Októbrovky 2016
Tak baby pridajte sa 🙂
@renimac aj ja som prvý týžden dva mala riadne bolesti v podbrušku, a zmizli, teraz ma už vôbec nebolí (klop, klop)
@luciferkax super, odľahlo mi 😉
@chrumka ale táto ni eje tak podbrobná a krásna, ako tá pregnancy :D :D :D darmo, musíme nejakú appku vymyslieť
baby ja by som len spala ... lahnem na gauč a už spím , teraz v robote ma láme včera som si zdriemla skoro hoďku u šéfa v kancli - našťastie je to môj otec .... 😀 😀
@sivamyska1 mas stastie ze mas takto povoleny obedny spanok :D.. ja tiez poobede v praci bojujem aby som nezaspala :D
@8adriana8
@luciferkax @eva2809
Ahojte dievcata, dlho som tu nebola, vidim ze uz nas tu krasne pribuda 🙂 ja sa do nicoho nedam, cela som nejaka nafukla, aspon si taka pripadam, nie ze by sa mi len brucho zvacsovalo, to si myslim ze este nie, ale skorej akosi cez zadok nemozem dat rifle ☹ podprsenka je pre mna utrpenie. Nastastie mi nebyva zle, prave naopak, ked sa nenajem tak vtedy mi je zle od hladu. No a zaspavam aj po stojacky, hned ako mozem uz sa salasim na gauc 😀 a este, tu aplikaciu nutrimimi mam aj ja, no pride mi ze na portaly najmama.sk je toho viacej a lepsie rozpisane 🙂 no aj tak som to nevymazala, uvidim mozno casom sa lepsie budem orientovat 🙂
@hviezdicka236 ahoj 🙂 ja som tu tiez dlho nebola iba sem tam nieco precitam 🙂 nafuknuta som aj ja "zmestim" sa iba do dvoch rifli ktore mi boli predtým velke :D zadok a boky ani nekomentujem :D hlavne ze sme zdrave 🙂 mne zatial tiez nie je zle. dokonca ani od hladu...ale poznam to 🙂 predpokladam ze na mna to este len pride, ale aj tomu sa budem tesit 😀 ja som bola od minulého utorka doma takze som spinkala dllho a aj cez den sa mi obcas podarilo nachvilku zapat, teraz si to v praci uz nemozem dovolit :D ale moja pracovna moralka aj tak upada :D stale iba googlim
@8adriana8 jooj tak to áno ...len ja ťahám tri roboty, v jednej už končím a dnes ma tam čaká služba od 19-24 a to už bude tažké zvládnuť pre mňa . Tak si idem opäť ľahnúť k šéfovi
🙂 pre mna je ta appka ako psycho-barlicka, ked sme sa snazili, tak som si znacila teplotný graf a stale som do toho cumela... mimochodom dnes rano mi tak trklo, ze uz by som s tym meranim mala prestat 🙂 🙂
Kupila som si baby tie lizatka pre tehotne🙂dufam,ze pomozu,ale su fajne🙂mnam
@hviezdicka236 ahoj moja..to ja sa citim uz teraz ako slon🙂ale nevadi..a to ani az tak vela nejeem..prave naopak,kedze mi je zle.a co sa unavy tyka..vecer o osmej uz spim..minule som kracala a som zavrela oci. Prisaham,ze by som zaspala🙂 a vsetko v poriadku u teba??
@eva2809 to s tym ze tie bolesti sú bežné že to ta maternica sa pripravuje a zväčšuje je viacej prekrvena... Ale uz minule mi povedal mi teraz napadlo aby sme s manželom nemali žiadne tutuli mutuli počas toho kedy by mala prist ms.. Tak ja som stále hladna a keď sa nenajem v tedy mi je zle... A stale by som iba spala..
tiez som to s tym tutuli mutuli pocula, vraj ma vtedy maternica skon vylucovat 😒
@eva2809 ajoooj 🙂 no ja som teraz v praci, pracujem na dvanastky, od 9 do 9, ale dnes som isla az o druhej do prace, no aj tak mam pocit ze uz teraz tu zaspim 😀 stale len posedavam na stolicke a nic nerobim 😀 ale citim celkom v pohode, nie je mi zle (klop klop) 😉 ale teda prsia mi chcu vyskocit z podprsenky 😀 ty ako ?
