Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
amadora cooooo????prvy moc po cerstvom osprchovani sa?????prosim????? 😕 😕 😕 a mam sa najprv vycikat, alebo osprchovat???
tak je to potom jasne, ze musite nosit moc z domu....ved je hovädina aby ste sa u dokiho sprchovali.... 😀 😀 😀
moja neviem , jak si to myslela, ale fajnovo som sa zasmiala.... 😀 😀 😀 a ked sa sprchujem vecer , tak potom ktory moc mam doniest....
ne amadora srandy si robim vies uz mi je lepsie , tak mi rozky rastu..... 😉 😉 😉 ale fakt sa to cudne cita, ze si mam doniest ranny moc po cerstvom osprchovani sa.... 😵
Kathi mne dala sestrička k tomu 5 minútovú prednášku ako sa tam mám vycikať, tiež som sa smiala jak kobyla 😀 Konkrétne prvý ranný moč, ale najprv si umyješ tie dôležité partie, potom si kúsok odcikneš na prázno a potom ten stredný prúd moču nacikáš do skúmavky 😅 Znie to že si robím srandu ale fakt mi to takto bolo prezentované 😀
tak to cikanie je cela veda! Mne sestricka ani nekazala doniest, ale da pre istotu prinesiem, ja nerada idem na zachod inde ako doma ....
amadora No taku prednasku by som asi nechcela zazit 😀 😀 😀
je to zvlastne,ale moj doktor este nikdy odo mna nechcel moc.... 😔 no divne...
a ešte sa ma sestrička pýtala potom či som všetko pochopila 😀 no chumor, čo budem hovoriť 😀
sranda s tým močom, ja som skúmavku "vyfasovala" u nich, a s močom si vraj nemám robiť zbytočné starosti, lebo k lekárovi chodím poobede, že moč nemusí byť ani ranný, stačí až predtým ako k nim pôjdem, no iný kraj, iný mrav. Mne bolo 2 dni lepšie som sa vytešovala, že hádam bude fajn, ale posledné 2 dni ma vrátlli späť do "stonacej" reality, že mi je skoro stále zle, našťastie bez grcania. Uvidíme či budem budúci týždeň schopná zvládnuť našťastie len doobedia v práci 😒
amadora, ja si to pamatam, este z prveho tehu, presne takto odprezentovane a mam to drzat v chladnicke ked idem az na jedenastu 😀
Inak dnes som prvy krat vracala a od vtedy mozem len jablka jest 😝
a moj manzel nechapal preco cikam do vane 😀 😀 😀
Inak som zistila, ze si ma pamataju este lekari a sestricky z prveho tehu, ja som mala par zvlastnosti, podla ktorých si ma zapamatali 😀 😀 😀
tusim ,zmiznete vzdy ked pridem 😀 😀
tak to s ranným močom som nepočula ani ja 😲
u nás bud donesiem z domu alebo do pohárika a mne lepšie vyhovuje doniest z domu ako íst po chodbe s pohárikom a všetci očumujú 😅
inak dnes mi je zase biedne ☹ kedy to skončí? už neverím ani že po troch mesiacoch...no v októbri určite, ved to je za chvíľku no nie? 😎
amadora vies ja som taky srandista rodeny....ja by som si tak z tej sestricky prcu urobila, ze ju nechapem ci by mi to nemohla spravit a ukazat.... 😀 😀 😀 by som chcela videt jej xicht....ta si mysli, ze si chleba do usi pchas,nie do ust???? 😕 sak sa hadam vim vycikat, nech z toho nerobi vedu ake tam bude mat nieco byt, tak to tam bude a je jedno si su to prve dve kvapky mocu, alebo posledne....
