icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

kathi76
12. feb 2010

ikon ahoj este nemas nic v pase kedy hodis?

vejinka
12. feb 2010

ahojte tak pridavam sa do klubu "grcajucich" cely den takmer nic nejem a bac na vecer to zo mna vyletelo ako striska 😝 😔 doteraz mam strasku chut v hube a je mi stale na vracanie...a to som pod umyvadlom travila asi hodinu ked som si vyplachovala a umyvala zuby 😔

manee
12. feb 2010

vejinka 🙄 🙄 🙄 🙄
len vydrz, raz to musi skoncit, drzim palce, nech je to co najskor

vejinka
12. feb 2010

len aby to neskoncilo zasa v nemocnici ☹

sampo
12. feb 2010

och, ja odpadnem, oktobrovky 2010! este minuly rok som bola oktobrovka ja, ako to leti 🙂 tak vam baby vsetkym zelam, nech vam to krasne obdobie prijemne prebieha, aby ste boli stastne mamicky s krasnymi drobcami 😵

amadora
12. feb 2010

ja som taký tip človeka že hneď po objavení testu som to proste musela niekomu povedať lebo by som asi vybuchla držať to v sebe 😀 😀 😀

všetkým grcalkám želám nech nevoľnosti rýchlo ustúpia 🙂

kathi76
12. feb 2010

uj vejinka ty si uz bola v nemocnici?predpokladam, ze pri malom erikovi...fuha....tak drzim palce nech to tak daleko az nezajde 😵

inac amadora napodobne...ja som hned musela volat aspon mame....a pri prvom pred 7 rokmi som mala najprv mimomaternicove a potom ked som zase mame volala tak ma hned podrzala ,ze v pohode...moja mama taka pohodacka...a bum potom hned normalne otehotnela som... 😉

sampo dakujeme...aj vam vsetko dobre hlavne zdravicko....

amadora
12. feb 2010

no ja som si hovorila že mužovi neprezradím a že dostane darček na valentína... no jasné 😀 dva dni som si hrýzla do jazyka a potom som mu to vykvákala 😀 a kamoške a mamine tiež pri prvej príležitosti. ostatným asi oznámim až po návšteve lekára a dúfam že budú len pozitívne reakcie 😅

kathi76
12. feb 2010

jasne ,ze pozitivne amadora...nepoznam nikoho kto by sa netesil ked mu to oznamis... 😉 😉 😉 ved uvidis...sa budu normalne niektory hadam aj viac jak ty tesit... 😉

amadora
12. feb 2010

kathi neviem ako zareaguje môj brat so švagrinou 😒 už keď sme hovorili že plánujeme druhé tak mali nejakú blbú reakciu že však chceme prerábať dom a ako to chceme pri dvoch deťoch a bla bla bla a normálne sme boli vtedy pár dní pohádaní 🙄

kathi76
12. feb 2010

jezis to vazne amadora....tak to je sila !a ze brat!ale ved vy to musite zvladat, nie ony tak co vam do toho pindaju... 😠

ja som doteraz este od nikoho nepocula nikdy negativnu reakciu a to hovorim aj za ine kamaratky...az na jednu, ale tam som s tym pocitala lebo ona ma taku divnu mamu...na moj vkus az moc divnu...sa netesila ani na prve a ani na druhe a tie komentare k tomu, ze zase to bude chlapec (prve ma totiz tiez chlapca) sem ani nebudem pisat radsej....strasna zena...bez srdca...

