Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
aj babu budes davat monterky?
my sme mali papagaja, ale bol strasne hlucny, tak sme koli susedom museli dat prec, ale teraz ma partnerku a verim, ze mu smutno nieje 😀
ahojte....konecne som vas docitala...mne ked byva zle tak si dam pohar coly a hned mi je lepsie... 😝
dnes o 17.00 idem k doktorovi na kontrolu...dufam,ze ten hematom bude uz prec... 😔
idem si trosku pospat.... 😀
tu su niektore z vas take provokaterky.. ze idem si pospat... 😕 co by sme my ostatne pracujuce za to dali... 😀
nechcem byt zla, alenkam, ale ved si hod celovku na stol, a ak ta to potesi, tak ja tiez dnes nebudem spat, mam totiz hodinu a musim sa pripravit, nech si neurobim hanbu, takze sbohom sladky spanocek 🙄 🙄
alenkam ja som nezamestnaná a teraz si už prácu ani nehladám. až po materskej. najskôr som bola z toho na nervy lebo som už od leta doma ale ked som zistila že čakáme bábo tak som si povedala že budem oddychovať
a dnes som si bola po tehuknizku a mala som tam iny termin porodu, tak som trochu pozmenila v pase. Som fakt zvedava, ze do ktoreho mesiaca sa supneme 🙂
matamisi drzim palce nech je vsetko u dokiho tak, ako ma ... 😉 😉 😉
caute ja som dnes neodolala brokolici zapecenej so syrom a zemiakom s maslom 😝 ale tusim som sa prezrala 😝
inak vcera som po malej dojedla jogur a jogurtove mlieko, len trocha, ale to bolo strasne ako mne bolo zle... toto nebudem velmi dlho skusat 😅 😅
matamisi ja idem zajtra k dokimu a dúfam, že ten hematom už bude preč! držím ti prsty 🙂
babenky, vy ste veru fakt veľké provokatérky, že variť obed, pospať si... ja tak závidím. a ja sa tu trápim s odpismi a čistením a uzatváraním účtov... no koniec. a to ma oči tak ťažia, že by sa mi asi aj sirky zlomili, keby som si nimi vypodložila viečka 😖
cez obedíkovú prestávku som aktualizovala moj albumík. brušeno rastie 😉
renatka, tak tomu sa hovori tehubrusko! ja som v 11tt a ja mam len sadlovy lavor 😢 o brusenku mozem len snivat 😔
wau renatka ale ze rasties veru 😉
ja idem k dokimu az v piatok, ale uz sa neviem dockat 🙂 ja by som tiez strasne spala, ale pri alej sa neda 😅 co uz 😅
tesim sa s vami, ze uz mate tehuknizku a miroslava, drzim palec na zajtra 😉 , urcite je fuc 😎
renatka pekne rastieš 🙂 len pekne priberaj aby som nebola sama taký pupkáč 😀
inak mám otázku:
ako plánujete bojovať proti striám? ja zatial mám klasické telové mlieko a dávam si ho na prsia a brucho trochu viac ale mám pocit že to asi nebude stačiť?
no a k tomu vareniu. vytiahla som zamrazenú kapustnicu tak hádam bude ešte dobrá 🙂
ahojte dievcata...mozem sa k vam pridat? tiez sme oktobrovi 😵 .
vitaj 🙂 😵
vdaka 😵 . ako sa mate? nevolnosti ako? ja som mala take celodenne. zaludok ako na vode. nedobre ani hladna a ani najedena. ale úposledne tri dni je to lepsie. s jedenim mam stale problem, nejak mi velmi nechuti. ale aspon mi uz nie je cely den blbo.
ahoj redkvi... my to tu s nevolnostami mame rozne, niekto ma niekto nema, niekomu chuti, niekomu nie... urcite si tu budeme aktualizovat kto je ako na tom
inak sa tu mame celkom veselo 😉
bamb to naparadu zhodnotila 😉
🙂 len teraz som vas nasla..tak sa snazim zacat citat od zaciatku, ale je toho doost 😀 .....
jaaaaj, renik... kokossss... jake pupokyyy 😀 a ved my skoro rovnaky termin a de som ja a de si uz tyyy... 😀
vitaj retkvicka, tak to si dobre, my tu vacsina mame presne take iste problemy ako ty. Ale to prejde, neboj 😀
nanzlik, ja od druheho mesiaca sa natieram kremom proti striam, co som kupila v lekarni, lebo mi napuchli prsia velmi, ale niektore zeny vravia, ze ani ten najlepsi krem nepomoze, ak mas nabeh, ale prevetivne treba asi urobit vsetko
lenok nestihacky, musis viacej kolacov pojest 😉
ta to kosicka retkvicka nam sem pribudla, dalsi pupek... 😀
vitaj... 😉
a velo, velo citaj 😀
a samoska sa pytaj..
aj my sa ta budeme 😀 😀 😀
nebojim manee, asi to znie cudne, ale nejaka som kludnejsia, ked mi je blbo..ked s rano zobudim a citim sa fajn, vacsinou zacnem panikarit
, ci je setk ok 😀 ......
silvika, praveze so zranim daky utlm mam... ani neviem, co mi na chut ide.. ale v potravinach medzi regalmi budem lustrovat, nemaj boja.. zase pridem s nakupom akoby koniec sveta mal prist... 😀
lenok, to taky rap nejaky sa ti podaril 😀 😀 ...vdaka 😀
ja som pocula ze na strie je super aj kvalitny olivovy olej, mam nejaku tu flasu v zalohe, ze by som vyskusala 😨 ? ..nepoculi ste take?
..odzaciatku ani necitaj, je to zbytocne... sem tam klikni namatkovo na daku stranu a mozno sa dozvies viac 😅

ale on je taký zlatý ked s tým bojuje 😀 😀 😀 alebo sme mu dali staré montérky aby to hrýzol a to sa ideme dosmiať ked sa do toho zamotá a nevie ako von a ešte to ťahá po celom byte 😀 😀 😀 to je niekde stará ponožka, potom pískacia lopta a na chodbu si dovlečie deku. 😀drahý hovoril že on je ako malé decko 😀