela že som sama, čo nemá až také bolesti ako predtým...
lenok...no ked ja mám plný mechúr a vstanem zo stoličky že idem na vecko, tak musím ísť trošku zhrbená, lebo ma pichá do vaječníka, alebo do tej oblasti...a ty ideš zajtra k lekárovi? tak držím palce 😉
rosannar
Ja stale rovnako 🙂 Tie nvolnosti trvaju od rana do rana 😢No a prsia ani nehovorim tie bolia ani neviem kedy ma naposledy neboleli ☹Pytala som sa na to gynekologa on hovoril ze je to normalne 😒Lebo pri Sofinke a Philipkovi som take bolesti nemala 😅 A Sofinka pomaha tak ze kocikuje a robia s Philipkom bordel 😉
mna tiez nic nejak neboli, v podbrusku ma obcas trosku taha, sem tam niekde jemnucko pichne... a prsia bolia asi pomenej, na striedacku... ked su v podprde tak su kludne, bolia len rano a vecer a bradavky citlive...
co sa zhorsuje je len ten neprijemny hlad, minule sme o 9 vecer dostali neckutocnu chut na cheeseburger... manzel musel ist na nakup, inak neviem co by sme robili... aj teraz 😉 ..este vydrzat 15 minut a ide sa papaaat
bamb27 no ja minule pri hokeji 🙂
andrejka, snad mi nechces povedat ze si manzela poslala pocas hokeja kupit cheeseburger 😀
bamb...no ja ked mám prsia v podprde a mám si že umyť ruky, tak je to neznesitelná bolesť, lebo sa musím načiahnuť s rukami a to je hroznéé, ale ked som len tak v práci, že pri pc a ruky tak normálne, tak je v pohode, ale aj doma ked večer idem spať a dám dole podrpdu tak som ako zjašená, tá bolesť je hrozná a ešte aj na bruchu už nemôžem spávať, pretože ma už tak tlačia prsia a cítim ako keby neboli väčšie ale sú plnšie 😀
Diky za privitanie 🙂 ... tak nieco o mne... mam 29, na babe sme pracovali 5 mesiacov a akurat sa dostavali do tej spravne paniky, ked sa to podarilo! Opat raz sa potvrdilo, ze clovek musi mat ine problemy a zabudnut na to a vtedy to vyjde 😉 Ja som nase male videla uz 3x "vdaka" problemom (svrbenie tela, spinenie) a dufam, ze teraz to uz konecne bude v pohode. Najblizsiu poradnu mam az o 2 tyzdne, takze pocitam dni, hodiny, sekundy 🙂
bamb27 - ani nehovor, ja by som za hambac z Mekaca aj zivot polozila... 😀 milujeeeem... manzel mi aj do nemocky nosil, baby na izbe slintali ako dive... 😀 😀 😀
ja som stale hladna... to by clovek ani neveril, kedze mam 42kg... 😀
andys a odkial si? aj ja mam 29... tento rok 30... brrrr..... 😝 😀
ros, to stadium s umyvanim ruk som mala aj ja.. teraz to uz take nie je, teraz je problem uz len popravit postel a vyvesit pradlo 😕 ...na bruchu musim spat, lebo mam otocenu maternicu, tak pre istotu, ale mam figel s vankusom na ktory sa polozim a prsia mi vlastne "visia" ..no aspon ich netlacim... manzel premeral.. povedal ze su riadne, mne sa zdaju len plnsie a tvrde 😅
ja dufam ze tieto chute na mekac nebudu take caste, nechcem byt po porode ako sud 😨
este 8 minut a idem papaaat, tak sa tu zatial majte 😉
ja 31 😒 ..asi tu budem jedna z najstarsich... ale no co, aj tak vyzeram mlado a krasne, co tam po veku

manee - a mas uz aj fotos? budes aj ty zobrat od dokiho? lebo ja na 100%... 😀
uz by som fazulku rada ukazala tatinkovi a mojim rodicom... ti sa strasne tesia na prve vnucatko... 😉