kathi76
12. feb 2010

ale vy to zvladnete amadora... 😉 😉 😉

emily327
12. feb 2010

ahojte, co sa tyka povedania o tehu v rodine a blizkym, tak my sme tiez nad tym dlho uvazovali ale potom sme si povedali,ze sa s touto radostnou spravou podelime s rodinou. Tak sme to aj tak urobili. A kedze som do prace od lekara priniesla papier,ze nesmiem dvihat tazke veci, tak to moji sefovci roztrubili a uz cele mesto vie,ze som tehotna. Co uz narobim, tiez sme chceli pockat do konca prveho trimestra, ale zase na druhu stranu, som zdrava a ani len nemyslim na to,ze by sa mohlo nieco stat. Ak sa to stat ma tak sa stane ale netreba si to privilavat a urcite nie na to cakat. Ale je to na kazdom z nas ako sa rozhodneme 😉 Inak od zaciatku 7tt je mi fakt zle na zaludku a som zvedava ako dlho to potrva. Je to hrozny pocit, ako ked sa clovek zobudi s opicou - urcite kazda poznate ten pocit na zaludku bleee A tiez spim ako sipkova ruzenka 😀 len sem tam aj tak vyzeram v praci 😀
Ozaj tie co uz mate jedno babatko, presla vam tato unava po prvom trimestri?? Alebo to takto bude pocas celeho tehu?

amadora
13. feb 2010

Kathi môj brat stále švagrinej tvrdí že ona je ešte mladá na bábo a má čas (má 21) a najprv prerábajú dom, potom o pár rokov svadba, potom budú mať deti... a si myslí že to je ideálny príklad pre všetkých 🙄 My chceme robiť nadstavbu na dom ale sme si povedali že sa niet kam ponáhľať a že chceme medzi detičkami malý vekový rozdiel a potom keď pôjdu do škôlky a ja do práce tak si vezmeme pôžičku a prerobíme a bude to ľahšie aj finančne aj s deťmi že už budú väčšie. No a oni to nevedia pochopiť 😠

Emily aj ja by som stále len spala 😅 Viem že pri prvom to bolo tiež tak, ale len prvé týždne, potom to prešlo. Ja som sa vtedy v práci stále nadájala kávou že čo som taká unavená furt a potom som zistila že som tehu 😅 😀

manee
13. feb 2010

Ahojte, ja prespim celu noc desat hodin a cez den si musim podriemat aspon jeden dvakrat, este ze nechodim do prace!
Na moje tehu boli len pozitivne reakcie, len moje deti v skole boli sklamane, ze s nimi neskoncim rocnik, aj baby sa mi uz objednali na kocikovanie a opatrovanie, take boli zlate.... 😀

seuska
13. feb 2010

Jeeezis to uz su tu oktobrovky 2010? 🙂 Boze ako ten cas leti... Ja sa uz pomaly pripravujem na porod a vy zacinate krasne obdobie, dufam, ze budete mat vsetky tehu ako ja, uplne bez problemov.. Prajem Vam krasne tehulkovanie bez komplikacii a nadhernych zdravych drobcekov.... 🙂

manee
13. feb 2010

dakujeme seuska

ikon
13. feb 2010

ahojte,

kathi76 pas si upravim zajtra, ak mi lekar potvrdi, ze je vsetko ok, a ze bije srdiecko....proste uz nechcem zase vsetko mazat ako minule, dost to bolelo...

ikon
13. feb 2010

baby od včera mám hnačky ☹ myslíte, že to môže ublížiť bábu?

miroslava2207
13. feb 2010

ďakujem za privítanie 🙂

ja tiež beriem calibrum baby plan, čo mi poradil gynekolog, keď mi v 5tt potvrdil tehotenstvo 🙂 zle mi zatiaľ nieje, akurát ma pobolieva občas podbruško a vaječníky. ako by ma tam čosi "ťahalo" alebo "akoby pálilo" alebo neviem ako to opísať. Beriem aj duphaston, ale doktor vravel, že to je asi rozťahovanie maternice. Čo myslíte?

ikon podľa mňa nie 😉

amadora
13. feb 2010

Manee aj ja som ako šípová ruženka, len by som spala 😀

Ikon myslím že nie, len hlavne veľa pi aby si nebola dehydrovaná 🙂

Mirka ja som sa tiež bála pri prvom že idem dostať menzes a že sa to všetko skončí ale doktor povedal že je to všetko v poriadku, že maternica sa zväčší počas tehu z veľkosti broskyne na veľkosť melónu tak to musí trochu bolieť 😉

