Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
bamb a nanu vy co tu stresujete s tymi potratmi... 😒 Musim sa priznať že aj ja som taká, ale také sebatrýzniace sklony akože čítať si o tom, to našťastie eee. Ale dokedy je to najväčšie riziko? či to už sa teraz budeme báť furt?
peti, nevsimaj si nas... nas to isto rychlo prejde, slubujeme... ved my sa inak tesime..
lienocka, tak ty nas mas poctivo prestudovane 😉 ...ono to ma asi kazdy doktor s tym sonom inak
lienocka vitaj 🙂
petra nehreš ma 😒 ja sa len bojím 😖
baby, aj ja som taký bojko (asi teda každá), ale tiež sa snažím na to nemyslieť. a keď brušeno rastie, tak hádam to nie je len zastavenými vetrami 😀
pozeram, ze tu uz kociky, pupocnikova krv, debata v plnom prude.. 😀 my kocik neriesime, mame PP centro po malom, to vyuzijem este a mame aj golface nove celkom a maly uz ich nepotrebuje, chodi vela peso, tak vyuzijeme hadam pri druhom.. 😉
ked ale vsetko dobre pojde, budem musiet poriesit vybavu-veci pre babo-my sme boli narodeni na jar a tak niektore veci, co potrebuju babatka narodene do zimy, ani vobec nemame..a samozrejme nemoze tym padom vsetko nosit po bracekovi, nebudu sediet velkosti s rocnym obdobim.. 🙂
pupocnikovu sme si odlozit nedali a teraz si pravdepodobne tiez nebudeme davat..ale nie kvoli peniazom sme sa tak rozhodli..
Ahojte. Som tu nova. Termin mam tiez v oktobri, ale este neviem presne den, lebo som mavala nepravidelnu menstruaciu, tak cakam, ze to upresni sono. Zatial som bola na prvom vysetreni, kde mi potvrdili sonom graviditu a povypytovali sa zakladne veci. Videla som uz drobca, dokonca mu bilo srdiecko 🙂 Koncom marca mam ist na kompletne vysetrenie krvi, mocu, dalsie sono, ktore urci trvanie teho a mala by som dostat aj knizku. Baby, vy, co ste uz boli na tychto podrobnych krvnych testoch, fakt sa berie krv do 7 skumaviek? Neviem, ako to zvladnem ja a aj ta sestricka, lebo mne malokto vie zobrat co len 1 skumavku. mam velmi zle zily. Tak sa mam asi na co tesit :( navyse mi byva velmi velmi zle, hoci nevraciam. bojim sa, ako to odkrvovanie nalacno zvladnem
práve mi napísal drahý z roboty že poterbuje ísť na zubnú pohotovosť. baby z NR neviete ako je otvorená cez víkend?
naposledy bol u zubára asi 6 rokov dozadu a dala som mu podmienku než sa malé narodí tak bude mať zuby v poraidku. má ich pekné ale chcem aby chodil na prevntívky.
a to je ešte prchladnutý a soplavý 😒
potrat-najvacsie riziko v prvom trimestri kocky..potom uz by ten stres mohol trochu opadnut.. 😉
fiorea vitaj v klube 😀 a s tou krvou to zvládneš 🙂 pre bábo všetko 😉
ahoj fiorea, mna odkrvili len o 5 skumaviek, jednym vpichom 😉 ..takze nebooj, ale nie, myslim ze to zvladnes.. hlavne predtym pi vodu, nech nie si dehydrovana.. niekedy preto netecie 🙂
nanu, bamb - ale ja v dobrom som to myslela. ved som napisala že aj ja sa bojím a strašne, len že vy ste to tu tak zlato na plnu hubu napísali.
fiorea vitaj. fakt sa berie do veľa veľa skúmaviek, neviem či je to presne 7. ale neboj to zvládneš
dakujem za privitanie, nanulik 🙂 budem to musiet zvladnut, ja viem. ale keby si vedela, ake cirkusy su s tou 1 skumavkou, asi by si si tiez nevedela predstavit, odkial mi zoberu tak vela krvi. skratka velky problem, mam zily tenke ako vlas. sestry su zufale, ked ma vidia. 😒
fiorea-vitaj..🙂
co ja viem, mne sa nezda, ze by mi boli pri malom brali 7 skumaviek.. 😕 tak mozno 4..a teraz neviem, ci niektore vysetrenia budu robit znova, napr. take ze krvna skupina, ked to uz raz mam vysetrene, chodim na kontroly do nemocnice, kde aj rodim, aj som tam odjakziva chodila, aj pocas prveho tehu, tam to vsetko maju v pocitaci, hadam by uz tolko odberov nemuseli.. 😕 ale neviem..uvidime.. 🙂
No nic, vdaka za info 🙂 Ked vydrzim tieto nevolnosti, hadam aj ten odber 😀 Len dufam, ze uz skoro zacne obdobie, ze si budem teho aj uzivat ☹
no mne berávajú krv aj z chrbrta ruky lebo ked mi aj nájdu žilu tak mi netečie krv.
