icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

andrejkaa23
15. mar 2010

renatka drzim palceky nievete ako sa ma amadora? 🙂

lienockaa
15. mar 2010

baby, ako vynasate smeti?..lebo to je udesne u mna.. 😝 😝 😝 😝 😝 nemozem sa okolo kosa ani len prejst, hned na grc..ale negrcam, len taky hnusny pocit..no fuj..delegujem tuto pracu na manzela.. 😀 aj tak si gratulujem, ze pri tomto tehu som este negrcla.. 😀

ja mam kontrolu az o dva tyzdne.. 🙂

silvika
15. mar 2010

no jaaa v pohode, vezmem mech igelitovy a vyhodim ho na dvore na smetiaka, ale z nasich asi tak nerazi ako na sidliskach ty asi myslis tie take velkokapacitne

lienockaa
15. mar 2010

hej, silvi, presne tie..🙂

silvika
15. mar 2010

tak potom asi ozaj len prenechat tu cest na tvojho pana manzela. ze ty sa prejdes z nejakeho ineho dovodu radsej

petra269
15. mar 2010

AAA ja už chcem ísť domov z práce, vyvaliť sa do gauča.
Ozaj, kedy sa da najskôr zistiť pohlavie dieťaťa v ktorom tt?

tonicka
15. mar 2010

v 12 z krvnych testov, na UTZ ti ho vacsinov povedia v 20tt na morfologickom 😉

emily327
15. mar 2010

ikon, myslela som presne tu stravu 😉 Len som nevedela presne ako sa to vola. A dasna krvacaju aj mne.

co sa bradaviek a prs tyka, tak mna bolia hlavne vecer a v noci sa mi aj vdaka nim zle spi. Ako som na zaciatku tehu spinkala ako babo, tesila som sa z toho,ze sa super v noci konecne po rokoch vyspim, tak teraz sa mi vobec neda spat ☹
Ale tesim sa dnes, lebo som si kupila moje prve tehu nohavice. Este je asi priskoro ale tu je velmi slaby vyber, je to male mesto a tak som nevahala. Lebo v rifliach co mam uz mam rozopnuty gombik a dost ma tlacia po bokoch. A tieto su fakt super, lebo su riflove a tym,ze nemaju zips, tak ma nic netlaci. Velmi sa z nich tesim. Aj som skusala vypucit brusko,ze ci mi budu dobre aj za par mesiacov a budu, tak dufam,ze si s nimi vystacim na dalsich par mesiacov. Fakt najst dnes rifle pre tehu a aby sedeli aj strihom a dlzkou je umenie, tak aj preto som nevahala a kupila.

tonicka
15. mar 2010

ja som svoje tehu nohavice kupovala ked som cakala karolinku v takom speci obchode a oni mi aj pozicali "brusko" 🙂 , tak sa to vyborne kupovalo 🙂 🙂

monique02
15. mar 2010

caute kocky 🙂

ami pisala jednej holke od nas z februaroviek 2008 ze: ami mi odpisala len tolko, ze ju preobjednali na stvrtok, lebo nemala kde nechat maleho, viac neviem, inak by mala byt asi u mamy v bystrici

mne pohlavie pri ninke povedali pri morfologickom uzv v tom 20 tt, teraz mi ma kamoska priniest nejaky test z ktoreho sa to zevraj da zistit uz teraz

pekny vecer vsetkym

renatka9
15. mar 2010

ahojte babulky, tak ja som dnes bola u toho dokiho. bolo pre mňa utrpenie čakať do 12:00 a nakoniec ma zobral až o pol tretej... no peklo. našťastie krvácanie do vtedy prestalo a doki povedal, že sa nemám už strachovať, že bábo je v poriadku, síce mi sono nerobil. maternica nie je poškodená, ani sa neotváram a krčok tiež nemám zmenšený, tak som rada.
akurát, že mám zákaz sexovať ☹ , takže lenok, pridávam sa do klubu.
presne mi nevysvetlil, čo sa mohlo stať, ale ubezpečil ma, že sa teraz nemám strachovať. takže týždeň musím čo najviac oddychovať a ležať (aj keď síce do robotky budem chodiť) a potom normálne prvé odbery, tak ako sme sa dohodli.
ale upozornil ma, že vždy treba hneď prísť a neodkladať to, takže som dobre urobila.
dnešok bol hrozný. takýto strach som ešte nezažila. a maminka mi prezradila, že bol môj manželík u nej, vyplakať sa, lebo až do tretej nevedel, čo je s nami. veľmi sme sa báli... som rada, že je všetko v poriadku 🙂

renatka9
15. mar 2010

monique, potom daj vedieť, aký to je testík

tonicka
15. mar 2010

renatka, super, ze je vsetko ok 🙂 velmi sa tesim 🙂
to som zvedava monique 🙂

renatka9
15. mar 2010

aj ja 🙂
a ďakujem všetký tehuľkám za držanie palčekov...

manee
15. mar 2010

baby, ja som dnes bola na anglictine a uz druhykrat mi bolo na hodine hrozne zle. Malickemu sa asi anglicky jazyk velmi nepaci,alebo je mamina taka nesikovna, ze to drobuliatko nemoze pocuvat 😀 😀
renatka silno na teba myslim...