Ja mám dnes takú kyselinu, bleee 😝

emily327
13. feb 2010

amadora. dufam,ze ta unava prejde po 3 mesiacoch. Je pravda,ze moja praca je dost fyzicky narocna tak som unavena 2 krat viac ☹

ikon, hnacky som mala aj ja posledne 2 tyzdne. Ale ze vraj v tehu je bud zapcha alebo hnacka, tak asi hnacka je lepsie ako zapcha, aspon ja mam so zapchou zle skusenosti. Uz to mas dlho? Lebo ja som zacala hnackovat ked som jedla vela ovocia a jogurtov a hlavne vecer, tak rano som uz aj bezala..... Musela som to obmedzit.

miroslava, ahoj vitaj medzi nami. Co sa tyka podbruska, tak ja som prve tyzdne mala neskutocne silnu bolest v podbrusku ako ked mas dostat MS ale taku bolestivu. Aj sem tam teraz pride taky krc az ma obleje pot ☹ al asi to tak ma byt, aspon dufam. A aj ti byva zle?

vejinka
13. feb 2010

ahojte mne je furt zle...stale len vetram a poobede musim chodit spavat s malym na tri hodiny..a ked vstanem som unavenejsia ako predtym...ach jaj..co sa tyka povedania rodine ze som v tom...hned ako som si tromi testami potvrdila tehu tak som to vykvakala naj kamoske mame segre celej rodine muzovi ako prvemu svokrovcom a mojmu synovi 😀

amadora
13. feb 2010

Emily zápcha je nič moc, to máš pravdu 😒 A mňa tiež občas tak pichne v podbrušku až ma prehne 😕

Vejinka s tou únavou som na tom tak isto. A ako zvládaš pri synčekovi tehu? Ty máš ešte mladšieho ako ja. Ja sa najviac toho bojím keď ho berávam na ruky alebo tak, aby sa niečo nestalo. Ale dúfam že to bude v pohode a že kým príde bábo na svet tak bude aj dosť veľký aby bol z neho dobrý starší braček 😵

ikon
13. feb 2010

baby od obeda ma strašne bolia kríže...myslíte, že to môže znamenať niečo zlé???? som ako dolámaná...

ikon
13. feb 2010

emily nie , hnačky mám zatiaľ len 2-3 dni....a máš pravdu, so zápchou mám zlé skúsenosti aj ja....skončilo to zlatou žilou a neskôr aj operáciou, tak by som ju nerada znovu mala...

ikon
13. feb 2010

amadora bacha na dvíhanie...martinko už musí byť riadna váha....ja som Adamka stále brala na ruky keď sa pýtal, ale ako som potratila, hneď som ho začala priúčať, že ho nevezmem na ruky, len ho objimem, poviem mu , že ho mam rada, ale že ho nemôžem vziať na ruky, lebo mám bábiku v brušku...posledné dni má ale akési obdobie vzdoru , normálne mám pocit, že začína na tu fazuľku žiarliť , tak mu to už za čas asi pripominať nebudem...

manee
13. feb 2010

ja som hnackovala asi 4 dni, hned nato zapcha. A ked bolo vsetko konecne OK, tak ma začalo neskutocne naduvat z HROZNA. neuveritelne!
a Ikon neboj, krize nie su nic nenormalne, skus sa dat na styri, odlahcis tak chrbat a snad sa ti trochu ulavi 😀

amadora
13. feb 2010

Ikon tak ja ho nenosím ani nedvýham len tak, na to je už veľký aby som ho navláčala, ale tak sú chvíle keď ho musím zobrať, napríklad keď ho dávam alebo beriem z postieľky, keď ho kúpem a vyberám ho z vane, keď ideme autom a treba ho dať do autosedačky a podobne...

ikon
13. feb 2010

amadora, tak to je v pohode. tomu sa nevyhnem ani ja...

manee - ukľudnila si ma....