icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

renatka9
5. mar 2010

no aj mne zatiaľ ten polohovací manžel vyhovuje, ale bohužiaľ cez týždňovky ho asi budem musieť nahradiť tým vankúšikom... len škoda, že iba na to ležanie 😀

bamb27
5. mar 2010

mata, ale na tehu fotke aj tak vyzeras ako kost a koza trosku 😉 (ale akoze v dobrom som to myslela).. ja som tiez za posledny rok dost pribrala, nie je to nic dramaticke, mozno nejakych 4-5 kg z 54-55 na 57-58kg ..ale u mna to bolo tym, ze som mala v aprili operaciu a potom som prestala sportovat, dovtedy tak 2-3x tyzdenne... no ale zas som si povedala, ze aj tak chcem mimi, tak uz to teraz nejdem zhadzovat 😅

bamb27
5. mar 2010

dik vlasa... jaaj takto to je, hmm.. tak to sa do nasej postielky asi neda dat 😖 ..nevadi, zas nemusim vsetko mat

vlasa
5. mar 2010

bamb,my sme to kupovali uz aj s postelou manzelskou hned,dodatocne neviem k akym typom posteli by to islo,tae kde su matrace a rosty drevene asi 😕 ale fakt to bolo super,hlavne posledne mesiace tehu,ked uz ta vsetko tlaci a boliiiii 😉 takze spite baby,kym sa da 😀 kojila som skoro doteraz-33mesiacov a myslela som si,ze ked dokojim sa konecne vyspim,ale priroda mala so mnou ine plany a tak som tehu 😀 tak taham snuru nespavu stvrty rok 😨 😨 😨

ikon
5. mar 2010

ahojte,

vidím, že preberáte lieky, ja som si dnes šla kúpiť ten femibion, lebo som včera naň čítala veľkú reklamu v časopise mamaaja, že pomáha aj pri potratovosti, ale ma odrovnala tá cena, tak som sa uskromnila zas len s calibrum babyplan...15. idem na poradňu tak sa opýtam na to môjho lekára, aj keď on mi predpisuje len čistú kyselinu lsitovú a tuším raz spomínal, že on nepropaguje a vyslovene neodporúča žiadny druh týchto liekov...inak maternu nemôžem, z toho som mala nenormálnu zápchu v predchádzajúcom tehu....

bamb27
5. mar 2010

no ja tu dneska nejak spim, hoci som bola v praci normalne ze usilovna... ale uz potrebujem ist domov, lebo ma strasne lame...
tak sa s vami predbezne rozlucim 😉 ...cez vikend som uplne offline, co je super, v pondelok sa ideme odkrvit a pozriet pana doktora a potom sa ozvem, co sme zistili.. tak krasny vikend 😵

julinkaz
5. mar 2010

tak som tu.bola som dnes na gynde a sono nič neukázalo. doktorka mi povedala, že to môže byť ranné tehuv tak ten plodík ešte sono nezachytí. vzali mi krv a v pondelok mám volať či je pozit alebo negat. ale že vraj keď som nedostala menzes po agolutine tak je viac ako pravdepodobné, že som tehu. och, to čakanie do pondelka ma zabije. držte mi všetky palčeky.

maculienka123
5. mar 2010

petu,babo ti narastie do konca 12t raz tolko ako je teraz,len pre info 🙂

petra269
5. mar 2010

Pekny vikend bamb, aj ja už rátam sekundy kedy uz konecne vypadnem z hnusnej roboty. Ešte asi pol hodka mi ostáva 😒 Držím palce v pondelok

bamb27
5. mar 2010

dik Peti, neboj.. uz uz to ubehne aj tebe... teda dufam ze nerobis nejake 12 ci nebodaj 16 hodinove sluzby 😕

tak pa este raz, juli drzime palce, to male sa snad s vami hra schovku... 😉

matamisi
5. mar 2010

ja som bola vcera v lekarni a kupovala som femibion 800 a hned som si aj zobrala femibion 800´dha co sa uzva od 13tt a este voltaren mast-lebo ma strasne chrbtica boli co lezim...a platila som 57 euro... 😝 no ked to manzel videl tak povedal ze asi skrachujeme....lebo vzdy ked idem na kontrolu k doktorovi tak platim 60 euro... 😲 ale hlavne nech je babo zdrave... 😵

maculienka123
5. mar 2010

nase mamy nic nebrali a sme zdrave deti naokolo,to je podla mna len marketingovy tah na mamicky,kazda sa boji o babtko aby bolo co najzdravsie najkrajsie ale kedysi nemali ani ponatia o nejakych vitaminoch a prezili babatka.ja nie som zastanca vitaminov.zbytocne vyhodene peniaze,moje vsetky kamosky co uz porodili nic nebrali a maju take zdrave deti a krasne,takze beriem si priklad.

