Októbrovky 2016
Tak baby pridajte sa 🙂
Tak baby vysledky z krvi negativne :( nechapem tomu preco na dvoch testoch bol duch a sliznica velka a este aj tekutina... takze zase nic :*
:(
@cammeronka nevadi...a do kedy ma dovolenku??vydrzis...
@zaba9 ahoj ja idem teda vo štvrtok a tiež neviem, či to nieje skoro ale dr. mi kázal, tak uvidíme - kedy si mala poslednú MS?
@kristinka95 mrzi ma to:( to hcg si mala uplnu nulu??pravdepodobne sa neuchytilo...a dostanes coskoro ms..ja som nieco podobne mala prednedavnom...ale som mala velmi nizku hcg asi 11a zachytil to test tiez ako ducha...
@eva2809 no povedala mi ze je to negativne ze doktor isiel akurat na obed .. a mam si zavolať adohodnuť sa snim ci prist na vyvolavacku alebo ako :( ... asi sa prestanem uplne sustrediť nato vypnem a uvidime
@kristinka95 neboj,urcite to raz vyjde!!nebud smutna,hlavu hore..drzim ti palce!!
Tak kocky 4 ampulky krvi na hematologiu boli odovzdane. Vysledky o dva tyzdne. Podla minulych vysledkov nasadila radsej injekcie cize ododnes pichame do bruska. Kocky a doktorka hovori jeeej ake Vy mate brusko 😉😀 tak bolo mi treba cikat ale aj tak mi nejako vybehlo
@eva2809 Dakujem . a tebe prajem prijemne tehulkovanie a hlavne aby ste to dotiahli do konca 🙂 🙂
@luciadobrov ja som mala az 12.1.
@kristinka95 juj, tak to ma veľmi mrzi ☹ drzim velmi palce, aby to cim skor znova vyšlo so šťastným koncom.
@kikulka25 dakujem velmi pekne 🙂 dufam ze mas pravdu a čoskoro to pride 🙂
@hviezdicka236 no ja mam takisto problém s riflami.Nemyslím si, že mi niečo narástlo, ale som stále nafúknutá, a to aj keď nič také nejem. Mám pocit akoby ma nafúklo aj z vody.
@luciferkax ja chodím na bodywork - neskáčem a nerobím cviky na priamy sval brucha , iba na šikmé svaly. Trénerka mi vždy ukáže náhradné cviky
@luciferkax Mimochodom pri prvých dvoch tehotenstvách som plávala každý druhý deň 1km - do 8 mesiaca. Samozrejme, že tehotenstvo bolo bez problémov,tak som si to mohla dovoliť.
Po celom tyzdni sedenia v robote, dnes tri hodky na lyziach❄️❄️❄️Hned sa citim lepsie 😉
@cammeronka aj ja chcem a môže sa tak ?
@zoginka ak sa citis ok a lyzovala si aj pred tehu, tak kludne 😉
@cammeronka dakujem 😉
Neviete, ci chodieva kontrola zo socialky aj cez vikendy rano? Neviem, ako to je s kostolom som veriaca, a chcem chodit na omse...
Baby ako vam prebieha tehulkovanie?
@zoginka uplne v pohode az na to ze zvadzame boj s pichanim heparinu do brucha , byva nam zle raz rano alebo neskoro podvecer ale negrcam ... A ked si len na chvilu lahnem uz spim no a o zvacsenom brusku ani nehovorim. Neviem cim to je ze tak vykuklo mozno uz tym ze som bola tehu 2x . Prsia sa zvacsili teda poriadne no a stsle chodime cvicit do fitka cviky prisposobene stavu mojmu ale inak v pohode. Dnes mam blbu pracu stojim a krize bolia
@zoginka ja sa dnes citim vyborne, podbrusko prestalo tak intenzivne boliet, obcas ma v nom pichne, ale to som rada, vzdy si poviem, ze male mi hovori, mami tu som 🙂 - viem, ze asi nie, ale mysliet si mozem 😀
akurat ma trapi, ze sa mi vcera vecer vyhodil herpes v kutiku ust, tak dufam, ze neohrozi babatko. Ale ja mavam herpesy casto, naposledy v januari, takze musim ratat s tym, ze parkrat v tehotenstve ho asi mat budem 😒
Prsia mam trochu vacsie, aspon podla mm 😀 a obcas bolia, ale da sa to vydzat bez problemov 🙂
Dnes prvykrat aj tutumutu od pozitvneho testiku 😉 trosku som sa toho bala, ale uuuplne zbytocne 😀
a ty ako?

No dievcata,mozno ukludnim tie,ktore este neboli u lekara. Pisala som mojej lekarke, ze nemusim este chodit,ze staci az tak o 2 tyzdne,ze aj tak je to este malicke, ale ze urcite si mam davat kys.listovu. Takze asi tolko a vela pohodicky Vam prajem. Ja som 5tt.