@8adriana8 hej ja sa tiez zmestim do dvoch rifli, aj to s takym stylom, ze ledva dycham. 😀
A inak baby uz aj pokukavate po nejakych vecickach ? Ja uz by som najradsej vsetko kupovala 😀
@hviezdicka236 ja som si od samej radosti chcela kupit aspon biele ponozticky...ale este som nebola v meste
@stevvvka ja som kupila jedno mini bodicko, ponozticky a dudlik s napisom "I love daddy", s ktorymi som oznamovala drahemu ze bude ocko..ostatne az asi ked budem vediet, co to bude 🙂
@stevvvka no ja som kupila uz dvoje male ponozky biele. Ale uz ich aj nemam :D lebo sme ich dali do krabicky kazde zvlast a dali mojej mamke a svokry ked sme "oznamovali" tehu 🙂 ale lakaju ma rozne bodynka, a capacky :D
A ozaj baby,uz ste to oznamili rodine??ak ano,tak ako???ja zatial este nie
@eva2809 ja pred tyzdnom mangelovi a ostatnym az na Velku noc 🙂 zatial si to chceme nechat pre seba
No my sme to museli, nakolko sa to o mne zacalo rozpravat (vdaka jednej "kamaratke" ) , a tak som nechcela aby sa to dozvedeli od niekoho ineho, my sme to naaranzovali do krabicky aj s kopiou foto zo sona 🙂 no reakcia mojej mamy : ticho....a ved nie ste este zobrsti.....- ale to ze sa zoberieme az ked aj babo bude atd....(prosim nepiste veci typu ze uplna rodina, manzelstvo je naj a tske veci, sme spolu skoro 6 rokov a 3 roky spolu byvame, takze naozaj nam nejako o svadbu nejde) 🙂 no ale potom sa tesila, plakala, tatino ma stiskal asi pol hodinu vkuse 😀 a svokra tiez v pohode, ta sice najkor nechapala, az svagrina jej musela povedat ze to vlastne je, a hned vyskocila zo stolicky a zacala skakat a plakat 😀
@hviezdicka236 ja by som tiez hned kupovala vsetko 😀 od leta mame kupene hrnceky s napisom najlepsia babka a dedko-takto budeme oznamovat rodicom tehu 🙂
@8adriana8 aj ja som chcela nieco take, ale uz sme nestihali ☹ ale nevadi, takych darcekov este dostanu 😉
@hviezdicka236 pri druhom mozes v predstihu kupit 🙂
Baby chcem sa opytat trpite aj vy niekora to tehotenskou zlou chutou v ustach? Ja hej a je to des
@8adriana8 si zlata, ze si napisala. Gratulujem ze uz v 6 tyzdni mate srdiecko, to je super 🙂 inak som rada ze som tam vcera nabehla, lebo aspon mam potvrdene, ze to nieje mimomaternicove - inak by som aj na to musela cakat do 8 tyzdna.. Doktorka nerada objednava skor ako v 8t, ze nemusi byt vidiet srdiecko a zena sa len vystresuje.. tak budem trpezlivo cakat do 4.3., najradsej by som to uz v praci oznamila oficialne, ale mam taky pocit ze budem musiet cakat do 12 tyzdna 🙂 inak sa citis fajn? mas nejake nevolnosti? lebo ja teda nastastie ziadne 🙂

@lukamka aj ja mám tuto appku, len škoda, že anglicky viem málo, základy preložím ale škoda, že niečo také nie je v slovenčine :D :D
@eva2809 ja tiež beriem duphaston, ale nemyslím si, že by kvôli tomu prišli nevoľnosti.. mne celkovo napr. prsia prestali bolieť, v podbrušku ma už tak nebolí, nato, aké som prvý týžden dva mala bolesti, pri každej námahe, zato mám pocit, že prichádzajú nevoľnosti.. kým sa ráno rozkývem.. bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee