icon

Októbrovky 2016

divozienka26
3. feb 2016

Tak baby pridajte sa 🙂

zaba9
12. feb 2016

No dievcata,mozno ukludnim tie,ktore este neboli u lekara. Pisala som mojej lekarke, ze nemusim este chodit,ze staci az tak o 2 tyzdne,ze aj tak je to este malicke, ale ze urcite si mam davat kys.listovu. Takze asi tolko a vela pohodicky Vam prajem. Ja som 5tt.

kristinka95
12. feb 2016

Tak baby vysledky z krvi negativne :( nechapem tomu preco na dvoch testoch bol duch a sliznica velka a este aj tekutina... takze zase nic :*

kristinka95
12. feb 2016

:(

eva2809
12. feb 2016

@cammeronka nevadi...a do kedy ma dovolenku??vydrzis...

luciadobrov
12. feb 2016

@zaba9 ahoj ja idem teda vo štvrtok a tiež neviem, či to nieje skoro ale dr. mi kázal, tak uvidíme - kedy si mala poslednú MS?

eva2809
12. feb 2016

@kristinka95 mrzi ma to:( to hcg si mala uplnu nulu??pravdepodobne sa neuchytilo...a dostanes coskoro ms..ja som nieco podobne mala prednedavnom...ale som mala velmi nizku hcg asi 11a zachytil to test tiez ako ducha...

kristinka95
12. feb 2016

@eva2809 no povedala mi ze je to negativne ze doktor isiel akurat na obed .. a mam si zavolať adohodnuť sa snim ci prist na vyvolavacku alebo ako :( ... asi sa prestanem uplne sustrediť nato vypnem a uvidime

eva2809
12. feb 2016

@kristinka95 neboj,urcite to raz vyjde!!nebud smutna,hlavu hore..drzim ti palce!!

sivamyska1
12. feb 2016

Tak kocky 4 ampulky krvi na hematologiu boli odovzdane. Vysledky o dva tyzdne. Podla minulych vysledkov nasadila radsej injekcie cize ododnes pichame do bruska. Kocky a doktorka hovori jeeej ake Vy mate brusko 😉😀 tak bolo mi treba cikat ale aj tak mi nejako vybehlo

kristinka95
12. feb 2016

@eva2809 Dakujem . a tebe prajem prijemne tehulkovanie a hlavne aby ste to dotiahli do konca 🙂 🙂

zaba9
12. feb 2016

@luciadobrov ja som mala az 12.1.

kikulka25
12. feb 2016

@kristinka95 juj, tak to ma veľmi mrzi ☹ drzim velmi palce, aby to cim skor znova vyšlo so šťastným koncom.

kristinka95
12. feb 2016

@kikulka25 dakujem velmi pekne 🙂 dufam ze mas pravdu a čoskoro to pride 🙂

kikulka25
13. feb 2016

Zienky prosim Vas, aj Vas tak na zaciatku 5tt bolelo dost podbrusko? Podobne bolesti ako pri velmi silnej MS mavam, mozno este bolestivejsie. Taktiez nohy ma dost bolia. Ja neviem, ako budem fungovat v praci 😠
Pripajam moj test na 14 DPO.

kikulka25
13. feb 2016

@guizui ahoj, mne tiez gyne vravel, ze az v 8.tt staci, ak nebudu problemy. Inak mam prist ihned. Tiez sa uz neviem dockat 😉

jankha
13. feb 2016

@radkam1 neskutočná bolesť prsníkov, mala som ich na prasknutie

jankha
13. feb 2016

@hviezdicka236 no ja mam takisto problém s riflami.Nemyslím si, že mi niečo narástlo, ale som stále nafúknutá, a to aj keď nič také nejem. Mám pocit akoby ma nafúklo aj z vody.

jankha
13. feb 2016

@luciferkax ja chodím na bodywork - neskáčem a nerobím cviky na priamy sval brucha , iba na šikmé svaly. Trénerka mi vždy ukáže náhradné cviky

jankha
13. feb 2016

@luciferkax Mimochodom pri prvých dvoch tehotenstvách som plávala každý druhý deň 1km - do 8 mesiaca. Samozrejme, že tehotenstvo bolo bez problémov,tak som si to mohla dovoliť.

guizui
13. feb 2016

@kikulka25 Tak som rada, ze je to bezny postup 🙂 to cakanie mi pride pridlhe, ale to asi kvoli tomu ze som tehotenstvo skoro 🙂 na kedy si objednana?

cammeronka
13. feb 2016

Po celom tyzdni sedenia v robote, dnes tri hodky na lyziach❄️❄️❄️Hned sa citim lepsie 😉

zoginka
13. feb 2016

@cammeronka aj ja chcem a môže sa tak ?

kikulka25
13. feb 2016

@guizui asi je to bežné, aj kamoska je tehotna,len o 2 tyzdne dlhsie a ku gyne ide az buduci tyzden. Ja zatiaľ nemam termin, ale keď zavolam, tak do 4 dni mi vzdy dali termin.

cammeronka
13. feb 2016

@zoginka ak sa citis ok a lyzovala si aj pred tehu, tak kludne 😉

zoginka
13. feb 2016

@cammeronka dakujem 😉

guizui
13. feb 2016

@kikulka25 tak super, drzim palce nech ide vsetko ukazkovo 🙂

stevvvka
13. feb 2016

Neviete, ci chodieva kontrola zo socialky aj cez vikendy rano? Neviem, ako to je s kostolom som veriaca, a chcem chodit na omse...

zoginka
14. feb 2016

Baby ako vam prebieha tehulkovanie?

sivamyska1
14. feb 2016

@zoginka uplne v pohode az na to ze zvadzame boj s pichanim heparinu do brucha , byva nam zle raz rano alebo neskoro podvecer ale negrcam ... A ked si len na chvilu lahnem uz spim no a o zvacsenom brusku ani nehovorim. Neviem cim to je ze tak vykuklo mozno uz tym ze som bola tehu 2x . Prsia sa zvacsili teda poriadne no a stsle chodime cvicit do fitka cviky prisposobene stavu mojmu ale inak v pohode. Dnes mam blbu pracu stojim a krize bolia

kikulka25
14. feb 2016

@zoginka ja sa dnes citim vyborne, podbrusko prestalo tak intenzivne boliet, obcas ma v nom pichne, ale to som rada, vzdy si poviem, ze male mi hovori, mami tu som 🙂 - viem, ze asi nie, ale mysliet si mozem 😀
akurat ma trapi, ze sa mi vcera vecer vyhodil herpes v kutiku ust, tak dufam, ze neohrozi babatko. Ale ja mavam herpesy casto, naposledy v januari, takze musim ratat s tym, ze parkrat v tehotenstve ho asi mat budem 😒
Prsia mam trochu vacsie, aspon podla mm 😀 a obcas bolia, ale da sa to vydzat bez problemov 🙂
Dnes prvykrat aj tutumutu od pozitvneho testiku 😉 trosku som sa toho bala, ale uuuplne zbytocne 😀
a ty ako?