inac baby ta to tu skryta kamera nic proti nam.... 🙂 🙂 🙂 sak citajte : tonicka cika do vane...(???) 😕 😕 😕
a potom to zakorunuje tym, ze ten moc strci do chladnicky....(???) 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
jezis baby tak to dneska ina sranda s vami je...mate nejaka aj ine pribehy...ste svetove.... 😉 😉 😉
nie tonicka mi nezmizneme , ked prides len zachvaty smiechu mame to sa tazko pise....rozdychavame to tu... 😵 😵 😵
kathi uz nepis lebo ja sa tak smejem,ze aj porodim...budes ma mat na svedomi... 😀 srandistka 😵 😀
kathi a nevies nahodov co je listeria... 😒 lebo moj zensky doktor napisal list mojmo obvodnemu aby mi skontroloval listeriu a ja neviem co to je...ten list mu mam dat v pondelok a ja som zvedava co to ta listeria je... 😒
no teda do chladničky by som si to nedala, fuuuuuuuuj 😝 by mi všetko potom chutilo šťankou 😀 😀 😀 a inak ja normálne rozmýšľam že či sa mám umyť aj mydlom alebo len vodou, aby som to náhodou "nekontaminovala", mala by som jej zavolať 😀 😀 😀
manžel si robil večer pukance a odvtedy mi je tak hnusne z tej vône, nadrapuje ma ako žabu, bože už nech to doje konečne 😝
matamisi neviem presne čo je listéria, ale je to nejaká baktéria čo býva v mlieku alebo syroch tuším a že je to nebezpečné, pamätám si že to našli tuším v Lidli v Nive syre 😕
Matamisi:
Listéria je nebezpečná bakteriálna nákaza. Pre malé deti a starých ľudí je smrteľná. U tehotných žien môže vyvolať potrat,“ vysvetľuje epidemiologička Viera Morihladková z Regionálneho úradu verejného zdravotníctva v Banskej Bystrici.
„Listéria v mäse sa prenáša prostredníctvom surového alebo nedostatočne tepelne upraveného mäsa. Stačí, aby gazdinka použila tú istú drevenú dosku na surové a opečené mäso. Listéria sa prenesie aj zle umytými nožmi, ktorými sme krájali surové mäso,“ varuje Morihladková. Samotné ochorenie sa prejavuje vysokými teplotami, ktoré môžu vystúpiť až na 40 a viac stupňov a o dve hodiny klesnú. A takto sa to strieda po celý deň. a tiez to je aj v tom syre
kathi, no tak neviem ako inac ja mam drobnu inkontinenciu a ked sa umyjem vo vani na konkretnych miestach, potom teda nedobehnem na zachod , odciknut trochu, ocurat si ruku a trafit sa do skumavky strednym prudom mocu 😀 😀 😀 😀 , to mi je jednoduchsie a aj hygienickejsie ta vana 😀 😀 😀 a aj ujo doki tak nakazali 😀 😀
matka tu je zakladne info ,ale neboj to su len zakl.vysetrenia....http://de.wikipedia.org/wiki/Listeriose
no, ale bud uprimna matka nezasmejes sa na tych hlodoch....sak citaj baby sa boja umyvat mydlom...mi rozum stoji.ich sestricky uz tak zblbly...co sa robia dolezite... 😠 (myslim tie sestricky)
no a amadora pokracuje.....citame dalej a smejeme sa s amadorou kolo c.2 :okopirovane od amadory,,:a inak ja normálne rozmýšľam že či sa mám umyť aj mydlom alebo len vodou, aby som to náhodou "nekontaminovala", mala by som jej zavolať,,
😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 jaj je dneska krasny den....a aj vecer...neeee 😉
tonicka...diky za info...a ako sa ta listeria da zistit...
matamisi, z krvi 😉 normalnym odberom pokial viem 😉 to je z tej sekcie toxoplazmoza, listeria a spol 😝
baby ja chapem , ze vy ste uplne normalne...ale ty doktori....normalne mi rozum stoji...jaky stredny moc????
