icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

bamb27
12. mar 2010

juuuj, bezim asi obedovat nieco, na ranajky bol termix+malinovy jogurt+syrovy rozok a asi to bolo malo 😀

silvika
12. mar 2010

a budte radi, ja sa nestazujem, nasa berie krv ne jednotku e zle mi nebyva z odkrvenia sak aj tak jej mame neurekom

bamb27
12. mar 2010

mna sestricka lutovala ked ma odkrvovala.. ze co nekricim, ved to musi boliet... ale bola nahodou jemna 😅

maculienka123
12. mar 2010

bamb,to je aj mpre mna malo,ja uz som zlopla aspon polievku.

ale viete na co mam chut na cesnakove langose...juj asi spravim zajtra aj ked som mala na plane nieco ine.

mne z bratia krvi byva zle ale nejak som si zvykla,ked mi teraz beru tak casto,inokedy som odpadavala a teraz uz aj po sediacky mozem byt,no rekord,som na seba hrda.

fiorea
12. mar 2010

tak ja som uz po obede 🙂 keby som nejedla kazdu chvilu, asi odpadnem. no ved uz to aj na mojom brusku vidno 🙂 hlavne ked ani pohyb ziadny... som rada, ked pridem domov a mozem si lahnut, je mi zle ako na kolotoci. cez vikend dufam aspon trochu upracem, lebo to u nas uz ani nespoznavam. taky neporiadok som este nemala ☹

nanulik
12. mar 2010

musím sa pochváliť 🙂 🙂 🙂
už som napísala seminárku na 8 strán riadenie ludských zdrojov. a teraz som hotová a neviem ako budem do deviatej sedieť v škola 😝

maculienka123
12. mar 2010

fioreta a v ktorom si tyzdni?ja som mala to iste,nic som nemohla,zle stale v kuse,bordel doma no hruza,stvalo ma to.

lenok
12. mar 2010

Prave som zdusila 2 parky s horcicou, zemlickou a kolou "na stojaka" pri kuchynskej linke 😀 ... ako na stanici 😀 nic mi nebolo, ale uz mi je lepsie 😀 😀 😀

magdalenocka
12. mar 2010

maculienka aj ja som vcera dostala hroznu cht na cesnakovy langos, pritom inokedy ho nejedava, tak som hned volala drahemu ze musime ist niekam okamzite na langos...sice neskor skoncil v zachode ale pochutila som si....

a z tej krvi som nejaka dopletene...niekomu 3, inej 7 ampuliek...ktovie co caka mna...ale to je asi to najmenej...

nanulik
12. mar 2010

ja som si včera večer robila hrianky s cesnakom a potom mi z toho bolo zle. ale boli výborné 😀

ikon
12. mar 2010

magdalenocka tusim uz bol minule nejaky 1 pripad na Slovensku kedy použili tuto krv, len neviem pri akej chorobe....inak podľa mňa je dosť obmedzujucou skutočnosťou aj tá hmotnosť dieťaťa , pokiaľ sa dá využiť tá pupoč. krv, nie? a minule v telke vraveli, že kompatibiita so surodencom je cca 20% a pre porovnanie kompatibilita s cudzim človekom je 1 k milionu, či tak nejak....lenže stale neviem, na ake choroby sa to dá použiť... 😕

manee
12. mar 2010

vacsinou su to poruchy a choroby suviciace s krvou a krvotvorbou

ikon
12. mar 2010

baby a čo mám povedať ja? stále na to myslím...v pondelok idem na sono, dúfam,že je všetko ok, mne totiž prestalo byť nevoľno už okolo 8 tt, tak dúfam, že je naozaj všetko ako má byť..

manee
12. mar 2010

moj mm sa rozhodol, ze ide urobit krevetky....tak sa moc tesim ako si prsty pooblizujem

ikon
12. mar 2010

ja mám zase strašne chuť na kyslé....ale nemyslím kyslé uhorky ale kyslé cukríky 😝 😝 mňam

a dnes si spravím palacinky so šľahačkou a nutelou 😝

ikon
12. mar 2010

včera som volala so sesternicou , začiatkom júla čaká bábo, vraj že brucho ešte nikdy, ale že už pomaly nohavice nezapne 😕 😕 som sa hanbila priznať, že ani ja veru už nezapnem 😅

manee
12. mar 2010

ikon nestresuj, urcite je vsetko v najlepsom poriadku, bud len rada, ze nevolnosti nemas, taaaaaaaaak strasne ti to zavidim. A v pondelok drzim silno paluchy

lenok
12. mar 2010

ikon, ani mne nebyva zle... len niekedy mi plava zaludok, ale este som nezvracala, tak bud rada... 😉 ostatne baby nam mozu len zavidiet 😖

nanulik
12. mar 2010

manee ako robíte krevety. ja by som to strašne chcela vyskúšať a ešte som to nejedla. ako to chutí?