fiorea-mozno trafis na nejaku dobru sestricku, ktora bude vediet zobrat tolko, kolko bude treba..aj od toho to zalezi, niektore vedia zobrat aj takym, co ostatne si ani neskrtnu.. 😉
vitam ta fiorea 🙂
Baby, den som mala vypadnuty notebook a trvalo mi polhodku, kym som to docitala! Riadne sa snazite 🙂
Vcera bol celkovo katastrofa den... strasne ma bolela hlava pravdepodobne zo "super" pocasia... a bolo mi bezkonkurencne najviac zle za posledne tyzdne... normalne som mala az zimnicu... a strasne nevolnosti, zaludok ma bolel, hroza! Dnes uz je to lepsie, dufam, ze to vydrzi 😒
Buduci tyzden uz konecne druha poradna, nemozem sa dockat! Doki mi hadam vo stvrtok aj ukonci pn a dufam, ze vsetko uz bude lepsie - navyse budem koncit 12. tyzden - huraaa!
Ahoj, andys, ja som vcera mala tiez zatial najhorsi den. este sa z toho spamatavam. zeby to bolo pocasim? prvykrat sa k tomu vsetkemu pridala aj bolest hlavy. ani zaspat som nemohla.
fiorea....ahoj a vítam ťa u nás, ak môžeš pošli mi do IP tvoj vek, bydlisko a termín pôrodu a ak vieš aké chcete dať mená tak aj to...ja totiž robím tabulku Oktobroviek 😉
inak to pocasie je hruza... rano vianoce, na obed ja a vecer zase vianoce... to co uz toto ma byt 😅
ze na obed jar.. pardon, vynachavaju mi pismenka (ci zrak??) 😉
fiorea, to fakt musela byt nieco vo vzduchu! Kolkeho marca ides na dalsie testy?
ano, počasie je ,,krásne" a hlavne to má ,,fantastický" vplyv na môj rozbitý tehotenský organizmus 🙄
mne brali krv do 3 skumaviek... HIV, toxoplazmoza, tusim rubeola, syfilis, a neviem co este...
dodnes tam mam modrinu 😝 ale v pohode.
Nove tvare, vitaaam... 😀
Fuuuu, nanu, netusim ako funguje pohotovost.. skus vygooglit... 😉
lenok to do troch si dobre obisla, obvykle beru do 5 co si pamatam, mne stacilo o jednu menej, lebo som krvnu skupinu uz mala pozistovanu z predosleho tehu
pozeram tu starsie stranky a fakt ste sa dost rozpisai. ani nestiham vsetko precitat 🙂 aspon clovek vie, ze v tom nie je sam. super, ze existuju taketo fora...
na dalsiu kontrolu mam prist koncom marca, kedy by sa mi odhadom mal koncit 1. trimester. pojdem asi v pia 26.3. u mojho lekara sa neobjednava, tak to mam volnejsie.
rosannar, kllobuk dolu, ze si sa dala na tu tabulku 🙂 som zo Ziliny, do maja mam este 27 rokov 😀 Termin a mena zatial len orientacne, dodam neskor 🙂
vitajte fiorea a lienockaa...gratulujem....lienocka pekne dalsia nitra...tesakujem 😵 😵 😵
tonicka zase nechapem tvoju otazku ,ale to je teraz u mna normalne ja v poslednom case nechapem viac veci...tehu strasna vec 🙂 som v jedenastom tyzdni a v nedelu zacinam 12...videla som vsetko aj srdiecko.vsetko je ok a koncom marca myslim , ze 24 idme na meranie....ale ako som uz pisala som rozumom inde...co uz s mnou...
fio...dakujem...večer ťa tam doplním a potom sem napíšem a môžeš sa kuknúť 😀 😉
silvika aj mne brali len do 3 skumaviek krv...

bamb-ja viem, ze si bezsonova, vsak citam.. 🙂 mne ked vysiel test pozit na valentina, som si myslela, ze sono bude tak za 10 dni, ako to bolo pri malom..ale dr. povedal, ze staci neskor, tak som cakala..nastastie babo je zive a je tam kde ma byt..ale ideme sa sonovat znova za dva tyzdne.. 😵