icon

Októbrovky 2016

divozienka26
3. feb 2016

Tak baby pridajte sa 🙂

lovely_choice
18. aug 2016

@vik_i a robil kontrolny vyter po tyzdni? ci to ma zmysel...

vik_i
18. aug 2016

@lovely_choice mne napríklad nerobil vyter ani pred a ani po. Včera na poradni mi len povedal ze som zo spodu ok a to bolo všetko

luciferkax
18. aug 2016

@lovely_choice mne ho doktorka preliecovala kedze mi sposoboval zapaly. Vaginalne tablety nepomohli,az klasika antibiotika. Kontrolny vyter bol ok no o tri tyzdne ho zopakuje lebo sa vraj zvykne vratit. V co dufam ze nie lebo vo fore baby pisali ze aj napriek infuzke malo streptokoka aj babatko

luciferkax
18. aug 2016

@lovely_choice mne ho doktorka preliecovala kedze mi sposoboval zapaly. Vaginalne tablety nepomohli,az klasika antibiotika. Kontrolny vyter bol ok no o tri tyzdne ho zopakuje lebo sa vraj zvykne vratit. V co dufam ze nie lebo vo fore baby pisali ze aj napriek infuzke malo streptokoka aj babatko

seki11
20. aug 2016

Baby neviem ako je to u vás,ale začínam byť unavená, zadychana..keď niečo spravím musím si chvíľku oddýchnuť.. A to pozorujem tak tri dni..
A to ešte stále 7 týždňov
Do.konca siedmeho mes.som ani nevedela ze som tehotná, a to som nepribrala veľa.. normálne mám depku.

patris11
20. aug 2016

@seki11 U mna je to podobne,nevladzem,vsetko mi dlho trva,uplna vymena,no musime nejako vydrzat.

stevvvka
20. aug 2016

@seki11 aj ja sa takto citim....vyhodu mam v tom, ze je to prve, takze nemusim behat okolo deti...ale staci ze navarim, musim si oddychnut...poumyvam riady a kuchynu, zbezne, a znova si musim sadnut...mam toho este vela pred sebou, co by bolo dobre spravit, ale uz sa mi ponukla mama s pomocou a asi to vyuzijem.
Este nemam skoro nic oprate, tak buduci tyzden chcem co najviac oprat a ozehlit, aby som potom uz len sunky valala a oddychovala...
Ani spat sa mi neda...
Zatial som pribrala cca 9kg.

luciferkax
20. aug 2016

@seki11 ja by som aj vladala ale musim vela oddychivat a to.je asi horsie 🙂 led sa neunavim tak sa mi v noci nechce spat.!!!

seki11
20. aug 2016

@stevvvka Ja som pribrala 7 kg zatiaľ...
Ale cítim sa ako keby som mala 20 kg navyše 🙂 Nejako to ale musíme už zvládnuť
...keby bol aspoň malý dobre otočený, ale sme stále KP a tým pádom ma všade tlači.
Aj ja mam výhodu, dcérka má 12, chvalabohu je sebestačna 🙂

seki11
20. aug 2016

@luciferkax To ani mne, ale kvôli kŕčom v nohách.. Zaspávam po pol noci.

seki11
20. aug 2016

@patris11 To je pravda, ale do teraz to bolo ľahšie 🙂

tanikbb
20. aug 2016

Jaaaaj mi hovorte. Vyvesiam pradlo, sadnem na chvilu, nalozim mycku, sadnem si na chvilu, zozbieram pradlo, sadnem si na chvilu. Katastrofa. A to som eate robila poriadok v skrini dnes v cackach a chcela som aj komodu. To uz ale nedam. A to nam o mesiac pridu malovat. Ale upratat pridu upratovaci. Musim vsetky zaclony poriesit aj zavesy, dam do cistiarne. No bude to katastrofa eate.

pehavcek
20. aug 2016

Dievcata tak ja som asi vadna.mna do konca piateho mesiaca trapili silne nevolnosti a potom sa ku tomu pridala aj anemia, bola som unavena, vycerpana a mala som predkolapsove stavy.teraz som oproti tomu plna energie.obcas sa mi tazsie dycha, ale zmenim polohu a je to.tiez si musim obcas oddychnut ale oproti predchadzajucim mesiacom som plna energie a uzivam si to 😀 😀 😀

lukamka
20. aug 2016

@seki11 veď uz sa nám blíži finále, je normálne, že nas to uz ťaží ... Ja si tiež niekedy pripadam nemožne, ale keď sa to šidlo začne vrtiet, hned mi spraví náladu ;) uz to dáme, však jak nám to cele doteraz zbehlo, len nedávno som skulila na test, ci je ta druha čiarka naozaj 🙂 🙂

seki11
20. aug 2016

@lukamka to je pravda 🙂 veľmi to utieklo

lovely_choice
20. aug 2016

@luciferkax juj, to si ma nepotesila. Verim, ze budeme vsetky a vsetci (aj babatka) zdravi.

