Októbrovky 2016
Tak baby pridajte sa 🙂
@seki11 dievcata vobec nestresujte. Ja som dnes cvicila po 3 dnoch, termin na buduci tyzden a uplne v pohode som dnes vytlacila 30,3 cm zo dvakrat a stipalo to len trosku. Ani tie tlaky neboli nejako extra neprijemne. Takze za mna urcite hovorim, ze hormony to riadne pouvolnuju, lebo v noci som mala na moj pomer dost intenzivne bolesti podbruska, ale nezobudila som sa na ne. A dnes rano toto cvicenie. Fakt to tie hormony roztahuju. Keby sa mi chcelo hecnut, tak mozno by som aj 31 dala. Takze vsetko stihate.
@lienka182 Ja mam krcovu žilu a cvičim... Dnes som sa posunula z 24 na 26 cm,cvičila som tretí krát.Dufam, ze to do pôrodu stihnem 🙂 Skus a uvidíš či ti ho bude vytlačat alebo nie, tie tlaky na konečník sú ale pomaly ako pri pôrode pri tých väčších číslach. Dnes som aj predychavala 😀
@jersey87 Dúfam, ja mam 2 týždne ešte, ale cez víkendy necvicim, všetci sú doma a to sa nedá... Dnes som dala 26 -26,5 a bolo to už dosť, cvičila som pol hodinku. 30 sa mi zdá byť v nedohľadne 🙂 ale dúfam, že to teda ešte povolí. Pijem aj ten malinový čaj, tak dúfam že budem pripravená 🙂
@jersey87 aj ja mam termin na buduci tyzden. Naposledy (v sobotu) som dala 29 cm, teraz mam kvoli zraneniu 3 dni pauzu. Som zvedava, kolko sa mi podari dat zajtra.
kokos baby ja stale trcim na tych 22 cm :D Ja mam taky tlak na konecnik, ze neviem pumpnut ani o mm viac, ale nevadi, kolko dame, tolko dame...
dnes mam ale celkovo nejak depku.... do toho sa mi kazdu chvilu niekto ozyva, ci este nerodim. Najprv som mala humorne odpovede, ale teraz mi to zacina vadit... najradsej by som sa nechala vystrelit na mesiac 😠
@lukamka tlaky mam aj ja, no mna znepokojuje zranenie, ci si viac neublizim. Aj ked si vravim, ze malo by mi pomoct to, ze som blizko terminu a pijem caj z malinovych listov.
Skus sa viac uvolnit, pouzi dostatok gelu a pojdu ti aj vacsie cisla.
Mne zas kazdy vravi, ake mam male brucho, ze nevyzeram, ze by som uz mala rodit. Ale ja si z toho nic nerobim, nech si vravia, co chcu. Hlavne, ze mam vsetko na poradni ok. Teda, neviem, ako som na tom teraz so streptokokom, ale ze mi podaju atb pri porode.
@zuzka71291 Ved odskusas, uvidis, ked je to cez eshop, da sa to vratit prinajhorsom. Ale 100 ludi 100 chuti.
@mizuzka Najsmutnejsie na tom je, ze doktorka na mna pozera,ci mi nehrabe, konkretne detska, syn bral tie antibiotika Zinnat 12 dni ci kolko. Po 2 mesiacoch som sa ja dovtipila, ze asi to budu kvasinky podla priznakov,, hovorim jej to... ona nie... a drb dala dalsie antibiotika, s vedlajsim ucinkom premnozenie kvasiniek.
No a k tomu pecivu: je to kazdeho vec, ked nam tie najhroznejsie priznaky odzneli, tak normalne konzumujeme biely kvasnicovy chleba. Ale mesiac sme mali fakt prisnu dietu aj so synom, ziadne veci co sli okolo kvasnic. Myslim si, ze chleba vyrabany v dnesnej dobe sa uz zdaleka nepodoba na chleba nasich starych mam, cest vynimkam. O lepku pisat nejdem, to je kapitola sama o sebe.
@lovely_choice ja som cvicila naposledy v piatok a potom dnes. Islo to lahko. Zajtra mam v plane tiez daco pocvicit, ale uz nie vela. Uz len udrziavat. Lebo keby som mala prenasat, tak to este vela casu.
Môžme my tehuľky niečo na zvýšenú teplotu?
