icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

ikon
12. mar 2010

fiha, tiež som si prečítala ten článok. my sme pri Adamkovi dlho premýšľali, muž vravel, že len ťahajú prachy a to boli tie poplatky ešte fakt najnižšie...no potom som rozmýšľala o darovaní, ale viem, že to bol v nemocnici problém, už si nepamätám prečo a to nehovorím o nejakej dedinskej nemocnici. myslim, ze to boli nejake naklady pre nemocncicu alebo co, dokonca sa mi dostala vtedy info , že ak chcem darovať, musím si to aj zaplatiť 😕 ale určite sa budem o tom informovať, keď to bude aktuálne...

ikon
12. mar 2010

ozaj dnes budu v damskom magazine na STV1 celkom dobre temy - prenatalny screening, nejake gynekologicke problemy, novinky v depilácii 😀

bamb27
12. mar 2010

ikon, odpozeraj... a zreferuj pre nas pracujuce chudiatka... ale vlastne ak to bude fajn tak to v nejakom archive isto vycmucham 😉
novinky v depilacii? ..fiha, tak aj to ma zaujima, hoci pre mna by bola novinka keby som aspon dnes vladala, zavrela sa na par minut v kupelni a vytrhala si chlpy na nohach skor nez muz zbada co mi tam vyrasta 😀 😀 😀

rosannar
12. mar 2010

ahojteeee....vopred sa chcem ospravedlniť všetkým babám, ktoré ešte včera v tabulke neboli, dneska večer sa udeje náprava a dúfam, že všetky dievčatá budú spokojné, v prípade, ak ste sa ešte niektorá v tabulke nenašli a ešte ste mi nepísali do IP udaje, tak mi napíšte IP a večer ste tam, ďakujem pekne a krásny dník 😉

bamb27
12. mar 2010

ros.. dakujeme, si sikovnica 😉

nanulik
12. mar 2010

rossanar tabulke je krásna 🙂

ikon len pekne pokukaj a potom nás poučíš. ja idem na prednášku takže sa dívať nebudem.

inak tá krv zaujala aj mna. ja budem pravdepodobne rodiť v nitre a tam by s tým mohli mať skúsenosti, kedže je to krajská nemocnica. a tiež som už dávnejšie rozmýšlala že ked to dám do úschovy pre svoje dieťa, budem tam platiť nemalé peniaze (viem že za zdravie dieťaťa by som dala všetko) a moje dieťa to ani nemusí potrebovať ale môže to byť pre iného človeka.ale kedže si to budem odkladať iba pre seba tak to bude pre druhého nepoužitelné. ale ked to dám do celej banky tak to môže využiť hocikto. dúfam že pochopíte čo som myslela 😀 teda aspon ja som to tak pochopila z toho článku.

idem písať seminárku riadenie ľudských zdrojov. možno malé bude nejaký intelektuál 😀 ale mala by som sa učiť viac na skúšky a večne som tu na koníkovi. mali by ste mi zakázať prístup 😀 😀 😀 lebo ked neurobím skúšky tak budem stresovať 😲

lenok
12. mar 2010

Ahojte..

jaaj, kukam zasek, ze snezi... ved uz nech si da pokoj Perinbabka, malo sa namakala tuto zimu? 😀

No, idem si ja pozistovat o tej krvi, vazne zdieracstvo, nech sa nikto nehneva, clovek by aj pomohol aj sebe, aj inym, ale este za to platit tolky peniaz... nehovorim, ze som Drzgros, ale ved, za teee penaaaze radsej kupim poranny kocar a fajnovy matrac do postielky... 😉 no, prestudujem temu...

Nanu, a ty moja studujes na SPU? sak taketo dake skusky ma aj moj drahy, strasne hovadiny... 😝

Ikon, Damsky magazin je moja srdcovka 😉 ... strasne rada to pozeram, vela zaujimavych veci tam davaju, normalka droga pre mna.. Naplanujem domace prace tak, aby som len sadla 12:20 a vylozila nohy... 😀

nanulik
12. mar 2010

nie lenok ja chodím na VSEMVS tu v ZM.inak hovadiny máme aj my 😖

dámsky magazín aj ja niekedy kukám ale vždy zaspím 😀

luciaj
12. mar 2010

ad pupocnikova krv: ja som dala odobrat dcere, stalo to tusim 25 000 sk a rocny udrziavaci poplatok je cca 1000 sk. povedala som si, ze radsej sa uskromnim v inom akoby som si mala niekedy raz buchat hlavu o mur, ze som mohla za taku sumu zachranit svojmu dietatu zivot. lebo potom raz uz moze byt neskoro a nepomozu ani miliony. tak si myslim, ze v dnesnej dobe to uz nie je az taka vysoka palka. urcite dam odobrat aj pri tomto porode pre dalsie dieta. tot moj nazor.

