icon

Októbrovky 2016

divozienka26
3. feb 2016

Tak baby pridajte sa 🙂

lukamka
21. aug 2016

@lienka182 aj ja som si dnes vsimla ako keby som tam opuchla 😕 myslela som si, ze to je to z milovania 🙂 v poslednom case nam zas zachutilo

seki11
21. aug 2016

@lukamka No, toto nechápem ani ja, ale celé tehotenstve nahanam ja muža a nie on mňa 😀 😀 😀

lukamka
21. aug 2016

@seki11 :D vidim, ze mame vela spolocneho v tomto tehotenstve 🙂 🙂

seki11
21. aug 2016

@lukamka Asi áno 🙂 dúfam ale, že opuch mi neostane po pôrode, ale tá chuť by mohla 😉

njanan
21. aug 2016

ahojte žienky 🙂 Mala niektorá problémy so zlatou žilou? Vystačili ste si s liekmi z lekárne či ste museli ísť s tým k doktorke? V lekárni mi dali homeopatickú masť. Tak dúfam, že zaberie, len je to dosť nepríjemné a ešte aj dosť času do konca 🙂

jana137
21. aug 2016

@njanan mne prvý krát zabrala a teraz ani za svet nechce..ale aspoň sa mi to nehorsi..

lienka182
21. aug 2016

@lukamka dnes ked som dosla k rovnakemu zaveru 😁 takze asi si po milovani musime dat oddych 😊

tanikbb
22. aug 2016

Baby ved to je super ked po milovani. Ja teda chut nemam vobec. A moj drahy troezlivy. Aj ja mam opuch ale ja tam mam prosim pekne vnutri a na pravej strane vonku krcovu zilu. Uz po prvom porode mi povedal dr ze s tym budem mat v bud problem. Tak uvidim co bude. Dali mi mast na natieranie a lieky na lepsi prietok krvi ale tie zatial neuzivam. Ale asi zacnem kokso. Takze nestresujte. Ked porodite tak odpuchnete. Inak sledujte cas kedy pisem. Takze asi viete ze ani ja riadne nespavam.

zuzhe
22. aug 2016

Zdravim zienky 🙂 Ja tiez uz nejako nevladzem, zakazdym si musim sadnut, trochu oddychnut, ale paradoxne nevydrzim sediet dlho, stale musim nieco robit, inak som nesvoja. Posledny tyzden ma vsetko boli, akoby som bola po narocnej niekolkohodinovej ture- svaly, kosti, cela panva...najma po dlhom sedeni, lezani, ked sa rozhybem, je to uz ok... od dnes odratavam poslednych 5 dni v praci, posledne dva tyzdne sa kazde rano budim s tym, ze asi docerpam dovolenku 😀 ale zatial to davam a tych par dni uz vydrzim ;)

evkano
22. aug 2016

@zuzhe ako keby som od sebe čítala, tiež si posledné dva týždne hovorím, že som už posledný deň v práci a idem si vyčerpať dovolenku a vždy sa nejak premôžem.. :D

janifer
22. aug 2016

@zuzhe ja mam tiez problem sediet. Chodza je najlepsia alebo macaci chrbat, potom lezanie na boku a sed minimalizujem, vtedy ma picha dolu. Tie opuchy su podla doktora vraj normalne a po porode sa upravia. Ze to sa posva pripravuje na porod. Ja uz som sa vylakala, ze mam rakovinu.

seki11
22. aug 2016

Ahojte baby, tak vás prosím zase o názor alebo radu, ak s tým máte nejaké skúsenosti. Idem od lekára, povedal mi ze už nie sme otočený KP, ale priečne ☹ že ešte máme také 2 az 3 týždne čas, ale ak nie, budeme plánovať SC.Ak máte skúsenosti, budem rada keď mi poradíte
Ďakujem 🙂

aaddeell
22. aug 2016

Ahojte tehulky. Predavam vecicky po 3 dcerke. Niektore nemala ani oblecene. Body, pyzamka, ciapocky, leginky... najlepsie osobny odber v ba. Velkosti zatial 56-68.

