icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

bamb27
5. mar 2010

ja som dneska nejak mimo 😔 ...ani zaludok sa nejak moc nadsene netvari, som zvedava ako sa natrapime zase s obedom 😅

rosannar
5. mar 2010

keď už hovoríte o vitamínoch, mne moja doktorka zatial nepovedala absolútne nič o vitamínoch...ja stále berem calibrum baby plan lebo viem, že tie vitamíny čo sú tam, nikdy nebudem vedieť toľko zjesť a ved to neškodí len pomáha, aspon dúfam...ale teraz ked pôjdem, tak sa jej spýtam, aby som vedela, že na čom som 😉

petra269
5. mar 2010

Mne tiež doteraz doktor nekazal žiadne vitaminy, až tento novy, že to už som mala brať dávno. Ja tiež tým vitamínom v prirodzenej podobe moc nedám, asi tak jedno ovocie denne zjem a to asi neni bohviečo. Takže dnes sa návšteve lekárne nevyhnem.
Alenkam aj ja mam z chodenia do prace podobne pocity. Tiež stále rozmýšľam že najlepšie mi je doma v kľude. Ale zase keď je človek na PN-ke musí byť stále doma, iba nejaké 2 hodinové vychádzky, to neviem zase či by som vydržala

kathi76
5. mar 2010

manee a lenok gratulujem k peknym vysledkom u lekara....a aj vsetkym ostatnym ktore boli u lekara...

ja papam tiez len calibrum babyplan a uz mam kupeny aj calibrum mami ten je tusim od zaciatku 13.tyzdna a mylim, ze to staci....

rosannar
5. mar 2010

no ja som sa tiež pýtala v lekárni na ten calibrum mami, a to vravela, že sa má skôr brať od toho 2 trimestra....a tento babyplan je do prvého trimestra

maculienka123
5. mar 2010

baby ja nic nepapam,ziadne vitaminy,ked kamoska isla na kontrolu pred porodom,je doki povedal aby nic nebrala,ze ci chce mat obrika,zevraj len velke deti rastu potom.ale zas to je kazdeho vec,toby nikto nekupoval vitaminy.

ja papam dost vsetkeho,snazim sa to striedat aby som mala z kazdeho rozka troska,prave som dorobila vynikajucu censacku s opecenym chlebikom,tak sa tesim na obed 🙂

bamb27
5. mar 2010

cesnackaaaa, mnam maculienka... cesnacku lubim, robila si taku klasicku "priesvitnu" ci kremovu? ..juj ci by som si dala..

certica
5. mar 2010

aaa tonci, tak som ta vymakla 😀 😵
pozdravujem aj fialku a miri, ked uz som vhupla 😉 , za co sa ospravedlnujem...

maculienka123
5. mar 2010

robila som taku klasicku so zasmazkou a cibulkou a rozslahanym vajickom 🙂
no uz idem aj na nu

bamb27
5. mar 2010

aha, no tak to je tretia verzia, rozslahane vajko som do cesnacky nedavala ale vooobec to nemusi byt zle 🙂

manee
5. mar 2010

no ja som najprv papala calibrum babyplan, teraz som na odporucanie mojho dokiho presedlala na femibrion. Ten je tiez rozdeleny na obdobie prveho trimestra a potom na zvysnych 6 mesiacov. len je v porovnani s calibrom drahsi 😠

silvika
5. mar 2010

jaaa si davam takče bio vitaminy, ze seeelico to obsahuje, odprucaju to aj tehotnym, ale nie je to vyslovene akoze tehotnym alebo tak, ale ja mam nejakych latok v sebe malo, lebo od konca kojenia som bola vkuse chora, herpesy klby ma boleli no nacisto dochodkyna bola zo mna...tak som si nieco musela naordinovat no a teraz v podstate len pokracujem este v baleni. ale lekarka tiez neodporuca nic. pokial vyslovene nezistime ze by som v nieco stradala

amadora
5. mar 2010

ja som tie vitamíny brala aj pri prvom tehu a nemala som žiadneho obríka ale normálne dieťatko 🙂

silvika
5. mar 2010

zeny vcera som sa nazrala tych placiek na styl lenagosov, mne vam chutili sladko? ja uz ozaj som jakasik posana aj s chutami preto ked nieco varim ani neochutnavam naco, sak by som aj tak nejake bludy zistila. ale dobreee museli byt, lebo som do rana kilo pribrala

manee
5. mar 2010

fuuuuuha silvika a to sa ako da z vecera do rana pribrat kilo????
inak ja som tiez uz kilecko pribrala a to papam podstatne menej ako ked som nebola tehu. Nie je to skoro? 😒

silvika
5. mar 2010

kila nerieste, ja som nepribrala do piateho nist, po piatom potroske a posledne dva mesiace tusim kilo za dva tyzdne a uuurcite to bolo napokon viacej ako tych 12 kg co "odporucaju" bola som ako tiebaloniky co sa plnia vodou tam si nepomozes, a rozhodne posledny mesiac som ledva nieco zjedla, sak tam sa to nema ani kam pomestit

