Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
ja som zasnúbená už skoro rok ale teraz ma napadlo pochváliť sa 😀
jaaaj, no ved tak to sme radi, ze si sa nam pochvalila... my sme ani zasnubenie nestihli... a rovno sme prebehli cez svadobnu sien s 2 svedkami v patach ...nikto o nicom nevedel, ale bolo to hrozne mile 😉
no aj my také niečo plánujeme, len rodičia a súrodenci. malo by to byť do 20 ludí dokopy. ale aj to bude stáť pekých pár tisíc. svadba v kostole nehrozí lebo som rozvedená. ale chceme to stihnuť skôr ako pôjde malé do školy tak na to máme ešte šesť rokov.
dobrééé ránko, ako sa tu máte? niečo nové? ja idem na prvú poradnu toho 15.3. ale už teraz sa neviem dočkať... 😀
nanulik, nas to vyslo asi na 28euro 😀 😀 ..ale zas my sme sibnuti, my sme si doteraz ani obrucky nestihli zadovazit 😉 mozno raz
dobré ránko 😀 ... pre mna dalsi den na pn-ke, aspon si tu psychicky oddychujem od mojej bleee prace 😉
ahoj ros... uz to mas za par, uz sa len 6 krat vyspinkas 😉 ..ako sa citis, malo sem chodis, nic o tebe nevieme uz
bamb...vieš čo mám sa dosť dobre...žiadne ťažkosti zatial nemám, len ked navarím jedlo, hned musím vetrať lebo mi tá vôňa tak sadne na žalúdok že večera je v tom momente vonku 😀 a nechodím sem len preto, lebo mám v práci straaašne veľa roboty, ale skončí marec a skončí aj toľko práce 😀 - klasika daňové priznania 😀 a vy ako sa tu máte?
bamb tak to je podarené ste manželia a nemáte obrúčky 😀 normálne mi je to smiešne 😀, ale možno ked sa rozhodneme aj my to tak urobíme a rodičov postavíme pred hotovú vec 😀 ale to nás asi vydedia 😀
andys aj ja som doma ale nie na pn ale ja sa musím učiť lebo som sa dala na staré kolená externe na VŠ 😀 a vôbec sa mi nechce pozerať do kníh
rosannar môj drahý si včera večer robil opečenú klobásu aj som zavrela dvere do kuchyne ale ked s tým prišiel do obývačky tak som skoro umrela a ked mi povedal že ide teda jesť do kuchyne tak som sa rozrevala že nechcem byť sama. 😅 strašné so mnou
nanulik...no to sú tie emocie...aj ja som rovnaka, mne drahý len povie niečo zlé alebo mi odporuje, tak sa mi hned tlačia slzy do očí 😀
nanulik no nemame, vsak na obrucky sa caka 4-6 tyzdnov 😅 ... a my sme od planovania po realizaciaciu mali nejake 2-3 tyzdne... ale zas vedeli sme ze nasi to zoberu v pohode, tak sme si to mohli dovolit
revacie nalady ma tiez navstevuju obcas, samozrejme kvoli somarinam
a co sa tyka mojich chuti, tak su to skor nechute, normalne som rada ked mi cosi pride na chut... vacsinou je to nieco kysle, ale zas nie moc kysle.. sladke nie, maso sem tam...okrem kuracieho, to mi smrdi
Mne zacala smrdiet moja milovana cina 😢
A chute su skor nechute - z chladnicky si vyberam "mensie zlo".
A minule som zbadala, ze svokra kupila vianocku. Reku dam si vianocku s cerstym maslom a medom, ale ako som si prisla pre maslo, zbadala som sunku! A skoncila som pri sunkovom chlebe s rajcinkami! Raz tak, raz onak.
dobré ránko babenky, zdravím vás. aj ja pridávam zaujímavé čítanie. hore do kalkulačky treba hodiť dátum poslednej menšt. alebo termín pôrodu a ono vám to vyráta a pod tým sa vám zobrazí aktuálne obdobie tehotestva a samozrejme aj to, čo sa s vami deje a čo s vašim drobčekom:
http://www.tehotenstvo.academy.sk/
inak čo sa týka tých kyslých uhoriek, že je to klišé a tak, ale u mňa to naozaj platí, ja sa za nimi idem zadrhnúť 😝
ja mam zase chut na maliny a zmrzlinu, ale najviac mam chut na cerstvo odtrhnute sladke, voňavé marhule!!!!! Tak to nemam sancu dostat! 😖 nevadi pockam si do leta 🙂 😎
ak vam nevadi inglis.. tak aj toto je zaujimave http://www.pregnology.com/faralong.php ..ale treba nahodit datum predpokladaneho porodu 😉
svet1...cina mi smrdela este ked som nevedela ze som tehotna... vadi mi sojova omacka, ale nie az tak ako to kuracie maso... a ja som teda vacsinou jedla cinske jedla s kuracinou
bamb...no tá stráánka je dobrá, teraz ju kukám a páči sa mi 😀
ros, hejze... a ked kliknes na fotku tak ti napise viac 😉
mne sa chute hrozne striedajú, niekedy by som len sladké tlačila, inokedy nechcem sladké ani vidieť. ale celkovo mi veľmi jesť nechutí a pocit hladu som nemala ani nepamätám 😝
a po prvotnom schudnutí 2kg som teraz pribrala 1,5kg 🙂
bamb...ja ked kliknem na fotku tak mi vypíše ERROR...ale možno neskôr to pôjde 😉
Bamb, ja som bola na cine ziva... tak kazdy druhy den. Najviac som milovala ostro-kyslu polievku a teraz uz pri predstave mam kyseliny na ceste hore 😝
ros, mne to ide, tak skus neskor 😉 ani nejaky iny tyzden ked das, hoci nie tvoj aktualny?
Amadora, moja vaha je tiez uz na predtehotenskom stave, ale vcera vecer som mala nehorazne brusisko! 😀
Az ma to prekvapilo, doteraz som nepostrehla ziadne extra rozdiely, ale vcera vecer to bola sila! Bola som sice relativne cerstvo najedena, ale naozaj som bola sokovana, ako to dokaze vyliezt.
Hned som sa ukazala manzelovi, aj ten sa veeeelmi tesil. 😀 😀 😀
nanu,to vazne sa tolko caka?my mame svatbu 15 maja a obrucky sme este nezajednavali,no asi by sme uz mali 🙂
Predtym som bola mäsožrútiť, ale teraz je zo mňa čistý bylinožravec! Mäsko nechcem ani vidieť! Je to zvláštne čo s nami tehu urobí 😀
Ahojte babenky...
K tym obruckam... my sme sa brali v 09/09 a obrucky sme kupili za 20 min. 😀
vyber je uzasny, pokukala som na nete, a len sa rozhodnut. kupila som si take, po akych som tuzila a trvalo to cca polhodku 😉 ziadne cakacky niekolko tyzdnov, naco... 🙂
ja som si vcera fotila bruseno... no, pekne nam to zacina vykukat 😀
lenok, aj ja som vtedy hladala na intrnete..ale aj tam mi povedali ze mi to dojde najskor za 2 tyzdne, tak som sa na to vybodla...
ukaz bruseno 😉
bamb... mam v albumceku 😉
eeej, lenok .. nuz je tam nieco 😉
ale ten tvoj vajgel, mici... ten je najsamkrajsi 😉

nanulik 😉 😉 😵 ..ty si sa zasnubila?
my sme tiez prakticky vcera vyskusali co sme si tu pisali o sexe a bolo to v pohodicke, velmi pekne 😅