lovely_choice
20. aug 2016

@pehavcek ja mam tiez pocit, ze teraz mi je ovela lepsie. Takisto mi do konca 5. mesiaca bolo zle. A donedavna (z nedostatku zeleza) som potrebovala spat aj cez den. Teraz (po predpisani zeleza), ked zaspim okolo 23tej, zobudim sa o 4tej rano (na smad, wc) a uz potom nemozem zaspat. Tych 5 hodin spanku mi neajako postacuje na dobitie energie a mozem zasa fungovat cely den. A vlastne nielen ja, ale aj nas pokladik v brusku je nejaky velmi aktivny.

janifer
21. aug 2016

Ja som v piatok stvornozky umyvala sokle a podlahu po maliaroch. Poloha macaci chrbat, babo spinkalo. Akobahle som si ja vecer lahla tak konec, futbalovy trening.

jersey87
21. aug 2016

@seki11 no ja za posledny tyzden prechadzam tiez zmenami. V noci sa budim, je jedno ako som unavena, nemozem aj 2 hodiny zaspat. Rano som rozbita. Zacinaju ma chytat krce i v bruchu i v nohach. Zadycham sa pri vsetkom. Esteze do prace nechodim, neviem ako by som fungovala.

lukamka
21. aug 2016

@seki11 heh včera som sršala optimizmom a dnes som uz od štvrtej nespala 😕 uz ani neviem co ma všetko bolelo. Som rada že v utorok som posledný den v práci ;)

lienka182
21. aug 2016

@seki11 dievcata tak ja zatial 10 kil hore 😐
Tiez sa mi stava ze rano idem na wc s od piatej neviem zaspat 😂 potom to dohanam cez den... Inak sa citim super chvalabohu 😊 akurat vcera som tam dole akoby opuchla 😯 dost som chodila mozno preto... neviete co to moze byt?

seki11
21. aug 2016

@jersey87 Ja som chodila celý čas do práce, už čerpám dovolenku a potom Md chvalabohu. 🙂 Nie je to jednoduché tie posledné dva mesiace 😖 ale za tie zlatíčka to.stojí 🙂

tina1512
21. aug 2016

Ja sa tiez prida tiez by som najradsej nic nerobila tiez po kazdej praci musim oddychovat a to mam este 2,5 rocneho sintra takze twn mi moc posediet neda som rada ked poobede ho uspim a mozem zdriemnut aj ja uz sa nam to krati takze uz len vydrzat tiez ked vela chodim som dole opuchnuta a bolava doktorka vravy ze to tam byva niekedy ze to je tak viac prekrvene ci co krasnu nedelu prajem

seki11
21. aug 2016

@lukamka Toto je najhoršie, keď ešte chodíš do práce a v noci nespís, poznám.. ☹ už len nejako cez deň dostávať. A doma zrazu zistíš že sa nudis, ako ja 🙂 Ale ráno.aspoň môžem aspoň do ôsmej spat 🙂

seki11
21. aug 2016

@lukamka Toto je najhoršie, keď ešte chodíš do práce a v noci nespís, poznám.. ☹ už len nejako cez deň dostávať. A doma zrazu zistíš že sa nudis, ako ja 🙂 Ale ráno.aspoň môžem aspoň do ôsmej spat 🙂
@lukamka dospavat tam ma byť... Prepáč 🙂

barbarelka
21. aug 2016

@jersey87 Preeeesne takto to mam aj ja..v prvom tehotenstve som nic taketo nepoznala,krasne som si tymi 40timi tyzdnami preplavala..no toto druhe je uplne ine,sto krat narocnejsie ☹.

seki11
21. aug 2016

@lienka182 Asi ti tlačí babo viac na spodok, mňa bolí niekedy zo spodu všetko, ale ja to pripisujem tomu, že malý je ritkou.

majush
21. aug 2016

Hmmm, aj mna uz caka posledny tyzden v praci, a to si soferujem denne 120 km 😏 Potom sa konecne pustim do prania a zehlenia a chystanua veci do porodnice

lovely_choice
21. aug 2016

@lienka182 @tina1512 @seki11 ja som tiez teraz v 34 tt opuchnuta. 1. dovod mi napadol, ze to bude tym streptokokom a 2. dovod, ze to uz babo tlaci a telo sa pripravuje na porod. Dufam, ze to bude skor ten 2. dovod.

seki11
21. aug 2016

@lovely_choice skôr 2🙂