icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

alenkam.
3. mar 2010

ja sa radim k tym starsim.. o 2 mesiace budem mat 30.. no co uz... ale aspon mozem povedat, ze prve stiham v tridsiatke.. 🙂
inak bolesti aj vsetko uz prechadza aj mna.. trosku citim prisa, ale aj tie uz menej... ale ze tie moje zvacsene nulky... ☹ ale aspon su trosku vacsie.. moja trauma z malych prs trosku ustupuje...

bamb27
3. mar 2010

no, sme konecne plne.... na chvilku, hlad obrovsky, ale zjem detsku porciu a ide ma rozdriapnut 😵 a na poobedie mame len jablcko a cokoladu..ale to je nudzove riesenie... sladke nam nejde, zato taky cheeeeese hmm 😅

silvika
3. mar 2010

ja tiez sladke moc nie, ale zmrzlinu mozem 😝 aaale uz sa tesime tusim od decembra ako pojdeme na polia zbierat jahody vsetci kolko nas je a sa ich naglgam az mi budu von trcat ako vzdy. teda dufam, ze sa mi chut nejako neobrati a neprestanu mi aj tie chutit ako napr. kava potom som v .... ze akurat sa mozem poprechadzat po tom poli

andys11
3. mar 2010

mne tiez taha na 30, v juni to uz bude realita 🙂 ... inak, konecne som sa najedla, myslela som, ze ta diera v bruchu, ktora sa mi od hladu robi, ma roztrhne... mavate teraz tiez taky pocit? Naposledy ma to prepadlo v noci, obrovsky hlad s cudnym pocitom akoby strasneho prazdna v bruchu, musim si dat aspon nejaku piskotu...

lenok
3. mar 2010

alenkam. - moja rec... stihame... 😉
a o tych prsiach - mangel vcera kukal ako puk, ze jake pekne silikonove jednotky 😀

u mna zatial tanier rezancovej polievky akoby nic... 😝 chrumkam jablcko ako medzipritatie a po damskom magazine dame dalsi chod.... 🙂

silvika
3. mar 2010

andys presne to mam aj ja, scie nie s dierou ale strasny pocit hladu aj ked viem co som pojedla alebo ze som nezvykla jedavat v urcitu hodinu napriklad rano, a teraz ma to zrazu popadne a musim sa ist najest, nacisto by mi asi nieco bolo keby som sa nenajedla. aj k lekarke ked som isla, reku asi si budem musiet vziat nejaky proviant, co ked ma popadne hlad ale nastastie sa mi neozval 😝

bamb27
3. mar 2010

andys ...ano take nieco mam aj ja.. taky neprijemny hlad, az nepopisatelny ale vystila si to... akurat niekedy taka hladna mam pocit ze ked nieco zjem tak mi bude z toho zle ale ono to naopak pomoze 😵

amadora
3. mar 2010

no tak som napapaná a môžem ísť spať 😀

silvika pekné bruško 🙂

mňa poriadne teraz rozbolelo bruško, asi si idem švacnúť magnézium 😒

a prsia 😝 do mojej krásnej C-čkovej podprsenky sa už nezmestia 😀

maculienka123
3. mar 2010

andy,ja to mavam standarten v noci musim sa najest,roztek so sunkou a tak,musi byt inak by som ani nezaspala a bolo y mi zle.
silvi,to su hlady co,ja som tiez nechapala ako mozem byt taka hladna.

renatka9
3. mar 2010

ja tiež vždy pociťujem hladisko, že by som zjedla aj svoj pracovný stôl, ale potom stačí malinká porcia a už odfukujem. obedík papám na dva krát. aj teraz som si len jeden chlebíček s paštékou (lebo ja teraz furt paštékujem) a čakám kedy mi prinesú obedík.
sladké tiež mne nejde na chuť a tom som velikááá mlsáčka.. ale zmrzku som si včera bola zase kúpiť do mrazáku, aby som náhodou nezostala bez nej 😝

silvika
3. mar 2010

strasne reku uz to je nejaky vymysel, zvlast ked som nezvykla byvat hladna urcite njie viackrat za den, teda vlastne cely den, mimo toho ked jem a asi hodinu po najedeni sa. horsie ze mi maso vooobec nechuti, ani sunka, bravcove hovadzie to vooobec ani vyvar, nic, len cestovinu jem, zemiaky a ryzu a ked tak obcas prsia nejake co najmenej ochutene. prsia ja mam v takom sportovom tielku v ktorom aj cvicievam, takze tam sa moi zmestia napradu a myslim, ze sa mi zmestia aj kamkolvek mne sa zmestili vlastne aj pocas kojenia, akurat ze ma tlacili ako skaly

mobilo
3. mar 2010

niekto tu spomínal tehotenské tampóny na kúpanie aby tehotná nedostala infekciu...myslím musím pozriet stránky dopredu kto to písal..
dnes syn spal krásnu polhodinu na obed no nádhera nie?
ja bývam tiež hladná ale pri synovi som vobec nebola

renatka9
3. mar 2010

joooj, mne už aj doniesli obedík... to neviem ako vydržím pozerať sa tu na to... musím dať aspoň hodinku prestávku a až potom sa do neho pustiť... joooj... pomooooc, nestíham sliny utierať 😅

