icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

silvika
11. mar 2010

zeyn znicena sooom, asi som chytila od muzika nadchu ten uz ma zapal dutin, tak ja len dufam, ze zostanem len pri obyc. nadche, ale boli ma vselico, aj mi neni moc dobre. 😢 co uz. aspon si davam sinupret, to mozu aj babetka, tak mam aspon medicinu.

lenok
11. mar 2010

bamb, tak ja mam uz tiez kriteria na kociar... hlavne nech je lahky, lebo nie som ochotna dvihat 100 kilove hovado! a farba musi byt neutral! kedze nechceme vediet pohlavie 😉

a tiez uvazujeme nad tou pupocnikovou krvou, len ta cena ma stve. Mam kamosku, co si dala zobrat, tak musim vyzistit, co a ako... 😉

silvika
11. mar 2010

jaaaj my aspon mame vybavu od maleho. kocik bol masivny, podla mna aj tazky, ale v snehu naparadu nehrkoce, je odpruzeny, jaaa som spokojna sak nestal par korun.

bamb27
11. mar 2010

silvi... dufam ze sa rychlo vyliecis, setri sa 😉

lenok.. ja som to s tou cenou uz kusok premyslela 😨 .. zee oneee... ze da sa to aj na splatky platit, ale ved ze nakoniec ked sa mimi narodi tak dostanes jednorazovy prispevok a ten to zhruba vykryje, tak mozno ho na to obetujem.. akurat ze myslim este nejak predtym pri registracii platis nejakych 200€, a potom ked sa to zrealizuje tak ten zvysok.. ale ak ten odber neprebehne tak ako mal, alebo je krvi malo, tak su akoze ferovy a zrusi sa to..ale ci vratia tych 200, to nevieem 😵

miroslava2207
11. mar 2010

🙂 Ahojte baby konečne som sa sem dostala. V prvom rade chcem zablahoželať Janke k dvom bábätkám, ďalej matamisi, že hematom je preč a všeeetkym ostatným, čo boli na kontrole a je to ok... 🙂

ja som bola tiež dnes na kontrole. Robil mi ultrazvuk cez brucho - prvýkrát, hematom má už iba 1mm, teda sa krásne zmenšil potvora jedna. 😉 Bábätko nemeral, ale srdiečko mi ukázal, tak som spokojná... a tramtarará - idem na prvú poradňu - 30.03 - nalačno a s močom, dostanem aj knižku 😵

tak vám prajem pekný deň. papa 🙂

matamisi
11. mar 2010

ahojte...super miroslava aj tvoj hematom je uz skoro prec...gratulujem....aj vsetkym ostatnym co dnes boly na kontrole a vsetko je ok... 😵
ja idem na kontrolu az 8.4 no tak mesiac budem trpnut ci je vsetko ok.... 😀 😝
a este 26.3 idem na meranie .... 😵 tak ho budem znovu vidiet... 😵 tesim sa....

jankaa15
11. mar 2010

miroslava dakujem ti a zaroven aj ja tebe ze uz to mas lepsie neboj za chvilu zmizne uplne 😉

jankaa15
11. mar 2010

babulky nasla som celkom dobru stranku ohladom nasich ,,NEVOLNOSTI,,a par dobrych rad

http://m.tehotenstvo.sk/index.php?id=nevolnosti...

matamisi
11. mar 2010

miroslava....ja som vcera v noci mala taky ruzovy vytok a dnes cely den taky bledo hnedy...je to normalne... 😅
mala si aj ty take daco... 😲 ved vcera mi doktor povedal,ze je uz vsetko v poriadku a dnes toto... 😕

rosannar
11. mar 2010

ahojteeee...tak som poupravovala trošku tabulku, tak si ju môžete kuknúť...ak tam niekto chýba (čo určite 😀 ) tak mi prosím napíšte IP a ja vás tam bez problémov doplním...dakujem...papa 😉

lenok
11. mar 2010

Hello rosi...
Tabulecka je utesena a hlavne plna 😉
Si jednicka...

mobilo
11. mar 2010

my sme si dali pupočníovú krv zobrať pri synovi a dáme aj teraz ..
pri synovi sme dlho váhali, ale potom sme si povedali, bodaj by boli tie prachy vyhodené !!!!
platí sa záloha a potom sa doplatí zostatok, ak je všetko ok pošlu domov do koľko kilov dieťata sa može použiť a pod.

tonicka
11. mar 2010

my urcite budeme chciet odber pupocnikovej krvi, mame aj pri malej 🙂

manee
11. mar 2010

ahojte, mne je konecne po celom dni nevolnosti lepsie, dokonca som mohla aj nieco zjest!!!!
my budeme tiez chciet odber pupocnikovej krvi, ja ju mam volaku poruchanu, zvysena zrazanlivost krvi, tak pre istotu, aby nemalo babo komplikacie...