renatka9
5. mar 2010

matamisi, asi sme fakt dvojičky, ja by som mala byť tiež už na tom tak ako ty, čo sa týka tých týždňov, ale ja som to mala s ms také nepravidelné, takže som dnes iba 7tt a 2dni (teda zatiaľ podľa posledných predbežných výpočtov dokiho), čiže v načatom 8tt. som zvedavá, čo povie doki za dva týždne, keď mi upresní výpočty. už sa teším.

a čo sa toho vankúšika týka, tak ja určite to kúpim, ja také vecičky lúbim.. ja bez maličkého vankúšika, ktorý štelujem všelijak ani nezaspím. aj v nemocke, keď som bola mi ho museli doniesť 😀

petra269
5. mar 2010

Renatka ty si podla mňa určite už vo vyššom týždni, hlavne podľa toho pekného burška 🙂

amadora
5. mar 2010

no to sú zaujímavé výpočty toto, mne to tu ukazuje 9tt a poslednú mrchu som mala 7.1. a ovulku 25.1. 😀 som hrozne zvedavá ako mi to vypočíta lekár o týždeň

renatka9
5. mar 2010

peti, no aj ja často tak rozmýšlam, či tam to mimčo nie je už dlhšie. len keď som bola prvý krát u dokiho, tak mi povedal, že podľa veľkosti drobca, to nie je 7tt, ale len 5tt. tak možno sa sekol, veď to boli ešte len začiatky. uvidíme... len škoda, že až 23.3. idem 😖 už strihám doma meter 😀

renatka9
5. mar 2010

uf baby, ja som teraz tak z chuti do seba vrhla jablko, že ho asi po ceste v aute budem musieť vrátiť von ☹ takto ťažko mi už dávno nebolo... pomooooc 😨

lenkasop
5. mar 2010

Ahoj kočky,
budem sa musieť s Vami rozlúčiť.
Želám Vám šťastné tehotenstvo a zdravé bábätká.

lenok
5. mar 2010

lenkasop... co sa stalo? uslo mi nieco? asi nie som v obraze... 😲

amadora
5. mar 2010

Lenkasop čo sa stalo? 😕 😕 😕

lenkasop
5. mar 2010

Nebola vidno reakcia srdiečka a včera som začala krvácať ☹ ☹

amadora
5. mar 2010

tak strašne ma to mrzí moja ☹ 😢 nech sa srdiečko rýchlo zahojí 😔

lenok
5. mar 2010

moja zlata.... vela sil prajem... bude dobre, drzkaj sa... 😔

renatka9
5. mar 2010

Lenkasop, to mi je moc luto. Drzim palceky a prajem vela sil.

Jaj baby, ake je to smutne,ked nas niektore takto opustaju 😢

kathi76
5. mar 2010

lenkasop bud silna pridu aj lepsie casy uvidis....

amadora
5. mar 2010

Renatka veru, mne ostalo tak smutno, už štyri kočky nás takto opustili ☹

figurka.m
5. mar 2010

ahojte kocky 🙂

lenkasop ☹ je mi to moc moc luto, drzim palceky, nech to co najskor preboli

co sa tyka vitaminov, mne doki predpisal kyselinu listovu, tu beriem asi 3 mesiace, a inak nic, ani sa nechystam,pri synovi som tiez tak mala len kyselinu a je zdravy, chvalabohu 😉
inac ja som s nim pribrala 30 Kg, tak som fakt zvedava ako to bude teraz 😅

matamisi
5. mar 2010

lenkasop....bud silna a neboj ty budes rychlo znovu tehotna... 😉

maculienka123
5. mar 2010

LENKA drz sa moja. ☹

jaj na mna uz idu asi vracanice,cely den fajn a zas to tu je,no nic asi pojdem pozriet misu,hned mi bude lepsie 😉