icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

bamb27
9. mar 2010

akoze moj? 😀
som v nejakom miernom strese dneska 😖 .. pecie nam sem slniecko a je tu skoro 30 stupnov, mam krce v crevach a idem povedat doktorovi ze som sa rozhodla pre ineho doktora 😕 ... poobede podam hlasenie ako sa mi dari

nanulik
9. mar 2010

no už som doma z mesta.išla som ako stará žena lebo sa mi hlava krútila tak som išla pomaličky 😖 ale konečne sedím. ale neodolala som bábatkovskému obchodu 😵 už som pozerala aké sú kočíky.

pozerala som tie vaše "brušiská" ved žiadne nemáte, ja som také nemala ani ked som nebola tehu a teraz ani nehovorím. raz ho odfotím a to budete vidieť riadny pupok 😀

bamb27
9. mar 2010

nanu, pekne oddychuj... babetkovskym vecickam zatial odolavam... i ked obcas nakuknem 😅 ..no a odfot teda, nech vidime 😀

andreaerdna
9. mar 2010

ahojte, u nas dnes svieti slnieckoooo, konecne trocha lepsia naladicka... 🙂

nanulik, s tou pracou u mna podobne, robim od konca novembra, vo februari mi skoncila skusobna. Vcera mi dvihli plat o 80eur... a to sef este nevie, ze som tehu 😖 Ale peniaze nie su vsetko, hlavne nech mame zdrave babo!

a moje chute... sladke som predtym musela, teraz si dam raz za cas kusok - co je super. No a jedlo... sedim v robote a mam strasnu chut na nieco, ze si dam na veceru. Cestou domov zas chut na nieco ine a doma zas ine. Takze som na tom rovnako ako vy 🙂

andreaerdna
9. mar 2010

A este chcem popytat o radu... uz asi 10 dni ma straaasne bolia krize, ale len lava strana. Skor taky pocit, ako keby som tam mala cosi zaseknute. Strasne, strasne to boliiii pri mnohych pohyboch. Turecky sed nehrozi, dokonca, ked sa obuvam, tak na pravej nohe postojim, ale ked mam postat na lavej, tak ma zlomi... co s tym?

nanulik
9. mar 2010

už som dala foto do albumu 😀

andreaerdna
9. mar 2010

nanulik - pekneee, fakt ze pupek 🙂

nanulik
9. mar 2010

no čo už, nejaké velké nevolnosti som nemala a som stále hladná 😀 predsa nebudem teraz držať dietu. ale nechcem vedieť ako to bude pokračovať 😅 , ale možno sa to neskôr spomalí 😀

bamb27
9. mar 2010

nanuuu.. krasne, slaninu som si nevsimla... bezim k doktorovi, drzte palceky, nech sa nenstve 😉 .. potom pridem

amadora
9. mar 2010

pustila som sa variť plnenú papriku ale teda tá "vôňa" mi nejako nepasuje 😅 😝

nanulik
9. mar 2010

ja robím špagety carbonara 🙂 a krásne tu vonia cesnak 🙂 mnam.

andreaerdna
9. mar 2010

Ja mam dnes jablkovu zemlovku. Ani neviem, ci mam na nu chut, ale co si navyberam, ked som v praci a mam ju zabalenu z domu 😖

lenok
9. mar 2010

u nas to vonia vajcovou polievockou 😀

sofia27
9. mar 2010

ahojte kocky, tak prave mi konecne lekar potvrdil ze som tehotna, male ma 2,2cm co odpoveda 8t+5 dni, co presne sedi. tak sa z toho vytesujem 🙂

luciaj
9. mar 2010

nanulik a ako robis tu omacku carbonara?

ja ked pocujem o jedle alebo kukam nejake recepty, hned mi tecu slinky ... som riadne mlsna toto tehu 😀

a dnes som mala na obed pecenu kacku, cervenu kapoustu a knedlu, mnaaaam 🙂

heard
9. mar 2010

Ahojte dievcence🙂tak ja sa hlasim od lekara, mame krasnych 3,3cm a srdce nam bije ak o zivot 🙂 tak sa s toho vytesujem ako mala🙂pekny den vam

