icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

nanulik
10. mar 2010

ale on je taký zlatý ked s tým bojuje 😀 😀 😀 alebo sme mu dali staré montérky aby to hrýzol a to sa ideme dosmiať ked sa do toho zamotá a nevie ako von a ešte to ťahá po celom byte 😀 😀 😀 to je niekde stará ponožka, potom pískacia lopta a na chodbu si dovlečie deku. 😀drahý hovoril že on je ako malé decko 😀

manee
10. mar 2010

aj babu budes davat monterky?
my sme mali papagaja, ale bol strasne hlucny, tak sme koli susedom museli dat prec, ale teraz ma partnerku a verim, ze mu smutno nieje 😀

matamisi
10. mar 2010

ahojte....konecne som vas docitala...mne ked byva zle tak si dam pohar coly a hned mi je lepsie... 😝
dnes o 17.00 idem k doktorovi na kontrolu...dufam,ze ten hematom bude uz prec... 😔
idem si trosku pospat.... 😀

alenkam.
10. mar 2010

tu su niektore z vas take provokaterky.. ze idem si pospat... 😕 co by sme my ostatne pracujuce za to dali... 😀

manee
10. mar 2010

nechcem byt zla, alenkam, ale ved si hod celovku na stol, a ak ta to potesi, tak ja tiez dnes nebudem spat, mam totiz hodinu a musim sa pripravit, nech si neurobim hanbu, takze sbohom sladky spanocek 🙄 🙄

nanulik
10. mar 2010

alenkam ja som nezamestnaná a teraz si už prácu ani nehladám. až po materskej. najskôr som bola z toho na nervy lebo som už od leta doma ale ked som zistila že čakáme bábo tak som si povedala že budem oddychovať

manee
10. mar 2010

a dnes som si bola po tehuknizku a mala som tam iny termin porodu, tak som trochu pozmenila v pase. Som fakt zvedava, ze do ktoreho mesiaca sa supneme 🙂

kathi76
10. mar 2010

matamisi drzim palce nech je vsetko u dokiho tak, ako ma ... 😉 😉 😉

tonicka
10. mar 2010

caute ja som dnes neodolala brokolici zapecenej so syrom a zemiakom s maslom 😝 ale tusim som sa prezrala 😝

inak vcera som po malej dojedla jogur a jogurtove mlieko, len trocha, ale to bolo strasne ako mne bolo zle... toto nebudem velmi dlho skusat 😅 😅

miroslava2207
10. mar 2010

matamisi ja idem zajtra k dokimu a dúfam, že ten hematom už bude preč! držím ti prsty 🙂

renatka9
10. mar 2010

babenky, vy ste veru fakt veľké provokatérky, že variť obed, pospať si... ja tak závidím. a ja sa tu trápim s odpismi a čistením a uzatváraním účtov... no koniec. a to ma oči tak ťažia, že by sa mi asi aj sirky zlomili, keby som si nimi vypodložila viečka 😖
cez obedíkovú prestávku som aktualizovala moj albumík. brušeno rastie 😉

manee
10. mar 2010

renatka, tak tomu sa hovori tehubrusko! ja som v 11tt a ja mam len sadlovy lavor 😢 o brusenku mozem len snivat 😔

silvika
10. mar 2010

wau renatka ale ze rasties veru 😉

tonicka
10. mar 2010

ja idem k dokimu az v piatok, ale uz sa neviem dockat 🙂 ja by som tiez strasne spala, ale pri alej sa neda 😅 co uz 😅

tesim sa s vami, ze uz mate tehuknizku a miroslava, drzim palec na zajtra 😉 , urcite je fuc 😎

nanulik
10. mar 2010

renatka pekne rastieš 🙂 len pekne priberaj aby som nebola sama taký pupkáč 😀

inak mám otázku:

ako plánujete bojovať proti striám? ja zatial mám klasické telové mlieko a dávam si ho na prsia a brucho trochu viac ale mám pocit že to asi nebude stačiť?

nanulik
10. mar 2010

no a k tomu vareniu. vytiahla som zamrazenú kapustnicu tak hádam bude ešte dobrá 🙂

retkvicka
10. mar 2010

ahojte dievcata...mozem sa k vam pridat? tiez sme oktobrovi 😵 .

nanulik
10. mar 2010

vitaj 🙂 😵

retkvicka
10. mar 2010

vdaka 😵 . ako sa mate? nevolnosti ako? ja som mala take celodenne. zaludok ako na vode. nedobre ani hladna a ani najedena. ale úposledne tri dni je to lepsie. s jedenim mam stale problem, nejak mi velmi nechuti. ale aspon mi uz nie je cely den blbo.

bamb27
10. mar 2010

ahoj redkvi... my to tu s nevolnostami mame rozne, niekto ma niekto nema, niekomu chuti, niekomu nie... urcite si tu budeme aktualizovat kto je ako na tom
inak sa tu mame celkom veselo 😉

silvika
10. mar 2010

bamb to naparadu zhodnotila 😉

retkvicka
10. mar 2010

🙂 len teraz som vas nasla..tak sa snazim zacat citat od zaciatku, ale je toho doost 😀 .....

lenok
10. mar 2010

jaaaaj, renik... kokossss... jake pupokyyy 😀 a ved my skoro rovnaky termin a de som ja a de si uz tyyy... 😀

manee
10. mar 2010

vitaj retkvicka, tak to si dobre, my tu vacsina mame presne take iste problemy ako ty. Ale to prejde, neboj 😀
nanzlik, ja od druheho mesiaca sa natieram kremom proti striam, co som kupila v lekarni, lebo mi napuchli prsia velmi, ale niektore zeny vravia, ze ani ten najlepsi krem nepomoze, ak mas nabeh, ale prevetivne treba asi urobit vsetko

silvika
10. mar 2010

lenok nestihacky, musis viacej kolacov pojest 😉

lenok
10. mar 2010

ta to kosicka retkvicka nam sem pribudla, dalsi pupek... 😀
vitaj... 😉
a velo, velo citaj 😀
a samoska sa pytaj..
aj my sa ta budeme 😀 😀 😀

retkvicka
10. mar 2010

nebojim manee, asi to znie cudne, ale nejaka som kludnejsia, ked mi je blbo..ked s rano zobudim a citim sa fajn, vacsinou zacnem panikarit
, ci je setk ok 😀 ......

lenok
10. mar 2010

silvika, praveze so zranim daky utlm mam... ani neviem, co mi na chut ide.. ale v potravinach medzi regalmi budem lustrovat, nemaj boja.. zase pridem s nakupom akoby koniec sveta mal prist... 😀

retkvicka
10. mar 2010

lenok, to taky rap nejaky sa ti podaril 😀 😀 ...vdaka 😀

bamb27
10. mar 2010

ja som pocula ze na strie je super aj kvalitny olivovy olej, mam nejaku tu flasu v zalohe, ze by som vyskusala 😨 ? ..nepoculi ste take?
..odzaciatku ani necitaj, je to zbytocne... sem tam klikni namatkovo na daku stranu a mozno sa dozvies viac 😅