Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
Ahojte 🙂
Andreaerdna tak to je teda nejako moc,nie? 😲 Strašné,niektorí už nevedia koľko pýtať...
Vidím,že ste dnes toho dosť popísali,musím si vás dočítať 😉
Ja zatiaľ nad kočiarikom neuvažujem,ešte je skoro,veď mám ešte dosť času pred sebou,čo budem robiť potom,keď budem doma s veľkým bruškom?
Ešte sa chystám napísať svojmu gyn.na SVK,že čo a ako,aby bol v obraze,keďže ja som rizikovka.Len sa mi dnes nejako nechce.Stále som unavená.....a stále tie nevoľnosti neutíchajú,je mi zo všetkého zle.Šunku a salámy tak tie nemôžem ani cítiť,normálne ma pri tej vôni až napína a sladkosti tiež nemusím a to som doteraz bola dosť na sladké....
Vítam nové tváre,pekne sa rozrastáme... 🙂
Matamisi,som rada,že je všetko OK 🙂 Muselo to byť dnes krásne 🙂
Prajem pekný deň 🙂
baby, vsetkym pekny vikend.. paaaa 🙂
ten drahy doktor je v ziline, vola sa hartel. Sama nechapem, ako si moze niekto tolko pytat a uz vobec nechapem, ako mu moze niekto tolko dat! Ja neplatim nic, aj fotky zadara. A fakt tomu nerozumiem, lebo vsak zo zakona mame narok na urcity pocet prehliadok atd...
mne kázali prísť nalačno na prvý odber krvi 😕
no najprv povedla ze to mohla ona sposobit vaginalnou sondou...ale ked som krvacala nadalej a isla na pohotovost tak ze toto isto nie je od sondy tak vela krvi a aj spravili dalsie vaginalne sono...ze bud hroziaci potrat alebo prasknuta cievka ale na cievku je to privela krvi...a este ze nech si davam pozor lebo je to uz velka tehotnost a ak to babo nepreziju budu musiet robit kyret...tak toto sa fakt v tej chvili nepotrebovala pocut 😖
Kocky, ja som videla srdieckooooooooooo 😵 😵 😵
gratulujeeem toni 🙂
tiez gratulujem toni gangulienka drzim strasneeee palceky
baby toto si pozrite mozno sa zasmejete http://lesk.cas.sk/clanok/80073/novinka-pre-mam...
Gratulujem Toni 🙂
Andreaerdna,to je aj môj názor,že načo toľko platiť,ja by som teda určite nedala...Ja platím maximálne za fotku,to je všetko a tak by to malo byť 😉
Andrejkaa,teda si ma pobavila a k tomu tá cena 😀
Ďakujem kocky, veľmi sa teším, som odchadzla s priblblym úsmevom na tvari 😀
Gangulienka, držím palce, nech je všetko v poriadku 😉
veru ganulienka drz sa
baby dik 🙂 a trojkolka je supeeer 😀
ahojteeee.....takže tabulka je hotová, tí, ktorí mi napísali sú tam pridaní, tí, ktorí tam ešte chýbajú, tak napíšte IP so svojím vekom, bydliskom, terminom porodu a ak viete aké mená chcete dať, tak to môžete tiež napísať.. 😉
ahojte, tak aj ja sa k vám pridávam 😉 som len dneska začala brázdiť internet, že aké sú skúsenosti a rady. Ja čakám prvé bábo a plánovali sme ho, takže vytúžené. Našťastie sme dlho naň nečakali.
ahojte, ako sa tu máte, miriamkaa vítam ťa. Rosanar vďaka za tabuľku, si šikuľka 🙂
matamisi, ja som dnes mala taký bledohnedý výtok doobeda - to asi zbytok tej potvory - hematómu. Som rada, že si ok 🙂
miriamkaaa vitaj medzi nami 😀
rosannar si sikulka diki 😉
miroslava2207 Ja sa mam dobre maly pozeraju vecernicka a dnes pojdu spat az o 20:30 ako tak vidim jasia sa tu smeju cudujem sa ved dnes sme boli na dlheej prechadzke a dobre sme sa vyzimili a to sme boli na chvilu aj na detskom ihrisku. 😵 A nevolnosti pomaly ustupuju.Tusim mi tie Tatry pomohli.
Ahojte, ja sa tak strasne nudim, ze som zacala organizovat stretavku zo strednej po 10 rokoch!
Ahoj lienockaa - ty si bola tiež marcovka 2008, si ťa pamätám, si lekárka, že? Ja som tam skoro vôbec neprispievala , len som vás čítala. 😀
saliv toto bude tvoje 4 dietatko ze?Musis mat asi nejaku organizaciu nie?
ahojte dievcata rosa..mozes tam uz hodit aj mna mam ist sice az 18.3. ale hadam bdue vsetko ok mam 27 rokov ...termin porodu 1.10 ale urcite to bude skor 😉 a byvam v LM zatial ine informacie nemam co sa tyka mena..este sme nad tym neuvazovali..teda ja ano ale ma to este cas 😉
andrejkaa23 - áno štvrté 😀 A ty budeš mať tretie nie? Zatiaľ je to ok ich zvládnuť, len sa teším, keď prídu do puberty ... až vtedy bude sranda 😅
Pozdravujem vás všetkých .Teším sa s vami.Nemala som to na začiatku lahke v Jan.2010 pracovná zmluva a koncom som zistila že som tehu.Teraz sa už všetci tešíme .Je to krásny pocit či je prvé al.piate.
fuha ,ale ste tu zase toho popisali... 😕
ja som len precitala a idem spat...som zase k.o....
vitam miriamku...a rosanar uz az dve strany su to...ale nas je.väcsina je ale v prvej polovici oktobra sa mi zda...
baby je tu niekto z vas aj na FB a pracuje na FM?len tak orientacne...
dobru nocku....a krasny vikendik pre pracujuce tehulky uzite si ho....ale aj pre nepracujuce... 🙂 🙂 🙂
tonicka-super.. 😵
saliv-😀 ano, som to ja..😀 pamatam si ta tiez, tak zase sme tu spolu.. 😉
kathi-ja som na FB, ale neviem co je FM..myslis farmu?
idem spat uz a cez vikend sa velmi neukazem, tak prajem vsetkym nech je pekny.. 🙂
ahojte, dakujem velmi pekne. Kukam, ze dnes mi nabehol 8 tt 🙂 Veru , kukam ako puk,ze kolko nas je 😀
Inak ja mam teraz take, ze rano mam zaludok na vode, dam jablko a potom je lepsie, ale horsie mi je od pol6 vecer az do pol 8, to ma aj napina a nic mi neni dobre a som aj nervozna, aj by som jedla aj nejedla a proste vsetko mi je 😀 😀 ...este ze viem,ze z coho 😀 😀
jaj kocky a aj ja som na FB a farmu hram 😉 raz denne, ked uspim dieta, manzela a pripadne aj papagaja 😀
ja si aj tak platim aj ked je to povinna prehliadka zo zakona,neviem preco je to tak a je mi to blbe sa spytat,ze preco si pyta peniaze,ked to ma preplacane z poistovne.mne robil sono len 10tt a bude len v 20tt a v 30tt a to si bude este aj platit.

ano, to ma aj moja kolegyna.. tu v Za... 250eur za tehotensku starostlivost.. ja neplatim nic.. teda len 3eur za foto, kedze furt chcem nejaku... 🙂