renatka9
5. mar 2010

ja som sa dnes ráno vážila a pribrala som zatiaľ 2,5 kg... šak mne to brušeno teda raste 🙂
inak silvika, ja mám tiež divné chute... ja viem tiež z jedál vycítiť kadejakú hovadinu. minule som napríklad jedla slaninu (moja obľúbená delikatesa) a furt som z nej cítila niečo strašne sladké. sa na mňa pozerali všetci naokolo s divnými pohladmi... 😀

maculienka123
5. mar 2010

bamb ja som to obkukala z jednej restiky a odvtedy len taku,celkom to pasuje k sebe.

amadora jasne,ja zas tomu neverim moc,ale je to kazdeho vec,ja neberiem.

silvi ja mam vzdy vecer o kilo viac a rano o kilo menej.do 12 tyzdna som pribrala 3 kg ale boli aj sviatky,takze to ratam tak na dve kila a teraz neviem ale urcite som uz pribrala zas kilo.hovori sa kilo za mesiac sa moze.
to uz asi ten posledny mesiac ozaj nema kam ist,ani si to neviem predstavit,to uz budeme take nafuknute..

bamb27
5. mar 2010

maculienka, ja som tiez odkukavac.. prave tu kremovu som odkukala, no a doma zdokonalila samozrejme 😉

ja som za posledny rok pribrala 4-5 kg, a to som este ani tehotna nebola 😀 😀 😀 .. no, co uz

lenok
5. mar 2010

ahojte kvetinky...

suhlasim s maculienkou, tiez mam vecer o kilo viac a rano o kilo menej...
chuti mi seeeecko, a ked vidim, ako v telke varia, alebo pocujem o nejakom jedle, ihned mam hubu plnu slin 😀 nevladzem ani rozpravat a slinami sa idem zadrhnut... 😀

a teraz ma tyrate tou cesnackou... ou... ou... 😝

dnes je u nas krasne, slniecko svieti, neviem, ci nevybehnem do ulic trochen...

petulka.
5. mar 2010

ja som zasa 2kg schudla..a to jem normalne, ako predtym a nemavam ziadne nevolnosti..dufam, ze je vsetko v poriadku 😒 ..a brusko mi zatial moc nenarastlo..mozno len trosku..

nanulik
5. mar 2010

ahojky babulky 🙂 ako tak čítam tak som aj hladná a to som teraz dojedla mafinny 🙂 . ja som robila zeleninovú polievku s pórom a s krupkami. ale ešte včera tak bude aj dnes a teraz sa chystám na palcinky s tvarohom 😵 uplne slintám 😀

o tom priberaní ani nehovorím 😲 ja som už 3 kilá nabrala ale čo mám robiť ked mi chutí jesť.

amadora
5. mar 2010

ja som dva kilo schudla ako bol malý v nemocnici a odvtedy som ešte nepribrala nič 😒

petra269
5. mar 2010

Ja svoju váhu nesledujem, kedže váhu doma nemáme 🙂 Ale dnes som sa u doktora vážila, vyzlečená, vyzutá a vážila som tolko isto ako pred 3 týždňami u doktora ale vtedy som bola obutá a oblečená. Tak teraz už vôbec neviem ako som na tom...

maculienka123
5. mar 2010

jaj pozeram von,uzasne je,len asi chladno,ked otvorim balkon nic moc ale na rychlu prechadzku do obchodu by bolo 🙂

tonicka
5. mar 2010

ja som teraz schudla 2 kg, ja vobec nemozem jest, iba ovocie a zeleninu..., zase sa mi bude doktor vyhrazat nemocnicou ako pri karolinke, nastastie az v 12 tt ...on mi povedal ze v prvom trimestri nemusim priberat, ale potom uz aspon pol kila by som mala, takze zatial mam caaaas.

petulka.
5. mar 2010

to som rada, ze nie som sama 🙂 ked mi doktor robil ultrazvuk a meral babo, tak bolo vidiet, ze pekne rastie 😉 tak mu hadam nic nechyba..uz ma vyse 3 cm 😀

svet1
5. mar 2010

Ja som tiez tak 2 kg schudla, no aspon vidno brusko (nie len speky). Aj ked len trosku...

amadora
5. mar 2010

u nás ráno nádherne a teraz padá sneh 😲

Petulka krásne ste už veliký 🙂

Svet som na tom presne tak isto 🙂

miroslava2207
5. mar 2010

ahoojte, u nás napadla kopa snehu a stále padá 😠

ja tiež papám calibrum baby plan, čo mi odporučil doktor... pribrala som tak možno kilo - dve, radšej sa nevážím, ale bruško skoro žiadne 😅

už aby bolo 16. marca - idem na kontrolu, snáď bude všetko ok, len aby ten hematóm zmizol!!!