tonicka nic v zlom , ale mi je to smiesne...lebo som laik a nikdy som to nepocula....chapem , ze ked treba priniest stolicu, tak ju donesem z domu o.k. raz za 5 rokov, ale aby som ja behala s mocom kazdy mesiac v kabelke a este sa musela aj do nejakej mikrickej skumavky trafat na zachode a ocikat sa pritom...tak to je aj na mna moc...a vam poviem upromne , ze ked sa nieco mojej kabelke za ktoru som vydzubala 140.-€ stane (a urobila by som to aj pri kabelke za 10.-€)...tak by som dokimu velice rychlo vysvetlila co je to mat moc v kabelke...apickovi.... 😠 😠 😠
by sa mohli trosku snazit jako doktori....ale ja sa zabavam....hovorim baby ste zlate.....som rada, ze som v tejto teme s vami.... 😉
Stredný prúd mocu 😀
Ja som sa už stretla zo všeličo, takze toto mi je najmenej divne a ja sa celkom dobre bavim 😀 , ja som bola na rizikovom v nemocnici... Tam mi aj diagnózu trooosku poplietli, vtedy som im to jasne vysvetlila a 2 týždňoch som po dohode s mojim Dr. Ficala domov na reverz lebo mi to liezlo na mozog s vyhlásením, že som síce tehotná, ale nie blbá a keď mám ležať budem ležať a tak aj bolo... Si mala vidieť tie ksichty vyvalene 😝 😀
caute baby, buduci tyzden posielam vzorku do Genetonu som zvedavaaaa 🙂)
Ahoj happy, aj my sme zvedaveeeee
prajem pekné ráno 🙂 z postele ma vyhnal hlad a trošku aj nevolnosť 😒
o tom strednom prúde som už tiež počula. hovorilo mi to už viacero zdravotných pracovníkov. inak ja mám vždy dilemu že kedy je stredný prúd 😕 či mám treba narátať do 5 a potom to nabrať alebo ako?
u nás budú na obed lazane 🙂 už teraz mi sliny tečú. som hladná ako vlk ale ked otvorím chladničku tak hotovo 😝
preboha Kathi ale neber všetko vážne čo napíšeme, však je to o srande 😕 😀 ja z toho dilemu nerobím, však normálne, dali mi skúmavku, ráno sa umyjem (aj tak pred návštevou gynekológa to robím vždy ešte ráno) a rovno nacikám do skúmavky a odnesiem im to. robí sa to tak roky, aj u detí sa tak nosí moč k lekárke, tak čo 🙂
inak kocky mne je riadne zle dnes, mam kamene v zaludku a poblieva ma hlava 😔 tak som dala len jablko, ale aj tak sa mi hrdlo otvara 😝
ja si prosim uz aspon maj, alebo jun 😎 to je asi take najkrajsie obdobie, ze uz ani zle velmi nie je a este sa mozeme normalne hybat 😀 😀 i ked ja sa tesim aj z toho ze mi je zle, ja som taka pipi 😀
mne dnes výnimočne v norme 🙂
inak k tým sestričkám neznášam, ked sa hrajú niekt. mudrejšie ako doktor 😀
mne sa pri prvom tehu stalo to, že som mala krvú skupinu 0 negatív a manžel pozitív tak nás mali sledovat, lebo to je nebezpečné.. no lenže mne zobrala sestrička krv a hovorí mi, že mám A pozitív ..a ja sa na nu pozerám a hovorím jej, že v karte od narodenia mám písané 0 negatív, že ako to je teda možne..tak velmi doležitým výrazom akože ja som ale hlupá mi začala vysvetlovat, že predsa krv sa može zmeniť..sa mi verit nechcelo tak som volala kámošovi dokt. a on sa pozeral, že kto mi takú kravinu povedal, že krv sa zmenit nemože.. tak som bola potom u svojej, či by mi za peniaze nezobrala krv, že mám taký problém ona sa zase pozerala, že prečo mi to neurobili oni, ked mám ´v karte tak vraj to bola ich povinnost.
nakoniec mám A pozitív takže sa sekli asi v mojom detstve som zila 24 rokov s tým, že mám 0 negatív..
dobre že? odvtedy mám na tu setričku názor, neverím jej nič a aj ked mi niečo hovorí tak sa tvárim, že ja si všetko zistím u dokt.

amadora no super ze je to vsetko ok... 🙂
manee..no nenavyberam si uz musim byt na rizikovom...ale co uz,lepsie nez by sa mne alebo babetku malo nieco stat....my sa mame o tri tyzdne stahovat...chcely by sme ist niekde pri wieden...no som zvedava co na to doktor povie.... 😕
aj mi mame ist 10.04 na svadbu,ale zial manzel musi do 12.04 robit tak nikam nejdeme 😠