Októbrovky 2016
Tak baby pridajte sa 🙂
Tak nevolnosti nemam, aby mi nebolo luto rano horucka a nadcha 😬Jeden paralen bol nutny..
@cammeronka aj ja som takto bola v piatok. Tiez nutny paralen,a dva dni uuuuuplneho lezania v posteli. A pomohlo nenamahat telo. Uz vcera to bolo lepsie.
@zaba9 no ja som cely den v praci, ale teraz si uz lahnem..idem dat cesnak citron a do postele 😉 Len ten nos keby sa uvolnil ..
@kocurikv parada 💙💙💙 moja doktorka mala v piatok dovolenku a kym sa zas dostanem domov budem aj v deviatom tyzdni..hrozne ..
Baby, potrebujem povzbudit... som v 5 tyzdni a rano som sa vystrasila slabsim spinenim... vsade citam, ze v zaciatkoch je to ok, ale zostala som strasne neista, kedze cely minuly tyzden (cas ked by som inak mala MS) nebolo o ziadnom spineni ani naznak.. utekala som k lekarke, nasadila Duphaston a dalsia kontrola 4.3. na ultrazvuku bolo pekne vidiet gestacny vak. dufam, ze na kontrole uz bude aj srdiecko.. Mali ste niektora podobny problem v 5 tyzdni?
ahojte spolutehulky 😉 pripajam sa k cakaniu, zatial mame testikovo potvrdene mimco a termin u Dr. az o dva tyzdne.... zda sa mi to ako vecnost, verim, ze mi to s vami lepsie ubehne 😉
baby hladam mobilnu aplikaciu, ktora ukazuje aktualne info o babenku,
mala som nieco podobne aj pri snazilkovani na bazalnu teplotu. Poznate nieco?
@guizui ja som bola na tom tak isto...v case ms nic a tyzden aj nieco potom som mala slabe spinenie...dr. mi dal duphaston a poslal ma na sono kde bolo vidiet iba prazdny gest.vak, to bolo minuly utorok co som podla ms bola 6tt..vcera som bola na kontrolnom sone a uz bolo aj srdiecko a upravili mi tt namiesto 7tt som v 6tt tak dufam ze aj u teba to bude vsetko v poriadku...mne hned ako som si dala prvu tabletku duphastonu tak spinenie zmizlo a uz sa nastastie neobjavilo..zatial ho stale beriem a zrejme asi aj budem...dost neskoro ti dali kontrolu..neviem ci by som vydrzala tak dlho cakat, uz tyzden mi bol vela a bola som mimo ale velmi drzim palce
@kocurikv mna inac uz celkom presla ta bolest podbruska...sem tam ma este pichne,ale v pohode,teraz mi je prezmenu strasne zle na zaludok:(cely den s tym bojujem...inac ja mam tieto nevolnosti od vtedy ako uzivam duphaston.neviem,ci je to nahoda,alebo moze to byt koli nim???nemate prosim s tym niekto podobnu skusenost??

@renimac Uz si to platis? Aka potom vychadza materska,alebo budes mat vobec ratanu matersku,alebo len rodicak?