icon

Októbrovky 2016

divozienka26
3. feb 2016

Tak baby pridajte sa 🙂

jersey87
28. sep 2016

@zuzka71291 no ked sa to nerozbehlo dnes, tak o chvilu sa to rozbehne isto. 🙂 tipujem take max. 3 dni a je von.

emy222
28. sep 2016

@zuzka71291 noo človek nikdy nevie keď ťa to už aj bolelo hádam budeš už dosť otvorená bábo už kľudne môže von veď to je podstate 38prebiehajuci ja som v 37prebiehajucom a fak netuším čo to dneska mám trošku som znepokojena bo pisu že žalúdočné problémy możu byť predzvesťou porodu mám ak celkovo kríže stuhnuté fakt neviem čo to mám :(

njanan
28. sep 2016

@zuzka71291 Ahoj. Tak my sme už doma traja. Malá sa poponáhľala a už je na svete. Nakoniec som bola v nemocnici tu v RA a vôbec to nebolo také zlé, ako som si myslela. Takže držím palce nech sa vám darí a všetko dobre dopadne🙂

florence33
28. sep 2016

Čím je bližšie termín pôrodu, tým lepšie sa cítim, celé dni v pohybe, dokonca som začala opäť dobre spávať, v noci sa zobudím väčšinou iba raz. A okrem toho, že sa už takmer do ničoho nezmestím, nič nenasvedčuje tomu, že by som onedlho mala rodiť 🙂 Máte niektorá podobný "problém"?

lienka182
28. sep 2016

@njanan juuj super blahozelam 😍

seki11
28. sep 2016

@florence33 Skôr naopak 🙂 čím je bližšie pôrod, tym mam väčší pocit, že sa rozpadam 🙂 Takže úprimne závidím 😉

seki11
28. sep 2016

@njanan Gratulujem, veľa zdravíčka 🙂

zuzka71291
28. sep 2016

@jersey87 dufam, ze mas pravdu 🙂 dnes cely den ok, tak som zvedava, co nas caka cez noc a potom mam poradnu, tak som o to zvedavejsia :D
@emy222 noooo, to som aj ja vcera citala, ze aj hnacka moze byt priznak, ako sa teda citis teraz? vsetko dobre? mne to pride cele velmi individualne po mojom vcerajsom zazitku 🙂 @njanan Supeeer! Gratulujem teda! 🙂 nech ste zdrave hlavne a coskoro fit, a v ktorom tyzdni si rodila? a kto ta odrodil nakoniec? som rada, ze to bolo ok, si ma potesila, uvidime, kedy sa tam my vyberieme...

emy222
28. sep 2016

@zuzka71291 noooo dneska celkovo stuhnuté kríže a sem tam teraz pobolieva podbrusko 🙂 ale celkom fain nemyslím si že by začínal pôrod 🙂 piatok mám poradňu tak som zvedavá ci sa otváram 🙂 a ty teda ok hovoríš 🙂

zuzka71291
28. sep 2016

@emy222 tak my dnes uplne inak, vobec brusko netvrdne, vsetko fakt v norme...uvidime obe, co a ako po poradniach, budeme mudrejsie 🙂

mizuzka
28. sep 2016

@zuzka71291 ahoj, no ja som dnes uz tiez tak isto, okrem tej bezsennej noci a tazkeho rana. U Dr som dopadla fajn a aj teraz som v pohode tak som zvedava co bude v noci ale uz zacinam byt taka unavena ze by som mohka spat konecne. Drzim palce nech mas pokojnu noc 🙂

janifer
28. sep 2016

@florence33 ja takisto, velmi dobre sa citim odkedy som vysadila magnezko, sice obcas nad ranom pride krc do nohy, do lytka...vstavam na cikanie aj 4x ale aj dost pijem v noci. Takisto to bolo aj pri prvom, to sme si davali aj 2 hodinove prechadzky, kym dovtedy max. smeri vysypat... a do 4-5 dni bol na svete. Dnes je zmena pocasia v TN, niekto tu pisal, ze aj vtedy sa deti pytaju na svet, tak uvidime 😄

florence33
28. sep 2016

@janifer ano, mne je tiez lepsie po vysadeni magnezia. Ja som pri prvom takto pred porodom iba polihovala a to som mala o 12 rokov menej a teraz sa neviem zastavit 🙂 ale na zajtra doobeda som si naplanovala oddych, len ci to vydrzim 🙂 mne niekto hovoril, ze vela deti sa rodi pocas splnu. Este by som chcela zo dva dni vydrzat, potom mozem ist na to.