Damsky magazin aj ja lubim, ale kedze som v praci, pozeram len cez dovcu alebo ked som na PN ci OCR. hoci musim povedat, ze obcas sa mi zda, ze nepovedia o rozoberanych temach vsetko dolezite, len sa tak dotknu problemu a nejdu do hlbky, co je obcas na skodu. minule som prave kukala o kliestovej encefalitide a som sa vlastne ani nedozvedela, ze ci sa to da zistit hned, ako kliesta chytim a ci teda nasadenie okamzitej liecby pomoze alebo treba cakat na priznaky ... takze treba potom vela veci dostudovat na nete. ale varia tam mnamkovo 🙂

ikon o tom screeningu potom poinformuj, urcite nas to vsetky zaujima🙂

retkvicka
12. mar 2010

ahoj sojky. aj vy ste take nervozne medzi poradnami? nas prve tyzdne dr. sledovala kazdy tyzden, lebo som mala fajnu virozu. ale setk ok bolo. pred dvoma tyzdnami som mala prvu poradnu a dalsia az 6.4.. mi narastu rohy dovtedy 😅 .

nanulik
12. mar 2010

jaj ani mi nehovor ja doma už stenu obhrýzam od nervov ako sa bojím. a to ja sprostá ešte pozerám články o miised abortion a potom stresujem 😒

bamb27
12. mar 2010

retkvi, nanulik... ja robim presne to iste 😀 😀 😀 ..sa hambim za seba 😅

retkvicka
12. mar 2010

nanulik, to nerob. uzivaj si. ja sa vytesujem, len obcas ma chyti rapel a potom nemozem ani spat. dnes som bola hore uz pred 5tou..

bamb27
12. mar 2010

retkvi, ja sa tesim... aj si hovorim, ze co by sa malo stat, ze ved miminku je u mna dobre a zle to dopadne len v malom % tehotenstiev, ale chrobak v tej hlave sem tam nahlodava.... ale to je vsetko tou netrpezlivostou, a spat mozem nastastie za kazdych okolnosti

renatka9
12. mar 2010

dobré ránko, tehulienky. ako sa máte? ja vás nestíham celé dočítať. lebo od včera obeda som tu nebola a teraz dosť makám. dnes musím výplaty v robotke dokončiť, tak makám.

a vy ako sa máte? inak dobrý článok o tej pupočníkovej krvi. ja som sa už na 98% rozhodla, že si to dám odobrať, ale zadarmo, čiže pre iných. 😉 a vy?

a ako vám dnes je? nevoľnosti zvládate?
ja sa mám zase fajn. ja len ráno mám vždy žalúdočné kŕče, ako keby som sa niečoho bála a potom je to už v úplne pohode. len včera únava zas na mňa prišla. ale už vydržím byť celý deň hore... energia tuším stúpa 🙂

nanulik
12. mar 2010

retkivcka ale mne sa to nedá. ja sa strašne bojím. bojím sa že som dlho čakala na bábo a bojím sa že mi nebude dopriate také šťastie. ja som už dávno bola zmierená že vlastné dieťa mať nebudem kvôli zdrav. problémom a teraz sa stále bojím.

a tu krv tiež dám pre druhých zadarmo

bamb27
12. mar 2010

nanu... este 13 krat sa vyspime 😉 a obavy na 2-3 dni zmiznu, potom pridu dalsie 😅 ..ale nie, fakt musime len mysliet pozitivne, ze?

inak, ja som sa vcera celkom zenergizovala... uvidime ako to bude dneska, leo ked jeden den strasne vladzem vsetko na druhy den som hotova ..ale zatial ok 😉

retkvicka
12. mar 2010

nanulik, to nemozes takto..treba mysliet pozitivne..a musis malemu verit.....mne muz nedovoli nejak strasne stresovat, stale ma upokoji..v podstate sa aj snazim mysliet pozitivne, rozpravam sa s drobcom a hladkam brusko a tak. ale obcas ma prepadne nervozita. tak sinusoida u mna 🙂).....ale nervovat sa nie je dobre.