miroslava2207
11. mar 2010

matamisi, ja som mala v pondelok ružový výtok - to mi našiel ten hematóm a potom o týžden som mala hnedý výtok, to ten hematom pomaly odchádzal... ale každopádne ascorutin a duphaston (teda aspoň v mojom prípade) a oddych.... neboj, bude dobre 😉

miroslava2207
11. mar 2010

a matamisi, pre istotou zavolaj zajtra doktorovi, zato nič nedáš

kathi76
11. mar 2010

a ja som neni v tabulke...zalujem hned... 😢

dneska by bolo zle jak konovi....precitala som vas a idem zas het...vcera som zaspala uz o deviatej na gauci a potom som sa len preniesla...takze dobru noc...nechapem to ja vzdy skor jak o pol jednej nehrozilo zaspat
a cil jak kojenec.... 😕

gratulujem babam co boli u dokiho a maju knizky.... 😉

tonicka
11. mar 2010

kathi, kojenec zaspava okolo 11-12 vecer 😀 teda aspon ta moja 😀

jankaa15
11. mar 2010

tonicka to naozaj az tak neskoro? 😒

tonicka
11. mar 2010

ano, ale to maju akoze 1 prestavku, ulozila som ju okolo 7 pol 8 a ona sa o pol 10 zobudila a bola dlllho hore 😅 , ale su deti ktre rezim maju, karolinka ho nemala az d 3 rokov a ona nepotrebuje spat a fungujeme v 6 týzdnovych intervaloch uz od malicka. napr .6 týzdnov ma take , ze medzi 2 a 4 v noci mame rano, alebo zaspi vecer o pol 11 a vstava o pol 6 a cez den nespi a neni ani unavena a podobne 😉

lucy778
11. mar 2010

ahojte baby

no neviem či mám šancu toto dočítať 😝 😝 😝
ja mám teraz toľko práce, že keď sa konečne dovalím domov nevládzem ani pozerať na ten počítač a to som dnes nemala ani možnosť hodiť šlofíka cez obed.
a začína mi byť občas trochu zle, väčšinou večer mi príde tak blee, ale našťastie nevraciam. len už mám akosi problém zapnúť nohavice 😀

bridget
11. mar 2010

Ahojte,
pre tie, ktore rozmyslate o darovani pupocnikovej krvi - nemusi Vas to stat vobec nic, pre blizsie informacie pozrite si tento clanok:
http://zuzanapavlikova.blog.sme.sk/c/181613/Ja-...

maculienka123
12. mar 2010

bridget,ja som ani neplanovala platit za pupocnikovu krv,urcite ju budem darovat.po tomto clanku na 100 %

nanulik
12. mar 2010

dobré ránko ludia, zase ma vyhnal z postele obrovský hlad

u nás sú druhé vianoce 🙂

maculienka123
12. mar 2010

nanu aj mna presne hlad.

aj u nas snezi jak dive a ja sa netesim,ja chcem uz travicku 😠

alenkam.
12. mar 2010

bridget, dakujeme za prispevok..o tomto vela z nas urcite nevedelo... 😒

nanulik
12. mar 2010

ja som jedla 2 rožky s maslom a medíkom.

ja mám rada snah ale iba ked som doma v teplúčku a to momentálne som 😀

ikon
12. mar 2010

čaute,

že prenatal boxy? ja umrem....ja som dostala prenatal box v 6 mesiaci tehotenstva....

no ja riešiť kočíky a oblečko veľmi nemusím, jedine, že by to bola baba,dokúpiť nejaké dievčenské veci.

Kočíky: ja mám Quinny speedi SX a aj si ho nechám, je to super kočík, straaaaašne dobrá manipulácia jednou rukou, ľahučký, vydrží niekoľko generácií, veľké kolesá vhodné aj do snehu....NEVYHODY: trojkolka, čiže ak často cestujete MHD - ee, ja mám starší typ, čiže opierka sa nedá úplne v športovej časti sklopiť do ležata, ale myslím, že tie najnovšie sa už dajú....a to je asi tak všetko...k tomu mám vajíčko Maxi cosi , nakliknem na konštrukciu kočíka a idem alebo nakliknem vaničku a idem...paráda.

ikon
12. mar 2010

ešte niečo k tým kočíkom....prosím Vás nekupujte si tie že "trojkombinácie" typu Poľsko (taco , graco)....ja som to spravila a využila som to tak pol roka, keď začal malý sedieť, tak som ho odložila..tieto kočíky sú nepraktické, ťažko sa s nimi manipuluje, keď chcete otočiť dieťa v smere jazdy tak nemáte šancu niekedy šoférovať či vyjsť na chodník...zase sú dosť priestranné a majú veľký nákupný kočík.

bamb27
12. mar 2010

bre ranko krasavice 😉

kazde rano ked odhrnam zaluzky dufam ze uz je jar a za kazdym taketo sklamanie, ach... 🙄
moje dnesne ranajky bol termix, nejak ma prepadavaju chute z detstva... akurat nechapem preco som si myslela ze mi bude stacit jeden 😅

bridget, vdaka za prispevok.. o tomto som pocula... ale aj tak som si nejak myslela ze musi byt vyhodnejsie mat odlozene vlastnu krv, co nieze by som bola nejaky skrblik, vsak ja som bezne chodievala darovat krvicku.. ale ako zistujem stale viac, tak to bude len marketingovy tah, pre dlhu bohatu a uspenu buducnost 2 firiem co to zabezpecuju s tym odlozenim pupucnikovej krvi ...v cechach je dokonca toto pozastavene, kvoli nejakym nejasnostiam.. no tak pospekulujem, kazdopadne dik za rozsirenie obzorov