icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

stojdulka
8. mar 2010

baby ani mne nejde na chuť sladké, skôr kyslé a sliviek sa neviem dojesť...ale nakoniec i tak väčšina skončí v záchode... 😖
ale najviac mi chýba vínko...bola som navyknutá na pohár červeného večer a teraz mi veľmi chýba... 🙂

zuzanka31
8. mar 2010

jerrymona:jéééj tak ti ti prajem jednou ranou dve muchy alebo 3v1?hm to by bolo radosti alej aj starosti...manželov dedko bol z dvojičiek tak duham že tam je len jedno stačí len nech je to zdravé..no o tych teho.rifliach začnem velmi tuho uvažovat aj ja..

manee
8. mar 2010

jerrymona, ja si neviem predstavit cakat sedem rokov, my sme snazilkovali styri a to mi uz riadne udieralo na mozog, takze si viem velmi dobre predstavit vasu radost. Gratulujem a drzim velmi palce.
Inak ja som tiez vyradila vsetky bezne nohavice, sukne sa daju este posunut trochu nad brusko, takze este mam co nosit. Brusko mi pekne vykuka, aj ked si to nechcem pripustit

zuzanka31
8. mar 2010

stojdulka:to ti verím ja červene víno nemusím ale teraz mi strašne vonia...dala bych si glk ale nemožme,nemožme..

manee
8. mar 2010

co cervene vinko, mlieko nam treba pit. Uz aj letííííím

jerrymona
8. mar 2010

manee, ty si si ma poplietla so zuzkou. to ona sa snazila 7 rokov, nie ja. 😀

zuzanka, otec mojej mamy bol z dvojiciek a jedna sesternica uz ma dvojicky. zeby aj ja? tesila by som sa, no mame maly bytik a dve deticky, to by teda bolo. 😀

zuzanka31
8. mar 2010

jerrymona:no ja neviem vidim to všelikako niečo na tom asi bude pravdy..uvidš časom či tam niečo bude vykukat na vavyše...ale prajem ti to..

matamisi
8. mar 2010

aj mojej mamini mamina-moja starka je z dvojiciek...a raz mi jedna cernoska povedala,ze prve dieta budem mat az ako 29-rocna a budu to dvojicky.... 😀 tak 29 budem mat v juni a doktor povedal,ze vidi tam len jedno 😵 tak v tom pravdu nemala.... 😎 😀 😝

stojdulka
8. mar 2010

no hej mlieko...neni veľmi moje obľubené, ale poctivo pijem, baby inač jedávate normálne i jogurty a všetko, niektorí vravia, že jogurt hlavne s biokultúrami (čo su teraz už skoro všetky) sa v tehu nemá 😉

zuzanka31
8. mar 2010

matamisi:ono je to len vo hvizdach ako to všetko bude..Pan Boh to zariadi za nas...takže držme si palečky ,a nech sa každej narodí to po čom tuži,mam namysli pohlavie..

stojdulka:jogurty sa sažim hlavne kvoli stolici,vela polievok papam a pijem acidko,to som nevedela že tehu ženy to nemožu!?..

stojdulka
8. mar 2010

zuz...vidíš a to ma nenapadlo, že ked som pred tehu pravidelne jedávala jogurty a teraz som prestala tak trpím zápchou...musím začať znovu jesť aby sa to upravilo... 😀
skvelá správa o acidku tiež som ho prestala piť a veľmi mi chýba, mám ho oveľa radšej ako obyčajné mlieko 😉

zuzanka31
8. mar 2010

stojdulka:a velmi dobre na zapchu posobí ak možem poradit laktobacily,ja teda mam problemy zo zapchou a ver mi viem o čom hovorím..

vadelka
8. mar 2010

Ahojte,tak už som sa vrátila od dokyho 🙂 Všetko je v poriadku,srdiečko krásne bije.Zobral mi krv a dal mi aj foto drobčeka.Ja sa tak tešíííííííím 🙂 🙂 🙂 Dostala som aj tehu knižku.Najbližšie ma objednaj až na 6.4.,dovtedy si mám na seba dávať pozor.Dnes ráno som písala,že nevoľnosti ustupujú,ale hneď potom sa to zmenilo 😒 Mne je dnes teda veľmi zle celý deň.Stále ma napína,ale našťastie som sa nemusela rozprávať s wc misou...No nič,nejako to vydržím,hlavne nech je malinkému dobre 🙂 🙂 🙂
Vítam nové tehuľky,už nás tu teda je 😉Január bol teda plodný 😀
Bamb,som rada,že aj Ty si dobre dopadla 🙂
Miroslava,hlavne teraz nič nerob,oddychuj a uvidíš,všetko bude dobré 😉
Matamisi,tak taký obedík,mňam,mňam,už aby sme boli doma 😉
Idem si vás prečítať,lebo ste toho veľa popísali...