alenkam.
15. mar 2010

baby, ja som sa dnes rozbehla po svadobnych nakupoch a 100 evri ani neviem kde... kosela a kravata po polnoci pre draheho, mne svadobne topanky, spodne pradlo, samodrzky a penazenka prazdna.. a to som na mimco ani centa neminula.. ☹ ale aspon odsypa.. ved o mesiac a dva dni to uz budem mat za sebou a uz sa budem moct sustredit len na drobca... 🙂

andrejkaa23
15. mar 2010

renatka9 tak je to O.K to je dobre.Jezis to si tam kysla v tej cakarni.
alenkam. ty sa vydavas?no teda

alenkam.
15. mar 2010

ano, mna to este len caka... 🙂 trosku sme otocili poradie... 🙂

renatka9
15. mar 2010

Manee, dakujem. Si zlata. No veru, tolko som tam kysla...a take strasne myslienky mi behali po rozume...
Jaaaj ktovie co nasa amadora...

matamisi
15. mar 2010

renatka dobre si spravila,ze si isla hned k doktorka ....radsej dva krat ist ak raz a neskoro.... 😉
ja som tiez vcera na obed zacala znova krvacat,tak som hned sadla do auta a isla do nemocky....hned mi braly tri ampulky krvi...a dve hodiny som cakala na vysledok...potom mi pol hodinu robil sono vsetko meral....a vsetko je v poriadku....predpisal mi magnezium a isla som domov.....dalsi tyzden mam lezat... 😔 tak dufam,ze bude vsetko v poriadku a o tyzden pojdem do roboty... 🙂

tonicka
16. mar 2010

Ahjte kocky, ja som uz vychystana a idem na krv... nejaka som rýchla , uz o 6:06 som bola nachystana, ze dchadzam 😀 a potom kukam, ze to asi nebude dbry napad 😀 😀 tak tu cakam a ukam kedy bude o 5min 7
😀

alenkam.
16. mar 2010

matamisi, tak pekne oddychuj a moc sa do tej roboty neponahlaj... 😀 uzivaj si, ze si doma.. ja by som tak brala nejaky tyzden volna.. taky bez komplikacii ovsem... moje ranne vstavanie ma asi zabije... a to mi cele roky nevadilo.. az teraz... drobec bude asi spachtos po tatovi... 🙂

bamb27
16. mar 2010

pekne vianocne ranko prajem 😉 ..dufam ze do obeda sa jar zase vrati, lebo toto sa mi uz nepaci

renatka9..fuu, som si vydychla ze je vsetko ok, hlavne davaj na seba pozor, matamisi ty tiez 😉

tonicka, daj potom vediet o kolko skumaviek odkrvili teba 😉

tyzden volna by sopm brala aj ja, doteraz som tu unavu nejak zvladala... ale uz je toho na mna dost, po robote som schopna sa akurat zahrabat na gauci pred telkou a o deviatej sa preplazit do postele, aspon ze obcas mavam pomerne aktivne dni, lebo by som si pripadala ako darobnica... mozno je to aj tym ze uz treti den sa citim ako po opici, ale to mam za to ze som sa stazovala ze sa necitim tehotne 😀

petra269
16. mar 2010

Renatka, Matamisi držte sa a super že je všetko o.k.
Bamb ja by som tiež brala deň voľna, alebo aj dva dni 😉 Ledva čakám na Veľkú noc že bude aspoň predĺžený víkend

magdalenocka
16. mar 2010

renatka super ze je to ok...a bez sexiku par tyzdnov vydrziz...my sme uz 2 mesiace bez neho ☹

bamb teraz mas horsie dni, za par dni bude zase dobre...

no chudak moj manzel bol vcera v tom lidli, povedal ze uz nikdy viac, ti nedockavi dochodcovia mu normalne trhali z ruky veci, ze des...a aj tak polovica tovaru uz nebola...

a dala som mu aj kupit centrum materna DHA a skoro som odpadla-na mesiac 18,74€...to uz nevedia co za to pytat? doteraz som brala babyplan, ale chcela som maternu kvoli tej kyseline DHA zevraj na zrak babatka a kedze ja som dost slepa potrebujem mat pocit ze robim co sa da...ale ta cena...

lenok
16. mar 2010

Ahojte bambulienky 😉

Renatka, to som rada, ze si OK... a vitaj v klube, a konecne v nom nie som sama, bude nam veselsie 😀 😝

Na Amadoru aj ja myslim, snad su v poriadku a skoro sa nam ozve 🙂

Bamb... tak doslo uz aj na teba... moooja zlata... tak uz vies, ako sa citime? 😀 😲

Matamisi, len si pjekne vyloz labky, a mas v pazi... co ti je prednejsie? praca ci babo? 😉 neboj, vyzili ostatni, vyzijeme aj my... 😉