tanikbb
22. aug 2016

@seki11 netrap sa. Kamoska tak rodila pred rokom. Maly sekciou lebo to sa porodit neda. Ona si chvalila, planovane po dohode.

dominini
Odpoveď bola odstránená
jersey87
22. aug 2016

@seki11 no ja by som povedala, ze sa pomaly otaca. Doteraz bol KP, teraz je priecne a mozno do tyzdna sa pretoci. A ak sa nepretoci, tak pojdes cisarskym. Ale vidno, ze chlapec sa snazi. 🙂

krekacsmarika
22. aug 2016

Ahojte!uz niekolko dni mam opuchnute nohy.neviete co na to pomaha?nie lieky ale nejaky cajik alebo vitamin

lovely_choice
22. aug 2016

@krekacsmarika neviem, aky je na to caj. Ale ja by som to riesila vylozenim noh a obmedzenim soli v jedle.

lienka182
22. aug 2016

@krekacsmarika a trosku preplachnut nohy studenou alebo vlaznou vodou 😊 mne toto pomohlo

obituary712
22. aug 2016

@krekacsmarika. Mne pomohol gel Priessnitz. Fajn to schladí a dávam si ho aj na ruky.

lukamka
22. aug 2016

@janifer a to si pri prvom nemala? ja som pred tym o tych opuchoch nepocula a tiez ma to niekedy v sede picha ako keby zvnutra. Kazdopadne sa aj ja konecne zajtra dockam poradne, som zvedava ako si tam to šidlo lebedi 🙂

seki11
22. aug 2016

@tanikbb Viem, že to zvládnem. Len keď máš rozrezane brucho, predsa len ta rekonvalescencia je dlhšia ako po pôrode, kde po dvoch hodinách si pomaly fit... Ale hlavne nech je zdravý, asi ma dôvod, prečo je tak.

seki11
22. aug 2016

@jersey87 Snaží, veď ho chválim 🙂 Len som chcela cvičiť s balonikom, teraz neviem ci to ma vôbec význam 😖

tina1512
23. aug 2016

@dominini ahoj ano ja sa liecim uz asi 5rokov na stitnu zvysenu kludne sa spytaj inak pri prvom bol trosku problem ale ked sa mi to upravilo a dostala som-lieky na rast vajicok totizto-mi nedorastali tak uz nebol nijaky problem a stale som chodila na kontroli a druhe ani nevieme kedy chi

nikolajka2
23. aug 2016

@seki11 - ja mam to iste, mala nie a nie sa pretocit. Nasla som lekarku, ktora rodi aj KP sk sa da prip. sekciu. Ale tiez som vaham, lebo vselico sa stava ked sa rodi KP, tak neviem ci ta sekcia neni bezpecnejsia.

lukamka
23. aug 2016

Posledný den v práci nám mierne harasi 🙂 🙂 aj mi je kapanek smutno, ale teším sa na novú životnú etapu 🙂

petravbb
23. aug 2016

Pekný deň maminky...ak by mala niektorá z Vas zaujem...mám krasne, zachovale vecičky pre dievčatko narodene v oktobri. Použite velmi malo. Po jednom dievčatku..najlepšie z BB. Veci je treba vidiet osobne

tanikbb
23. aug 2016

@seki11 neboj sa, kamoska sa uz na druhy den starala o maleho a zvladla v pohode. bude ako ma, mozno este krpec prekvapi.
@lukamka pekne pekne. mne takto bude hrabat vo stvrtok. ja mam sice nastup na matersku 8t pred porodom az 7.9 ale uz budem doma cerpat dovcu.
ja som prve rodila 10dni od nastupu na matersku, siel 3t skor tak som si povedala, ze tento raz to tak nespravim. idem si oddychnut a caka ma este vela roboty. budu nam malovat a chcem urobit poriadok v hrackach atd. juuuuuj hniezdit zacinam

seki11
23. aug 2016

@nikolajka2 určite je bezpečnejšia
Ja kp rodiť nechcem
Som zdr.sestra a viem, aké to môže byť nebezpečné, ale aj nemusí ☹

seki11
23. aug 2016

@lukamka A kde pracuješ ak smiem vedieť! Nám takto harasilo v práci tiež, robím aj ja v zdravotníctve 🙂