lukamka
28. sep 2016

@njanan Gratulujem 🙂 dalsia baba medzi nami, nech vam robi radost 😉

zuzka71291
28. sep 2016

@mizuzka aj ja tebe 🙂 tiez sa pomaly chystam do postele, nech sa vyspim, nie ako vcera, co som sa od siedmej sledovala ako blazon :D akurat mi teraz ku veceru mozno trikrat stvrdlo brusko, ale fakt inak nic cely den...

emy222
28. sep 2016

@zuzka71291 no máš pravdu že po poradni budeme múdrejšie už aj mne je lepšie navečer unavená 🙂

seki11
28. sep 2016

@florence33 Spln myslím je 16.10.:-)

lukamka
28. sep 2016

baby ja vam tie poradne zavidim... my sme boli na poslednej 4.9 a dalsia bude az najblizsi utorok 4.10 😒

sivamyska1
28. sep 2016

Jooj kocky kiez by ta moja dlho neotalala a isla uz von . Dnes sa strasne picha pod bruskom pri chodzi , vlahu pri pretacani ... A dokonca i zadok ma boli ale z coho ani netusim . Zajtra rano mam poradnu tak som zvedava co povie lekarka

sivamyska1
28. sep 2016

@lukamka poradnu myslis ?

lukamka
28. sep 2016

@sivamyska1 hej :/ dost dlhy odstup sa mi to zda 😠

florence33
28. sep 2016

@seki11 to uz budem po termine, snad to dam aj skor 🙂

sivamyska1
28. sep 2016

@lukamka no ja chodim kazdy tyzden uz od 6.9 . A tak sa ma vraj chodit takze zvlastne

lukamka
28. sep 2016

@sivamyska1 aj ja by som tak chcela... rakusania to beru tak lezernejsie mam pocit... to nase zdravotnictvo je v niektorych veciach preciznejsie ako ostatne krajiny. Napr aj take anglicko, svedsko, irsko... tam ani zdaleka nemonitoruju tehule tak ako slovaci...

jersey87
28. sep 2016

@florence33 ja by som nechcela rodit pocas splnu. Vtedy je slnko v opozicii na mesiac a to nie je zrovna konstelacia lahka pre zivot. 🙂 trosku astrologie som tu doniesla.

lienka182
28. sep 2016

@lukamka to mas este dobre... V Anglicku mam tehotnu kamosku a lekar ju zatial ani nevidel...
@seki11 tiez som pozerala ze to vtedy vychadza 🙂 den pred mojim terminom
@jersey87 no toto 😀 a kedy je vhodna doba 🙂

jersey87
28. sep 2016

@lienka182 tak vhodnu dobu je strasne tazke najst. Preto staci, ked sa babo samo vypyta na svet a nikto mu s umelym oxytocinom nepomaha. A ked sa rozhodne ist von pocas splnu, tak ono uz vie preco.

lukamka
28. sep 2016

@jersey87 okrem toho sa jazvy hoja tazsie a krvacanie trva dlhsie... Pocas splnu a tesne pred si potom hlavne nedavajte ockovat deticky, reakcie na vakcinu su ovela horsie

florence33
28. sep 2016

@jersey87 takze idealne pocas novu? 🙂

seki11
29. sep 2016

@lukamka Áno, to je.pravda. Cez spln ani žiadne zákroky, operácie, všetko viac krváca a horšie sa hojí.