stojdulka
8. mar 2010

zuz...to laktobcily...je nejaký prípravok?...kde ho zoženiem v lekárni...? 🙂

zuzanka31
8. mar 2010

stojdulka:to su tabletky mne to odboručila moja gynekologička ale papam ich už dlho..ano kupiš to v lekarni ale pozor je ich vela a vela firiem ich vyraba ja papam laktobacily od firmy SWISS stoja okolo 15.00 cca a dosta 30..alebo 60 tab..balenie ale ver mi je to velmi dobre jest.su síce drahe ale čo nedaš za klud na WC-ku zapijaju sa velmi dobre..tak si to premysli a vyskušaj viem cena ta asi odrazí ale nevahaj robíš to pre seba a babo..

matamisi
8. mar 2010

vadelka...gratulujem,super,ze si mala vsetko v poriadku... 😵 uz si aj povedala v robote,ze si tehotna.... 🙂

manee
8. mar 2010

ja neviem o tom, ze by mali jogurty so zivymi kulturami tehulkam a ich maminkam skodit. To skor cerstve plesnive syry, tam moze byt totiz listeria, ale jogurty su podla mna v pohode. Ved keby to islo takto dalej, tak nam zakazu jest vsetko.... 😖

manee
8. mar 2010

ja sa riadim pravidlom, kym to nie je alkohol, nicoho v malom mnozstve neuskodi 🙂

andrejkaa23
8. mar 2010

mobilo
Cesta v poho.Inac mali tam jednu malu ktora sa volala LARA pekne meno dali mi dobreho chrobaka do hlavy.

vadelka
8. mar 2010

Matamisi ďakujem,v robote som to ešte nepovedala,uvidím,kedy sa odhodlám.....Tento týždeň určite,lebo tie nevoľnosti sa mi zhoršujú ☹ Ty ideš k dokymu zajtra,alebo v stredu?Dúfam,že všetko bude OK 😵

matamisi
8. mar 2010

az v stredu idem o 17.00 dufam,ze bude vsetko v poriadku.... 😵

andrejkaa23
8. mar 2010

Cavte co poviete na kombinaciu Lara Saskia?

matamisi
8. mar 2010

lara je tiez pekne...´mne sa zatial najviac paci laura... 😵

mobilo
8. mar 2010

mne sa páči meno Lara aj jednu poznám volajú ju Larika 😉

nanulik
9. mar 2010

dobré ránko babulky 🙂 než som prečítala čo tu od včera pribudlo tak som aj o pár rokov zostarla 😀. drahý išiel do roboty a mne sa už nechce spať. ako sa poznám budem spať poobede.

svet1
9. mar 2010

Dobre ranko 😎

amadora
9. mar 2010

dobré ránko a všetkým tehuľkám želám nech ich dnes nevoľnosti obchádzajú 🙂

kto ide dnes na poradňu tak držíme palce 🙂

mata2121
9. mar 2010

Dobré ránko, bambulky 🙂

keď už ste tu včera rozoberali tie mená, tak nám sa páči Viktória, drahému aj Veronika,ale to zase ja nemusim 😀 a chlapčenské Lucas, to sme sa minule zhodli, že je to super meno 🙂

no necháme sa prekvapiť čo to bude, ale hlavne nech je zdravé a spokojné.

nanulik
9. mar 2010

ak si pamatáte včera som sa pýtala ako je to so sexom. no tak sa musím pochváliť že som prečítala kopu múdrych stránok a drahému som povedala že to neškodí a orgazmus je prospešný lebo sa cvičí maternica. smial sa že teda budeme 3x denne 😀 ale poviem vám že som si to krásne užila a našťastie ma brucho ani nezačalo bolieť a našťastie ani žiadne krvácanie nenastalo. 🙂

idem sa osprškovať a budem štartovať na úrad práce podpísať sa 😒 . ked už sa mi črtala práca tak som otehotnela 😉 nevadí do práce pôjdem po materskej 🙂

bamb27
9. mar 2010

dobre ranko 😉
prajem pekny dnik... ja sa dnes chystam k doktorovi, ale k inemu ako vcera... len mu oznamit ze som starostlivost o mna zverila do ruk inemu doktorovi, ...hm.. no snad sa ho to moc nedotkne 😕

v noci mi inak slo rozdrapit brusko, ale myslim ze to nebola ziadna gynekologicka bolest, ale skor crevna.. asi sa mi tam "cosi"zaseklo a nechcelo von... au au 😢

my sme v prvotnom nadseni mena preberali, ale teraz je utlm a uz si len pockame kym budeme vediet pohlavie.. ale dievcatko by stale ostalo Greta, alebo muz chce Dorota ...co nechcem ja, lebo mi je divne ked sa dieta vola po matke 😉 no a chlapcek by mohol byt hoci aj Oliver, alebo Hugo..ale to neviem ci bz som mu spravila..ale moc sa mi to paci ...tot cisto hypoteticky