silvika
3. mar 2010

sak si daj, co sa budes tyrat

andreaerdna
3. mar 2010

zasa mi ušlo kusisko debaty 🙂

vítam nové tehlulky. Vitajte! :D

mne tiež pangasius veľmi chutí. Kedysi som čítala viacero článkov o tom, že je to nie veľmi zdravá ryba, lebo vody, v ktorých žije sú znečistené neviem čím všetkým, ale keď sa nad tým zamyslím... tak dnes sú všetky vody špinavé a teda aj ryby "nakazené", takže to neriešim a pochutnávam si ďalej. A veru, na zajtra by som ho mohla pripraviť 🙂

s kýchaním som na tom rovnako. Čo som včera spomínala zabolenie v podbrušku pri cikaní... tak dnes už pri cikaní nič, len pri kýchaní a kašlaní, takže nekašlem a nekýcham 🙂 A aj tak sa bojím, či je to normálne, aby ma to zabolelo, keď zakašlem 😒

a tie strašné pocity hladu prepadajú aj mňa. Ale horzné, nenormálne hlady. Ešte keď som v posteli, tak viem nájsť polohu, kedy ma žalúdok nebolí, ale keď ma to chytí inde, tak musím niečo zjesť!

Renatka - krásny pupček 🙂 ja mám trocha menší, možno niečo ako Silvika. V nedeľu sa chystáme fotiť 🙂 Tak pridám na budúci týždeň. Teda, konečne vytvorím album. 😀 Ale asi až koncom týždňa, lebo vo štvrtok mám poradňnu, tak keď budem vedieť, že je všetko ok. Booože, aj vy sa tak bojíte? Také tie zmiešané pocity.... nie je mi zle, tak sa mi zdá, že ani tehu nie som...

matamisi
3. mar 2010

ja som tiez stale hladna,ale zjem len malu porciu a som plna...prave som dojedla calamari...a zachvilu mi pride navsteva a donesu mi s mekaca hamburger s grdon blu.....mnamky..... 😵
a minuly tyzden som si vecer zmyslela ze chcem palacinky tak moj zlaty manzel o 23.00 robil palacinky.... 😀
narobil ich tolko ze mam plnu mraznicku 😀 aby som si nahodou zas niekedy nezmislela v noci ze chcem palacinky.... 😀 a na druhy den som mala vecer taku chut jest pizzu,tak o 22.30 bol moj zlaty manzel pizzu kupovat... 😀 a celu noc som potom nespala co mi bolo zle 😠 ako asom sa prejedla... 😝

vlasa
3. mar 2010

jej,aj ja som junova-23.ale asi najstarsia,mam 35 😕

renatka9
3. mar 2010

no ale to by dobre nedopadlo, lebo som asi pred piatimi minútkami doládovala chlebík, ale nemviem koľko to vydržííím 🙂

heard
3. mar 2010

Ako tak citam, tak sme tu vekovo rovnako mlade 😀 ja mam 29 sice tento rok budem mat 30, ale rodit by som mala este ako 29-rocna 😎

bamb27
3. mar 2010

😀 😀 😀 ...myslim ze tu mame vsetky vela veci spolocnych... a dobrych manzelov, mna vcera po navrate zo sluzobky cakali na stole harule, kedze som cestou do telefonu pistala aka som strasne hlaaadnaaaa 😅

andreaerdna... mne tiez nic nie je, a tiez sa na to niekedy "stazujem", ...ze kebyze mi je zkle aspon viem ze som ozaj tehotna..ale muz ma utesuje, ze mozem byt len stastna a nech si to neprivolavam ...ale mas pravdu, vyvolava to obavy, resp. zmiesane pocity ... no na druhej strane si nepripustam ze by nieco nebolo ok... no ja som uz raz taky optimista 😵

silvika
3. mar 2010

a tak male porcie sa ti poposuvaju lepsie ... vlasa ty teda zatial vedies, ale ktovie kto sa este k nam prida 😉 ja som dnes zasa pecene zemiaky, sak co ine ze a lievanceky budeme s chlapcom robit, on rad pomaha aj pri zarabani piect budem sama ale urcite bude prikukat

matamisi
3. mar 2010

ja idem za 4 hodinky k doktorovi...boze aka som uz nervozna,nech mi uz ta navsteva pride,lebo sa zblaznim.... 😀 dufam,ze ten hematom bude prec a babo rastie... 😵

silvika
3. mar 2010

drzime palceky matamisi

bamb27
3. mar 2010

mata... to uz je za chvilililiiiiiii.. drzime palce, hetamon zmizol, neboj 😉

andreaerdna
3. mar 2010

matamisi - neboj, bude dobre! Držím palce! A bodaj by som aj ja šla za štyri hodiny... 😖 a nie za 7 dní....

matamisi
3. mar 2010

no dufam.... 😔

lenok
3. mar 2010

kriste... ktora tu pisala o haruli???? 😲 bamb.... ty tyranka.... 😀 😀 😀 jaaaj...pomooooc... a s kyslym mliekoooom.... waaaaaaaaaaaa............

amadora
3. mar 2010

matamisi držíme palce a neboj, všetko bude ok 🙂

bamb27
3. mar 2010

lenok... s kyslou smotankou 😀 😀 😀 naucila som muza robit harule, a on uz teraz robi lepsie nez ja

rosannar
3. mar 2010

miroslava...no takže len rok je medzi nami, lebo ja budem mať 21 v júni 😀