sofia27
9. mar 2010

blahozelam heard 🙂

renatka9
9. mar 2010

fúha, na tú kačku ste mi vážne urobili chuť 😝
ale už som po obedíku. môj manželík ma včera milo prekvapil. čakal ma s ružičkou v ruke, navarené boli dva chody, kuchyňa vyumývaná, nakúpené, dva krát opraté, rozvešané... no už len nohy vyložiť a napchávať sa... a fakt dobrý obedík urobil, teraz sa zalizujem 😝 😝 😝
inak nanulík, teraz si veru ty rekordérka. ja som v siedmom týždni mala tiež bachor, ale ty si nás s prehľadom všetky tromfla... musím dnes aj ja pridať aktuálne foto, ale na teba veru nikto nemá 😀

lenok
9. mar 2010

Sofia, heard... gratuliiirujem vaaam... tesaaakujem s vami, aj slniecko u nas svieti.... 😉

renatka9
9. mar 2010

heard a foto nemáš?
drobček je veru poradny macko - 3,3cm fúúú 🙂

andreaerdna
9. mar 2010

gratulujem kocky k vybornym spravam od doktorov, super, super 🙂

luciaj
9. mar 2010

no ako kukam na vase bruska, tak na to, ze je to moje 2. tehu, je moje take primerane a pritom som mala pocit, ze jak rychlo mi vykuklo 😀

kedy sa chystate v robote oznamit tehu? ja mam este zaciatkom aprila jednu dolezitu prezentaciu, z ktorej bymohli potiect dajake odmeny ale obavam sa, ze sa mi to uz nepodari tak dlho utajovat, lebo bruseno predsa len rastie ...

heard
9. mar 2010

foto zatial nemam, lebo doktorka mi ich odklada na dvd a potom naraz da, ale na buduce vypytam, nakolko i buduci tato je zvedavy🙂...no i na sone bol riadny maco ako jeho tato🙂))), a na 3d ultrazvuku, to bol zazitok🙂

rosannar
9. mar 2010

ahojteeee....vidím že rozprávate o jedle, ja som bola na obedíku, som sa tešila, že si dám super pizzu no a priniesli mi na pol zhoretú, no tak ani polovicu som nezjedla...takže som zostala sklamaná z nej....

tešíím sa zo všetkými tehulkami, čo boli na poradni a sú už takí veľkí....len tak dalej 😉 mna to čaká v pondelok

nanulik
9. mar 2010

luciaj recept na tu omáčku je v najnovšom vydaní dobrého jedla, a robí sa to asi takto:
20 dkg strúhaného syra sa zmieša s 3 vajcami a 2 žltkami.
potom sa nakrája slanina (ja som dala anglickú) asi 20 - 30 dkg a to sa opečie na troche oleja s dvomi roztlačenými cesnakmi. tie sa potom vyhodia. medzitým sa v druhom hrnci uvaria cestoviny a ked sú hotové tak sa pridajú k tej slanine. trošku sa to premieša a odstaví z ohna, hned sa tam naleje tá vajcovo-syrová zmes, zamieša, osolí, okorení a ja som tam dala ešte sušenú bylinkovú zmes čo dávam do polievky (petržlenová vňať, zelerová vňať a ligurček). už som aj degustovala. je to jednoduché a dobré 😀

nanulik
9. mar 2010

inak mám trošku teraz depku z toho môjho pupka 😒 ale to som asi pred dvomi rokmi vážila 58kg pri rozvode a moja celodenná strava bola 5 káv a balík cigariet. a ked som si našla priatela, prestala som fajčiť a začala jesť a nalepilo sa na mňa 15 kg, al čo spravím, hlavne že sa mu páčim a ja sa cítim dobre.

andreaerdna
9. mar 2010

nanulik, klidek! Ja nechapem tie vahy, co ste tu davnejsie pisali... ze 52, 57, 58... aj by ma zaujimalo, kolko meriate 🙂 Ja sa drzim obvodov, lebo niekto ma tazsie kosti niekto lahsie. A vahu sledujem dla BMI. A neboj, tak ci tak budeme vsetky gulate 😀

andys11
9. mar 2010

Ja som takaaaaa hladnaaa!!!! A drahy nikde!!!Uz tu mal byt aj s hrachovou polievockou a s lasagnami..jaaaj

renatka9
9. mar 2010

ja mám 52,5 kg, čiže od začiatku tehu som pribrala 2,5kg a všetko do brušenka. teda aspoň to tak vyzerá. burško som si nemerala, ale musím začať 🙂

nanulik
9. mar 2010

no ja mám momentálne 172 cm a asi 74 kg 😀