Októbrovky 2016
Tak baby pridajte sa 🙂
@eva2809 jeeeeej, budeš to mať potvrdené týžden skôr, tíško záviídím :D :D
Baby mali ste nejake tehu priznaky este pred tym ako ste zistili ze ste tehu a urobili test???
Ahojte :/ potrebujem poradiť :/ ..... včera som bola u gyn. povedala mi ze mam velmi vysoku sliznicu. a 2 mm tekutiny... co vraj je dobre znamenie pre tehotenstvo . Pred tým mi vysli 3 pozitívne testy no ciarky tam boli taky dušikovia. Dnes poobede mam volať na krv ci tam je HCG. ráno som si robila test a je tam len jedna čiarka. A ani nekrvácam nic. nechápem to :( :(
@kristinka95 vydrz zavolas a urcite to budes mat potvrdene, budes len v pociatocnych stadiach podla mna 😉 vies ake ja som mala slabunke ciarky na zaciatku. Poslem ti v sprave, ako to kazdym dnom silnelo...
@zoginka Dakujem za podporu ... no snazim sa myslieť pozitívne :/ .... dobre pošli dakujem moc 🙂
@zoginka len za tri dni by ta čiarka mala zosilnieť nie zmiznuť :/ to ma trápi
@zoginka ja idem dnes na hematológiu a asi si budem musieť pichať heparín do brucha
@sivamyska1 ja idem o mesiac na kontrolu a aky je dovod, ak mozem vediet ?
@luciferkax uz teraz sa neviem dockat!!!!strasne sa tesim na ten moment,ale mam aj strach:(
@zoginka podozrenie na antifosfolipidový syndróm :-/
toto mi vyšlo cca. 4 roky dozadu ked som potratila ale jedným z dôvodov mohla byť aj nefunkčná štítna žľaza .vtedy mi povedali na hemat.že ak otehotniem automaticky si mám začať pichať injekcie. a ja že však 4 roky ubehli snáď sa to zlepšilo. Včera som však bola na odberi krvi ohľadne štítnej a tá mi vôbec netiekla, musela si dať námahu aby niečo zo mňa vycucla. to znamená že ju mám hustú ale to len počas tehu, inak mi tečie úplne bez problémov ... tak som zvedavá čo mi povedia
ahojte baby, podla poslednej MS som v 5 tyzdni, volala som teraz na gynekologiu a prvy termin mam 4.3., ze prva kontrola staci v 8 tyzdni.. citam, ze niektore z vas ste ju mali skor, ze? neostava nic len vydrzat.. vcera som pre zaujimavost opakovala test a krasne ciarka silnie, takze asi by malo byt vsetko ok 🙂 ale je to dost dlhe cakanie, ked clovek vie od prveho dna meskania, ze je vtom a caka dalsi mesiac na odobrenie lekara...
@sivamyska1 verim, ze bude dobre, drzim palce 🙂 vsetko bude ok
Tak doki mala dovolenku..tak navsteva sa odklada ....

@zoginka fuuu...ja uz druhy den sa budim,ze mi je zle..boli ma hlava a zaludok mam ako na vode...a cely den som bola taka nijaka vcera a dnes tiez to nieje bohvieco:(od vcera jem tie tabletky od dr...ktovie,ci aj z toho ma hlava neboli..neviem..no da sa to vydrzat🙂