Októbrovky 2016
Tak baby pridajte sa 🙂
ahojte žienky 🙂 Mala niektorá problémy so zlatou žilou? Vystačili ste si s liekmi z lekárne či ste museli ísť s tým k doktorke? V lekárni mi dali homeopatickú masť. Tak dúfam, že zaberie, len je to dosť nepríjemné a ešte aj dosť času do konca 🙂
Baby ved to je super ked po milovani. Ja teda chut nemam vobec. A moj drahy troezlivy. Aj ja mam opuch ale ja tam mam prosim pekne vnutri a na pravej strane vonku krcovu zilu. Uz po prvom porode mi povedal dr ze s tym budem mat v bud problem. Tak uvidim co bude. Dali mi mast na natieranie a lieky na lepsi prietok krvi ale tie zatial neuzivam. Ale asi zacnem kokso. Takze nestresujte. Ked porodite tak odpuchnete. Inak sledujte cas kedy pisem. Takze asi viete ze ani ja riadne nespavam.
Zdravim zienky 🙂 Ja tiez uz nejako nevladzem, zakazdym si musim sadnut, trochu oddychnut, ale paradoxne nevydrzim sediet dlho, stale musim nieco robit, inak som nesvoja. Posledny tyzden ma vsetko boli, akoby som bola po narocnej niekolkohodinovej ture- svaly, kosti, cela panva...najma po dlhom sedeni, lezani, ked sa rozhybem, je to uz ok... od dnes odratavam poslednych 5 dni v praci, posledne dva tyzdne sa kazde rano budim s tym, ze asi docerpam dovolenku 😀 ale zatial to davam a tych par dni uz vydrzim ;)
@zuzhe ja mam tiez problem sediet. Chodza je najlepsia alebo macaci chrbat, potom lezanie na boku a sed minimalizujem, vtedy ma picha dolu. Tie opuchy su podla doktora vraj normalne a po porode sa upravia. Ze to sa posva pripravuje na porod. Ja uz som sa vylakala, ze mam rakovinu.
Ahojte baby, tak vás prosím zase o názor alebo radu, ak s tým máte nejaké skúsenosti. Idem od lekára, povedal mi ze už nie sme otočený KP, ale priečne ☹ že ešte máme také 2 az 3 týždne čas, ale ak nie, budeme plánovať SC.Ak máte skúsenosti, budem rada keď mi poradíte
Ďakujem 🙂
Ahojte tehulky. Predavam vecicky po 3 dcerke. Niektore nemala ani oblecene. Body, pyzamka, ciapocky, leginky... najlepsie osobny odber v ba. Velkosti zatial 56-68.
Ahojte!uz niekolko dni mam opuchnute nohy.neviete co na to pomaha?nie lieky ale nejaky cajik alebo vitamin
@krekacsmarika neviem, aky je na to caj. Ale ja by som to riesila vylozenim noh a obmedzenim soli v jedle.
@krekacsmarika a trosku preplachnut nohy studenou alebo vlaznou vodou 😊 mne toto pomohlo
@krekacsmarika. Mne pomohol gel Priessnitz. Fajn to schladí a dávam si ho aj na ruky.
@dominini ahoj ano ja sa liecim uz asi 5rokov na stitnu zvysenu kludne sa spytaj inak pri prvom bol trosku problem ale ked sa mi to upravilo a dostala som-lieky na rast vajicok totizto-mi nedorastali tak uz nebol nijaky problem a stale som chodila na kontroli a druhe ani nevieme kedy chi
@seki11 - ja mam to iste, mala nie a nie sa pretocit. Nasla som lekarku, ktora rodi aj KP sk sa da prip. sekciu. Ale tiez som vaham, lebo vselico sa stava ked sa rodi KP, tak neviem ci ta sekcia neni bezpecnejsia.
Pekný deň maminky...ak by mala niektorá z Vas zaujem...mám krasne, zachovale vecičky pre dievčatko narodene v oktobri. Použite velmi malo. Po jednom dievčatku..najlepšie z BB. Veci je treba vidiet osobne
@seki11 neboj sa, kamoska sa uz na druhy den starala o maleho a zvladla v pohode. bude ako ma, mozno este krpec prekvapi.
@lukamka pekne pekne. mne takto bude hrabat vo stvrtok. ja mam sice nastup na matersku 8t pred porodom az 7.9 ale uz budem doma cerpat dovcu.
ja som prve rodila 10dni od nastupu na matersku, siel 3t skor tak som si povedala, ze tento raz to tak nespravim. idem si oddychnut a caka ma este vela roboty. budu nam malovat a chcem urobit poriadok v hrackach atd. juuuuuj hniezdit zacinam
@nikolajka2 určite je bezpečnejšia
Ja kp rodiť nechcem
Som zdr.sestra a viem, aké to môže byť nebezpečné, ale aj nemusí ☹

@lienka182 aj ja som si dnes vsimla ako keby som tam opuchla 😕 myslela som si, ze to je to z milovania 🙂 v poslednom case nam zas zachutilo