icon

Októbrovky 2016

divozienka26
3. feb 2016

Tak baby pridajte sa 🙂

zaba9
15. feb 2016

@renimac Uz si to platis? Aka potom vychadza materska,alebo budes mat vobec ratanu matersku,alebo len rodicak?

zaba9
15. feb 2016

@renimac mozesm sa spytat kolko to je?

renimac
15. feb 2016

@zaba9 no zatiaľ som si dala minimum, to som ešte nebola tehu. Je to 142€. Oplatí sa dať si aspoň 2-násobok, aby si mala normálnu materskú. Cez víkend budem s kamoškou mzdarkou, tak sa opýtam a dám ti vedieť presne podmienky.

zaba9
15. feb 2016

no ja sa chystam zajtra do soc.pois.,lebo neviem ci uz nebude neskoro,ale jasne mozes sa spytat,budem rada.

@renimac

zaba9
15. feb 2016

@renimac myslis ze mozem zacat aj teraz ked som cca 5 tt?

zaba9
15. feb 2016

@renimac ja mam este aj dohodu,odtial odvody robia,takze nemocenske poi.trva,ale chcela by som vyssiu matersku,preto chcem nieco spravit,len neviem ci sa este oplati.

renimac
15. feb 2016

@zaba9 ja som tiež len 4tt 😉 to stihas 😉

zaba9
15. feb 2016

@renimac myslis ze ma nevykopnu,ked tam pridem a poviem narovinu ze co chcem? 😀

eva2809
15. feb 2016

@karin143 musime dako vydrzat...hadam si aj zvykneme na to.skusim pozriet tie lizatka.aj pomozu??

renimac
15. feb 2016

@zaba9 nie, možno ti len nepovedia úplne informácie 😀.

eva2809
15. feb 2016

@8adriana8 jej tak to musi byt nadherny pocit.ja ked som bola u dr,tak tiez som mala byt podla ms 5+4 a podla sona som bola len 5+0..vidim,ze aj ty mas odchylku.mam ist 22.dufam,ze to uz bude tiez srdiecko vidiet

zaba9
15. feb 2016

@renimac hmmmm 🙂

cammeronka
15. feb 2016

Tak nevolnosti nemam, aby mi nebolo luto rano horucka a nadcha 😬Jeden paralen bol nutny..

zaba9
15. feb 2016

@cammeronka aj ja som takto bola v piatok. Tiez nutny paralen,a dva dni uuuuuplneho lezania v posteli. A pomohlo nenamahat telo. Uz vcera to bolo lepsie.

cammeronka
15. feb 2016

@zaba9 no ja som cely den v praci, ale teraz si uz lahnem..idem dat cesnak citron a do postele 😉 Len ten nos keby sa uvolnil ..

kocurikv
15. feb 2016

@eva2809 dnes som bola u doktora už sme videli biť srdiečko.. ☺Bolo to úžasné.. A vypisal už aj knižku.. A omesiac na kontrolu..

cammeronka
15. feb 2016

@kocurikv parada 💙💙💙 moja doktorka mala v piatok dovolenku a kym sa zas dostanem domov budem aj v deviatom tyzdni..hrozne ..

guizui
15. feb 2016

Baby, potrebujem povzbudit... som v 5 tyzdni a rano som sa vystrasila slabsim spinenim... vsade citam, ze v zaciatkoch je to ok, ale zostala som strasne neista, kedze cely minuly tyzden (cas ked by som inak mala MS) nebolo o ziadnom spineni ani naznak.. utekala som k lekarke, nasadila Duphaston a dalsia kontrola 4.3. na ultrazvuku bolo pekne vidiet gestacny vak. dufam, ze na kontrole uz bude aj srdiecko.. Mali ste niektora podobny problem v 5 tyzdni?

eva2809
15. feb 2016

@kocurikv juj moja paraaada.tesim sa s tebou,verim ti ten pocit🙂a nemala si ist neskor???ci sa mi to iba zda??

kocurikv
15. feb 2016

@eva2809 ano až o týždeň.. Ale čo ti poviem chcela som mať istotu ze je vsetko ok keď ma pobolieva to podbrusko.. A doktor bol super povedal presne to čo som vedela ale uz to je taka isota..

renimac
15. feb 2016

@kocurikv prepac, ze sa do toho miesam, ale velmi ta boli to podbrusko? Lebo mna dnes uz fakt riadne. Aj vajecniky. Nespinim ani nic podobne. Predtym to bolo raz za cas, take tlaky ako pred MS, ale dnes som sa uz fakt zlakla.

lukamka
15. feb 2016

ahojte spolutehulky 😉 pripajam sa k cakaniu, zatial mame testikovo potvrdene mimco a termin u Dr. az o dva tyzdne.... zda sa mi to ako vecnost, verim, ze mi to s vami lepsie ubehne 😉

lukamka
15. feb 2016

baby hladam mobilnu aplikaciu, ktora ukazuje aktualne info o babenku,
mala som nieco podobne aj pri snazilkovani na bazalnu teplotu. Poznate nieco?

kocurikv
16. feb 2016

@renimac nemiesas... Vieš co už to nie je az tak moc ale zo zaciatku ako som mala dostať menstruaciu a ešte celý týždeň po ma to v práci dosť bolelo.. Teraz je to viac menej taka jemna bolesť ktorá sa da zvládnuť..

8adriana8
16. feb 2016

@guizui ja som bola na tom tak isto...v case ms nic a tyzden aj nieco potom som mala slabe spinenie...dr. mi dal duphaston a poslal ma na sono kde bolo vidiet iba prazdny gest.vak, to bolo minuly utorok co som podla ms bola 6tt..vcera som bola na kontrolnom sone a uz bolo aj srdiecko a upravili mi tt namiesto 7tt som v 6tt tak dufam ze aj u teba to bude vsetko v poriadku...mne hned ako som si dala prvu tabletku duphastonu tak spinenie zmizlo a uz sa nastastie neobjavilo..zatial ho stale beriem a zrejme asi aj budem...dost neskoro ti dali kontrolu..neviem ci by som vydrzala tak dlho cakat, uz tyzden mi bol vela a bola som mimo ale velmi drzim palce

8adriana8
16. feb 2016

@lukamka ak najdes taku apku daj vediet 🙂

eva2809
16. feb 2016

@kocurikv a co ti povedal???

eva2809
16. feb 2016

@kocurikv mna inac uz celkom presla ta bolest podbruska...sem tam ma este pichne,ale v pohode,teraz mi je prezmenu strasne zle na zaludok:(cely den s tym bojujem...inac ja mam tieto nevolnosti od vtedy ako uzivam duphaston.neviem,ci je to nahoda,alebo moze to byt koli nim???nemate prosim s tym niekto podobnu skusenost??

eva2809
16. feb 2016

@lukamka ja chodim na tehotenskakalkulacka.sk.tam zadas datum posl.ms a vyrata ti termin a tiez ako vyzera babatko v aktualnom tyzdni a tiez aj na babyveb.sk najdes nieco podobne...alebo ak si das najmama.sk tam mas tiez krasne rozpisane tyzdne tehotenstva🙂

lukamka
16. feb 2016

nasla som my pregnancy od baby center, fajneeee to jeeee