petra269
12. mar 2010

Tak aj ja sa už hlásim po obede, bola hrachová polievočka mňam a šampiony vypražané s hranolkami a tatarskou - tie boli trošku mastnulinke.
Maculienka s tým braním krvi som to mala aj ja presne tak ako ty, tiež som pri tom odpadávala a keď mi náhodou neišlo odpadnúť tak som sa rozplakala že mi je strašne zle 😀 A teraz akoby nič, za chvíľu sa tuším už aj pozerať na to budem môcť. Alebo žeby šikovné sestričky 😉

fiorea
12. mar 2010

macu, podla poslednej menstruacie uz koncim 10. tyzden, ale podla mna je to menej, lebo som mavala dlhsie a nepravidelne cykly. zle mi je asi tak od valentina. v ten den som to oznamila podla testu manzelovi a ked sa ma pytal, ci mi nebyva zle, tak som zamachrovala, ze vobec. a sup, uz na dalsi den sa to zacalo 🙂 a ty teraz uz v poho?

andreaerdna
12. mar 2010

ahojte, po dni volna som vas konecne docitala. Gratulujem vsetkym super vysledkom od doktorov - deticky na fotkach su fakt kraaaaasne. Juj, nech uz je 24. marec!
A tiez gratuliren vsetkym novym tehulkam, drzim palce vsetkym, aj ostatnym stresujucim... ja sa tiez strasne bojim dalsieho sona, ale nemyslim na to, chyti ma to az rano, ked budem na ceste tam.

Mam strasne hlady, dnes som si zobrala hustu brokolicovu polievku, dufam, ze mi bude dost, lebo dnes som akasi extra hladna 🙂 A ste mi narobili chute... zajtra idem robit langose, hadam bude mat aj manzelu chut 😉

Konecne piatoook, i ked zasnezeny, ale co uz... zevraj od stredy sa ma byt uz jarnejsie, tak som zvedava zas na tieto sluby 🙂

manee
12. mar 2010

nanulik ja neviem, ako sa to robi, je to zalezitost mojho muza! 😀
a chutia vynikajuco, je to velmi jemne masko, zalezi od pripravy. Ale co poznam ludi, vsetkym to chuti....

bamb27
12. mar 2010

ja sa hlasim po obede, neviem co to mam dneska za chute, ale rano termix zo skolkarskych cias a na obed dukatove buchticky, ktore som tiez dobrych 15 rokov nejedla... 😀 😀 ..ale boli fajne, nakolko ma predstava kuracieho masa striasa, tak som sa aj normalne najedla.. kedze som si mohla vybrat medzi tymito dvomi menu

manee... krevety su mnamka, ale neprezen to, moc by sme ich jest nemali 😉

macu, dik za tip.. langose cez vikend spravim

fio, tak budes asi niekde tam kde, ja...mne bolo den pred valentinom tiez divne, ale nevsimala som si to.. a test som robila az okolo 17teho a to uz boli celkom slusne ciary

ozaj, neviete ako je to s tehotenstvom a herpesom? ...ja som teraz doplasena, lebo nikdy som to nemala ale do vcera rana sa muzovi na lici vyhodilo nieco, napadne pripominajuce herpes, presne tak sa to chova... a zistila som ze moze byt aj na lici... a teraz sa bojim, lebo co ak to chytim a kedze som to este nikdy nemala tak by to mohol byt celkom prusvih 😒

tonicka
12. mar 2010

fuha bamb, hlavne to ty nechytaj, moze to byt aj tzv. pasovy opar, to moze byt ten herpes hocikde, je to nebezpecne pre babatko, ale nech to ide ukazat koznemu.... odo mna to nik nedostal a dobre je , ze si to este nemala, lebo mas malu sancu ze to chytis 😉

bamb27
12. mar 2010

no, este vcera som mu to dezinfikovala alhoholom..prstami samozrejme 😒 ..ale umyla som si ruky potom, ale mal by to byt urcite ten obycajny opar...este ho prehliadnem vecer celeho 😉

jankaa15
12. mar 2010

😉 ahojte babulky ale ste sa rozpisali 😉
chcem sa vas spytat ze ci na krv mam ist na lacno alebo nie lebo v stredu mam ist na krv a tusim sa mi zda ze povedala nie na lacno no nie som ista na 100% preto sa pytam

silvika
12. mar 2010

bamb, ja som mala herpesa tyzden dozadu lekarky som sa sice nepytala, ale kdesi som citala, ze nebezpecny je ten vaginalny, a herpes na pere by mohol skodit ak ho dostanes prvy krat prave pocas tehu cize sa s tym telo horsie vyrovnava.

silvika
12. mar 2010

ahaa ja ze to ho ty mas bamb 😝

matamisi
12. mar 2010

ahojte....ale ste toho zas popisaly... 😵 😀
dnes rano som bola v nemocnici kvoli tym mojim vytokom....a vsetko je v poriadku to sa mi pravdepodobne ten hematom vyplavuje... 😔 a pozeraly sme aj babo a to nam cely cas kyvalo rucickami a nozickami kopalo... 😀 asi bude nejake hyperaktivne...aj doktorka sa smiala ake je uz aktivne... 😀 😵 boze to bol pekny pohlad to vidiet ze je vsetko ok... 😵
janka na prvy odber krvi nemusis ist na lacno az na druhy krat ked pojdes musis na lacno... 😉