Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
super zuzanka, je to skvely pocit vediet, ze vsetko funguje ako ma 😀
a co planujete na víkend?
ahojte baby!
Tak ja som manzelika poslala do obchodu s listockom na 2 strany (to su tie chute 🙂 , tak cakam, kedy mi dorazi. Ale najlepsie ma este len caka - na obed si objednavame chrumkavu kacicku z ciny a ine dobroty, ktore som nejedla uz 3 mesiace!!! huraaa, uz aby bol obed! inak sa len povalujem - pn-ka zial trva do buduceho stvrtka, ale nevadi, vonku duje severak, tak ma to tam ani nelaka 😀
jaaa sa priznam ze nist, bo som ubehana ako diva svyna 😝
A aby som nezabudla, budem robit po obede este cheesecake - prvykrat v zivote, drzte palce 😉
manee:ešte nevieme rozhodne sa to poobede lebo tu mame nejako zatiahnute asi to vyzera na dazd tak sa uvidi pak. Ale nič velkeho len klud ,pohodu možno nejaka ta navšeteva rodičov alebo svokrovcov a tak.. 🙂 😉 a čo vy ?
andys, tak my tu snivame o kacici a ty ides k cinu a aj si ju das 😝 a ten cake z coho robis ? my sme kupovali v lidli ze grecky syrovy kolac z listkoveho cesta ze ale dobryyyy bol aj syty
andys nerob nam tu chutky mnam ved to budeš mat nebičko v ustach 🙂 🙂 😉 maš dobrý vyber a to idete niekam do reštiky ale doma?
Cheescake budem robit z mascarpone, mnam, mnam...No a uz sme si spisali objednavku do cinskej restiky, oni nam to donesu, je to nasa oblubena cina v ruzinove.. normalne by sme si tam asi isli sadnut, nech mame vybeh, ale kedze musim trcat doma, tak takyto kompromis 🙂
akurat sa mi vratil muzik z obchodu vytoceny ako vlk 😲 , ze sa mu roztrhli tasky, ked vychadzal z obchodu a vsetko zbieral zo zeme.. chudatko moje 🙂
ahojte babenky.
rosannar, aj mna by si tam mohla pridat. takze jerrymona, bydlisko vieden, predpokladany termin porodu 20.10.2010 a mena caroline alebo sebastian. 🙂 vdaka
caute kocky 😉 aj ja by som sa pridala ak mozem
monique02, bydlisko pezinok, a predpokladany termin porodu niekedy okolo 17.10., mena sme zatial este neriesili, a rosannar aj ja dakujem 🙂
inak ami je asi stale v nemocke, lebo by sa uz urcite ozvala, pozname sa z februaroviek2008 a urcite by uz niekomu dala vediet
tak pekny vikend vsetkym, ideme svokrovcom na obed
andys aj ja sa chystam na cheesecake... ale ja mam recept s tvarohom 😉 uz som ho robila velakrat a je mnamky
monique a kde v pk byvate? 🙂
kathi....aj som na fb a jasne ze poctivo uslovne pracujem na farme 😵 teraz ked marodim tak si s tym vyplnam cas... 😵
ja teraz nestiham... ale ved nevadi. je mi grcno, svokra vari 😝 😝
ahojte baby pochválim sa vám uz mame kocik.Concord Fusion krypton.Kamoska my dala kolekciu 2008 ale aj tak som rada.A vcera mi dala sesternica vanicku z kolekcie 2010 tiez krypton lebo ona uz pouziva sportiak.A ked jej mala Miska podrastie da mi aj sportiak takze 2 skoro rovnake kociky.
PS:Ked chcete fotky su v albume. 🙂 Juuj som taka rada.Philipko uz skusal.Aj Sofinka ale ta uz na kociky neni zviknuta ta skor na kocikovanie Philipka.A pochvalovala si ze ovela lepsie ako casualplay S4 ale ona tomu nerozumie 🙂 .
rossanar ani ja nie som v tabuľke vek 26, bydlisko Handlová a meno zatiaľ neviem.. a predpokladaný termín 14.10
zuzanka gratulujem ku knizke 😵
andrejka, to je super, krasne kociky 🙂
tonicka dakujeme.Ale som taka rada aspon to hlavne mam skrku.Ako nemyslite si ze my sibe ze tak skoro ale potom by to predala niekomu inemu tak mne dala prednost.
andrejka ja si nemyslim nic, ja vzdy len v dobrom... ja mam tiez uz nakupene tehu veci, hlavne na leto 😀 A kočar riesil moj manzel uz vcera, ja zatial len riesim ako detsku izbicku poriesit a spanie pre malu a ze z jednej izby spravim satnik 😅
Totiz dcerka zatial spava s nami, pomaly ju chcem osamostatnit, len na nu treba veeelmi pomalicky zo vsetkym, takze najprv je len informacia ze bude mat vlastnu postel, potom , ze v izbicke, potom ze ju pojdeme spolu pozriet a takto sa dopracujeme ze snad tam aj pojde spat 😀
tonicka hej no my to asi spravime tak ze Sofinka bude mat s malym mrnuso v brusku nech su dievcata spolu a Philipko sam.Ale najprv bude mat maly mrnus v brusku izbu sam lebo ked aj cez den bude hajat tak aby ju maly nevyrusovali.Sofinka spi s nami v posteli ale dakedy spi uz v izbicke sama a Philipko v spalne v postielke. 😉
tonicka..😀 dobre to mas vymyslene..🙂
moj drobec tiez spava s nami, ja ho este stale aj kojim, do kelu a chcem skoncit ked bude mat dva rocky, co je o par dni, ale neviem, ci skoncim.. ked mne ani doktor nezakazal v tehu kojit..tak uz co ma moze inspirovat, ze skoncim?.. 😀 no a chcem mu aspon jeho vlastnu postel kupit, lebo ked bude brucho, neviem, ci si trufnem s nim spat, on sa kruti po posteli hrozne..
inak, kathy, aj ja mam farmu, ale ja tiez len tak raz denne na nej pracujem, niekedy aj raz za dva dni, podla toho, ako sa da..
mne dnes prvykrat nebolo ktovieako, dala som si sladke ranajky a teda myslela som, ze ani obed nedovarim.. 😝 ja toto sladke naozaj teraz nemusim, nerobi mi dobre akosi.. 😖
co sa tyka mien, my mame len pre chlapca peter, ale dievcenske nemame ziadne.. 😅
Tak Saskia dame urcite ale druhe meno k tomu sa mi paci Lara,Emma,Ella,Charlotte,Sara,Zoe no a teraz len kombinujem k Saskii.Ktore by ste vy dali do paru k Saskii?
inac zaujimave je Saskia Zoe ale heringova to ma dobre Sara Zoe alebo aj Salma co ma Belohorcova.Poradte
Kathi,aj sa som na FB a aj farmičku samozrejme mám.Keďže tu je nuda,tak každý deň na nej tiež pracujem 😀
Tak s tými menami to bude asi ťažké...my zatiaľ nemáme žiadne...Sara Zoe je pekná kombinácia Andrejka 😵
andrejka, podla mna by sa hodilo saskia lara alebo saskia zoe. 🙂
vadelka ty si v tiez v rakusku? 🙂
ja hlasujem za saskia lara..to je pekne.. 🙂

Dobréé ranko.. kočky chcem sa pochvalit od včera mame tehu knižku.. 🙂 🙂 🙂 a všetko je v poriadku tak ako ma byt,tak sa teším..brali mi aj krv asi sedem skumaviek v pohode sme to zvladli.. 😉