Babky, ja vcera prebrazdila shopy v NR... no, poviem Vam, vyber celkom usiel... len za vrece penazi... V H&M maju zlacnene saka, bundicky a kabatiky, tak som neodolala, je sice cierny, vysoky siroky golier, ale v pase na snurku, povoli este aj na jesen... a ze minus 10 evry 😲 no nekup to.. 😀
Mali tam aj fajne slimkove riflicky, aj pekna farba bola na vyber, ale pri obliekani som sa zapotila ako slon.. ja neviem, ale nedali sa mi poriadne natiahnut, akoby v nich bolo malo elastanu, take tvrde 😝 a 40 evry za ne nedam, fuj.. hanba 😝 😀
Ale v Terranove mi do oka padli gature, akoze imitacia rifloviny, na pase a na clenkoch s upletom, take aladinky, no skvostne mi sadli, tak ich natiahnem aj k balerinkam, aj k zabkam, no parada... A maju rozne farby, neviem, ci tam este neskocim a kupim inu farbu 😉 aj ako teplaky, aj na slusno.. na volnasa 😀
Tie cistiace prostriedky v Lidli na mna pocekali, kupila som sprej na cistenie rur a na plesne a hned aj po 2, lebo aj mamine 😉 to sa vzdy zide, ale este tam asi dnes skocim, na skvrny na pradlo 😅

A dneska budem robit moju historicky prvu zemlovku 😀 mnam, a brokolickovu polievocku.... jaaaaj... pozyvam vas na obed 😉 😀

renatka9
16. mar 2010

dobré ránko dievočky 🙂
bamb, jasné budem dávať pozor. doki ma chcel vypísať na týždeň, ale sme sa dohodli, že by to bolo zbytočné, tak či tak by som asi potom musela pracovať doma, lebo je pred uzávierkou. tak sme sa dohodli, že mám po práci povinnú posteľ a spánok. tak som to včera už aj plnila. priša som domkov, hodila som sa do môjho o dve čísla väčšieho pyžamka a buvinkala som a oddychovala.

inak táto noc bol asi moja najhoršia počas tehu. som sa budila každú hodinu, ak nie viac... na to, že mi je hrozne zle, žalúdočná kyselina sa mi furt vygrckávala a už som si chcela aj potikať s misou, ale našťastie som to vždy prdýchala... ale keby som to asi dala von, tak by sa mi možno uľavilo skôr a nemusela som sa trápiť celú noc ☹ inak všimla som si, že takto zle mi asi robí, keď si večer dám ovocie. už aj minule to tak začínalo...

petra269
16. mar 2010

jeeee lenok aj ja chcem také gature aladinky! ja som sa dnes do práce narvala do mojich ,,bývalých" riflí, že veď nezdá sa mi žeby som až tak pribrala, no ale poveim vám vyzerám desne, sú úplne bedrové takže síce ma netlačia na bruchu, lebo ich mám stiahnuté pomaly až na začiatku stehien a brucho celé vonku mi trčí a ešte som si an i nedala nejaké volnejšie a dlhsšie tričko, takže vyzerám jak debil. Ale dnes ráno som pred odchodom z domu objímala misu a posledné čo ma zaujímalo bol pohľad do zrkadla, tak som to trošku neodhadla, no čo už 😅

Ozaj renatka teba som sa chcela ešte opýtať, lebo minule si písala že pred šéfom si chcela ešte 2 týždne utajiť tehu, ale to ako robíš s tým bruškom?

renatka9
16. mar 2010

petra, darí sa mi tajiť to len vďaka tomu, že šéf chodí často na služobky a nie je tu a chodím k nemu len tak raz za týždeň ohľadom úhrad a podobne, tak vtedy držím papiere na brušku a hneď si sadnem u neho do kresla a tam to už veru vidieť nie je, keďže sedíme oproti sebe za stolom.... ale fakt už asi len do budúceho utorka to zatajím. to už bude tehu knižka hádam, tak potom na neho s tým vyrukujem... len sa teším na tie blbé komentáre 😖 ten chlap má strašne blbé názory...

lienockaa
16. mar 2010

ahojte..

renatka-ano, aj ja som si to vsimla, ze po ovoci mam vecer a v noci nevolnost, nehovoriac o tom, ze musim aj chodit cikat z toho..bola som zvyknuta davat si na veceru iba ovocie, nic ine..ale teraz to tak robit nemozem, mam strasnu akoby kyselinu z toho, alebo co..najlepsie znesiem jablko, ale citrusy a banany nemozem ani vidiet vecer..☹
a rano sladke ranajky nemozem..to je potom dtto..zle..☹

ja este shopy nebrazdila, stale sa vmestim s prehladom do normalnych siat..a mam este take klasiky rurky rifle, co som niekedy nosila a potom mi boli velke, lebo som schudla..tak tie to istia este na nejaku asi dost dlhu dobu..😀 pri malom som ich nosila do 16tt.. 😎 potom uz mam jedny tehotenske rifle z minuleho tehu, ale ja na leto chcem skor nejake tensie tehu nohavice a este jedny 3/4, to ja rada nosim..😉no a vrsky, to nemam teda s kratkym rukavom vobec nijake..a satky esteee..a nejaky svetrik..no je toho velaaa..😀😀