Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
mobilo, to hovoris o mojej dcerke, nie? 😀 ona nepotrebuje spat dodnes, max 10 hod.spanku vratane s dennym inak mame 2 hdinky v noci prestavku 😀 😝 a kojili sme sa do 3 rokov a pred vcerom sa skusala na mna prisat 😀
jaj a uz zahlasila, ze sa tesi ked sa mi narodi jej bracek, lebo potom budem mat konecne zase mliecko a ona bude pit 😀
vitaj happy... 😵
cukruska pekne, ze nitra...som rada...
jerrymona ja byvam za salzburgom uz v nemecku teda...ale srdcom nitrancka.... 😅
inak ona vedela ze cakame babatko skor nez ja 😀 nalepka moja 😀
tonicka tak vieš čo to je 😀 lebo to pochopí len ten, čo to zažil...moj ako spinká teraz pre mňa dobre ale ako tvoja malá cez deń najviac hodinku a ráno už o 6 dzini, dzini, dzini 😀 mama hjať! zlatíčko moje a on vyžaduje strašne vela pozornosti, jednoducho s ním ja nič neurobím, keď som sama proste ma potrebuje stále pri sebe! som čítala minule o náročných bábatkach a to bolo presne o nás..a jeden psych, napísal: neporadok v byte- spokojné díte 😅 zlaté čo?
my sme kojili do roka a pol ale v poho sme odsavili som sa až čudovala, lebo on bol závislák a odvtedy začal ako tak spinkať ..
a teda dúfam zažijem aj nejaké kludnučke bábo 😎
tak ale kočky sa hovorí že keď je jedno dieťatko "zlé" tak druhé je ako anjelik, tak teraz si to vynahradíte 😉
amadora ja som nikdy na svojho syna nepovedala, že bol zlý..je to anjel akurrát potrebuje strašne veľa pozornosti a lásky ale zase mi to neskutočné opláca 😉 a po mojom synovi ja už zvládnem absolutne všetko a to doslova 😝
idem asi do postele zase mi je nejak čudne ani nie zle ani nie dobre..no neviem to opísať a ide nám posledný zúbok tak sa v noci mrvíme, mrvíme a zase mrvíme a ráno som potom ako múmia 😀
ano aj ja mam narcne dieta, ale je strasne mudra, deti v skolke v jej veku sa nechytaju, doknca na niektore veci ani starsie 😉 aspon vidim vysledky venovania sa doslova aj o pol noci... ona ma raz za 3 mesiace obdobie ze jej staci spat len 7 hodin asi 3 týzdne ani cez den nezdriemne 🙄 , ale vtedy nasava ako spongia vsetko co povieme , ukazeme, uci sa neskutocne rýchlo 🙂
mobilo za to som to napísala v úvodzovkách, nie zlé v pravom zmysle slova, ale tak proste že nekľudné, hyperaktívne, nespavé a podobne, tak druhé by malo byť presný opak, kľudné, dobre spávať a podobne 🙂 ani jedna na svoje dieťatko nepovieme že je zlé aj keby aj ako hnevalo 😉
ved ja viem, ako si to myslela amadora..každé dieta je predsa anjel..
tonicka ako píšeš náš syn je nenormálne rozumný on vie rozprávať dá sa povedať všetko a deti aj staršie od neho nevedia toľko a každý sa mi čuduje, že ten ako rozpráva..no a kaká do šerblíka pekne od 8 mesiaca neviem čo je pokakaná plienka 😉 proste som sa mu musela stále venovať a vždy som videla, kedy tlačí dala na šerblík, čítali sme hrali sa a pekne sa vykakal, potom bolo obdobie, že keď tlačil a nedala som ho na šerblík tak sa aj tak nepokakal, čakal kým ho dám..no a teraz strašne dlho začne utekať, chytí šerblík a mami kakať..je to zlatíčko..inak aj pár dokt. mi povedalo, že takéto deti sú vraj strašne inteligentné v živote, že teraz sa možno na tom nevyspatá len pousmejem, ale určite mi bude robit radost a je to tak 😉
babenky, tak som zase tu. nebolo mi akosi dobre od zaludka. najhorsie na tom je, ze ani neviem ci mi je zle z predchadzajuceho jedla alebo preto, ze som hladna. to je teda od veci. ale ved to poznate.😝 😅
karolinka zacala rozpravat az v 2 a 3 mesiace , iked povodne vyzerala, ze to bude omnoho skor , ale prva veta bola: Maminka, prec mozem chodit a druha preco papagaj lieta 😀 😀 skoro som odpadla , som soferovala a skoro som neubrzdila 😀
jerrymona, poznam veeelmi dobre 😀
tonicka 😀 😀 😀 😀 sranda s tými našími drobcami hneď tak zhurta začala..asi ju nudilo len tak kadejaké slová
jerrymona aj ja poznám..je mi zle myslím si najem sa bude lepšie..a najem sa a je horšie, ale keby sa nenajem som hladná a zase z toho by mi bolo zle 😀
asi tak nejako, ako v tom vtipe:"nebylo o čem" 😀
presne tak to mam aj ja, len dufam, ze to tak aj zostane a neprida sa k tomu vracanie... ja som pri karolinke mala nevolnsti stale okrem 18az25 týzdna 😝 a potom som uz bola rizikovka a v nemocnici a zase nevolnosti 😅 ale stalo to za to 😵 😵
mobilo, ja ani neviem, ci mam sediet alebo lezat, oboje je na h.... 😅
tonicka, takze ty mas doma taku malu filozofku? 😵
jerrymona, veru ano. Ona pride na take veci a pospaja si, ze niekedy nestihame 😝 a ma uzasnu pamat, ale taku, ze ja sa obcas nechytam, ato mam tiez super dobru pamat 😉 a potom mi da zabrat zistit, co tým myslela 🙂
ok baby, ja to pre dnesok vzdavam, nie som schopna sediet pri pocitaci. som dnes na nic. 😅
tak zatial pekny vecer a neskor dobru nocku. majte sa.