Dobrý deň, som študentka medicíny a píšem diplomovú prácu na tému Vplyv autoimunitných ochorení na plodnosť u žien. Veľmi by mi pomohlo, ak by ste obetovali 3 minútky Vášho času a vyplnili mi dotazník. Ten je určený ženám, ktoré počas života boli tehotné, alebo sa aspoň pokúšali otehotnieť, či už sú to ženy zdravé alebo trpiace akýmkoľvek ochorením. Dotazník je samozrejme anonymný. Vopred Vám veľmi pekne ďakujem. http://www.survio.com/survey/d/X5R5R6M8N2S1I1X3P
Zienky.prosim vas. Mne dnes cely den tvrdne brusko. Teraz som to odsledovala,tak kazde 4minuty...ale bolesti mam len obcas take menstruacne...nemam ich pri kazdom stvrdnuti. Myslite,ze uz to mozem ocakavat v blizkej dobe?
@zuzka71291 to su asi poslickovia, skus teplu sprchu - vtedy maju odzniet. Ale tazko povedat, kedy to uz cakat. Kazdopadne tvoje telo sa uz intenzivne pripravuje 😉
Ahojte žienky. Dlhšie som sa neozvala. My sme to totiž od 22.9.2016 2.22 hod. na svete 😉 😉 😉 😉 52 cm a 3730g. Vcera nas pustili. Mat dieta je ten najuzasnejsi pocit na svete, aj ked neviem co je to spanok a od prveho dna bojujeme s tym aby sa mi prichytil na prsia. Postupujeme po krocikoch, ale postupujeme a to je super. Mam to najkrajsie dieta na svete a to cakanie na neho tolke roky stalo za to. Inak velmi odporucam nacvik s balonikom, pitie ostruziny malinovej a lanove semiacka. Prisla som do porodnice otvorena na centimeter a vraveli, ze to este moze prejst a ak nie ze este mame strasne vela casu. Za par hodin som bola otvorena naplno. Len maly bol velky a nezostupil do porodnych ciest (mam uzku panvu) a tak urobili sekciu. Sestricka povedala, ze nebyt tej panvy tak je to ukazkovy porod a ze ten aniball ma asi fakt nieco do seba. Drzim Vam vsetkym palce, nech to ide lahko sup sup a co Vam mozem poradit je, ze optimisticky pristup je fakt najpodstatnejsi 😀 😀 😀
@lukamka tiez si myslim,ze zatial poslickovia,ale uz je to fakt caste,tak ci sa uz mam chystat 😃ale skusim este sprchu a uvidim. Lebo fakt mam brucho tvrde skoro nonstop.a bolia krize...a ja uz tak chceeeem 😊sme 37+0.hadam by to nevadilo.
@zuzka71291 ahoj mozu to byť poslickov ale ak to máš pravidelne už dlho tak to môže byť začínajúci pôrod ak ešte budeš mať tvrdnutie brucha pravidelne ja by som sa išla aj keď len spýtať ;) niektoré baby nemajú hneď ax také bolesti zozaciatku 🙂 uvidíš 🙂
@emy222 ved to,ze ja vobec neviem,aj na nete citam,ze ked uz pravidelne brusko tvrdne,tak by som mala ist do nemocnice. Ale ja cakam tie bolesti 😃hoci aj tie su,ale fakt slabulinke. akurat sa mi zvykne zrychlit dych a obcas aj navaly tepla. Skusim o chvilu sprchu na krize a uvidime...esteze vas tu mam 😉
@zuzka71292 noo tá sprcha by ti mala poradiť buď alebo ak to je pôrod tak ti to urýchli 🙂 možno si jedna s tých čo bude mať ľahší pôrod 🙂 juj ja sa už teším nato keď to začne 🙂 a pôjdeme aj my rodiť 🙂
@emy222 ja v kutiku duse dufam,ze uz to zacina ☺uz sa fakt neviem dockat 😊
@emy222 a bodaj by si mala pravdu s tym lahsim porodom 😊
@zuzka71291 no pozerala som aj take pribehy zien, ktore si mysleli ze je to len tvrdnutie brucha, lebo nemali bolesti a ony boli tie vyvolene, co mali bezbolestny porod.
@zuzka71291 no čo už si bola vo vani ? Ja to prajem každej babe nech máme ľahké pôrody a zdravé bábätká 🙂 ......čo ty vieš možno mám pravdu aby si stihla ešte do pôrodnice 🤗😆😇

@seki11 myslim si, ze ano 😊 su baby, ktore mali 27 a bez nastrihu 😊 tak 29 bude super podla mna... Ten hemoroid by ma az tak netrapil len teraz neviem ako s cvicenim 😐 dat pauzu alebo pokracovat... Teraz ked sa mi zacalo darit a pekne som sa posuvala 😁 Dufam ze sa to este nezhorsi...