nanulik
12. mar 2010

no a ja mám ešte 26 skúšku a knihu som ešte ani poriadne nevidela lebo som stále tu 😒 😲 a hovorím si že mám čas a potom budem stresovať 😝

kathi76
12. mar 2010

bry den vsetkym.... 😉

vy ste take nervozne pred poradnami...ja sa stale bojim aby som nezabudla termin a aby som to neprespala inac mi je to nejak jedno...neviem pri druhom to je ine...volako mam hlavu inde...vcera sme kupili auto ,tak ich mame teraz 3.dalsie musime predat,to druhe upratat...medzitym mala skola,ucenie,hadzana,tanecna,a kedze ma muz dovolenku , tak navstevy po rodine....som zaneprazdnena.aspon , ze moj muz vari...ten zbytok je na mne.dnseka som po sto rokoch konecne upratala...

tonocka mne moja mala pekne spinkala zato som pisala, ze jak kojenec.ona stale len spala uz sme ju museli budit ked sme s nej nieco chceli mat...dufam tajne , ze aj druhe bude take...ked boh da... 😵 😵 😵

rasannar diky...este som sice nekukla ,ale hadam som tam teraz... 😉

kathi76
12. mar 2010

ja som aj asi zato tak mimo a nic nevnimam lebo idem za dva tyzdne domov na slovensko a uz sa neviem dockat...potom uz zijem len pre tento datum a aby som dovtedy vsetko stihla... 😀

pekny den vsetkym.... 😵

magdalenocka
12. mar 2010

baby aj ja mam niekedy take strasne predstavy, hlavne ked sa kamaratka mala dvakrat zamlcany potrat, ale presne netreba na to mysliet, vsetko bude ok...

a viete niekto ci uz ta pupocnikova krv niekomu pomohla? ci to vedia aj naozaj pouzit? lebo ja som este nepocula o pripade ze niekomu uz pomohla...

kathi a preco ti ukazuje 11 tyzden? ak si naozaj v tom tyzdni tak uz musi byt vidiet vsetko..

magdalenocka
12. mar 2010

rose tabulka je super...skoda ze tam nie je aj uvedene kolke babatko kto caka aj to by bolo zaujimave...ale inak si sikulka a je nas fakt dost...je dobre vediet ze sme v tom neni same 🙂

rosannar
12. mar 2010

magdalenocka...ved to tam môžem ešte doplniť....uvidím, ako budem večer stíhať, rada by som tam doplnila všetky ostatné baby, tak uvidím... 😉

petra269
12. mar 2010

Caute kočky, no mne bolo včera teda zase zle, celý večer, urobila som večeru ale pri predstave žeby som ju mala jesť ma 3 krat naplo a bolo vybavené, tak som skončila s čajom a piškotami. V noci som nemohla spať a ešte k tomu som sa dnes rano hned tak rozčúlila a z toho ma tiež začalo napínať. Fujj je to strašné, už nech je víkend a kľud.

lienockaa
12. mar 2010

ahojte..

idem sem kuk, aj my sme oktobrovi..🙂 😉 mozem?

bamb27
12. mar 2010

ahoj lienocka... no jasne ze mozes, neviem kde si sa doteraz flakala 😉 😀

lienockaa
12. mar 2010

bamb- 😀 sono mi chybalo, tak som si len citat sem chodila, pre istotu.. 😉 ale uz mam, predvcerom bolo a zda sa, ze je vsetko ok, tak som si aj pas zmenila a reku, ze idem sem.. 🙂

lienockaa
12. mar 2010

mne oproti tomu, ako mi bolo pri malom, nie je skoro nic..akoze sem-tam nejaky divny pocit na zaludku, ale ked sa najem, je mi dobre, staci, ked kusok chleba odhryznem, to pri malom bolo ine kafe od nejakeho 6tt az do konca prveho trimestra.. 😝

bamb27
12. mar 2010

lienocka... ja som doteraz bez sona, si predstav... si pripadam ako z praveku, ale co uz narobil... doktor povedal ze tehotna som, tak mu verim 😉

no ako sa tak na to pozeram, tak je to tu zhruba tak pol na pol s tymi nevolnostami 😵