dobru, pa. 🙂
dobrú veru už idem naozaj aj ja..lebo tento pc je taký žrút času...človek si sadne že na chíľku a hodina v keli 😀 😀 😀
Dobre ranko. Vyspinkane?
Dobré ránko kočky 🙂
Tak mne je už troška lepšie,aj keď s jedlom je to troška horšie.Nič mi nechutí,jem,lebo musím jesť 😒 Pred pár dňami som dostala strašnú chuť na jablká,tak každý deň zbaštím aspoň 2 😀 a s vodou je to tiež komplikované,môžem piť iba minerálku alebo pepsi,aj keď tú len tak troška 😉
Len sa mi zdá,že mi troška začali vypadávať vlasy ☹ ,dúfam,že sa to nezhorší...
Dnes idem konečne k dokymu pozrieť si fazuľku.Veeeeeľmi sa teším 🙂 🙂 🙂 Bamb aj Ty však?O koľkej ideš?Ja idem o pol štvrtej....
Tak vám prajem pekný deň bez nevoľností babenky 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
dobre ranko vsetkym.. vitam nove tehulky... 🙂
baby, tu sa neukazat 2-3 dni a potom sa clovek nedocita... 😉
no dnes sa mi prvykrat stalo, ze som otvorila chladnicku a rovno som ju musela zavriet... brr... ale ustala som to... 😝
zelam uspesny tyzden a na kontrolach len same dobre spravy... 😉
Dobré ránko 🙂
Ja som mala v noci taký problém, že som sa cítila tak čudne, aj mi bolo zle, aj mi nebolo, taký stav, že ani sedieť, ani ležať...no neviem čo to bolo. Potom som dala minerálky troška a bolo to lepšie, ale dnes mi je zase tak nejak čudne a to vždy ked niečo zjem. Najhoršie je, že som hladná a jedla by som, no zároveň mi je zle a nemôžem to dať do seba...to sú zvláštne stavy.
A tak som sa tešila, že mňa tie nevoľnosti hádam obídu, lebo doteraz mi bolo super.
A ešte ako by som spinkalááááááá a musím sedieť v práci ☹
Babulky, mne bolo v sobotu tak dobre...
Rano som sa zobudila a nic mi nebolo! Potom som sa isla napapkat a zase nic! Cely den nic!
Uz som sa potesila, ze ma tie jedlo-nejedlo stavy presli, ale ee... dnes je to tu zasa 😝
prajem krásne ránko 🙂 mne zatial nebýva zle ale niektoré pachy mi strašne vadia. o chladničke ani nehovorím. ked tam idem niečo zobrať tak sa nadýchnem vezmem a zavriem, lebo to je strašné 😝
a teraz sa idem niečoho najesť 😉
ale stále som unavená a spávam cez den a v noci potom nemôžem.
nanu aj ja som mala to iste,strasne cosi s tou ladnickou a som si myslela,ze to ani neprejde a preslo veru,teraz normalka nadychnem vonu z ladnicky a mi to vonia ale prislo to tak pred tyzdnom 🙂

ja závidím všetkím maminám spachtoškov 😀 moj bol na mne prisatý stále, prvý rok bol ticho iba keď sa nosil..a spánok? začal spinkávať , keď mal rok a pol...dovtedy nespal ani polhodku v kuse, či bol deň alebo noc 🙄 a v noci sa zobudil a ďalšiu hodinu som ho musela uspávať- som nevedela čo to je spánok..
tak dúfam druhé bude spachtoško! a ked nie mám nakúpenú manducu 😝